2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

offff evet bende okudugumda mafolmustum aglamaktannn ama bıde umut olmustu bana belkı benım sevgımde bebegıme guc verırrr hııı

o agrıdan bende var en son dun akşamkı agrı nefesımı kestı gozlerımden yas geldı , bebek kasılarak rahımı kasıklara tasımaya baslarmıs bu haftalardan sonra doguma hazırlık ıcın

Benimde aynı çıktı 27+5 de 1300-1400gr arası dedi 29+5 demişti benim netteki hesaba göre 7 Şubat dogum doktir bana 10 ocak yada daha erken olabilr dedi Cok erkem geldi bana

Benimde 30+1yazıyo şimdiye kadar hep 2hafta önden gidiyo benim 2. Sezaryen olacak eğer öyleyse 38. Haftada değilde 36dami alacaklar:-/ benimde netteki hesaba göre 8şubat görünüyo doğum hayırlısı artık daha hiç birşey almadım ne bebeğe ne kendime..

hayır usgye gore degıl sata gore 38 haftada alacaklar

hadi gözün aydın canım inşallah kavuşursunuz tez zamanda.

ama artık kendini bu kadar dinlemeyi bırak kuzum ama yaaa normal içerde suyuyla muyuyla nerden baksan 6 kilo fazlalık var az değil bende de var o ağrılar bıçak saplanır gibi oluyor bazen ama takma kuzum bu kadar

offff evet bende okudugumda mafolmustum aglamaktannn ama bıde umut olmustu bana belkı benım sevgımde bebegıme guc verırrr hııı
vermez mi akıllım kaç kişi dua ediyoruz ben anneme bile anlattım o da arkadaşlarına her duyan dua ediyor Allah ın izniyle sana bağışlasın yavrunu sağlıkla üzme kendini sakın

saol canım bende bu markadan alayım ozaman

rica ederim ni demek ben de otri bebe alıcam

sen bu güdişle yan odadakinin yedeklerden kullancan. kızım al al bitmiyor, insan napıcanı şaşırıyo, saçmalama da al bişeler

offfff çok acıktım yine eşim de yok bugün yine nöbetçi offff kendi kendime de yemeyi de yapmayı da sevmiyorum yine tost ya da makarna olayına gircem sanırım

kuzular bugün meleğimin kontrolü vardı
fıstığım çok iimiş teyzeleri biraz amniyon sıvısı fazlaymış
ama doktor baktı bu haftalarda fazla olabilir daha sonraki haftalarda
azalabilir endişe edecek bi durum yok dedi bütün tahlillerin
çok güzel çıkmış dedi ben de dedim sıvısının fazla olmasının sebebi ne die
o da dedi çok aşırı değil zaten, sebeplerinden biri midesinin yemek borusuyla birleşmemesi
olabilrdi ama organları maşallah çok ii gelişmiş dedi şeker de yok dedi her zaman kesin şu
sebepten diyemeyebiliyoruz dedi, en son gittiğimde 9 şubattı doğum tarihimiz
şimdi de 6 şubat çıktı git gide öne geliyo :)

bu arada meltem teyzesi prensesim
28+1 haftalık, 37,31 cm ve 1192 gr olmuşşşşşşş :)):):):):)

canımsınızzz :) zaten tek tesellım dua edenımız cok Allah razı olsun hepınızden.

ekledim canım maşallah kuzuna

Doğum yapınca işinden oldu
ABD’de popüler bir otelin yöneticisi hastaneye yetişemeyince odalardan birinde doğum yaptı. “Şirket kültürü”ne uygun davranmadığı için işten kovulan otel çalışanı otele 10 milyon dolarlık dava açtı.
Güncelleme:15 Kasım 2012 16:15
ABD’nin New York kentinin en popüler otellerinden birinde yöneticilik yapan Tara Tan doğum sancıları başladıktan sonra hastaneye yetişemeyeceğini anlayınca bebeğini otel odalarından birinde dünyaya getirdi. “Şirket kültürü”ne uymadığı gerekçesiyle işten çıkartılan çalışan otele 10 milyon dolarlık tazminat davası açtı.

New York Post’a konuşan Tan’in doğumuna doktoru telefonla arayarak ondan destek alan eşi yardım etti. 40 yaşındaki Tan’in iddiasına göre otel yönetimi bu yaşlarda olan ve çocuk sahibi olan kadınların çalışmasına sıcak bakmıyor ve onları bahane üreterek işte çıkartıyor. Otelin henüz bu iddialar konusunda bir açıklama yapmadığı belirtildi.

ayy koptum gülmekten atatürk kocatepede
maşallah canım kızçene

sağol teyzesi atatürk delisi olcak kızım büyüyünce de şimdiden pratik yapıyo

bende avıktım meyve tıkınıorum, ve daha yemek yapmadımm hos kalkasımda yokkk
bende bende yayla corbası yapacaktım yanınada kızartme ama oğluş kızartma yemez , bende corbayı haslamaya cevırdım barı et yesın benımde akşamları bu yemek derdım cok buyuk yaaaa acayıp yemek secıyolar(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…