- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.441
ben ilk aktığında eşime gösterdim ıyy dedi :)) ben de bi tuhaf olmuştum aslında, içimden bişey aktı gitti görünce ama sonra alıştım :)) bizimki de dokunamıyo :)) yassah hemşerim :)) o sütü gördüğü günden beri bana lakap taktı. sütçü diyo :) sütçü geldi sütçü gitti :))
ben de doktora gidince ağzımdan garip garip laflar çıkıyo, eşim de doktor da gülüyo :)) geçen pipiyi gördüm, ayyy annesi yer onun pipisini dedim :) eşim koptu :)) doktor da güldü :)) ben böyle ultrasonda sürekli ısırırım yerim ederim falan filan moduna giriyorum :))
kızlar bugun fındığımı gördümm 27+2 olmuş 1025 gram ve 35 santim boyundaymış doktorum şimdilik cok ii dedi şükürler olsun ama cok aşağıda meleğimin keyfi yerinde bütün zorluğu ben cekiyorummm
ay ben de rüyada gibiyim, bazen hamile değilmişim gibi geliyo hala, hareket etmesine rağmen :) bebişimi görmeden anne olduğuma inanamayacağım galiba :)
hahahaaaa ay bende seni yerimm kızzz tatlımmm maşallahhh annesininn güzel kuzusuna :))bende sen gibi sürekli bi bıd bıd konuşuyorummmm gülüyor doktorumda bana bu sefer arkadaşımda vardı biz ikimiz kıkır kıır ay ayağına bak diyoruz dudakları bana benziyor deyince doktor beye oda dedi alt çene geride dedimm heee işte bennnnn :)) babamızın alt çene daha öndede D
ben de bi görsem paşamı, benim randevum 24 kasımda, zaman geçmek bilmiyor yabi de fl uzunluğu çok geriden geliyor e haliyle iyice merak ediyorum. bi an önce geçse zaman
hemen göğüs pedi almam gerek. teşekkür ederim.canım bende de öyle başlamıştı, sonra rengi sarıya dönüyor, sakın sıkma, oynama, göğüslerine masaj da yapma. benim özellikle banyodan çıktıktan sonra baya akıyo, kıyafetimi ıslatıyo. ben göğüs pedi kullanıyorum.
ya o görüntüler çok yanıltıyor ya :) bize 2 fotoğraf verdi doktor birinde aynı ben diğerinde aynı eşim :)) bakalım bu son hali neye benzeyecek :))
aynen bende senin gibi düşünüyorum..birde havalarda böyle sakin, karanlık tam rehavet çöküyor bebeğimin geleceğini falan hayal ederken hep ağlamak geliyor içimden(( benim gibi gaddar,acımasız bir insanı hamilelik böyle yaptıysa :))) daha kırılgan kişileri ne yapar bilmem
az kalmış tatlımm 24 üneeinşallahh bi an önce gelcek 24 ü :) dayan anası ve inşallahda herşeyi çok çok normal çıkıcak Allahın izni ile aminnnnnnnnnnnn
hemen göğüs pedi almam gerek. teşekkür ederim.
ay inşallah canım, inşallah duruşundan falan kaynaklanıyodur yanlış ölçümdür diyorum :)) olsun annesi onu bücür bücür de sever :)) amin canım iyi haberlerle gelirim ben doktorum çok çok iyi sağolsun :)
canım bende 19 haftalıkken falan gelmeye başlamıştı o saydam sıvı. daha 2 haftadır falan ıslatacak düzeyde. yani çok çok acil değil ama akınca sütyene yapışıyor memişler :))
canım bende 19 haftalıkken falan gelmeye başlamıştı o saydam sıvı. daha 2 haftadır falan ıslatacak düzeyde. yani çok çok acil değil ama akınca sütyene yapışıyor memişler :))
ben pek duygusalımdır şimdi görme, ben ağlıyorum sürekli, belgesellere reklamlara :)) eşim eskiden gülüyordu bu halime, şimdi bu hormonların bu kadar etki yaptığını bilmiyodum bilmez olaydım diye söyleniyo :)) ben de diyorum ki bunlar daha hiçbişey, lohusayken daha fena oluyomuş diyorum :))
normal olsun da yapışsın. akşam işten çıkışta hemen göğüs pedi alacam. o zaman yapışmaz. göğüs pedlerinin bir normalıi, bir de jellileri varmış. hangisi daha iyi?
:))) eşim beni ağlarken görmesin hemen dalgaya vuruyo güldürmeye çalışıyo ama nafile...zaten ben ağlamadan önce haber veriyorum...ağlama hissim geldi heran ağlayabilirim diye
zıpır zıpır kuduruk kızım benim dansöz mü olacak ne kız maş. sürekli bir oyun dönme vurma halindeannesi yesin onu yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?