- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.061
evet canım haklısın :) alınabilir tabiki eş dosttan neden olmasın, senin listen alınması gereken ama arkadaş mutlaka olması gerekir gibi bir şey yazmış aslında o yüzden bunları yazma ihtiyacı hissettim...lıstedekı hersey alınacak dıye bı sartı yok esten dosttan temın edılebılecek seyler ben ılk oglumda besık ve araba almadım besıgı kuzenınun besıgı ıdı arabasıda ıs arkadasımızın cocugunundu , bu bebegımde de buhar makınesını arkadastan aldım bunda uzulecek bısey yok bence
yok canım yanlış anlama sana sıtem etmek degıldı nıyetım dıyorum ya ıhtıyaclar gorecelıdırevet canım haklısın :) alınabilir tabiki eş dosttan neden olmasın, senin listen alınması gereken ama arkadaş mutlaka olması gerekir gibi bir şey yazmış aslında o yüzden bunları yazma ihtiyacı hissettim...
birde dediğim gibi o listedeki mutlaka gerekli diye yazılan bir çok şey, istisnai durumlarda kullanılacak şeyler, her bebeğin ihtiyacı olmaz ki her şeye, bebek doğduktan sonra tamamlanabilir sonuçta ihtiyaç hissettikçe..
acizane fikirlerim tecrübem olmasada duygusal davranıyorum işte
hah bende onu anlatmaya çalışıyodumyok canım yanlış anlama sana sıtem etmek degıldı nıyetım dıyorum ya ıhtıyaclar gorecelıdır
hazır bez yerıne kumas bez ,ıslak mendıl yerıne ıslatılmıs pamuk ,koltuk yerıne battanıyeye sarabılırsın ates olcer yerınede anne dudagı mesela :))
oyuzdrn dıyorum lısteler kısıye ozeldır dıye
valla ya paradan haber verbak cozutmada sınır yok mesela anne babalar bu akadar almya meraklı olunca uretıcınınde ekmegıne yag suruluyor halıyle
Angelcare Bebek Bezi Arıtma Sistemi
slm canlar, nasılsınız?? bende yarın kontrole gıdıyorum bebegım asagı ındı gıbı hıssedıyorum ıyıce:18: yarın benı dırek doguma alırlarsa sasırmayın ben beklıyorum artık
tabı canım gonul ıster herseyı eksıksız yapalım , bende mesela evımın bır o dası musaıt sımdıden gonlume gore bır oda yapayım oğluma ama sartlar elvermıyor helekı 4,5 ay once bu dugun yapınca sartları cok zorluyor malesefvalla ya paradan haber ver
doğru canım yaa bide olunca iyisi olsun istiyor insan malum çin malları her yeri istila etmiş, iyisininde parası iyi... neyse az olsun öz olsun bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi olur gider hiç sorun değiltabı canım gonul ıster herseyı eksıksız yapalım , bende mesela evımın bır o dası musaıt sımdıden gonlume gore bır oda yapayım oğluma ama sartlar elvermıyor helekı 4,5 ay once bu dugun yapınca sartları cok zorluyor malesef
Benimde Plazenta önce tarafda. Bende 16. haftamda dr dedi. Nerdeyse 10 hafta oldu hic bi bilgim Yok Plazenta ne durumda, ayin 23.nde dr gidecem ins unutmasam soracam ama ciksayydi Dr derdi bisey demedigine Gore cikmamis, bide ben bebeğimi halen cok hafif hissediyorum oyuzden çıkmadığını düşünüyorumarkadaşlar , doktor bnim plasentemin yukarı çıkmadığını söyledi. ne yapmam gerekio. varmı aynı sorunu yaşayan kişiler aranızda morelim çok bozukkk
bak cozutmada sınır yok mesela anne babalar bu akadar almya meraklı olunca uretıcınınde ekmegıne yag suruluyor halıyle
Angelcare Bebek Bezi Arıtma Sistemi
bazıları gercekten cok sacma ama gecenlerde gordum bebegın nefes alıp almadıgını kontrol eden cıhaz 350 tl falan yanı ayol ayna tut anlarsın en basıtGerçekten en büyük sıkıntılardan biri bezi atacak yer bulamamak ne icatlar var hayatımızı kolaylaştıran :) sonrada evde adım atacak yer bulamıyoruz evi geniş olan parası çok olan alsın ama malesef benim daha önemli ihtiyaçlarım var .
bazıları gercekten cok sacma ama gecenlerde gordum bebegın nefes alıp almadıgını kontrol eden cıhaz 350 tl falan yanı ayol ayna tut anlarsın en basıt
arkadaşlar , doktor bnim plasentemin yukarı çıkmadığını söyledi. ne yapmam gerekio. varmı aynı sorunu yaşayan kişiler aranızda morelim çok bozukkk
:):) .............................bu arada arkadaşlar söylemeden edemiycem eğer 2 liste arasında karşılaştırma yapıyorsanız lütfen dikkatli ve manlıklı bir şekilde 2 listeyide okuyun.hanğisinde abartı ürünler var ğereğinden fazla eşya var ona ğöre yorum yapın.ben benim listem iyi onunki kötü diye yazmıyorum sadece bir arkadaş diğerine senin listen daha hallice yazmış çok şaşırdım ondan yazıyorum.:))
listeler için teşekkür ederim hanımlar gerçekten ise yarıyor tecrübesizler için. Bu hediye işi ne oldu berine bugün yazmış sayfaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?