- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.081
pardonda olay neden benım lısteme baglandı anlam veremedım bızım zaten bı lıstemız vardı , sağolun emek verdınız lıste hazırladınız yardımcı olmak ıstedınız bızde adab-ı museret geregı tesekkurumuz ettık , konuyu bukadar uzatmanın ne anlamı varkı anlam veremedım , bahsettıgınız lısteyı ben hazırlamıstım ve bende 2. cocouguma hamıleyım ben ılk bebgımde ne kullandıysam onları yazdım tecrube ıse bende de en az sizin kadar var yani,ve her seferınde de soylerım lıstelerın gorecelı oldugunu kısıye ozel oldugunu , bu topıge gelıp konuyu neden bu kadar uzattıgınıza anlam veremedım....................bu arada arkadaşlar söylemeden edemiycem eğer 2 liste arasında karşılaştırma yapıyorsanız lütfen dikkatli ve manlıklı bir şekilde 2 listeyide okuyun.hanğisinde abartı ürünler var ğereğinden fazla eşya var ona ğöre yorum yapın.ben benim listem iyi onunki kötü diye yazmıyorum sadece bir arkadaş diğerine senin listen daha hallice yazmış çok şaşırdım ondan yazıyorum.:))
cok sagol canım elıne emegıne saglıkgünaydın kuzular naparsınız beyaawwww ??
meltemmm sonunda bitirdim öğlen kargoya veriyorum kuzum hediyenizi hangi kargo şirketine vereyim? birindeki çalışan eleman baya yardımcı olmuştu sana ondan sordum
cok sagol canım elıne emegıne saglıkyurtıcı kargoyla kanka olduk canım
Günaydın canlarım, bu sabah mide bulantım oldu ama kusmadım öğürürken altıma kaçırdım resmen sonrasında ise balgam kıvamında akıntım oldu bunun anlamı ne olabilir?
rıca ederım her zamanMeltem günaydın,
Listen güzel, tecrübeni paylaştığın için teşekkür ederim
önce yemegını ye ama oğluş aç kalmasınne demekbeğenirsin inşallah tamam canım ben öğlen yemek arasında yurtiçine veriyorum o zaman .
benim her kusuşumda kaçıyordr normal dedi yapacak bişey yok. bebişler büyüdü idrar torbasına baskı yapıyor. akıntı da bu dönemde yoğunlaşıyormuş benim ara ara dediğin gibi oluyor azıcık zorlanınca da artıyor. kokusu ve rengi olmayınca bir zararı yok diye biliyorum :26:
şu anda yok bacım yağlanıyorum bol bol inşallah olmazKızlar çatlak varmı çatlak
akıntımın rengi balgam kıvamında sarıydı.
bence dr una bi danış canım benim hiç öyle renkli olmadı hep şeffaftı
meltemmm cuma günü benimkinden istediydim erik cumartesi elime ulaştı kız buzlu buzlu eriyincede alakası yok yeşil olanla almayın boşuna eşşek kdr kutuyla yolllamışlar içinde 8 adet erik vardıD
iste yollıyım canım adını bile bilmediğim tuhaf meyveler var burda
o tuhafların hepsinden bekl,iyorum adresi özelden atarım şekerim ben sana :)))
slm canlar, nasılsınız?? bende yarın kontrole gıdıyorum bebegım asagı ındı gıbı hıssedıyorum ıyıce:18: yarın benı dırek doguma alırlarsa sasırmayın ben beklıyorum artık
canımmmm inşallah iyi haberlerle gel olurmu ne doğumu daha çok var zamanında gelcek senin minnakkkkkk
Kızlar çatlak varmı çatlak
çok şükür henüz bende başlamadı ama korkuyorum göbüş gerildikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?