2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
selammmmm şubatın en güzel anneleri..nasılsınız bakalım..
öncelikle meltem ve gökçe sizi çok merak etmiştim..geçmişi okudum şükür iyisiniz..
bi ara berineyi gördüm..anlaşılan o da iyi...
bi de tekrar şeker yüklemesi yaptıran var mı diye sorulmuş..ben perşembe yaptıracam...
ayrıca hamilelerin tüy dökücüleri kullanması yasak diye biliyorum..bi hamileliğimde satıcı söylemişti..almamıştım..
aklımda kalanlar bunlar kızlar..onun dışında kaçırdığım bişi var mı bilemiyorum..ama yoğun bi hafta sonu geçirdim...çok bitkinim..neyseki perşembe günü canım annem geliyor...yaklaşık üç aydır görmüyorum..heyecanlıyım anlayacağınız...

çok sağolun güzel teyzesi ve onun güzel meleği aminnn :) haklısın bitanemm odanın durumuna göre seçim yapmak en doğrusu büyüncede diğerine geçersiniz güzel annesi gğzel sağlıklı sıhatli günlerde kullansın meleğinn yatağını aminnnnnnnnn

kızlar bu arada slınge baktım az evvel kuma scok kalıtelı sguk falan gecırmeyecek gıbı duruyor ama en kısa zamanda bebekle denemek lazım

cok sagol canım ıyıyız allaha sukur annen gelıyomus gozun aydın of ne guzel yemeklerde yapar evıde temızler mısss:)

bu arada oğlusa okuldan gelmeden bılgısayrının onune senı sevıyorum dıye not yazmıstım okula gıtmeden tartısmıstık ta yawrum benım mest oldu agzı kulaklarında hemn oda bana not yazmıs annecım seni cok sevıyorum dıye kıyamam ben onaaaaaaaa

kızlar bu arada slınge baktım az evvel kuma scok kalıtelı sguk falan gecırmeyecek gıbı duruyor ama en kısa zamanda bebekle denemek lazım

canım benim hayırlı olsun bebek arabnız güle güle kullansınnn sağlık sıhatle meleğinn aminnnnn :) benimde beğendiğim bebek arabalarından biri ama benim aparatman girişi merdivenli o yüzden içindeki otruma yeri ile bir kapanan gerketiği için kararıı değiştirdimm ve kırmızısını aldımm sanırımm süper rüzgarın yakıp kavurcak ortalığı annesi :))

tam çıkıyordum son anda gördüm seni....ya biz küçükken babamla annem de şöyle yapardı..çok hoşumuza giderdi...bak anlatayım...şimdi ben sabah kalkardım bi not bulurdum..o notta (mesela) buzdolabına bak yazardı..buzdolabına koşardım (atıyorum)tv.nin arkasına bak yazardı..böyle böyle bikaç yer dolanırdım..çok heyecanlı olurdu..en sonunda da süpriz güzel şeyler yazardı..çok keyifliydi ya..aklıma geldi işte ne bileyim...şimdi annem abimin oğluna yapıyo aynı şeyi...o da bayılmış tabi...

cok sağol teyzesiii subatt bebışlerı toplu olarak yakacak ortalıgı:) sen bu markayı mı aldın?

yaaaaaaa bak buda hosuma gıttı bıkac gun gecsın bunuda yapayımmm

banada hiç mantıklı gelmemişti bilimsel açıklamasınıda öğrenmiş olduk :), zarar verecek olan miktarı aşırı bi miktar olmalı tek seferde iki kilo narı yersen zarar vereceği kesin

Son düzenleme:
kızlar ya sizin de kasıklarınız beliniz ağrıyor mı azıcık otursam belim kopuyor. kasıklarım da hafif sızı böyle adet olacak gibi ama öyle kıvrandıran bir sancı falan değil rahatsızlık hissi nasıl anlatsam sızı gibi... ayağa kalkınca özellikle sanki alta çok ağırlık biniyor gerilip kasılıyor kasıklarım... normal mi bu erken doğum falan değil di mi... ben cumartesiye randevu aldım otobüsle nasıl gideceksem bakalım... annemle gitcez 2 3 otobüs değiştiricez... offfff... ya bir de 29. haftamda olucam artık kaç haftada bir çağırır. nst diye bişey varmış. 28 den sonra haftada bir mi çağırıyormuş ne, nst ye sokuyolarmış 2 haftada bir... ben nasıl gitcem yaaaaaaa

benimde belim çok ağrıyo, kasıkların üşütmekten ağrıyor olabilir canım ayaklarına beline dikkat et biraz geçer inş.
diğer soruların hakkında bi fikrim yok, ama sen gemlikte değil miydin ordaki bi doktora gitsen olmaz mı?

canım gemlikteyim de bu saatten sonra nasıl değştireyim dr umu özel hastane yok ki gemlikte devleti de küçücük allah muhafaza... dr umu çok beğeniyorum doğum yerine kadar kararlaştırdık nasıl yapsam bilmiyorum ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…