2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ne bu sessizlik kızlar hayırdır niye kimse konuşmuyor
yemekteydik şimdi geldik biz

maşallah kuzuyaaa

Ya kızlar Limango dan biberon alıyorum, kauçuk meme mi yoksa silikon meme mi aldınız? ben hangisini alayım? acilllllllllllllllllllllll

ben daha almadım canım ama dişleri çıkana kadar silikon sonra kauçuk olmalı diye biliyorum bi de önemli olan bpa free olması

Selam. Dediğim yasa bu hafta onaylanıyor. Eğer eşinin yatar cezası bir yıldan az ise bir dilekçe verip çıkacak. Haftaya yasalaşacak , inşallah ay sonuna doğru tahliyeler başlayacak. Ben şimdiden gözün aydin diyeyim:) benim esim açıkta olduğu icin 4 gun izne gelmişti ama tekrar gitti. Allah bir daha ayırmasın.

Arkadaslar özel msj hakkım yok, lütfen bu msji sevtaporhana iletir misiniz? Belki burada gözden kacirabilir. Tsk

ben gönderdim özelinden canım
inşallah ikiniz de kavuşursunuz eşlerinize.

canım kızına mşl ALLAHIM korusun sizi ve cümlemizi

amin canım benim amin cümlemizi inş.

maşallah kızına canım nasılda gülmüş kilosuda çok iyiymiş

teşekkür ederiz teyzesi güzel bir gülücük attı annesine babasına

yemekteydik şimdi geldik biz

maşallah kuzuyaaa

ben daha almadım canım ama dişleri çıkana kadar silikon sonra kauçuk olmalı diye biliyorum bi de önemli olan bpa free olması

teşekkür ederiz teyzesi esin kız sayi benim battaniye bitti bacım arkasına kumaşını aldım yıkayayım bi kumaşı ve battaniyeyi terziye verip diktireceğim nasip olursa

güle güle kullansın kuzucun bitince resmini ekle ben de arkasının pazenini aldım dikip koyacağım fotosunu

güle güle kullansın kuzucun bitince resmini ekle ben de arkasının pazenini aldım dikip koyacağım fotosunu

teşekkür ederiz teyzesi senin kuzunda güle güle kullansın pazen mi aldın kuzu ben pamuklu saten aldım pazen çok kalın akfilde çok sert gibi geldi bana bende pamuklu saten aldım eklerim tabiisi kız kenarına oya yaptım bide süslü kızıma

saol canım evet ben pazen aldım malum kış bebeleri olacaklar bi de delikli ya model üşümesin diye

Cok tsk))) Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.

aminnnn

benimde plasenta aşağıda idi fakat 20.haftada yukarı çıkabilir denmişti şükür öle de oldu şimdilik bir sıkıntı yok ama siz sorun doktorunuza doktorlar sormayınca anlatmıolar tek tek

anladım canım çok geçmiş olsun tekrardan öpüyorum elayı ve seni.

maşallahhhhhh Allah nazardan saklasın ne güzel gülmüş

kızlar sezeryan olacaklar doktorlarınız gün verdimi belli mi tarihleriniz?
kesınlestırmedik 20-29 ocak arası normal dogum tarıhım 5 subat ama tahmınım 22 ocak gıbı alacak38+0 da

anladım canım çok geçmiş olsun tekrardan öpüyorum elayı ve seni.

maşallahhhhhh Allah nazardan saklasın ne güzel gülmüş

teşekkür ederiz teyzesi güler yüzlü olacak kızım galiba

kızlar sezeryan olacaklar doktorlarınız gün verdimi belli mi tarihleriniz?

benim normal olacağı için bu soruya cevap veremeyeceğim bacımmmmm

teşekkür ederiz teyzesiiiiii kız sen neden sezeryan oluyon ama doğursana çatır çatır

kızlar benim de %100 sezer yan olacak son doğum tarihi 13 şubat herkezinkini mi 38 de alıyorlar beni de alırlarsa 30 ocak olacak :18::18::18::18: bi soru daha ben doğumda tam kızıma doğum yapalı 22 ay olacak gene aynı böyleyi mi açacak lar sezer yan yapan arkadaşlar siz sordunuz mu doktorunuza ben her gittiğim de sormayı unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…