- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.461
Benimde aynı çıktı 27+5 de 1300-1400gr arası dedi 29+5 demişti benim netteki hesaba göre 7 Şubat dogum doktir bana 10 ocak yada daha erken olabilr dedi Cok erkem geldi banaBenim bebeğime geçen ay iri demişti bu ay fazla çıkmadı 27+5 günlüğüm 1328 grammiş ama usgde 30+1 çıktı abartı bi kilosu yok neden haftası fazla çıkıyo acaba onu bende merak ediyorum:-/
bizimkine alalım senin kızı :)) benimki de kıpır kıpır karşılıklı oynasınlar :)) sabah kalkmamla birlikte başlıyor 7 buçuk gibi, ondan sonra uyuyana aşkolsun :)) ama gece rahat bırakıyor annesini :))
Benimde aynı çıktı 27+5 de 1300-1400gr arası dedi 29+5 demişti benim netteki hesaba göre 7 Şubat dogum doktir bana 10 ocak yada daha erken olabilr dedi Cok erkem geldi bana
benimkide öyle bacımmm çok şükür gece iyiyiz uyuyoruz beraber
selam kızlar nasılsınız bakalım bebişler nasıl
biz iyiyiz şekerim kıpır kıpırızsen nasılsın bebiş nasıl :)
biraz önce acıkmıştık çok hareket ediyordu açım diye bağırıyordu resmen neyseki öğle yemeğimizi yadik biraz durdu:) çok sabırsız benim kızım ya hemen olucak istediği olmayınca basıyo tekmeyi
meme ıstedıgınde aklını baska seylerle mesgul et baska taraflara yonlendır onu
ohh hadi gözün aydın balım
sinem canım senin ela nekadarlık bide bişey merak ettim hamile olunca çocuk emzirilmez diye bişey duymuştum arkadaşım ilk bebeğini emzirirken anlamadan hamile kalmıştı çocuğu hep ağlıyodu hamile kaldığı için sütten ağlıyo demişler sağlık ocağında seninkinde öyle bişey olmadımı
zıpır zıpır kuduruk kızım benim dansöz mü olacak ne kız maş. sürekli bir oyun dönme vurma halindeannesi yesin onu yesin
günaydın kızlar nasılsınız ben pek iyi deilim ya miğdem beni öldürcek ne yesem miğdeme taş gibi oturuyo sattlerce miğdemde kalıyo bişey de yiyemiyorum patlıcak gibi hissediyorum kendimi çok rahatsızım
evet bende de çatlaklar başladı. bebek yağı demişlerdi. her sabah bebek yağı sürüyorum göbeğime. sanki rahatlıyor gibi. gerginliğini kaşıntısını alıyo gibi.
bir de kızlar bugün göğüsümün ucundan su renginde sıvı geldi. süt rengi değil. bildiğiniz su renginde normal midir? hala da küçük küçük damlalar oluşmaya devam ediyor. ne olacak süte mi dönüşecek? nedir bu ?
ben de doktora gidince ağzımdan garip garip laflar çıkıyo, eşim de doktor da gülüyo :)) geçen pipiyi gördüm, ayyy annesi yer onun pipisini dedim :) eşim koptu :)) doktor da güldü :)) ben böyle ultrasonda sürekli ısırırım yerim ederim falan filan moduna giriyorum :))
hemen akşam olsun eve gitmek istiyorum çok sıkıldım ben bugünnnn
esin bacım kız güzel yelek örneği varmı sende
bak bunlar varr
allah seni ne etmesin emi esin o beyaz yelek benim yelek o halı benim halı kız :)
:dallah seni ne etmesin emi esin o beyaz yelek benim yelek o halı benim halı kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?