2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
59 tl ye aldım ben :) aynı marka hemde canım ezıo babaslıng Eki Görüntüle 553392

ağlamak istiyorum 40 lira da az değil yahu o paraya küvet kova maşrapa olayını rahat rahat hallederdim. neyse gene kocaya dilenicez :)) kendimi teselli edeyim bari en azından 40 tl fark var, ya gidip 150 ye alsaydım dimi

günaydın kızlar nasılsınız ben pek iyi deilim ya miğdem beni öldürcek ne yesem miğdeme taş gibi oturuyo sattlerce miğdemde kalıyo bişey de yiyemiyorum patlıcak gibi hissediyorum kendimi çok rahatsızım

demir ilacı alıyosan o yapıyo olabilir canım, bende de öyle ne yesem içimde kalıyo, tuvalete de çıkamıyorum. ama o patlıcak gibi hissetme bende 3-4 gündür başladı. sonra göbeğimin çatladığını gördüm. bebiş büyüyor tatlım. eşim bile akşam dedi bir iki gündür iyice şiştin diye. göbeğini bol bol nemlendir canım ben ettim sen etme

günaydın kızlar en sonun da başardım galiba 2 gecedir ela yı meme den ayırdım ve meme emmeden uyuttum ay çok mutluyum kızlar bana dua edin de başara bileyim

sinem canım senin ela nekadarlık bide bişey merak ettim hamile olunca çocuk emzirilmez diye bişey duymuştum arkadaşım ilk bebeğini emzirirken anlamadan hamile kalmıştı çocuğu hep ağlıyodu hamile kaldığı için sütten ağlıyo demişler sağlık ocağında seninkinde öyle bişey olmadımı

demir ilacı içmiyorum canım talesemi var bende.evet canım karnımda iyice gerildi ve baya büyüdü sanırım artık benimde çatlıcak

demir ilacı içmiyorum canım talesemi var bende.evet canım karnımda iyice gerildi ve baya büyüdü sanırım artık benimde çatlıcak

bende zaten hamile kalmadan önce de göbeğimde çatlaklar vardı hızlı kilo almıştım bi dönem. o zaman olmuştu. şimdi iyice çoğalıyor küçük küçük. bi de ben ihmal ediyorum nemlendirmeyi

selam kızlar... dün kayın validem geldi kalan alışverişi de onla tamamladık...en son beşik le dolap kaldı allahın izniyle onlarıda aldıkmı tamamdır...
sanki rüyada gibiyim kızlar sizede öyle oluyomu ? hamilelikten herhal

evet bende de çatlaklar başladı. bebek yağı demişlerdi. her sabah bebek yağı sürüyorum göbeğime. sanki rahatlıyor gibi. gerginliğini kaşıntısını alıyo gibi.
bir de kızlar bugün göğüsümün ucundan su renginde sıvı geldi. süt rengi değil. bildiğiniz su renginde normal midir? hala da küçük küçük damlalar oluşmaya devam ediyor. ne olacak süte mi dönüşecek? nedir bu ?

bende zaten hamile kalmadan önce de göbeğimde çatlaklar vardı hızlı kilo almıştım bi dönem. o zaman olmuştu. şimdi iyice çoğalıyor küçük küçük. bi de ben ihmal ediyorum nemlendirmeyi

bendede var canım çatlaklar göğüslerimde ergenlik döneminden kaldılar banada bende hiç dikkat etmiyorum nemlendirmeye karnım iyice gerilip kuruyo ondan sonra aklıma geliyo nemlendirmek çatlayınca çok pişman olcaz ama iş işten geçmiş olcak

sanırım sonra süte dönüşür canım o merak etme hayırlı olsun bebişine bol bol içmeyi nasip etsin inşallah Rabbim

canım bende de öyle başlamıştı, sonra rengi sarıya dönüyor, sakın sıkma, oynama, göğüslerine masaj da yapma. benim özellikle banyodan çıktıktan sonra baya akıyo, kıyafetimi ıslatıyo. ben göğüs pedi kullanıyorum.

hayırlı olsun canım aldıklarınız insan çok mutlu oluyo bişeyler alınınca bizde kendi annemle çıktık sıra kayınvalidede ama ses çıkmıyo kendisinden bakalım nezaman çıkalım dicek

ay ben de rüyada gibiyim, bazen hamile değilmişim gibi geliyo hala, hareket etmesine rağmen :) bebişimi görmeden anne olduğuma inanamayacağım galiba :)

bende su rengi gibi bende bi iki defa sıktım bu ne diye ve masaj yapıncada arttı yapmıyorum dokunmuyorum eşime de dokundurtmamm

bende su rengi gibi bende bi iki defa sıktım bu ne diye ve masaj yapıncada arttı yapmıyorum dokunmuyorum eşime de dokundurtmamm

ben ilk aktığında eşime gösterdim ıyy dedi :)) ben de bi tuhaf olmuştum aslında, içimden bişey aktı gitti görünce ama sonra alıştım :)) bizimki de dokunamıyo :)) yassah hemşerim :)) o sütü gördüğü günden beri bana lakap taktı. sütçü diyo :) sütçü geldi sütçü gitti :))

kızlar bende bir haftadır göğüs kafesimin altında olan yerlerde bazenn cırtt kırtt gibi nası denir işte yırtılma gibi şeler duyuyordum bugün sordumm doktorumaa önemli bişey değil olur normal dedi çatlakmıki dedim yok çatlak dıştan olur dedi meğer bebeğimin kafası oralardaymış ondann :))

ben bugün ağlıcaktıkmmm kızlar yaa ultrasonda görüncee hala kalbimm yanar gibi heyecandannnnn

ben de doktora gidince ağzımdan garip garip laflar çıkıyo, eşim de doktor da gülüyo :)) geçen pipiyi gördüm, ayyy annesi yer onun pipisini dedim :) eşim koptu :)) doktor da güldü :)) ben böyle ultrasonda sürekli ısırırım yerim ederim falan filan moduna giriyorum :))

hahah güzel espri yapmış eşinn bende eşime diyorum m yasakk bebeğimin ilk sütü boşa gitmesinnn diyorumö korumadalar D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…