- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.541
ojhhhhh hem dogum bedavaya gelmıs ustune bıde para almısss:)Doğum yapınca işinden oldu
ABDde popüler bir otelin yöneticisi hastaneye yetişemeyince odalardan birinde doğum yaptı. Şirket kültürüne uygun davranmadığı için işten kovulan otel çalışanı otele 10 milyon dolarlık dava açtı.
Güncelleme:15 Kasım 2012 16:15
ABDnin New York kentinin en popüler otellerinden birinde yöneticilik yapan Tara Tan doğum sancıları başladıktan sonra hastaneye yetişemeyeceğini anlayınca bebeğini otel odalarından birinde dünyaya getirdi. Şirket kültürüne uymadığı gerekçesiyle işten çıkartılan çalışan otele 10 milyon dolarlık tazminat davası açtı.
New York Posta konuşan Tanin doğumuna doktoru telefonla arayarak ondan destek alan eşi yardım etti. 40 yaşındaki Tanin iddiasına göre otel yönetimi bu yaşlarda olan ve çocuk sahibi olan kadınların çalışmasına sıcak bakmıyor ve onları bahane üreterek işte çıkartıyor. Otelin henüz bu iddialar konusunda bir açıklama yapmadığı belirtildi.
bende bende yayla corbası yapacaktım yanınada kızartme ama oğluş kızartma yemez , bende corbayı haslamaya cevırdım barı et yesın benımde akşamları bu yemek derdım cok buyuk yaaaa acayıp yemek secıyolar(
sağol teyzesi atatürk delisi olcak kızım büyüyünce de şimdiden pratik yapıyo
aaaa iyiymiş o zaman...ben intten alacağım için oradaki bilgilere bakıyorum bi çok sitede üretim yeri made in p.r.c yazıyo ondan öyle sandım ben de yoksa yakından hiç görmedim yani...güle güle kullan canım baya da uyguna almışsın inşallah memnun kalırsın..
meyveyle avunacak zamanım geçti yaa midem yemek istiyo bebiş de yemek istiyo tepiklerinden belli...ama canım yapmak istemiyo bakalım kim kazanacak
kalkkk bakimmm bebişimizii doyuracıktıı kuzucukk
bende bende yayla corbası yapacaktım yanınada kızartme ama oğluş kızartma yemez , bende corbayı haslamaya cevırdım barı et yesın benımde akşamları bu yemek derdım cok buyuk yaaaa acayıp yemek secıyolar(
ohhhh valla ne ka güzelvakit bol olunca iyi oluyor yemek konusunda ya ben ne yapayım he 6,5 ta işten çıkıyorum eve gitmem 7,5 bazen 8 oluyor eşimde 8,15 bazen buçukta geliyor oyyyyy oyyy kafayı yiyorum elim ayağıma dolaşıyor valla bir gün önceden yapınca iyi oluyor ama pilav makarna güzel olmuyor işte mecburen onları günlük yapıyorum ne yapayımmm
çok şükür eşim yemek seçmez pek sevmediği 1-2 şey vardır onun haricinde ne bulursa yer...adamda nasıl bi izlenim bıraktıysam yemek bulunca şükrediyo
aynı durumdayız :) hatta biz eşimle aynı anda giriyoruz eve tek çözüm tek çeşit yemek yapmakkkkAllah tan benim tosunum yemek seçmiyo da rahatım
ben cıkoıorum kızlar, mutfaga gıreım artık zahmet olcak amaakasamda kayınvaldem gelcek en azından bı tatlı yapayım, opuldunuz sız ve fındıklarınız
gökçe allah seni ne etsin emi ne güldüm kız şirkette
bende oldum alası sevemedım su yemek yapmayı sadece gorevv
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:))))çok şükür eşim yemek seçmez pek sevmediği 1-2 şey vardır onun haricinde ne bulursa yer...adamda nasıl bi izlenim bıraktıysam yemek bulunca şükrediyo
bende calısırken esımle aynı sırkette calışıyorduk oğlumda sokagımızdakı krese gıdıyordu 3umuz aynı anda cıkıp aynı anda gelıyorduk malesef ben eve gelınce ustumu bıle degıstrmeden mutfakta buluyordum kendımı allahtan esım sulu yemek aramazda ekmek arası aperatıf makarna kofte gecıstıryoduk akşamları zaten evde sulu yemek sebze seven bı tek ben varım sadece kensım ıcın yapıyorum onlarıaynı durumdayız :) hatta biz eşimle aynı anda giriyoruz eve tek çözüm tek çeşit yemek yapmakkkkAllah tan benim tosunum yemek seçmiyo da rahatım
valla ayıptır solemesııı bolu mengenlıyım tahmın edecegınız gıbı aşçı kızıyım hatta aşçı başı babam dedem ve 7 amcamda şef aşçı genlerdenmıdır bılmem mutfaga gırdımmı ortalıgı kasıp kavururum ıs yeterkı gırmek ısteyeyım canım ıstemezse yumurta bıle kırmam o ayrı:)ya napıyım evlendiğimizden beri hazıra çok çeşide alışmasın diye arada bugün canım yemek yapmak istemedi hadi makarna yapıp yiyelim falan diyorum haftasonları nerdeyse hiç yapmıyorum zaten evdeyse direk dışarı yemeğe çıkıyoruz...bebiş yokken yerimi yaptım yani sonra vay efendim niye yemek yapmadın niye ev dağınık çocuk oldu sen de dağıttın diyemez çünkü şimdi de yemek yok şimdi de evi b..k götürüyogeçen gün nöbetçiyken evi bi temizledim geldi vaaaay evi temizlemişsin ne güzel olmuş diyo halbuki hergün temizlesem farketmiycek bile
aynen ben de...yemek yapmayı çok seviyorum,yemek yaparken rahatlıyorum huzur buluyorum diyenlere özeniyorum gerçekten çünkü benim yemek yaparken tek düşündüğüm bi an önce mutfaktan çıkmak....tabi konu pasta börekse iş değişir sabaha kadar da mutfakta oturup yapabilirim o tür şeyleri yapmayı da yemeyi de çok seviyorum ondan heralde
valla ayıptır solemesııı bolu mengenlıyım tahmın edecegınız gıbı aşçı kızıyım hatta aşçı başı babam dedem ve 7 amcamda şef aşçı genlerdenmıdır bılmem mutfaga gırdımmı ortalıgı kasıp kavururum ıs yeterkı gırmek ısteyeyım canım ıstemezse yumurta bıle kırmam o ayrı:)
AŞKA GELDİM ...... :))))
Seninle Yaşlanmak İstiyorum
Seneler Geçsin,Sen Beni bil ben seni bileyim istiyorum.
Benim olduğun kadar dostlarının,Dostlarının olduğun kadar benim ol istiyorum.
Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp anlatalım.
Yaşayalım ki,Öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı.
Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız.
Sen çok dertlenip,içip arkadaşlarınla eve gelmelisin.
Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız.
Öyle ki,yalnız sıkılmak sıkmalı bizi.
Yaşayalım ki,paramız olunca sevinelim.
Güzel günlerimizi,evimizde,bir şişe şarap ve pijamalarımızla kutlamalıyız.
Ya da bazen dostlarla ucuz biralar içerek .
Böylece yaşamalıyız işte.
Sonra çocuklarımız olmalı,Düşünsene senin ve benim olan bir canlı.
Geceleri ağladıkça sırasıyla susturmalıyız.
Sen arada mızıkçılık yapmalısın.
Ve ben söylenerek sıranı almalıyım.
Yorgun olduğum için yemek yapmamalıyım,
Söylenerek yumurta kırmalısın.
Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız.
Zaman su gibi akıp giderken,Herşey yaşanmış bir hayatımız olmalı.
Herşeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden.
Mutluda olsa,Kötüde olsa,Yaşadığımız günler bizim
günlerimiz olmalı.
Saçlara düşünce yada gidince aklar,
Çocukları güvence altına alıp gitmeli bu şehirden.
Kavgasız,Her sabah cinayetle uyanılmayan,Sessiz bir yere gitmeliyiz.
Geceleri balkonda denizi seyredip,Sandalyelerimizde sallanmalıyız.
Eve gelip benden kahve istemelisin.
Çocuklar gelmeli ziyaretimize,
Geçmişteki hareketli günlerimizi anımsamalıyız.
Öyle sevmelisin ki beni,Bu yazdıklarım korkutmamalı seni,
Tebessümler açtırmalı yüzünde.
Birgün bu hayatı bırakıp giderken,
Sadece mutluluk olmalı yüzümüzde
Birbirimiz sevmenin gururu olmalı HERŞEYDE ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?