- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.561
ya napıyım evlendiğimizden beri hazıra çok çeşide alışmasın diye arada bugün canım yemek yapmak istemedi hadi makarna yapıp yiyelim falan diyorum haftasonları nerdeyse hiç yapmıyorum zaten evdeyse direk dışarı yemeğe çıkıyoruz...bebiş yokken yerimi yaptım yani sonra vay efendim niye yemek yapmadın niye ev dağınık çocuk oldu sen de dağıttın diyemez çünkü şimdi de yemek yok şimdi de evi b..k götürüyogeçen gün nöbetçiyken evi bi temizledim geldi vaaaay evi temizlemişsin ne güzel olmuş diyo halbuki hergün temizlesem farketmiycek bile
aynen ben de...yemek yapmayı çok seviyorum,yemek yaparken rahatlıyorum huzur buluyorum diyenlere özeniyorum gerçekten çünkü benim yemek yaparken tek düşündüğüm bi an önce mutfaktan çıkmak....tabi konu pasta börekse iş değişir sabaha kadar da mutfakta oturup yapabilirim o tür şeyleri yapmayı da yemeyi de çok seviyorum ondan heralde
esıne desene ben hamıleyım hastanede mıkrop kaparım falan dıye
benım esımın annesıde haftanın 3 gunu hastanede kalan 4 gunde yorgan dosek yatar aynı sokaktayız ama ben haftada 1 gıderım ılk baslarda cok ustume kalıyordu artık tavız vermıyorum
sen bu güdişle yan odadakinin yedeklerden kullancan. kızım al al bitmiyor, insan napıcanı şaşırıyo, saçmalama da al bişeler
senden fırcayı yıyınce hedıyelesme topıgıne resmı attım hemen ama sende tembellık yapma hadı sende at resmını beklıyoruzkızlarrrr
pek yoğun bu ara giremiyorum da ne var ne yok
biz bugün alışverişteydik yine 2 kuzumu da çok güzel ciciler aldım
artık kıyafet yeter çok bile oldu dayanamadıkça
tırnak makası şu bu alıcam.
herkesler iyidir umarım geçmişe bakamayacam çıkmam lazım
herkesi öpüyoruzzzz
bende fazla kacırmısım yemegı rahatsuz oldum vallaakşamları girebiliyorum ancak geçmişi okuyacağım derken zaman geçiyo . Herkes açıktığını yazmış olurken zaten aç olan karnım zil çalmaya başladı bu saatte yememeye çalışırım normalde ama hamilelik saat yer zaman falan dinlemiyo :)
merhaba herkese iyi akşamlar..
kızlar bu gecelik hastane için uygun mu sizce emzirmek de kolay olur diye düşündüm..Eki Görüntüle 554261
bırsyyyyyyyyyyyy cenene vurdu kız 1 satır ustte sana bısey yazdım gormedınSelam kizlaaarrrr 1 haftadir ben de giremedim. İyisiniz umarim.
Giremedim diyen cok ama sayfalar da cok ilerlemis. Kimin cenesi dustu soliyin bakem.
Ales sinavim cok iyi gecti masallahdua edin kizlar yuksek alim da ise yarasin. Kizim sinavda cok uslu durdu masallah arada sıkıldı kiprasti tabi ama olur o kadar cisim de gelmedi hemen oncesinde wcye gitmistim. Ama 3 saat su icmedim bisey de yiyemedim. Cikinca ne kadar aciktigimi fark ettim.
Sali gunu de kontrolumuz vardi. Bebisimiz 1360 gr 38 cm olmus. 13 gun onden gidiyor bu sefer. 5 subatla baslamistik 25 ocak cikti. Diabet yuzunden mi acaba:26: bas parmagini emiyodu, bi de gulumsedi bize obur eliyle boyle kis kis guluyoducok tatliydi kuzum masallah ellerinden cok goremedik yuzunu ama.
Arkadasimizin bebegi oldu onu gormeye gittim bugun. Oyle minik ki.hosgeldin can bebek
Birazcik alisveris de yaptik. Telim hala bozuk ekleyemiyom foto.
Cicis topiginde bahsederim.
Bizden boyle iste kizlar.
Tatlim sabahlik var ustunde sanirim. Sabahlik olmazsa askiliyla cok usursun subat ayinda. Böğrü de biraz fazla acik memisleri usutmeyelim de kuzucuklarimiz cok cok emsin.
Gokceee
Yemek ve temizlikle ilgili yazdigini okuyunca koptum.benim halim de oyle. Yemek yapmayi da severim hesapta ama haftada iki kere anca yapabiliyom onun da biri corba makarna cikiyo bazen
cevap gelsin diye baya bekledim :) sağol cevap verdiğin için, yakasını düşünmedim hiç açması kolay olur diye düşündüm sadece, sabahlık yok aslında üstünde uzun kollu zaten, sipariş verecektim vermeyim o zaman haklısın üşütebilir, bide bişey sorcam biz bu gecelikleri doğuma giderken giyecek miyiz yoksa orda giyme fırsatımız olur mu?? aklımda o kadar çok soru işareti var ki :44:Selam kizlaaarrrr 1 haftadir ben de giremedim. İyisiniz umarim.
Giremedim diyen cok ama sayfalar da cok ilerlemis. Kimin cenesi dustu soliyin bakem.
Ales sinavim cok iyi gecti masallahdua edin kizlar yuksek alim da ise yarasin. Kizim sinavda cok uslu durdu masallah arada sıkıldı kiprasti tabi ama olur o kadar cisim de gelmedi hemen oncesinde wcye gitmistim. Ama 3 saat su icmedim bisey de yiyemedim. Cikinca ne kadar aciktigimi fark ettim.
Sali gunu de kontrolumuz vardi. Bebisimiz 1360 gr 38 cm olmus. 13 gun onden gidiyor bu sefer. 5 subatla baslamistik 25 ocak cikti. Diabet yuzunden mi acaba:26: bas parmagini emiyodu, bi de gulumsedi bize obur eliyle boyle kis kis guluyoducok tatliydi kuzum masallah ellerinden cok goremedik yuzunu ama.
Arkadasimizin bebegi oldu onu gormeye gittim bugun. Oyle minik ki.hosgeldin can bebek
Birazcik alisveris de yaptik. Telim hala bozuk ekleyemiyom foto.
Cicis topiginde bahsederim.
Bizden boyle iste kizlar.
Tatlim sabahlik var ustunde sanirim. Sabahlik olmazsa askiliyla cok usursun subat ayinda. Böğrü de biraz fazla acik memisleri usutmeyelim de kuzucuklarimiz cok cok emsin.
Gokceee
Yemek ve temizlikle ilgili yazdigini okuyunca koptum.benim halim de oyle. Yemek yapmayi da severim hesapta ama haftada iki kere anca yapabiliyom onun da biri corba makarna cikiyo bazen
benım bıldıgım dogumdan sonra odanda gıyıyorsuncevap gelsin diye baya bekledim :) sağol cevap verdiğin için, yakasını düşünmedim hiç açması kolay olur diye düşündüm sadece, sabahlık yok aslında üstünde uzun kollu zaten, sipariş verecektim vermeyim o zaman haklısın üşütebilir, bide bişey sorcam biz bu gecelikleri doğuma giderken giyecek miyiz yoksa orda giyme fırsatımız olur mu?? aklımda o kadar çok soru işareti var ki :44:
doğum anında ordan mı bişey giydiriyolar ameliyat elbisesi gibi, yoksa doğaçlama nasıl olursa öyle mi oluyorbenım bıldıgım dogumdan sonra odanda gıyıyorsun
ben normal dogurmadım kiiiiiiiiiiiiii:26::26::26::26::26:doğum anında ordan mı bişey giydiriyolar ameliyat elbisesi gibi, yoksa doğaçlama nasıl olursa öyle mi oluyor
tamamdır o zaman anlaşıldı canım :) bu durumda normal alt üst takım alınabilir gecelik şart değil sanırımben normal dogurmadım kiiiiiiiiiiiiii:26::26::26::26::26:
ama normal dpgum yapan arkadaslarım gecelıklerını dogumdan sonra gıydıklerıne gore onluk gıydırıyolarıdr muhakkak
dunyazmıstım yıne yazayımtamamdır o zaman anlaşıldı canım :) bu durumda normal alt üst takım alınabilir gecelik şart değil sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?