2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Ben hamileliğimin 2. ayında kullandım idrar yolu enfeksiyonu için bende çok tedirgin olmuştum 3. aydan önce ilaç kullanımı internette her kafadan bir ses çıkıyor doktorunuz verdi ise guvenle kullanın iltihap ve enfeksiyon bebek için daha tehlikeli.

Maalesef daha önce olduğum bir kist ameliyatı nedeniyle (yeri sebep) vede şuan bacağımdaki fistül den dolayı normal doğum yapmam sakıncalı...
Kiloda var birde onun için riskmiş...

Son düzenleme:

Görümcem 2 kez sezeryan oldu.Biri dikey diğeri yatak kesik olmuş.

Maalesef daha önce olduğum bir kist ameliyatı nedeniyle (yeri sebep) vede şuan bacağımdaki fistül den dolayı normal doğum yapmam sakıncalı...
Kiloda var birde onun için riskmiş...
açık ameliyat mı olmuştunuz
yoksa kapalı mı
bende kapalı dermoid kist ameliyatı oldum
dr normal doğum için bi sakıncası yok dedi

merhaba herkese, sizinde göbek deliginiz agriyormu hafifden?? bide benim göbek deligi sanki disari dogru cikyior
bende var hafta başında daha çoktu
ayrıca göbek deliğimin yanı taş gibi sert olmuştu
kasıklarımda da ağrı olunca paniklemiştim
ama birkaç gündür kasık ağrılarımın haricindeki şikayetlerim geçti

Benim kıl dömesi olduydu sölemesi ayıp :26: kuyruk sokumumda rosto misali açık dikişliydim şimdide yine sölemesi ayıp :26:kabızlıkdan fistül oldu bacağımdan yol yapıp çıktı o yüzden ıkınmamam gerekli çok kan kaybediyorum hali hazırda...İlk ameliyatdan dolayı vede kilo fazla olunca riske girmedi doktorum

kızlar sezeryan olacaklar doktorlarınız gün verdimi belli mi tarihleriniz?

Benim de doğumum SAT a göre 15 şbat, ultrasonda 7 şubat olarak görünüyordu ama plesanta aşağıda olduğu için sezeryan olcak ve doktorum en geç 30 ocak ta alırız dedi.. galiba net tarih son günlerde belli oluyormuş.

canlarım çok zor bir gece geçirdim Allah kimseye nefes darlığı vermesin.göğsümün üstüne biri oturdu sanki. sabaha kadar uymadım. çarpıntım oluyo ara ara , alerjim var ayrıca. kansızlıktan mı diye de düşündüm. hala zor nefes alıyorum. kardiyolojiye mi , kbb ye mi nereye gitsem şaşırdım. tüm rahatsızlıklar zor ama nefes alamamak berbat bişey. yavrumu düşünüp sabaha kadar derin nefes almaya çaılıştım. sağlıklı ve hayırlısıyla doğum yaparız inş.

çok geçmiş olsun pcakan
tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah
ben sezeryandan çok korkuyorum açıkçası:26:
dermoid ameliyatımdan sonra sıkıntım çok oldu
ara ara hala sızısı oluyor
bebek büyüdükçe daha da acıtıyor canımı
inşallah normal doğum olur diye dua ediyorum
ama öncelik bebeğimin sağlığı
gerekirse sezeryanda olurum

evet benim de ağrıyor. sanki ordan bişey fışkırcak gibi, batıyo resmen. iyice gelirdi bir de içinde karanlık bir delik var ordan elini çıkaracak gibi hissediyorum :)
ilahi
bende karnımda bi fermuar olmasını isterdim doğrusu
arada açıp kuzucum ne yapıyor diye bakmak iyi olurdu

Teşekkür ederim canım İsmim Pınar bu arada...
Sağlık sıhhatle hepiciği dünyaya gelcekler inş.....
anam tüm ameliyetlardan tırsıyom ben sen gelde bana sor onu !!!

geçmiş olsun da neden ki? bebekten önce de nefes darlığı var mıydı? bebekten mi? ben de eskisi kadar rahat nefes alamıyorum ama o kadar da kötü değilim :26:

kesınlestırmedik 20-29 ocak arası normal dogum tarıhım 5 subat ama tahmınım 22 ocak gıbı alacak38+0 da

benimde ocak son haftası oluur dedi dr gününü gelişimine göre karar vericez dedi ama bu gidişimde tekrar öğrenmeye çalışıcam ben urfadayım istanbuldan ablam gelicek doğuma uçak bileti erken alsın yazık ya ablacıma öğrenmem lazım yani kendim için değil yani tamamen duygusal:)

canım allah razı olsun .... ya ama benim eşimin yatarı 6 ay 1 ayı geçmek üzere... deeeee... kapalıda şuanda... açığa geçmek için dilekçe verdi birkaç hafta önce ay başına doğru cevap gelir gönderirler beni açığa dedi... önce oraya geçmesi lazım ki yasa çıkınca yararlanabilsin... bu hafta demediler bize haftaya yasalaşacak bu hafta gensorular büyükşehir yasaları var dediler.... bu hafta mıymış?????? acaba yasalaşsa eşim de ay sonuna doğru açığa geçse, dilekçeyle yasadan yararlanıp çıkabilir di mi.... allahımmm... bayramım olur, aDAĞım var zaten.. allahım yardım etsin bize..... çok sağol canım ....

kızlarrr ben biliyodum zaten gemlik devlete nöbet için kağıt almaya gittim. allah o müdürü nasıl biliyorrsa öyle yapsın durumumu eşimin olmadığını da biliyor. hastaneye nasıl gidiyorum bilmiyor..hayır çoğu arkadaşıkmın müdürü gerek yok boşver demiş o kadar önemli dğil ki ya... hadi izne çıkmak için olsa amenna o kesin gerekli de.... ayyy neyse o nasıl bir ultrason o nasıl bir dr. yaaa... küçük hastane zaten biliyodum ben... gittim bir ultrason ki sanırsın 1950 lerden kalma bozuk tv yayını... dolandırıyor göbeğimde ultrasonu ama hiçbişey net değil... çocuğu göremedim :)))) dr. a kasığım ağrıyor normal mi diyorum onu bilemeyiz boyu kaç kilosu dedim onu bu makine söylemez dedi... normal mi hrşeyi dedim öyle galiba... e dedim kaç haftalık bir 27 dedi bir 28+5 dedi. rapor dedim yarın radyolojiye randevu al git dedi. indim erken gel randevuya gerek yok dedi deee.. ben şimdi şunu anlamadım radyolojideki ultrason farklı mı ki neden bir de oraya giricem... ne yapcaklar anlamadım mantığı nedir bu işi,n???? ay allahım tek başıma mücadele veriyorum öyle bir geçer zaman ki cemile yi geçtim... ben kocamı istiyorum........................................ okumuş da olsan cahil olmasan da kocam olmadan hiçbişeyim, hiçbişeye yetişemiyorum.... offf allahım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…