- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.501
seda_ecrin çok sevindim kuzum en azından iyi şeyler duyabilmişsin dün diyorum sana herşey güzel olacak korkutma kendini
Gökçe bayıldım arabaya valla bence kaçırma kuzu bide ne kdr fiyatını merak ettim hoş ben aldım Graconun aracını ama merak işte biz kadınlar :)))
ayyy meltem yorumuna çok güldüm arabayı tanıtan çocuk için
bende ondan guvenemedım en ıyısı bıldıgım ates olcer dıyorum:) uzun omurlu bısey olsun
heheheheheh ama haksızmıyım ızledınmı vıdeoyu cocuk arabayı nasıl evırıp cevırıyor su elımde gormus oldugunuz aletttttt:)))
canım resmini ekliyorum bak burdan çokda kullanışlı geldi bana
Eki Görüntüle 553347 Eki Görüntüle 553348 Eki Görüntüle 553349 Eki Görüntüle 553350 Eki Görüntüle 553351
ohh hadi gözün aydın balım
bende gracoya karşı boş değilimD
benim de kanz ama aynı model değil. puset içine yerleşiyor. ablamın hediyesiydi. geldi ve çok beğendim. kullanışlı. tavsiye ederim. belki park yatağı da kanz dan alabiliriz.
kızlar merhaba. bugün doktor kontrolüm vardı.. biraz canım sıkıldı gerçi sizinle de paylaşmak istedim. bebeğimizn kafası normalden biraz büyük çıktı. 2 hafta bi fark var yani arada. doktor yapısaldır bir sıkıntı görünmüyor dedi. ama 3 haftayı geçerse sıkı takip gerekir dedi. böyle birşey yaşayan yada bununla ilgili bilgisi ola var mı acaba. lütfen içimi rahatlatacak bişeyler söyleyin
kızlar acar muhabırlıgım ustumde ; alıntı yapıyorum
sutunun bir öğünde yetıp yetmedıgını anlayabılmenız ıcın doktorumuzun verdıgı formulu yazıyorum sızlere, umarım ısınıze yarar.
bu arada doktorumuz memorıal hastanesınden bır pedıatrı profesörü, muayene ucretı 365 tl ( ben her gıdıste sadece 10 tl verıyorum :) ozel bır bankada calısıyorum, sandıga baglı oldugumuz ıcın cok guzel anlasmalarımız var hastanelerle )
örnegın bebegınız dıyelım kı 4 kilo
150 sabit rakam olacak sekılde, 150*4=600
24 saat ıcınde toplam 10 kez beslıyorsunuz dıyelım
600/10=60 cc
yanı her ogunde 60 cc ıle doyuyor demekmıs
bu formule dayanarak bır ogunde sutunuzu sagıp bakın, her ıkı gogusten toplam kac cc sut cıkarabılıyorsunuz görün
mesela 40 cc cıktı, gerıye kalan 20 cc yı mama ıle destekleyın dedı doktorum
doktorumuz gercekten cok ama cok basarılı, aynı zamanda tıp fakultesınde de gorev yapıyor
.kızlar merhaba. bugün doktor kontrolüm vardı.. biraz canım sıkıldı gerçi sizinle de paylaşmak istedim. bebeğimizn kafası normalden biraz büyük çıktı. 2 hafta bi fark var yani arada. doktor yapısaldır bir sıkıntı görünmüyor dedi. ama 3 haftayı geçerse sıkı takip gerekir dedi. böyle birşey yaşayan yada bununla ilgili bilgisi ola var mı acaba. lütfen içimi rahatlatacak bişeyler söyleyin
sutunun bir öğünde yetıp yetmedıgını anlayabılmenız ıcın doktorumuzun verdıgı formulu yazıyorum sızlere, umarım ısınıze yarar.
bu arada doktorumuz memorıal hastanesınden bır pedıatrı profesörü, muayene ucretı 365 tl ( ben her gıdıste sadece 10 tl verıyorum :) ozel bır bankada calısıyorum, sandıga baglı oldugumuz ıcın cok guzel anlasmalarımız var hastanelerle )
600/10=60 cc
bu formule dayanarak bır ogunde sutunuzu sagıp bakın, her ıkı gogusten toplam kac cc sut cıkarabılıyorsunuz görün
doktorumuz gercekten cok ama cok basarılı, aynı zamanda tıp fakultesınde de gorev yapıyor
o zaman sende bana hatırlar eylul annelerınden bı yazı vardı dıye:)bunu doğumdan sonra bi daha paylaşsana meltem ben o zamana kadar unuturum
kızlar bu arada bu kordon kanı olayını biz çok araştırık eşimle hala da araştırıyoruz...1500-2500 tl arası bi miktara oluyor...çok aşırı olmasa da bir çoğumuz için yüksek bi miktar...15 sene kullanılabiliyomuş bi de türkiyedekiler o da moralimi bozdu...dünya ilik bankası biraz kafamıza yattı gibi ama onda da şöyle bi dezavantaj var...eğer senin bebeğinin iliği başkasına uyumluysa ona naklediyolar....ama senin ihtiyacın olduğunda da herkesinki senin elinin altında oluyo o da ayrı tabi...hala araştırıyoruz hala kararsısızeğer bişeyler öğrenen olursa burda da paylaşın da benim de haberim olsun
o zaman sende bana hatırlar eylul annelerınden bı yazı vardı dıye:)
o zaman sende bana hatırlar eylul annelerınden bı yazı vardı dıye:)
aynan canım bizde akşam eşimle öylesine konuştuk ama ikimizinde kafasına yattı dedim bir araştıralım sen iyice araştırmışsın maliyeti çokta yüksek değil eğer ki gerçekten bir yararı olucak ise veririz nelere vermiyoruz ki kızlar bu para alt tarafı bir bebek odası bir bebek arabasına bile bir sürü para veriyoruz ama işte ne kadar garantili iyice araştırmak lazım
hatırlamıyorumkı eczaneden almıstım benvalla kızlar ben ofiste kullanılmayan bir ajanda buldum burda yazılan ve kendimce faydala gördüğüm şeyleri not alıyorum gökçe sende not al kız o zaman çoktan unutmuş olursun bebek telaşıyla bunları aklında bulunsun yaz bir kenara birde meltem birşey sorucam sana burun aspiratörünü ne marka aldın sen kullandım demişsinye
valla kızlar ben ofiste kullanılmayan bir ajanda buldum burda yazılan ve kendimce faydala gördüğüm şeyleri not alıyorum gökçe sende not al kız o zaman çoktan unutmuş olursun bebek telaşıyla bunları aklında bulunsun yaz bir kenara birde meltem birşey sorucam sana burun aspiratörünü ne marka aldın sen kullandım demişsinye
aaaaaaa neden kız ben cok severım dogum hıkayelerını okumayı benı cok motıve eder hayal kurarım ben
yaaaaa koca yok basta anneye gelme demış kaynı bı manyak kadın dogurcak araba yıkatıyor yolu bulamaması ayrı bı manyaklık uzerınede dogumhanedekı kız:)
600/10=60 cc
araştırmalarıma göre nazal burun aspiratörleri daha iyiymiş yenidoğanlarda. marka olarak da otribebe yi öneriyorlarhatırlamıyorumkı eczaneden almıstım ben
GÖZLERİMDEN YAŞLAR AKMASINA SEBEP OLAN HİKAYE :'(.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?