2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
evet canım haklısın :) alınabilir tabiki eş dosttan neden olmasın, senin listen alınması gereken ama arkadaş mutlaka olması gerekir gibi bir şey yazmış aslında o yüzden bunları yazma ihtiyacı hissettim...
birde dediğim gibi o listedeki mutlaka gerekli diye yazılan bir çok şey, istisnai durumlarda kullanılacak şeyler, her bebeğin ihtiyacı olmaz ki her şeye, bebek doğduktan sonra tamamlanabilir sonuçta ihtiyaç hissettikçe..
acizane fikirlerim tecrübem olmasada duygusal davranıyorum işte

yok canım yanlış anlama sana sıtem etmek degıldı nıyetım dıyorum ya ıhtıyaclar gorecelıdır
hazır bez yerıne kumas bez ,ıslak mendıl yerıne ıslatılmıs pamuk ,koltuk yerıne battanıyeye sarabılırsın ates olcer yerınede anne dudagı mesela :))
oyuzdrn dıyorum lısteler kısıye ozeldır dıye

hah bende onu anlatmaya çalışıyodum

listeler için teşekkür ederim hanımlar gerçekten ise yarıyor tecrübesizler için. Bu hediye işi ne oldu berine bugün yazmış sayfaya

doğru canım yaa bide olunca iyisi olsun istiyor insan malum çin malları her yeri istila etmiş, iyisininde parası iyi... neyse az olsun öz olsun bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi olur gider hiç sorun değil

arkadaşlar , doktor bnim plasentemin yukarı çıkmadığını söyledi. ne yapmam gerekio. varmı aynı sorunu yaşayan kişiler aranızda morelim çok bozukkk
Benimde Plazenta önce tarafda. Bende 16. haftamda dr dedi. Nerdeyse 10 hafta oldu hic bi bilgim Yok Plazenta ne durumda, ayin 23.nde dr gidecem ins unutmasam soracam ama ciksayydi Dr derdi bisey demedigine Gore cikmamis, bide ben bebeğimi halen cok hafif hissediyorum oyuzden çıkmadığını düşünüyorum

bak cozutmada sınır yok mesela anne babalar bu akadar almya meraklı olunca uretıcınınde ekmegıne yag suruluyor halıyle
Angelcare Bebek Bezi Arıtma Sistemi

Gerçekten en büyük sıkıntılardan biri bezi atacak yer bulamamak ne icatlar var hayatımızı kolaylaştıran :) sonrada evde adım atacak yer bulamıyoruz evi geniş olan parası çok olan alsın ama malesef benim daha önemli ihtiyaçlarım var .

bazıları gercekten cok sacma ama gecenlerde gordum bebegın nefes alıp almadıgını kontrol eden cıhaz 350 tl falan yanı ayol ayna tut anlarsın en basıt

canım öncelikle mesajlarınıza verdiğim cevapları polemiğe ğirmiş sizinle tartışıyomuşum ğibi sakın alğılamayın.sedece yazdığınız mesajlara cevap vermek istedim.evet ben bu listeyi yayınladım sebebi ise bir kaç arkadaşınızın bu konuda daha önceden soru sorduğunu ğördüm ve yardımcı olmak isdedim.ben listede mutlaka yazdığım şey elektirikli yaada manuel süt pompası dedim .sebebei ise tecrübeli anneler bunu çok iyi bilir.bebek dünyaya ğeldikden 1 hafta sonra süt kanalları tamamen açılır bebeğin midesi daha küçük olduğu için gelen sütün hepsini ememez.ve süt memelerde kalır.buda şişlik yapar ve ğöğüs sertleşir.eğer ğöğüs boşaltılmazsa ateşlenme olur.ve buna mastit denir.bu duruma düşmemek için ğöğüs ilk 15 ğün eğer bebek tarafından emilmemişse sağılıp boşaltılmalı.ğelelim bunlar bebek doğmadan önce alınması gerekir değiğim yere.bir arkadaşınız sonradanda alınabilir yazmış.herkez farklı şehirlerde semtlerde hatta kasaba yada köyde oturuyor.birde siz kışın doğum yapcaksınız.heryerde ezc yada market bulunmuyo.bulunsa bile kışın ortasında lohusa olarak bebeğin ihtiyaç duyduğundamı ğidip almak daha mantıklı sizce soryuyorum???herkezin özel arabası yada yanında yardımcısı yok.hatta eşi çalıştığı için bebeğinin ilk ğünlerde ile tek başına bakacak anneler.ben bunları düşünerekten yazdım.sezeryanle doğum yapınca zaten kafadan 10 ğün bir yere çıkamıyosun ğidip gelemiyosun.birde ben listemde marka şekil belirtmedim.ama mutlaka olması ğereken şeyleri yazdım.oraya ben beşik yazdım senin imkanın varsa en mark beşiği alırsın benim imkanım yoksa 2 ip ğerer beşik yaparım.ama mutlaka bir beşik şart değilmi:))))haa en son alt kısma yazdığım kapı süsü bebek şekeride isteğe örfe adete ğöre değişir.isteyn yapar istemeyen yapmaz.neyse rabimden tek dileğim tüm gebeler kolay doğum bebişlerede sağlık sıhhat bereket versin..

yardım etmeye çalıştığın için teşekkür ederiz o zaman :) seninde benimde ne demek istediğimizi okuyanlar anlamıştır zaten ikimizinde kötü niyeti yok...

arkadaşlar , doktor bnim plasentemin yukarı çıkmadığını söyledi. ne yapmam gerekio. varmı aynı sorunu yaşayan kişiler aranızda morelim çok bozukkk

Benim de aşağıda canım. 15 gun sonra kontrolde sorucam tekrar. Fazla yorulmamaya dikkat et. Ben yorulunca ve çok yürüyünce bacak aramda agri oluyo. Erken doğum riski olusturabildigini okumuştum. Bi de doğuma kadar yukarı çıkmazsa sezaryen olucaz tabi ki. Ins yukari çıkarlar. Ben normal doğum istiyorum.

bu arada arkadaşlar söylemeden edemiycem eğer 2 liste arasında karşılaştırma yapıyorsanız lütfen dikkatli ve manlıklı bir şekilde 2 listeyide okuyun.hanğisinde abartı ürünler var ğereğinden fazla eşya var ona ğöre yorum yapın.ben benim listem iyi onunki kötü diye yazmıyorum sadece bir arkadaş diğerine senin listen daha hallice yazmış çok şaşırdım ondan yazıyorum.:))

Son düzenleme:
:):) .............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…