2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
nasılsınız?ben uzun zamandır giremiyorum çünkü okulda deli gibi yoruluyorum ve akşam yedi de cuk yatağa giriyorum.. çünkü bel ve kasık ağrılarım oluyor akşamları.. neyse ki haftaya rapor alıcam.. ve sizlerle uzun uzun görüşmeye başlayacağım.. sizi çok özledim...umarım herkes bebişiyle beraber sağlıcakla gün saymaya devam ediyordur...

işte bennnn tamm onlardanımm yemek yapmayı seviyorummm, ama kaç gündür hastayımya bugün zoraki kalkıp sebze yemeği yaptım kendime napiiyim, kocişim yardım edşyo ama ona kalsa habire patates yerizzz, tek bildiği yemek :))

Merhaba arkadaşlar bende uzun süredir giremiyorum ve geçmişi şuan okumaya fırsatım yok. iş yerindeki nette yaşanan sorun nedeni ile giremiyorum. Umarım herkez iyidir. Valla üzülüyorum giremiyorum diye merak ediyorum neler konuşuluyor.

ben de oyleyapabılsem keske ama tek cocuk.bugunde hastanedeydk bıktm resmen

merhaba herkese iyi akşamlar..
kızlar bu gecelik hastane için uygun mu sizce emzirmek de kolay olur diye düşündüm..

sen bu güdişle yan odadakinin yedeklerden kullancan. kızım al al bitmiyor, insan napıcanı şaşırıyo, saçmalama da al bişeler

Benim 3yaşında kızım var onun hiç bir kıyafetini vermedim hastane çıkışi bile duruyo 2. Bebeği düşündüğüm için dağıtmadim. Olmadı onları götürürüm nasılsa 2.de kız:-D ama alicam tabi erken olursa anca onlar olur. Kızım Hastane çıkışini 1ay anca giymişti. İlk ay boyları sekiz on santim falan uzuyo yeni gibi duruyo hepsi.

kızlarrrr
pek yoğun bu ara giremiyorum da ne var ne yok

biz bugün alışverişteydik yine 2 kuzumu da çok güzel ciciler aldım
artık kıyafet yeter çok bile oldu dayanamadıkça
tırnak makası şu bu alıcam.

herkesler iyidir umarım geçmişe bakamayacam çıkmam lazım
herkesi öpüyoruzzzz

senden fırcayı yıyınce hedıyelesme topıgıne resmı attım hemen ama sende tembellık yapma hadı sende at resmını beklıyoruz

akşamları girebiliyorum ancak geçmişi okuyacağım derken zaman geçiyo . Herkes açıktığını yazmış olurken zaten aç olan karnım zil çalmaya başladı bu saatte yememeye çalışırım normalde ama hamilelik saat yer zaman falan dinlemiyo :)

bende fazla kacırmısım yemegı rahatsuz oldum valla

Selam kizlaaarrrr 1 haftadir ben de giremedim. İyisiniz umarim.

Giremedim diyen cok ama sayfalar da cok ilerlemis. Kimin cenesi dustu soliyin bakem.

Ales sinavim cok iyi gecti masallah dua edin kizlar yuksek alim da ise yarasin. Kizim sinavda cok uslu durdu masallah arada sıkıldı kiprasti tabi ama olur o kadar cisim de gelmedi hemen oncesinde wcye gitmistim. Ama 3 saat su icmedim bisey de yiyemedim. Cikinca ne kadar aciktigimi fark ettim.

Sali gunu de kontrolumuz vardi. Bebisimiz 1360 gr 38 cm olmus. 13 gun onden gidiyor bu sefer. 5 subatla baslamistik 25 ocak cikti. Diabet yuzunden mi acaba:26: bas parmagini emiyodu, bi de gulumsedi bize obur eliyle boyle kis kis guluyodu cok tatliydi kuzum masallah ellerinden cok goremedik yuzunu ama.

Arkadasimizin bebegi oldu onu gormeye gittim bugun. Oyle minik ki. hosgeldin can bebek

Birazcik alisveris de yaptik. Telim hala bozuk ekleyemiyom foto.
Cicis topiginde bahsederim.

Bizden boyle iste kizlar.

merhaba herkese iyi akşamlar..
kızlar bu gecelik hastane için uygun mu sizce emzirmek de kolay olur diye düşündüm..Eki Görüntüle 554261

Tatlim sabahlik var ustunde sanirim. Sabahlik olmazsa askiliyla cok usursun subat ayinda. Böğrü de biraz fazla acik memisleri usutmeyelim de kuzucuklarimiz cok cok emsin.

Gokceee
Yemek ve temizlikle ilgili yazdigini okuyunca koptum. benim halim de oyle. Yemek yapmayi da severim hesapta ama haftada iki kere anca yapabiliyom onun da biri corba makarna cikiyo bazen

bırsyyyyyyyyyyyy cenene vurdu kız 1 satır ustte sana bısey yazdım gormedın

cevap gelsin diye baya bekledim :) sağol cevap verdiğin için, yakasını düşünmedim hiç açması kolay olur diye düşündüm sadece, sabahlık yok aslında üstünde uzun kollu zaten, sipariş verecektim vermeyim o zaman haklısın üşütebilir, bide bişey sorcam biz bu gecelikleri doğuma giderken giyecek miyiz yoksa orda giyme fırsatımız olur mu?? aklımda o kadar çok soru işareti var ki :44:

benım bıldıgım dogumdan sonra odanda gıyıyorsun

doğum anında ordan mı bişey giydiriyolar ameliyat elbisesi gibi, yoksa doğaçlama nasıl olursa öyle mi oluyor
ben normal dogurmadım kiiiiiiiiiiiiii:26::26::26::26::26:
ama normal dpgum yapan arkadaslarım gecelıklerını dogumdan sonra gıydıklerıne gore onluk gıydırıyolarıdr muhakkak

ben normal dogurmadım kiiiiiiiiiiiiii:26::26::26::26::26:
ama normal dpgum yapan arkadaslarım gecelıklerını dogumdan sonra gıydıklerıne gore onluk gıydırıyolarıdr muhakkak
tamamdır o zaman anlaşıldı canım :) bu durumda normal alt üst takım alınabilir gecelik şart değil sanırım

tamamdır o zaman anlaşıldı canım :) bu durumda normal alt üst takım alınabilir gecelik şart değil sanırım
dunyazmıstım yıne yazayım
ben dogumdan cıkınca doktorum gun boyu ben vagınal muyene yaotı sezeryan olmama ragmen rahımın toparlayısına ve kanamanın xoklugunu sureklı kontrol ettı saat bası gecelık cok rahattı oyuzden
bırde sezeryanda ılk gun dıkışlerınden dolayı lastıklı bısey gıymek zor olabılır o yuzden olk gun gecelık derım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…