- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.161
kızlar bize maşallah vallaaz önce gezerken gördüm Şubat 2013 Anneleri Adım Adım Birlikte İlerleyelim topiğini 485 yorum var bizim ki 2417 anam ne çene yapmışız :126::126::126::126::126:
kızlarrr ben biliyodum zaten gemlik devlete nöbet için kağıt almaya gittim. allah o müdürü nasıl biliyorrsa öyle yapsın durumumu eşimin olmadığını da biliyor. hastaneye nasıl gidiyorum bilmiyor..hayır çoğu arkadaşıkmın müdürü gerek yok boşver demiş o kadar önemli dğil ki ya... hadi izne çıkmak için olsa amenna o kesin gerekli de.... ayyy neyse o nasıl bir ultrason o nasıl bir dr. yaaa... küçük hastane zaten biliyodum ben... gittim bir ultrason ki sanırsın 1950 lerden kalma bozuk tv yayını... dolandırıyor göbeğimde ultrasonu ama hiçbişey net değil... çocuğu göremedim :)))) dr. a kasığım ağrıyor normal mi diyorum onu bilemeyiz boyu kaç kilosu dedim onu bu makine söylemez dedi... normal mi hrşeyi dedim öyle galiba... e dedim kaç haftalık bir 27 dedi bir 28+5 dedi. rapor dedim yarın radyolojiye randevu al git dedi. indim erken gel randevuya gerek yok dedi deee.. ben şimdi şunu anlamadım radyolojideki ultrason farklı mı ki neden bir de oraya giricem... ne yapcaklar anlamadım mantığı nedir bu işi,n???? ay allahım tek başıma mücadele veriyorum öyle bir geçer zaman ki cemile yi geçtim... ben kocamı istiyorum........................................ okumuş da olsan cahil olmasan da kocam olmadan hiçbişeyim, hiçbişeye yetişemiyorum.... offf allahım...
Valla canım dr un yokmuydu da gittin devlete adam resmen çağ öncesinde yaşıyor.Bende bir mantık kuramadım ama belki orda ki ultrason daha iyiyse.Nöbet için de alt tarafı 24 haftalık veya geçmiş gibi bişey yazıyorlar ben dr umdan almıştım.Allahım sana yardımcı olsun canım ya sen çok güçlü bir kadınsın sonunda hep güleceksin allahım mükafatını verecek üzülme ne olur...
3 haftalık şeker diyetim bitiyor bakalım cuma gunu doktora gidicem ne dicek:26::26:sizlerden kontrole giden oldumu şeker diyetinden sonra:26::26:
kızlarrr ben biliyodum zaten gemlik devlete nöbet için kağıt almaya gittim. allah o müdürü nasıl biliyorrsa öyle yapsın durumumu eşimin olmadığını da biliyor. hastaneye nasıl gidiyorum bilmiyor..hayır çoğu arkadaşıkmın müdürü gerek yok boşver demiş o kadar önemli dğil ki ya... hadi izne çıkmak için olsa amenna o kesin gerekli de.... ayyy neyse o nasıl bir ultrason o nasıl bir dr. yaaa... küçük hastane zaten biliyodum ben... gittim bir ultrason ki sanırsın 1950 lerden kalma bozuk tv yayını... dolandırıyor göbeğimde ultrasonu ama hiçbişey net değil... çocuğu göremedim :)))) dr. a kasığım ağrıyor normal mi diyorum onu bilemeyiz boyu kaç kilosu dedim onu bu makine söylemez dedi... normal mi hrşeyi dedim öyle galiba... e dedim kaç haftalık bir 27 dedi bir 28+5 dedi. rapor dedim yarın radyolojiye randevu al git dedi. indim erken gel randevuya gerek yok dedi deee.. ben şimdi şunu anlamadım radyolojideki ultrason farklı mı ki neden bir de oraya giricem... ne yapcaklar anlamadım mantığı nedir bu işi,n???? ay allahım tek başıma mücadele veriyorum öyle bir geçer zaman ki cemile yi geçtim... ben kocamı istiyorum........................................ okumuş da olsan cahil olmasan da kocam olmadan hiçbişeyim, hiçbişeye yetişemiyorum.... offf allahım...
dr. um var da, bursa da 2-3 saat otobüs değiştire değiştire gitmem lazım ki cumartesi randevum var gitcem e şimdi bu kıytırık rapor için gitmiyim dedim... aynen çok basit bişey uğraştırıyor... yarın da alamazsam tutayım nöbet o zaman hocam ben rapor falan alamıyorum dicem bu ne yaaaa....
bızde de var o olay gecelerı kavga edıyoruz erkekımle sabahın 5ınde kızıyorum ben ona soylenıyorum uslu dur dıye:)nasılsınız ıkı gundur gıremedım gecmısı okumaya kalksamm ooooo ıns herkez ıyıdır bu gun koca gunyattım dun gece kötu bı gece gecırdık masallaah bızım kızz durmuyor gece olunca yandonuyorum pıtır pıtırr sola donuyom aynıı sırt ustu zor yatıyom bii çakıyo bazende tıtretıyoo resmen yatak sallandı falan sanıyorum sabaha kdr oturduk benım sınırlerım bozuldu bu sefer eşime bulastımgece yarısı onu kaldırdım oda bana cattıı sımdıden dıyoo basladın ne bu boylee.hem guluyom hem ağlıyom bu cocuk durmuyor dıyee duyan delı dıcek olmamaıs cocuğun tantanası vardııı sabah hiççç pıt yok yazık adamişe gıttı ben uyuydum(sımdıdenn uykusuzzz her geceeeee basladık bakalım
bızde de var o olay gecelerı kavga edıyoruz erkekımle sabahın 5ınde kızıyorum ben ona soylenıyorum uslu dur dıye:)
bızınkının mesai 11 de baslıyor bızde dalga gecıyoruz babişle beraber ıcerı kız attı partı verıyor dıye:)ayy wallaa ne ılgınc bişi gunduzz hıc rahatsız etmıyor gece 10 gıbı bı baslıyoruz allaahhh dun gece bıde kameraya cektıkk oynak balınam benımyaa doğuncaa yandık yandıkkk yaramaz olcak bunlar:)
ilk defa duydum canımselam kızlar...bugün 2.aşımıda vurdurmuş bulunmaktayım sonunda bu da bitti..size birşey soracağım ben komili'nin bebe setini almayı düşünüyorum ..siz komili hakkında ne düşünüyorsunuz ??
ilk defa duydum canım
bugundemı aynı seylerı soyledı dr lar hay allahım ya deseydın ben zatenbunları bılıyorum bılmedıgım bısey soyleyınbugun gıttım kontrole sadece 6tup kan ve 2 bardak ıdrar alındı, yarında perinotoloji uzmanları dopperle bakcaklarmıs kotu seyler duymaktan yıldım hastanelerden nefret edıyorum,olumsuz olumsuz yasamaz yasamazz Allah ım bana guc ver,hıc ıyı degılım kızlarr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?