- 13 Ağustos 2012
- 928
- 143
- 73
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.401
bende ondan guvenemedım en ıyısı bıldıgım ates olcer dıyorum:) uzun omurlu bısey olsun
heheheheheh ama haksızmıyım ızledınmı vıdeoyu cocuk arabayı nasıl evırıp cevırıyor su elımde gormus oldugunuz aletttttt:)))
ay canım ya ınsallah dua etmezmıyız senın ıcıngünaydın kızlar en sonun da başardım galiba 2 gecedir ela yı meme den ayırdım ve meme emmeden uyuttum ay çok mutluyumkızlar bana dua edin de başara bileyim
yok zaten ben uydurdum oyle bısey demıyo ama anlatma seklı ve tarzı bana onları anımsattıkız duymadım ama görüntü bile kopmama yetti ztn hoparlör çalışmıyo benm pcde dinleyemedim ama görüntü harbiden trendekiler gibi taze fındık, fıstık onbin onbinnn varmı isteyen abilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
ay canım ya ınsallah dua etmezmıyız senın ıcın
ama benım aklıma takılan su eymen dogdugunda ela bebegı emerken gorup aklına gelıp yıne baslarmı
meme ıstedıgınde aklını baska seylerle mesgul et baska taraflara yonlendır onuay benim de bütün korkum bu canım o yüzden bu 3 ay çok önem li benim için iğrenmesi için elimden geleni yapıyorum
canım graconun hangi modelini aldın? ben de araştırıyorum kafayı yiyeceğim karar veremedim ama graco görünüş olarak çok hoşuma gitti
günaydın kızlar en sonun da başardım galiba 2 gecedir ela yı meme den ayırdım ve meme emmeden uyuttum ay çok mutluyumkızlar bana dua edin de başara bileyim
gracco daha bı baba geldı bana canım ya daha sıcagım gracco ya karsı
sanırım ben de graco alacağım. Kızlar bu arada babasling almak isteyenler bebeshop.com.tr de 99 tl. kargo bedava. bugün indirimin son günüymüş, her rengi var neredeyse.
valla canım ben uzun zamandır araştırıyorum 140-150 o civardaydı hep. ben de 99u görünce atladım hemen :)) meltem kaça aldı hatırlamıyorum ki
benim de kanz ama aynı model değil. puset içine yerleşiyor. ablamın hediyesiydi. geldi ve çok beğendim. kullanışlı. tavsiye ederim. belki park yatağı da kanz dan alabiliriz.beşiği annemler alacak aralık-ocak gibi gelecek doğumdan önce yardıma 10 gün falan kalır heralde o ara getirecek...
yaa aslında arabayı buldum sayılır yani istediğim özelliklerin olduğu bi araba buldum fiyatı da çok uygun ama kaliteli mi bilmiorum çünkü yakından görmedim
KANZ KZ-2020 ENİGMA TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI [url]WWW.AYHANCOCUK.COM - YouTube[/URL] bu linkten baksana bi sana zahmet nasıl görünüyo senin de fikrini alayım....
canım geçenlerde 50 küsürdü ve meltem fln baya niyetlenmişti dün bende gördüm senin bahsettiğini üstelik meltemin baktıkları daha hoş gibi gelmişti bana alacaksan bence boşuna fazladan para verme
canım meltemlerin aldığı sanırım bundandı, çok emin değilim, gelince ona da sorarsın: Ezio Baby Sling Ana Kucağı Bebek Taşıyıcı GittiGidiyor'da 66180186valla canım ödemeyi yapmış bulundumbundan sonra bişeyi onaylamadan önce buraya yazıp 2-3 saat bekleyip öyle alıcam ( babasling tek bir marka sanırım, meltemin baktıkları hangisi ki
valla canım ödemeyi yapmış bulundumbundan sonra bişeyi onaylamadan önce buraya yazıp 2-3 saat bekleyip öyle alıcam ( babasling tek bir marka sanırım, meltemin baktıkları hangisi ki
sanırım ben de graco alacağım. Kızlar bu arada babasling almak isteyenler bebeshop.com.tr de 99 tl. kargo bedava. bugün indirimin son günüymüş, her rengi var neredeyse.
59 tl ye aldım ben :) aynı marka hemde canım ezıo babaslıng Eki Görüntüle 553392valla canım ben uzun zamandır araştırıyorum 140-150 o civardaydı hep. ben de 99u görünce atladım hemen :)) meltem kaça aldı hatırlamıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?