2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
aa nereye daha burdaydık yaw...neyse iyi geceler
akşam yemeğini yedim 8 gibi bi oturdum pc başına hala başındayım gözlerim kızardı ekrana bakmaktan, yine markafoni limango trendyol unnado vipdükkan vs vs gezdim gezdim hiç bişey almadım sanırım tek seferde bi kaç bin liralık alışveriş yapmak zorunda kalıcam çok fena

en guzelı aslınd tek alısverıste boldur 10 taksıt sabıt bı mıktar ode

aaaaaaaa o benım en top dızımdır 10 sezonu 3 kere bastan ızledım sımdı dıgıturkte yıne ızlıyorum bahsetmedımmı ben sana o dızıden

daha karpuz kescektık dımı

ayyyy canım karpuz istedi gece gece

aaaaaaaa o benım en top dızımdır 10 sezonu 3 kere bastan ızledım sımdı dıgıturkte yıne ızlıyorum bahsetmedımmı ben sana o dızıden

yok onu hiç söylemedin...gerçi ben biliyodum zaten o diziyi de hiç izlememiştim....10 gün önce başladım intten ama kota sınırlı olduğundan haftasonu gittim dvd lerini aldım ilk 3 sezonun onlar bitti şimdi kalanları alcam dizi 92 de başlamış ya çok komik geliyo yaa o saçlar o kıyafetler...çocukluğuma dönmüş gibiyim

2002 de ızlemıstım ben o kadar eskımıymıs yaaaa

jennıfer anıston 3. bolumde rekor rakama ımza attı dızıde ve arkadasları ıcınde aynı sartları ıstedı , o yuzden ayrı severım o hatunu
coutney kurt da dızının ılerleyen sezonunda yasadıkalrı ercek hayattada basına geldı malesef

sen bittiği zaman seyretmişsin...92-2002 arası yayınlanmış zaten...cidden eski bi dizi...benim kardeşim ünvden mezun oldu onun doğduğu yıl başlamış dizi yaa inanabiliyo musun ama hala güzel ve komik
oradakı her karaktere ayrı ayrı bayılıyoum yaaaa
phebee nın aptal sarkıları joey nın aptallıkları ross sureklı dr oldugunu anlatması monicanın temızlık manyaklıgı ve ıncecık belıı chandlerın o aaacınası halı ve rachelın guzellıgııııı cok sevıyorum ya hergun seyretsem bıkmam heralde:)

dizinin sonlarına doğru bölüm başına 1 milyon dolar alıyolarmış diziyi çekeli 20 yıl olmuş ama jennifer aniston hala aynı yaa nasıl olur ben 92 de ilkokul 2 ye gidiyodum
ne geldi ki başına? ya da dur söyleme madem dizide de olmuş heyecanı kaçar

cidden güzeller yaa...ama bence en iyisi phoebe yaa bayılıyorum onun salaklıklarına

katıl usakkkkkk:)))))))

butun olay bu canım :))))) gereksız bır konu oldu yanı

Ay yavrum ugrasmissin valla saol.
Aman durup dururken senin listene atlamis gercekten. Herkesin bi popisi var iste herkesin de kendi listesi olur.
Ben de hic sevmiyorum cok bilmislik derecesinde öğüt verildigi zaman. Mesela bizimnarkadaslarin 1,5 yasinda kizi var bi ara bahsetmistim hatta. Esimle ikimizin de cok ustune geliyolar her gorustugumuzde aman hastaneye giderken hurma bulundurun yaninizda dogunca emzirmeden once agzina suruceksiniz. Yok efendim akika diye bi kurban kesin. Esime diyo oto koltugu bakmaya ikimiz gidelim cmt beni ara falan. Yok bilmem ne.. Yani ne karisirsin bilmem anlamam. Sen kendi cocuguna istedigini yapmissin zaten. Birak ben de ne istersem Onu yapayim. Mecbur degilim ki hurma surmeye. Tamam tavsiyede bulumursun ama Emirvakiye kaciyo laflar ona sinir oluyorum.

Bisey anlatcam ben de size cok canimi sikan. Gecen gun de alisveris merkezine gittik esimle. Ben bi ara wcye gidim dedim ama ztn cok baski yapiyo ya aniden azicik sey hemen gitmem lazim. firladim ilk bos buldugum kabine de girdim. Ama afedersiniz oturma yerine iki damlatmislar ne oldugu belli degil. Baskasinin pisligini hayatta temizlemem! Bi de zaten ben disarda asla oturmam klozete hele hamile halimle hic mikrop kapmaya niyetim yok!

Neyse ben degmemeye calisarak zorla yaptim afedersiniz mecburen. Ciktim elimi yikiyorum. Sirada bekleyenlerden biri aynadan ters ters bana bakiyo. Dikkatimi cekti ben de ona baktim. Magazalardan birinde calisan genc bi kiz.

Bakinca laf atti. "gelir misin buraya pis birakmissin tuvaleti temizle!" dedim noluyo!! Gayet sakin bi sekilde "Kusura bakmayin ben yapmadim, baslasinin yaptigini da temizlicek halim yok." bu basladi cirkef cirkef bagirinmaya "sen ciktin ordan nasi ben yapmadim dersin yalan soyluyosun utan utan hamilesin bi de " vs vs. Hos beni konusturtmadi ama oyle bi bagiriyo ki. Dedim "kapiyi acik birakiP ne yaptigimi size mi izletcektim? Ayrica sizin bu yaptiginiz en az iceride onu yapaninki kadar ayip." "nasi baskasi yapmis olabilir! O zaman nasi oturdun yaptin?! İmkansiz baskasinin yapmasi sen yapmissin utan hamilesin bi de pis kadin" fln diyo bu hala avazi ciktigi kadar. Koridor bile duydu! "ben size kendimi ispatlamak zorunda degilim. Hamile insan oturur mu hic disardaki tuvalete"dedim bu tabi devam ediyo ben duymamaya calisiyrm. Dedim cikayim yoksa kotu olacak yavruma yazik. Okuz nasi bagiriyo saygisiz terbiyesiz! Ben cikiyorum daha cok bagiriyo duyurmak icin dayanamadim "cahil oldugun evli olmadigin cocugunun olmadigi ne kadar belli!" diye ben de ona bagirdim. Ne kadar kotu konusmusum ama di mi?..cahil diyebildim en ayip! oysa Ne hamileligim kaldi ne temizligim ne durustlugum.. Hizlica kocamin yanina kostum ama elim ayagim titriyo sanci girdi. Dedim ben niye buna iki tane cakip sacini basini yolmadim. Sinirden gurultusunden erken dogum yapicam onun yuzunden. Dedim geri donup doveyim. Ya da dur o bi ciksin gelsin de bu tarafa herkesin icinde bi de ben rezil edeyim onu pisman edeyim s.cayim agzina da silmeden birakayim!!! Esim zor sakinlestirdi beni. 2-3 gun cikmadi aklimdan. Aklima geldikce sinirlenip irkildim hep kasildim. Bebegime yazik. Allah belasini versin diye cok beddua ettim ama.

ay okurken bile gerildim yaa ne biçim insan o öyle...ben de senin gibiyim maalesef 2 tane kötü lafı birleştirip söyleyemem hemen elim ayağım titremeye sesim çatallaşmaya başlar...sonra da günlerce kendimi yerim keşke şunu deseydim keşke şunu yapsaydım diye gerizekalı yaa böylelerinin sıkı bi dayağa ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…