- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.021
heralde şeker kotrolune gidecek yok:26::26::26:
NurKubra kız sen ankaradayım yazmıştın dimi yanlış hatırlamıyosam :))
çok güzelmiş tatlım güle güle kullansın bebişin
ben bu tarz mobilyalara baktım
oldukça hantal geldi gözüme
odamız küçük, böyle bir yatağı koyunca yer kalmayacak
alırsam başında çekmecesi olmayan beşiklerden alırım
zaten oğluşum biraz büyüyene kadar odamızda olacak
o yüzden şimdiden almadık
park yatak alacağız inşallah
cok sagol canım ıyıyız allaha sukur annen gelıyomus gozun aydın of ne guzel yemeklerde yapar evıde temızler mısss:)selammmmm şubatın en güzel anneleri..nasılsınız bakalım..
öncelikle meltem ve gökçe sizi çok merak etmiştim..geçmişi okudum şükür iyisiniz..
bi ara berineyi gördüm..anlaşılan o da iyi...
bi de tekrar şeker yüklemesi yaptıran var mı diye sorulmuş..ben perşembe yaptıracam...
ayrıca hamilelerin tüy dökücüleri kullanması yasak diye biliyorum..bi hamileliğimde satıcı söylemişti..almamıştım..
aklımda kalanlar bunlar kızlar..onun dışında kaçırdığım bişi var mı bilemiyorum..ama yoğun bi hafta sonu geçirdim...çok bitkinim..neyseki perşembe günü canım annem geliyor...yaklaşık üç aydır görmüyorum..heyecanlıyım anlayacağınız...
kızlar bu arada slınge baktım az evvel kuma scok kalıtelı sguk falan gecırmeyecek gıbı duruyor ama en kısa zamanda bebekle denemek lazım
cok sagol canım ıyıyız allaha sukur annen gelıyomus gozun aydın of ne guzel yemeklerde yapar evıde temızler mısss:)
bu arada oğlusa okuldan gelmeden bılgısayrının onune senı sevıyorum dıye not yazmıstım okula gıtmeden tartısmıstık tayawrum benım mest oldu agzı kulaklarında hemn oda bana not yazmıs annecım seni cok sevıyorum dıye kıyamam ben onaaaaaaaa
merhaba bende diyet yaptım ama pek düzene girmedi birkaç güne kadar bende dr gideceğim insülin e başlayacağız muhtemelen..
cok sağol teyzesiii subatt bebışlerı toplu olarak yakacak ortalıgı:) sen bu markayı mı aldın?canım benim hayırlı olsun bebek arabnız güle güle kullansınnn sağlık sıhatle meleğinn aminnnnn :) benimde beğendiğim bebek arabalarından biri ama benim aparatman girişi merdivenli o yüzden içindeki otruma yeri ile bir kapanan gerketiği için kararıı değiştirdimm ve kırmızısını aldımm sanırımm süper rüzgarın yakıp kavurcak ortalığı annesi :))
yaaaaaaa bak buda hosuma gıttı bıkac gun gecsın bunuda yapayımmmtam çıkıyordum son anda gördüm seni....ya biz küçükken babamla annem de şöyle yapardı..çok hoşumuza giderdi...bak anlatayım...şimdi ben sabah kalkardım bi not bulurdum..o notta (mesela) buzdolabına bak yazardı..buzdolabına koşardım (atıyorum)tv.nin arkasına bak yazardı..böyle böyle bikaç yer dolanırdım..çok heyecanlı olurdu..en sonunda da süpriz güzel şeyler yazardı..çok keyifliydi ya..aklıma geldi işte ne bileyim...şimdi annem abimin oğluna yapıyo aynı şeyi...o da bayılmış tabi...
meltemmm cuma günü benimkinden istediydim erik cumartesi elime ulaştı kız buzlu buzlu eriyincede alakası yok yeşil olanla almayın boşuna eşşek kdr kutuyla yolllamışlar içinde 8 adet erik vardıD
saol canımmmburda öyle tropik meyvelerden dolu...en basit şeyler bulunmuyo genelde
gökçeeeeemmmmm geçmiş olsun dikkat et kız adamı delirtmeha bide şu tropik meyvelerden sen bize gönderttiriverrr o vakit
iste yollıyım canım adını bile bilmediğim tuhaf meyveler var burda
meltemizmir - gökceg
kızlar geçmiş olsun aman dikkat edin kendinize bebişler de biraz daha sabretsinler bakalım teyzeleriz kızıyo sonra deyin
benim de su sıralar hiç halim yok iki adım atsam yatmak istiyorum 37. haftaya kadar çalışacaktım sözde 32 de ne olurum kimbilir
Allah hepimize sağlık sıhhat güç versin
çok sağol canım dikkat etmeye çalışıyoruz işte....sanırım şu noktadan sonra şikayetler artacak hepimizde
kızlar benim bebişin değerleri malum geriden geliyor. 20 haftadan beri kan ilacı kullanıyorum ve ara ara (eski doktor günde 4 tane dese de ) balık yağı hapı kullanıyorum. Bu balık yağı hapı ticari mi yoksa gerçekten işe yarıyor mu bebeğe kilo aldırmak için? bilen var mı? bi de göğüslerimin ucu banyodan sonra çok kuruyordu lansinoh aldım. gerçekten çok güzel bi krem. doğumdan sonra meme ucu çatlakları için kullanılıyormuş ama ben çatlaktan çok korktuğum için bu haftadan başladım 2 güne bir sürüyorum.
canım meme ucu çatlakları için kullanılan kremler için daha çok erken...meme ucuyla oynamak oksitosin denilen bi hormonun salgılanmasını sağlar bu da kasılmaları kontrol eden hormondur...o yüzden erken doğum riskini tetikler...tabii ki erken doğurursun demiyorum sadece risk var yani...normalde doğumdan 2-3 hafta önce başlanır her ihtimale karşı
Toplu cevap veriyorum nar ile ilgili bende çok severim, kanser tedavisinde kullanılıyormuş normalde o nedenle narın içinde kimyasal maddeler varmış, çok tüketmemek lazımmış bilginiz olsun
canım kimden duydun bilmiyorum ama 'kanser tedavisinde kullanılıyormuş normalde o nedenle narın içinde kimyasal maddeler varmış' en başta mantıken yanlış bi cümle...herhangi bi sebze ya da meyve kanser tedavisinde kullanılıyo diye kimyasal madde içermez senin duyduğun ancak nar hapı olabilir..lütfen tam bilmediğimiz şeylerle birbirimizin kafasını karıştırmayalım...narın bilinen 2 zararı vardır:1. si çekirdekleriyle beraber tüketildiğinde kabız yapar hamilelik kabızlığı da malum olduğu için uzmanlar her gün yemekten kaçının der isterseniz suyunu sıkarak içebilirsiniz...2. si aslında normalde bi avantaj olan tansiyon düşürücü özelliği...yine hamilelikte baş dönmelerinin sıklığı göz önüne alındığında bir de tansiyon düşüklüğü eklenirse vay halimize...bu nedenlerle nar yiyen ve seven arkadaşlar mümkünse her gün yemeyin hergün canınız istiyosa yediğiniz miktar yarım narı geçmesin hiç bi sıkıntı çıkmaz...
canım geçmiş olsun artık dikkat etmeliyiz galiba bir çoğumuz kasılma ve bel ağrısından şikayetçi
eşi doktor olan bi arkadaşım kullanıyor ben kullanmıyorum haftada iki öğün balık günde iki ceviz ıspanak ve semiz yemeği omega yağını karşılıyormuş bende yemeye çalışıyorum
çok sağol canım öyle valla haftalar geçtikçe şikayetler değişiyo ama maalesef azalmıyo
Gökçee canımm çok geçmiş olsun nasılsın şimdi?:44:
çok sağol burzucum iyiyim bugün de var biraz kasılmalarım ama tuhaf bi şekilde üşütmeyle mi ilgisi var diye düşünmeye başladım...çarş doktora gidince sorcam alakası olabilir mi diye..
banada hiç mantıklı gelmemişti bilimsel açıklamasınıda öğrenmiş olduk :), zarar verecek olan miktarı aşırı bi miktar olmalı tek seferde iki kilo narı yersen zarar vereceği kesincanım kimden duydun bilmiyorum ama 'kanser tedavisinde kullanılıyormuş normalde o nedenle narın içinde kimyasal maddeler varmış' en başta mantıken yanlış bi cümle...herhangi bi sebze ya da meyve kanser tedavisinde kullanılıyo diye kimyasal madde içermez senin duyduğun ancak nar hapı olabilir..lütfen tam bilmediğimiz şeylerle birbirimizin kafasını karıştırmayalım...narın bilinen 2 zararı vardır:1. si çekirdekleriyle beraber tüketildiğinde kabız yapar hamilelik kabızlığı da malum olduğu için uzmanlar her gün yemekten kaçının der isterseniz suyunu sıkarak içebilirsiniz...2. si aslında normalde bi avantaj olan tansiyon düşürücü özelliği...yine hamilelikte baş dönmelerinin sıklığı göz önüne alındığında bir de tansiyon düşüklüğü eklenirse vay halimize...bu nedenlerle nar yiyen ve seven arkadaşlar mümkünse her gün yemeyin hergün canınız istiyosa yediğiniz miktar yarım narı geçmesin hiç bi sıkıntı çıkmaz...
benimde belim çok ağrıyo, kasıkların üşütmekten ağrıyor olabilir canım ayaklarına beline dikkat et biraz geçer inş.kızlar ya sizin de kasıklarınız beliniz ağrıyor mı azıcık otursam belim kopuyor. kasıklarım da hafif sızı böyle adet olacak gibi ama öyle kıvrandıran bir sancı falan değil rahatsızlık hissi nasıl anlatsam sızı gibi... ayağa kalkınca özellikle sanki alta çok ağırlık biniyor gerilip kasılıyor kasıklarım... normal mi bu erken doğum falan değil di mi... ben cumartesiye randevu aldım otobüsle nasıl gideceksem bakalım... annemle gitcez 2 3 otobüs değiştiricez... offfff... ya bir de 29. haftamda olucam artık kaç haftada bir çağırır. nst diye bişey varmış. 28 den sonra haftada bir mi çağırıyormuş ne, nst ye sokuyolarmış 2 haftada bir... ben nasıl gitcem yaaaaaaa
benimde belim çok ağrıyo, kasıkların üşütmekten ağrıyor olabilir canım ayaklarına beline dikkat et biraz geçer inş.
diğer soruların hakkında bi fikrim yok, ama sen gemlikte değil miydin ordaki bi doktora gitsen olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?