2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
pardonda olay neden benım lısteme baglandı anlam veremedım bızım zaten bı lıstemız vardı , sağolun emek verdınız lıste hazırladınız yardımcı olmak ıstedınız bızde adab-ı museret geregı tesekkurumuz ettık , konuyu bukadar uzatmanın ne anlamı varkı anlam veremedım , bahsettıgınız lısteyı ben hazırlamıstım ve bende 2. cocouguma hamıleyım ben ılk bebgımde ne kullandıysam onları yazdım tecrube ıse bende de en az sizin kadar var yani,ve her seferınde de soylerım lıstelerın gorecelı oldugunu kısıye ozel oldugunu , bu topıge gelıp konuyu neden bu kadar uzattıgınıza anlam veremedım....................
bırde geregınden esya var demıssınız benım lıstemde nelermıs onlar cok merak ettım

günaydın kuzular naparsınız beyaawwww ??
meltemmm sonunda bitirdim öğlen kargoya veriyorum kuzum hediyenizi hangi kargo şirketine vereyim? birindeki çalışan eleman baya yardımcı olmuştu sana ondan sordum

günaydın kuzular naparsınız beyaawwww ??
meltemmm sonunda bitirdim öğlen kargoya veriyorum kuzum hediyenizi hangi kargo şirketine vereyim? birindeki çalışan eleman baya yardımcı olmuştu sana ondan sordum
cok sagol canım elıne emegıne saglık yurtıcı kargoyla kanka olduk canım

Günaydın canlarım, bu sabah mide bulantım oldu ama kusmadım öğürürken altıma kaçırdım resmen sonrasında ise balgam kıvamında akıntım oldu bunun anlamı ne olabilir?

günaydın kızlar geçmişi okuyup geldim hemen nasılsınız bakalım bugün bizde şeker diyetine başladık iki hafta sonra bakalım sonuçlar nasıl çıkıcak bu arada ben de bebeğime hiç birşey almamıştım yeni almaya başladım artık

Günaydın canlarım, bu sabah mide bulantım oldu ama kusmadım öğürürken altıma kaçırdım resmen sonrasında ise balgam kıvamında akıntım oldu bunun anlamı ne olabilir?

benim her kusuşumda kaçıyor dr normal dedi yapacak bişey yok. bebişler büyüdü idrar torbasına baskı yapıyor. akıntı da bu dönemde yoğunlaşıyormuş benim ara ara dediğin gibi oluyor azıcık zorlanınca da artıyor. kokusu ve rengi olmayınca bir zararı yok diye biliyorum :26:

günaydın hanımlar hasta oldum burnum tıkandı boğazımda ağrıyor birazcık. uçuğumda çıktı daha sayimmi :)

akıntımın rengi balgam kıvamında sarıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…