2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Benim bebeğime geçen ay iri demişti bu ay fazla çıkmadı 27+5 günlüğüm 1328 grammiş ama usgde 30+1 çıktı abartı bi kilosu yok neden haftası fazla çıkıyo acaba onu bende merak ediyorum:-/
Benimde aynı çıktı 27+5 de 1300-1400gr arası dedi 29+5 demişti benim netteki hesaba göre 7 Şubat dogum doktir bana 10 ocak yada daha erken olabilr dedi Cok erkem geldi bana

Benimde aynı çıktı 27+5 de 1300-1400gr arası dedi 29+5 demişti benim netteki hesaba göre 7 Şubat dogum doktir bana 10 ocak yada daha erken olabilr dedi Cok erkem geldi bana

canım ben bir makale okumuştum kağan kocatepenin, bebeğin gelişiminin önde ya da geride olması beklenen doğum tarihini değiştirmezmiş, hani bebek önden gidiyosa erken doğacak, geriden geliyosa daha geç doğacak diye bi durum yokmuş yani. doktorlar ultrasondaki gelişimine göre bilgisayarın verdiği tarihi söylemiştir sen son adet tarihinden eminsen 3 ay geriye gidip 1 hafta eklersen beklenen doğum tarihi çıkıyor diyorlar.

ay çok şirin ya , insanın görmeden de aşık olabileceğinin kanıtı resmen :)) bizimki de kıpırdadığı zaman elimle okşuyorum sakinleşiyo, elimi çektiğim an gene başlıyo :)) şımarık olacak bunlar şımarık :)

meme ıstedıgınde aklını baska seylerle mesgul et baska taraflara yonlendır onu

bol tuzlu su yapıyorum meme diyince göğüs uçlarıma sürüyorum tadını alınca emmiyor bide meleğim anne açıyor açıyor diyip beni öpüyor mememin acıdığını sanıyor

ohh hadi gözün aydın balım

teşekkür ederim balım

canım ela şuan 18 aylık bebeği öğrendiğim de 12 haftalıktı o ana kadar ele da hiç bi değişiklik olmadı hep emdi sütüm de çoktu öğrendikten sonrada ayırmaya çalıştım ama olmadı kısmet bu güneymiş herkezin farklı oluyor kiminin sütü bozuluyormuş bebek emiyormuş benim sütüm bozulmadı tadına bile baktım bii ara sadece gece emzirdiğim için sütüm kesildi boş emiyor diye üstelemedim anam bi akşam banyodan çıktım ilk doğum yapınca su gibi geliyor süt benim tekrar başa döndü bebeğin sütü gelmeye başladı çok zor oluyor ama mecburen kestik baklaım nasıl olacak son 3 ayım iyice meme yi unutması lazım yoksa bebeğe fırsat vermez çünkü benim kız abartısız 16 ay gece gündüz emdi çalıştığım için annem 3 kez yanıma getirdi emzirmek için çocuk tiryaki oldu :) ben hamile olduğumu öğrenince hocaya sordum sütün bozulana kadar emzire bilirsin dedi yani bide yeni süt gelene kadar çoçuk doktoruyla konuştum erken doğuma yol acar dedi kadın doğum doktorum da bebek olunca emmek ister o yüzden kesmelisin dedi off şükürler olsun bitti herhalde bizim emzirme olayımız

canım ela şuan 18 aylık bebeği öğrendiğim de 12 haftalıktı o ana kadar ele da hiç bi değişiklik olmadı hep emdi sütüm de çoktu öğrendikten sonrada ayırmaya çalıştım ama olmadı kısmet bu güneymiş herkezin farklı oluyor kiminin sütü bozuluyormuş bebek emiyormuş benim sütüm bozulmadı tadına bile baktım bii ara sadece gece emzirdiğim için sütüm kesildi boş emiyor diye üstelemedim anam bi akşam banyodan çıktım ilk doğum yapınca su gibi geliyor süt benim tekrar başa döndü bebeğin sütü gelmeye başladı çok zor oluyor ama mecburen kestik baklaım nasıl olacak son 3 ayım iyice meme yi unutması lazım yoksa bebeğe fırsat vermez çünkü benim kız abartısız 16 ay gece gündüz emdi çalıştığım için annem 3 kez yanıma getirdi emzirmek için çocuk tiryaki oldu :) ben hamile olduğumu öğrenince hocaya sordum sütün bozulana kadar emzire bilirsin dedi yani bide yeni süt gelene kadar çoçuk doktoruyla konuştum erken doğuma yol acar dedi kadın doğum doktorum da bebek olunca emmek ister o yüzden kesmelisin dedi off şükürler olsun bitti herhalde bizim emzirme olayımız[/QUOTE]

anladım canım herkezde farklı oluyomuş demekki inşallah unuturda sende rahat edersin baya büyümüş artık alışır heralde

bende öleydim çok şükür buara iyi gibi ama gaviscon anında kesiyo haberiniz olsun kızlar

canım süt gelmeye başlamış demekki çok oynama ama son ayımzda oynamamız gerekiyomuş acımaması için

ayy alemsin kız sen :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…