- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.141
kızlaar hamleliğinizde antibiyotik kullandınız mı?ne zamandr disim şişip duruyo iltihap var b grubu antibiyotikler güvenli diyo doktor.dişçiye gittigimde dogal olarak antibiyotik veriyo ama insan ilaçta pek içmek istemio
teşekkür ederiz teyzesi güler yüzlü olacak kızım galiba
benim normal olacağı için bu soruya cevap veremeyeceğim bacımmmmm
teşekkür ederiz teyzesiiiiii kız sen neden sezeryan oluyon ama doğursana çatır çatır
kızlar benim de %100 sezer yan olacak son doğum tarihi 13 şubat herkezinkini mi 38 de alıyorlar beni de alırlarsa 30 ocakolacak :18::18::18::18: bi soru daha ben doğumda tam kızıma doğum yapalı 22 ay olacak gene aynı böyleyi mi açacak lar sezer yan yapan arkadaşlar siz sordunuz mu doktorunuza ben her gittiğim de sormayı unutuyorum
teşekkür ederiz teyzesi güler yüzlü olacak kızım galiba
ewet güleryüzlü olcak maşallah :))
Görümcem 2 kez sezeryan oldu.Biri dikey diğeri yatak kesik olmuş.
anam anam ya benimkinin arası çok yakın olduğu için biraz korkuyorum görümcenin çocuklarının arasın da ne kadar var canım
masalah cok mutluişte kızımın resimleri bakın bakalım nasılda güzel güldü annesine babasına canım benimmmm
26+6 haftalık 1013 gr olmuşuz boyumuzda 34,5 cm olmuş
Eki Görüntüle 551457 Eki Görüntüle 551458 Eki Görüntüle 551459
açık ameliyat mı olmuştunuzMaalesef daha önce olduğum bir kist ameliyatı nedeniyle (yeri sebep) vede şuan bacağımdaki fistül den dolayı normal doğum yapmam sakıncalı...
Kiloda var birde onun için riskmiş...
bende var hafta başında daha çoktumerhaba herkese, sizinde göbek deliginiz agriyormu hafifden?? bide benim göbek deligi sanki disari dogru cikyior
açık ameliyat mı olmuştunuz
yoksa kapalı mı
bende kapalı dermoid kist ameliyatı oldum
dr normal doğum için bi sakıncası yok dedi
bende var hafta başında daha çoktu
ayrıca göbek deliğimin yanı taş gibi sert olmuştu
kasıklarımda da ağrı olunca paniklemiştim
ama birkaç gündür kasık ağrılarımın haricindeki şikayetlerim geçti
kızlar sezeryan olacaklar doktorlarınız gün verdimi belli mi tarihleriniz?
merhaba herkese, sizinde göbek deliginiz agriyormu hafifden?? bide benim göbek deligi sanki disari dogru cikyior
çok geçmiş olsun pcakanBenim kıl dömesi olduydu sölemesi ayıp :26: kuyruk sokumumda rosto misali açık dikişliydim şimdide yine sölemesi ayıp :26:kabızlıkdan fistül oldu bacağımdan yol yapıp çıktı o yüzden ıkınmamam gerekli çok kan kaybediyorum hali hazırda...İlk ameliyatdan dolayı vede kilo fazla olunca riske girmedi doktorum
ilahievet benim de ağrıyor. sanki ordan bişey fışkırcak gibi, batıyo resmen. iyice gelirdi bir de içinde karanlık bir delik var ordan elini çıkaracak gibi hissediyorum :)
çok geçmiş olsun pcakan
tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah
ben sezeryandan çok korkuyorum açıkçası:26:
dermoid ameliyatımdan sonra sıkıntım çok oldu
ara ara hala sızısı oluyor
bebek büyüdükçe daha da acıtıyor canımı
inşallah normal doğum olur diye dua ediyorum
ama öncelik bebeğimin sağlığı
gerekirse sezeryanda olurum
ilahi
bende karnımda bi fermuar olmasını isterdim doğrusu
arada açıp kuzucum ne yapıyor diye bakmak iyi olurdu
canlarım çok zor bir gece geçirdimAllah kimseye nefes darlığı vermesin.göğsümün üstüne biri oturdu sanki. sabaha kadar uymadım. çarpıntım oluyo ara ara , alerjim var ayrıca. kansızlıktan mı diye de düşündüm. hala zor nefes alıyorum. kardiyolojiye mi , kbb ye mi nereye gitsem şaşırdım. tüm rahatsızlıklar zor ama nefes alamamak berbat bişey. yavrumu düşünüp sabaha kadar derin nefes almaya çaılıştım. sağlıklı ve hayırlısıyla doğum yaparız inş.
geçmiş olsun da neden ki? bebekten önce de nefes darlığı var mıydı? bebekten mi? ben de eskisi kadar rahat nefes alamıyorum ama o kadar da kötü değilim :26:
kesınlestırmedik 20-29 ocak arası normal dogum tarıhım 5 subat ama tahmınım 22 ocak gıbı alacak38+0 da
Selam. Dediğim yasa bu hafta onaylanıyor. Eğer eşinin yatar cezası bir yıldan az ise bir dilekçe verip çıkacak. Haftaya yasalaşacak , inşallah ay sonuna doğru tahliyeler başlayacak. Ben şimdiden gözün aydin diyeyim:) benim esim açıkta olduğu icin 4 gun izne gelmişti ama tekrar gitti. Allah bir daha ayırmasın.
Arkadaslar özel msj hakkım yok, lütfen bu msji sevtaporhana iletir misiniz? Belki burada gözden kacirabilir. Tsk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?