2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlarrrr naber ben iki gündür giremiyorum umarım herşey yolundadır. ben hala tembel tembel oturuyorum. ne bebek arabası ne bebek odası ne benim için gerekli olanlar artık başlamam gerekiyor di mi telaş yaptım bak:26:. neyse bi geçmişi didikleyeyim bakıyım

:d
yaaaaaaaaaaaa ben hıc ıs yapmak yemek yapmak vs. istemıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa

aynen yaaa o kadar uyusugum kı bugunlerde hareketlerım bıle agır cekım oldu kocam dalga gecıyo benle taklıdımı yapıyo

ben de bı yelek ornegı vereyım sıze kızlar ben hıc yakadan baslamalı yapmadıgım ıcın bu modelı buldum netten anlatımlı denemek ıcın yaptım oldu da ama kım gorse keske şiş numarasını ufak tutsaymıssın dedı benım de hevesım gıttı su an belıne kadar gelmısımdır ama 1 haftadan berı surunuyo garıp şişlerden cıktıktan sonra nasıl bısey olcak cok merak edıyorum cocuk usumesın dıye ıcıne astar dıkmezsem ıyı
HANIMEFENDİ: yakadan başlamalı, pembe, modelli yelek kazak süveter, 6 aylık - 1 yaş bebek için yakadan başlamalı yelek nasıl yapılır

:d
yaaaaaaaaaaaa ben hıc ıs yapmak yemek yapmak vs. istemıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa
heehhh gel hoşgeldinn bugün şubat annelerinin bıkkınlık ve yorgunluk günü zaten elimde olsa akşam eve gidince vurup kafayı bi yatacamm taaaa yarın akşam kalkacamm ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee

heehhh gel hoşgeldinn bugün şubat annelerinin bıkkınlık ve yorgunluk günü zaten elimde olsa akşam eve gidince vurup kafayı bi yatacamm taaaa yarın akşam kalkacamm ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ısın komık tarafı bu kadar mıskınlık arasında bıde agora yaptım starbucks molası verıp eve dondum kaldıgım yerden mıskınlıge devam edıyorummm

ben artık çalışmak da istemiyorum hemen doğum iznine çıkmak istiyorum
çünkü doğumdan sonra çalışıp çalışmayacağım muamma büyük bi ihtimal de işime dönemeyeceğim
öyle karışık ki herşey hiçbirşey düşünmek istemiyorum hayırlısı neyse o olsun

aynen ya bugünlerde benim de hiç iş yapasım gelmiyo bir ağırlık var üstümde sormayın keşke eve gidince yatıp uyusak dinlensek ama dediğin gibi nerde evde bir sürü iş bekliyo oğluşum tepemden inmiyor anne diye allahım son ayları nasıl getiricez bilmem o zaman daha da ağırlaşıcaz

kızlar bişi sormak istiyorum bu bebeklerin kordonlarını nasıl saklatabiliyoruz bunun için neler yapılıyo sizin bilginiz var mı saklatsak iyi olurmi ki acaba

evinizin kadını cocuklarınızın anası olun uleyyyyyyyyyyyn:)
ben de kocama aynısını söylüyorum ama garibim hem ev hem de ihtiyaç kredisi olunca boşver sen kariyer yap diyo

uyma sen şeytana bacımmmmm çalış çalış ki sonrasında rahat edesinnnn
valla beni tek tutan şey iznimi doğumdan sonraya aktarma isteği , bebişimi daha çok görme isteği zaten

kızlar bişi sormak istiyorum bu bebeklerin kordonlarını nasıl saklatabiliyoruz bunun için neler yapılıyo sizin bilginiz var mı saklatsak iyi olurmi ki acaba
hiç bilmiyorum canım. araştırmak lazım

kızlar kasım annelerınden bahtsız bedevi bı dogum hıkayesi :)
doğum hikayemi bende yazayım :126:
efendim bayramdan sonra ilk iş günü dr gittim ben dr hersey yolunda dedi ve nst verdi sancı var gibi cuma günü kontrole gel dedi haftasonu girmesin araya sonrada pazartesi gel dedi sonrasında eşim iş yerinden beni aradı doğum için ne dedi dr dedi bende bir kaç gün dedi dedim iş çıktı afyona gitmem lazım gideyim mi dedi benim kızlar hep geç doğunca eşime git dedim ama o giderken 10 gün kalacağını bilmedim bilemedim ben 2 günlük iş için gidecek diye evet demiştim
neyse efendim sonrasında ben 2 kasıma denk gelen cuma günü dr gitmedim gitmek istemedim :97: evi toparladım pasta börek yaptım eltim geldi ama bana yavaştan yavastan ağrılar girmeye başlamıştı
anneciğim kızım geleyimmi dedi yok anne dedim bu çocuk bugun doğmaz dedim ama çok yanılmışım nerden bilebilirdim ki :96:
ağrılar eşliğinde eltimle beraber pastaları ve börekleri tamamladık eltim bana otur diyor ama ben gezerken ağrıyı unutuyordum ama o gün hastaneye gideceğimi hissedebiliyordum artık bu ağrılarla beraber akşamı ettik
eltilerden birine çocuklara sen bak dedim öbürüne sen benle gel dedim malum eşim yok yanımda
akşam oldu yemeği yedik ben sofraya oturmadım bile kaynımlar daha erken değil mi hastane için diyorlar eltiler eşlerine sen sus diyorlar
neyse eltim kaynım ben ve hastane valizleri arabaya bindik ve hastane yoluna çıktık cuma akşamı saat 8 de kaynım arabaya gaz aldı ve arabayı yıkatayım bir dedi ben arabada sancı çekiyorum petrolde adam arabayı yıkıyor cilalıyor çok komikdik
sonra kaynım istanbul yolunu direkledi gidiyor nereye gidiyoruz hastaneye surdan girecektin dedim geçenlerde komsusunu fakülteye doğuma götürmüş bana yenge hastane bu tarafda diyor neyse sonunda hangi hastaneye gideceğimi anladı ve istikameti o yanma çevirdi
hastaneye vardık muayene oldum 3 cm açıklık var dediler yatış verelim dediler tamam dedim nst de sancı yok denilecek kadar az ve açıklık güzel dediler bana iyi dedim kendi kendime saat 8,5 ben en geç 11 de doğumyaparım dedim keşke yol ölçmeseydim :105:
ben yatışımı yaptım eşime haber verdim anneme haber verdim sonrasında gittim üstümü çıkardım bana ameliyat önlüğü gibi bişey giydirdiler
hersey yolundaydı hastanede tekdim ama bir anda hersey allak bullak oldu 22 yaşında olan ilk bebeğini doğuracak bir kişi geldi ama can kıyamet bağırıyorda bağırıyor bunu yanıma getirdiler ve ilk bebeği doğumhaneden korkmasın çocuğun başının çıkmasını sancı odasında bekleyelim dediler ebeler yardım ediyorkadın bağırıyor bekleme odasında yankılanıyormuş sesi ki ara mesafesi çok uzak doğumhaneyle bekleme odasının
ben doğuramıyacam diyor sezeryan yapın diyor diyorda diyor çocuğun bası çıktı kalkıp oturmaya çalışıyor bağıra bağıra olsada sonunda doğumu yaptı bebeğin başı sünmüştü hazneden çıkamadığı için
o gitti yanımdan ama benim sıpam aşşağıya inen sıpam yukarıya çıktı bu arada suyum geldi ağrı ile beraber su geliyor ama açılma ilerlemiyor yatak ıslandı ama açılmamda tek cm ilerleme olmadı
saat 4 de kadar sancı çektim en sonunda bağırmaya başladım bana ebeler hersey olması gerektiği gibi olsun fatma hanım diyorlar ve yardım etmiyorlar
tam bu anda saat sabah 4,5 bebeğimin kalp atışında düzensizlik olmaya başladığını söylediler ve bana hemen oksijen verdiler ve doğum masasına götürdüler
saatler boyunca doğal yolla doğal yolla diyen ebeler beni yarım saate kalmadan doğurttular 5.10 geçe kızım doğmuştu ama mosmordu bana bebeğe bakma dediler ve aldılar götürdüler kızımı 10 dk sonra nefesi ancak geldi ağlama sesini duydum bu arada benim eşimin düşmesini bekliyordu ebe
ama korkmama sebeb olan o kadına hakkımı helal etmiyorum hem kendine etti hem bebeğine hemde bana etti hersey yolundayken benim o geceyi sancı ile geçirmeme neden oldu
sonrasında hersey sorunsuzdu kızımı temizlediler giydirdiler beni dinlenme odasına götürdüler bebeğimi kucağıma verdiler ve minik cimcimemi emzirmeye başladım sevgimi ona akıttım zor olan doğum nedeniyle mosmordu bebeğim şimdi daha iyi rengi yerine geldi o sıkıntıdan eser kalmadı
eşim sabah 6 30 da almış haberi ve beni aradı fatma karar verdim bebeğin adı beyza olacak dedi olmaz dedim meyra dedim hayır dedi ne isim söylediysem hayır dedi bende zehra olsun o zamn dedim hayır dedi kapattı telefonu sonra aradı tekrar ve fatma , zehra içine siniyorsa tamam dedi bende betülde olsun o zamn dedim ve miniğimin ismi zehra betül oldu :124:
işte miniğimin doğum ve ismini alma hikayesi :126:

kızlar merhaba. bugün doktor kontrolüm vardı.. biraz canım sıkıldı gerçi sizinle de paylaşmak istedim. bebeğimizn kafası normalden biraz büyük çıktı. 2 hafta bi fark var yani arada. doktor yapısaldır bir sıkıntı görünmüyor dedi. ama 3 haftayı geçerse sıkı takip gerekir dedi. böyle birşey yaşayan yada bununla ilgili bilgisi ola var mı acaba. lütfen içimi rahatlatacak bişeyler söyleyin

valla şaka gibi ya kadına helal olsun ama tek başına iyi başarmış ben kendimi bu durumda düşününemiyorum en çok ta kayının benzincide araba yıkamasına güldüm ya kadın doğursa gitse umurlarında olmucak :)

benım oglumunda kafası buyuktu ver de egrcekten koca kafa dogdu ısın ıyı tarafı ıcındekının hacmıde buyuk oluyor ıyı yanından bak:) saka bı yana bak dr da demış su an rısk boyutunda degıl dıye stres yapma

geçmiş olsun düzelir inşallah bize de 2 ay önce göbek çevresi 1 hafta geri demişlerdi sonra düzelmişti. içini ferah tut dua et

anammm yazmayın kız böyle şeyleri az kaldı doğuruyodum ben de töbeeee :18:
aaaaaaa neden kız ben cok severım dogum hıkayelerını okumayı benı cok motıve eder hayal kurarım ben
yaaaaa koca yok basta anneye gelme demış kaynı bı manyak kadın dogurcak araba yıkatıyor yolu bulamaması ayrı bı manyaklık uzerınede dogumhanedekı kız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…