2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ojhhhhh hem dogum bedavaya gelmıs ustune bıde para almısss:)

benım kocada kılll. ıspanak dusunuyorum bende mercımek ıstemedı kocam , annemde az once geldı hergun bıze corba yapıoo oglum buyusun dıoo bugunde tarhana yaptı. bende totısı kjaldırırsam ılave yapcammm

çok şükür eşim yemek seçmez pek sevmediği 1-2 şey vardır onun haricinde ne bulursa yer...adamda nasıl bi izlenim bıraktıysam yemek bulunca şükrediyo

ohhhh valla ne ka güzel vakit bol olunca iyi oluyor yemek konusunda ya ben ne yapayım he 6,5 ta işten çıkıyorum eve gitmem 7,5 bazen 8 oluyor eşimde 8,15 bazen buçukta geliyor oyyyyy oyyy kafayı yiyorum elim ayağıma dolaşıyor valla bir gün önceden yapınca iyi oluyor ama pilav makarna güzel olmuyor işte mecburen onları günlük yapıyorum ne yapayımmm

aynı durumdayız :) hatta biz eşimle aynı anda giriyoruz eve tek çözüm tek çeşit yemek yapmakkkk Allah tan benim tosunum yemek seçmiyo da rahatım

aynı durumdayız :) hatta biz eşimle aynı anda giriyoruz eve tek çözüm tek çeşit yemek yapmakkkk Allah tan benim tosunum yemek seçmiyo da rahatım

aynen bacım saolsun benim eşimde öyle valla allah razı olsun ne bulursa yer hatta dün akşam söylemesi ayıp turşu çıkardım et kavurdum pilav yaptım bitti tabii ayyy yarın ne yapacağım diyorum kendi kendime düşündüğün şeye bak canım ne varsa onu yeriz diyor zaten yoruluyorsun diyor ama benim içim durmuyor işte ne yapayım bende bu akşam salata çorba birde et sulu makarna kavurayım yoğurt bide tamamdır

Ya yazmışım oraya aynısının kırmızısı diye,ne olduğu belli olmamış:) graco mirage travel bebek arabasından bahsediyorum.Geçmişi okurken aynısını alan bir arkadaş gördüm ben de yorum yapayım dedim.

ben cıkoıorum kızlar, mutfaga gıreım artık zahmet olcak ama akasamda kayınvaldem gelcek en azından bı tatlı yapayım, opuldunuz sız ve fındıklarınız

ben cıkoıorum kızlar, mutfaga gıreım artık zahmet olcak ama akasamda kayınvaldem gelcek en azından bı tatlı yapayım, opuldunuz sız ve fındıklarınız

ayyy tatlımmmm kalkma dur sen hiç zahmet etme ben şirketten direkt size gelir yemeklerini ve tatlını yapar ordan evime geçerimmmm
sen hala buradamısın kalk kıs kalk hemen yap mamacıkları kociş gelcek aaaaaaaaaaaaaaaa

gökçe allah seni ne etsin emi ne güldüm kız şirkette

ya napıyım evlendiğimizden beri hazıra çok çeşide alışmasın diye arada bugün canım yemek yapmak istemedi hadi makarna yapıp yiyelim falan diyorum haftasonları nerdeyse hiç yapmıyorum zaten evdeyse direk dışarı yemeğe çıkıyoruz...bebiş yokken yerimi yaptım yani sonra vay efendim niye yemek yapmadın niye ev dağınık çocuk oldu sen de dağıttın diyemez çünkü şimdi de yemek yok şimdi de evi b..k götürüyo geçen gün nöbetçiyken evi bi temizledim geldi vaaaay evi temizlemişsin ne güzel olmuş diyo halbuki hergün temizlesem farketmiycek bile

bende oldum alası sevemedım su yemek yapmayı sadece gorevv

aynen ben de...yemek yapmayı çok seviyorum,yemek yaparken rahatlıyorum huzur buluyorum diyenlere özeniyorum gerçekten çünkü benim yemek yaparken tek düşündüğüm bi an önce mutfaktan çıkmak....tabi konu pasta börekse iş değişir sabaha kadar da mutfakta oturup yapabilirim o tür şeyleri yapmayı da yemeyi de çok seviyorum ondan heralde

çok şükür eşim yemek seçmez pek sevmediği 1-2 şey vardır onun haricinde ne bulursa yer...adamda nasıl bi izlenim bıraktıysam yemek bulunca şükrediyo
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:))))
bende calısırken esımle aynı sırkette calışıyorduk oğlumda sokagımızdakı krese gıdıyordu 3umuz aynı anda cıkıp aynı anda gelıyorduk malesef ben eve gelınce ustumu bıle degıstrmeden mutfakta buluyordum kendımı allahtan esım sulu yemek aramazda ekmek arası aperatıf makarna kofte gecıstıryoduk akşamları zaten evde sulu yemek sebze seven bı tek ben varım sadece kensım ıcın yapıyorum onları

valla ayıptır solemesııı bolu mengenlıyım tahmın edecegınız gıbı aşçı kızıyım hatta aşçı başı babam dedem ve 7 amcamda şef aşçı genlerdenmıdır bılmem mutfaga gırdımmı ortalıgı kasıp kavururum ıs yeterkı gırmek ısteyeyım canım ıstemezse yumurta bıle kırmam o ayrı:)

oooo sana yemeğe gelmek lazım o zaman ben evlenene kadar makarna vs hariç hiç yemek yapmadım...lisede falan annem aman kızım sen derslerine çalış yeter derdi ufak tefek yardım ederdim arada o kadar...sonra ünv de evde değil de yurtta kalınca yine yemek yapmadım...sonra da mezun olur olmaz çalışmaya başladım bi tek pazarım tatildi akşamları 9 da eve geliyodum yine fırsatım olmadı...ancak evlenince intten baka baka ve annemin tariflerini alarak bişeyler yapmaya başladım...o yüzden eşim baya anlayışlı galiba adam evlendiğinde yemek yapmayı hiç bilmeyen bi karısı vardı hala öyle sanıyo olabilir hep ordan burdan bakarak yaparım ama şimdiye kadar yaptığım hiç bişey kötü olmadı hiç yapsız,yanık yemek yapmadım...eşimin dediğine göre elim iyiymiş o ne demekse artık...

AŞKA GELDİM ...... :))))

Seninle Yaşlanmak İstiyorum

Seneler Geçsin,Sen Beni bil ben seni bileyim istiyorum.
Benim olduğun kadar dostlarının,Dostlarının olduğun kadar benim ol istiyorum.
Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp anlatalım.
Yaşayalım ki,Öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı.
Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız.
Sen çok dertlenip,içip arkadaşlarınla eve gelmelisin.
Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız.
Öyle ki,yalnız sıkılmak sıkmalı bizi.
Yaşayalım ki,paramız olunca sevinelim.
Güzel günlerimizi,evimizde,bir şişe şarap ve pijamalarımızla kutlamalıyız.
Ya da bazen dostlarla ucuz biralar içerek….

Böylece yaşamalıyız işte.
Sonra çocuklarımız olmalı,Düşünsene senin ve benim olan bir canlı.
Geceleri ağladıkça sırasıyla susturmalıyız.
Sen arada mızıkçılık yapmalısın.
Ve ben söylenerek sıranı almalıyım.
Yorgun olduğum için yemek yapmamalıyım,
Söylenerek yumurta kırmalısın.

Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız.
Zaman su gibi akıp giderken,Herşey yaşanmış bir hayatımız olmalı.
Herşeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden.
Mutluda olsa,Kötüde olsa,Yaşadığımız günler bizim
günlerimiz olmalı.

Saçlara düşünce yada gidince aklar,
Çocukları güvence altına alıp gitmeli bu şehirden.
Kavgasız,Her sabah cinayetle uyanılmayan,Sessiz bir yere gitmeliyiz.
Geceleri balkonda denizi seyredip,Sandalyelerimizde sallanmalıyız.
Eve gelip benden kahve istemelisin.
Çocuklar gelmeli ziyaretimize,
Geçmişteki hareketli günlerimizi anımsamalıyız.
Öyle sevmelisin ki beni,Bu yazdıklarım korkutmamalı seni,
Tebessümler açtırmalı yüzünde.
Birgün bu hayatı bırakıp giderken,
Sadece mutluluk olmalı yüzümüzde
Birbirimiz sevmenin gururu olmalı “HERŞEYDE”…..

can yücel...çok güzel gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…