2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

kız duymadım ama görüntü bile kopmama yetti ztn hoparlör çalışmıyo benm pcde dinleyemedim ama görüntü harbiden trendekiler gibi taze fındık, fıstık onbin onbinnn varmı isteyen abilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

günaydın kızlar en sonun da başardım galiba 2 gecedir ela yı meme den ayırdım ve meme emmeden uyuttum ay çok mutluyum kızlar bana dua edin de başara bileyim
ay canım ya ınsallah dua etmezmıyız senın ıcın
ama benım aklıma takılan su eymen dogdugunda ela bebegı emerken gorup aklına gelıp yıne baslarmı

yok zaten ben uydurdum oyle bısey demıyo ama anlatma seklı ve tarzı bana onları anımsattı

canım graconun hangi modelini aldın? ben de araştırıyorum kafayı yiyeceğim karar veremedim ama graco görünüş olarak çok hoşuma gitti

canım resmini ekliyorum bak burdan çokda kullanışlı geldi bana

Eki Görüntüle 553347

günaydın kızlar en sonun da başardım galiba 2 gecedir ela yı meme den ayırdım ve meme emmeden uyuttum ay çok mutluyum kızlar bana dua edin de başara bileyim

ohh hadi gözün aydın balım

gracco daha bı baba geldı bana canım ya daha sıcagım gracco ya karsı

bende gracoya karşı boş değilim D

Günaydın kızlar
Seda çok sevindim erken doğumun söz konusu olmadığına ,sen içini ferah tutmaya devam et arkadaşım..
unnadodan 10 gün önce sipariş verdiğim çatlak kremim hala gelmedi, bir daha unnadodan sipariş vermicem sanırım ya halbuki en güzel kampanyalar orda oluodu..
neysee
güzel bir gün dileğiyle öpüldünüzzzzzzzzzz

sanırım ben de graco alacağım. Kızlar bu arada babasling almak isteyenler bebeshop.com.tr de 99 tl. kargo bedava. bugün indirimin son günüymüş, her rengi var neredeyse.

sanırım ben de graco alacağım. Kızlar bu arada babasling almak isteyenler bebeshop.com.tr de 99 tl. kargo bedava. bugün indirimin son günüymüş, her rengi var neredeyse.

o babaslingi meltemler 59 a almamış mıydı. ben mi yanlış hatırlıyorum. bu pahalı değil mi ona göre ?

valla canım ben uzun zamandır araştırıyorum 140-150 o civardaydı hep. ben de 99u görünce atladım hemen :)) meltem kaça aldı hatırlamıyorum ki

valla canım ben uzun zamandır araştırıyorum 140-150 o civardaydı hep. ben de 99u görünce atladım hemen :)) meltem kaça aldı hatırlamıyorum ki

canım geçenlerde 50 küsürdü ve meltem fln baya niyetlenmişti dün bende gördüm senin bahsettiğini üstelik meltemin baktıkları daha hoş gibi gelmişti bana alacaksan bence boşuna fazladan para verme

benim de kanz ama aynı model değil. puset içine yerleşiyor. ablamın hediyesiydi. geldi ve çok beğendim. kullanışlı. tavsiye ederim. belki park yatağı da kanz dan alabiliriz.

canım geçenlerde 50 küsürdü ve meltem fln baya niyetlenmişti dün bende gördüm senin bahsettiğini üstelik meltemin baktıkları daha hoş gibi gelmişti bana alacaksan bence boşuna fazladan para verme

valla canım ödemeyi yapmış bulundum bundan sonra bişeyi onaylamadan önce buraya yazıp 2-3 saat bekleyip öyle alıcam ( babasling tek bir marka sanırım, meltemin baktıkları hangisi ki

günaydın kızlar nasılsınız çok sık giremiyorum baya ilerliyorsunuz maşallah benim midem ekşiyo dünden beri bi de mandalina kabuğu istiyo canım ne cins bişiymiş bu aşerme yahu

valla canım ödemeyi yapmış bulundum bundan sonra bişeyi onaylamadan önce buraya yazıp 2-3 saat bekleyip öyle alıcam ( babasling tek bir marka sanırım, meltemin baktıkları hangisi ki

bencede cnm bende biçok şeyi burdan araştırmadan aldım hoş çok pişmanlıklarım olmadı halada araştıramıyorum ama bizim kızlar bu konuda uzman söliyim snaa

bu ürünle benim aldığım ürün arasında sadece marka farkı varmış ve ben bu fark için 40 tl fazla ödedim. neyse su akar yolunu bulur demişler, bunda da vardır bi hayır :)

59 tl ye aldım ben :) aynı marka hemde canım ezıo babaslıng Eki Görüntüle 553392

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…