2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar

9,30 geldim canım daha yeni yeni açılıyorum eloş girip oldu gece hiç uyutmadı beni yani özetle hiç halim yokkkk

geçmiş olsun ( ilaç fln verdinmi ?????????

benimde çok uykum var sabahtan beri gözlerim yanıyo yaaa heran uyuyabilirim oldğum yerde evrak işlerken ( Dünde Evim Sensine gittim kızlar kesinlikle tavsiye ediyorum ilk yarıda bişi anlamıyosunuz saçmalamışlar diyosunuz ama 2.kısmı dehşetti bence çok ağladım yaaa

verdim kuşum ama gece o rahat olmayınca bende olamıyorum üzülüyorum rahat değil diye bide sabah arkamdan çok ağladı gerçi az önce aradım çizgi filim izliyormuş sesi de iyi geliyordu ama aklım evde işte

kızlaar hamleliğinizde antibiyotik kullandınız mı?ne zamandr disim şişip duruyo iltihap var b grubu antibiyotikler güvenli diyo doktor.dişçiye gittigimde dogal olarak antibiyotik veriyo ama insan ilaçta pek içmek istemio

canım ben kullanıyordum gerçi diş için gitmedim hiç ama boğazlarım için veriyordu doktor sonra kadın doğum doktoruma gösteriyordum verdiği ilaçı ondan onayı alınca içiyordum valla gerçi eczaneye de soruyordum sorun olmaz diyorlar dı

doktor b grubu antibiyotigi onaylıyor zaten ama söz konusu ilaç olunca bilirsin işte evham yapıyo insan:)her ne kadar içebilirsin deselerde.sagol canm cvp verdigin için tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…