- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.121
işte kızımın resimleri bakın bakalım nasılda güzel güldü annesine babasına canım benimmmm
26+6 haftalık 1013 gr olmuşuz boyumuzda 34,5 cm olmuş
Eki Görüntüle 551457 Eki Görüntüle 551458 Eki Görüntüle 551459
yemekteydik şimdi geldik bizne bu sessizlik kızlar hayırdır niye kimse konuşmuyor
işte kızımın resimleri bakın bakalım nasılda güzel güldü annesine babasına canım benimmmm
Ya kızlar Limango dan biberon alıyorum, kauçuk meme mi yoksa silikon meme mi aldınız? ben hangisini alayım? acilllllllllllllllllllllll
Selam. Dediğim yasa bu hafta onaylanıyor. Eğer eşinin yatar cezası bir yıldan az ise bir dilekçe verip çıkacak. Haftaya yasalaşacak , inşallah ay sonuna doğru tahliyeler başlayacak. Ben şimdiden gözün aydin diyeyim:) benim esim açıkta olduğu icin 4 gun izne gelmişti ama tekrar gitti. Allah bir daha ayırmasın.
Arkadaslar özel msj hakkım yok, lütfen bu msji sevtaporhana iletir misiniz? Belki burada gözden kacirabilir. Tsk
canım kızına mşl ALLAHIM korusun sizi ve cümlemizi
maşallah kızına canım nasılda gülmüş kilosuda çok iyiymiş
yemekteydik şimdi geldik biz
maşallah kuzuyaaa
ben daha almadım canım ama dişleri çıkana kadar silikon sonra kauçuk olmalı diye biliyorum bi de önemli olan bpa free olması
amin canım benim amin cümlemizi inş.
teşekkür ederiz teyzesi güzel bir gülücük attı annesine babasına
teşekkür ederiz teyzesi esin kız sayi benim battaniye bitti bacım arkasına kumaşını aldım yıkayayım bi kumaşı ve battaniyeyi terziye verip diktireceğim nasip olursa
ben gönderdim özelinden canım
inşallah ikiniz de kavuşursunuz eşlerinize.
güle güle kullansın kuzucun bitince resmini ekle ben de arkasının pazenini aldım dikip koyacağım fotosunu
yok canım şimdilik ama her an olabilir
bu arada günaydın herkeze
maşallah kızına ne guzel saklamıyor kendını benım sıpam hep yuzunu kapatıyorişte kızımın resimleri bakın bakalım nasılda güzel güldü annesine babasına canım benimmmm
saol canım evet ben pazen aldım malum kış bebeleri olacaklar bi de delikli ya model üşümesin diyeteşekkür ederiz teyzesi senin kuzunda güle güle kullansın pazen mi aldın kuzu ben pamuklu saten aldım pazen çok kalın akfilde çok sert gibi geldi bana bende pamuklu saten aldım eklerim tabiisi kız kenarına oya yaptım bide süslü kızıma
Cok tsk))) Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.
Benim de aşağıda canım. 15 gun sonra kontrolde sorucam tekrar. Fazla yorulmamaya dikkat et. Ben yorulunca ve çok yürüyünce bacak aramda agri oluyo. Erken doğum riski olusturabildigini okumuştum. Bi de doğuma kadar yukarı çıkmazsa sezaryen olucaz tabi ki. Ins yukari çıkarlar. Ben normal doğum istiyorum.
verdim kuşum ama gece o rahat olmayınca bende olamıyorum üzülüyorum rahat değil diye bide sabah arkamdan çok ağladıgerçi az önce aradım çizgi filim izliyormuş sesi de iyi geliyordu ama aklım evde işte
kızlar sezeryan olacaklar doktorlarınız gün verdimi belli mi tarihleriniz?
kesınlestırmedik 20-29 ocak arası normal dogum tarıhım 5 subat ama tahmınım 22 ocak gıbı alacak38+0 dakızlar sezeryan olacaklar doktorlarınız gün verdimi belli mi tarihleriniz?
anladım canım çok geçmiş olsun tekrardan öpüyorum elayı ve seni.
maşallahhhhhh Allah nazardan saklasın ne güzel gülmüş
kızlar sezeryan olacaklar doktorlarınız gün verdimi belli mi tarihleriniz?
MAŞALLAH..!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?