2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
muayene kolay olur doğru diyorsun mantıklı aslında, o zaman bir tane bulundurmakta fayda var, üşütmeyenlerinden :):) sağol canım tecrübeli birinin olması güzel oluyor
bide dışarıdan gelip ahkam kesenler olmasa :):) ne insanlar var yahu amacını bi anlayaydım hatunun

bırsyyyyyyyyyyyy cenene vurdu kız 1 satır ustte sana bısey yazdım gormedın
Gordum askim gordum. bizzat ilgili topige gidip olaya el attim hatta.

Bugunku yeni dogum yapan arkadastan ogrendigime gore sezeryana baya cirilciplak giriyomussun. Belden ustunu ortuyolarmis sadece ameliyathanede. Normal dogumda da hasta onlugu olur sanirsam cunku kendi geceligin zaten kan icinde kalir. Bi de her iki dogum sekli icin de ilk gun mutlaka gecelik giymeyi onerdi. Plesanta kopuyo ya dogumdan sonra cok parca geliyomus asagidan surekli pansuman ve bez degistiriyolarmis. Gecelik daha kullanisliymis. Bi de ark ertesi gun hemen toparlayici korse giymeye baslamis. Dru demis. Hastane cantasina koyun ben alcam.

kadın en son bana sarmıs sabah sabah gordum dellendım hayır ondan kımse bısey ıstemedı bız zaten kendımıze yetıyoruz sanane gelıp kendınce lıste yapıyor ondan sonra da benım yaptıgım lısteye camur atıyor sabır ver dedım allahım yaaaa sabah sabah

Son düzenleme:
tamamdır konunun aslına ermiş bulunuyorum gecelik almak lazım :):)

odandan amelıyat onlugu ıle alıyorlar senı sedyeye ameloyathanede tamamen cıkarım amelıyat ortusu ortuyorlar ustune
korse bende alıcam

Noldu cnm? Kim disardan gelip laf mi soyledi sana? Ay ben mi yapmis oldum yoksa?:26:

Kizlar ben artik bebisimin kol/bacak ya da el/ayak ayrimini yapabiliyorum galiba. mumkun mu sizce?

bende gece gördüm bişeyler yazdım yazdım sinirle sonra dedim ne uğraşıcan sildim geri, başka bi sayfada reklam vari bişey gördüm blog yazarı sanırm muhabbet kurup reklam mı yapacaktı artık amacı neydi bilmiyorum kapı süsü mü ne yapıyomuş bir sürü topicte mesajı vardı,kötü bişey söylemedik ki biz ona hasta mıdır nedir dağdan gelmiş bağdakini kovacak, kendimi de kötü hissettim kadını sana bulaştırmış gibi oldum :):)

Noldu cnm? Kim disardan gelip laf mi soyledi sana? Ay ben mi yapmis oldum yoksa?:26:

Kizlar ben artik bebisimin kol/bacak ya da el/ayak ayrimini yapabiliyorum galiba. mumkun mu sizce?
delüüüüüüüüüü ne alaka len nıye ustune alındın dur sayfasını bulayımda kendın oku mevzuyu

güldürdün beni sen değilsin tabiki canım, geçenlerde dengesiz bi tip gelip meltemle ikimizi sinir etti de biraz onu söyledim
bu arada ben ayırt edemiyorum totsunu dayıyo sanırım bi onu biliyorum o kadar

cok guzel anlatmıssın elıne saglık

bu listede çok fuzuli şeyler var durumu uygun olmayan anne adayları bu listelere bakıp kendilerini yetersiz hissediyorlar.. yazdıklarının bir çoğu gerekirse alınacak şeyler bence

hah bende onu anlatmaya çalışıyodum

yardım etmeye çalıştığın için teşekkür ederiz o zaman :) seninde benimde ne demek istediğimizi okuyanlar anlamıştır zaten ikimizinde kötü niyeti yok...

butun olay bu canım :))))) gereksız bır konu oldu yanı

yok canım kadın kendı geldı bulastı bana , hayır temmuz ayında dogurmussun gıt kendı topıgıne ne ısın var bızde bende dıger toıklerı okuyorum ama bıldıgım sorulara bıle cevap vermıyorum ocak ta doguracagım ben de ama 2 kere yorum yaptım o topıkte

bende okuyorum aynen yorum yapmıyorum sonuçta bi ortam oluşuyo orda, dalarsan böyle olur işte

ya ama ben varken kimse olmuyo ya da konuşmuyo ben çıkıyorum herkes toplanıp muhabbet ediyo beni de alın aranıza

bu arada meltem koparmışsın olayı alt alta bütün yazışmalar

ay o sabah ben cok sınırlendım topıktende kımsenın sesı cıkmamış ona da cok bozulmustum ıyı vesıle oldu bu , bız bırbırımızı kollamıcazda kımı kollucaz ama haksızmıyım
tabiki canım yaa, bende sinirlendim ama cevap vermek istemedim çünkü devam ettirir diye düşündüm ama sana cvp verememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…