- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.621
ay okurken bile gerildim yaa ne biçim insan o öyle...ben de senin gibiyim maalesef 2 tane kötü lafı birleştirip söyleyemem hemen elim ayağım titremeye sesim çatallaşmaya başlar...sonra da günlerce kendimi yerim keşke şunu deseydim keşke şunu yapsaydım diye gerizekalı yaa böylelerinin sıkı bi dayağa ihtiyacı var
Dua etsin karnimda cocugum var yoksa o sinirle donup doverdim vallahi! Sirf cocugumu korumak icin donmedim. Yoksa gunlerce hayalimde dovdum onu kalbim kut kut sinirlerim tavan bicimde aklima geldikce. Anca 1 haftada gecti. Gerizekali hersey bi yana NE OLURSA OLSUN hamile kadina oyle hayvan gibi bagirilmaz, kavgaya munakasaya girilmez! Bi daha gorursem yapacagimi biliyorum ama.
keşke bulsaydın hangi mağazada çalıştığını falan kaçamazdı da ordan bi yere...ben dövemem de hiç bişey yapamam ancak bi makama şikayet etme olanağım varsa onu yaparım...maalesef sadece hayalimde yolabiliyorum ben
Simdiye kadar cok istesem de yapmisligim ya da yapabilmisligim yoktur benim de
Ama bu ilk olabilirdi o derece. Kiyafetini belledim ztn soyle bi dolastim mi bulurum hangi magaza
Yapacagim da onu orda ugrastirmak sinir etmek ef puf yaparsa ya da ters bisey sikayet etmek belki sesimi yukselterek rezil etmek sonra da hic bisey almadan cikip gitmek giderken de iki cift laf sokmak! Meselaaa sen bu kafayla daha cok evde kalirsin kizim gibisinden.
500 e buldum canım ...
kız ucuza bulmuşsun ben graccoyu 550 ye aldım( gerçi memnunum ama arabamdan yinede seninkinede bayıldım yani üstelik 50 tl 50 tldir.
kızlar gracoyu ben de çok beğenmiştim ama çin de üretildiğini ve çift taraflı olmadığını öğrenince vazgeçtim...taktım da ben biraz çift taraflı olmasına..ya rüzgar olursa ya güneş gelirse diyip illa onu aruyorum bakarken...
kız çinde üretilmemiş dur bulcam ben sana onu hatta buldum ispanyada üretiliyomuş ama kızlar bana başka yerde demişlerdi ama çin değildi onu biliyorum şekerrr
hatta araştırırken ne buldum gracconun yataklarıyla ilgili 2007 yılında çıkan bi hbr linkini kopyaladım bakarsınz biara Allah korusun 3 bebek hayatını kaybetmiş
ABD'de Çin üretimi 1 milyon bebek karyolası piyasadan geri çekiliyor!!
gunaydıııııııııııııım akşam pc ıle sızıp kalıyorum yatakta sonra gecenın bı vaktı kocam uykulu gozlerle topluyo yataktan:)))))))
salonda koltukta rahat edemıyorum dıye kocıs benı yatak odasına tasıyor bende yatınca oyle hemen uykum gelmez ya tv ızlıcem ya kıtap okucam bende nette gezıyorum kocıs sen yat ben gelır kaldırıırm dıyor ben uyuyup kalıuyorum yanııııııgünaydın meltem kız allah seni ne etmesin pc ile mi uyuyorsun anammmm kaldır pc yi öyle uyu kız
gunaydıııııııııııııım akşam pc ıle sızıp kalıyorum yatakta sonra gecenın bı vaktı kocam uykulu gozlerle topluyo yataktan:)))))))
sağol bebısım:)kıyamam kız kolaymı tecrübeli olmak maşallah herkesin imdadına yetişiyosun geceli gündüzlü bizlesin valla Allah razı olsun ya uykucu bişi olaydın ne etcektik bis ha söleseneiyiki varsın şekerimmmm :)))
ya ne dicem sabah ne okudum facede üye oldğum bi grupta kız 28 haftalık ve suyu gelmiş daha hbr yok kzdan ben tırstım yaaa bende 28.haftamdayım daha çok var derken acı gerçekleri gördüm sanki uuuuupuzun bi yolum varmış gibi ama bebek hiç belli olmuyoki ve hali hazırda bişeyim yok oğluma aldım birsürü şeyde çantam hazır değil odası hazır değil pijamalrım hazır değilll oyy oyyy okusanıza şunu Allahım yardımcısı olsun çok erken dünyaya gelmesi için ya küvezdemi tutarlar kızlar ???????????
iyi geceler arkadaşlar bana acil yardım gerekiyor 28 haftalık hamileyim benden aşağı yukarı 8 9 sattir su geliyo ilk başta damla damla aktı sonradan baya gür akıyo sizlerinde başına böye bi durum geldi mi acil cevap :'[/B]
sağol bebısım:)
okudum bende gece onu bu arada dun seda ıcın mesaj yazdım oraya gordunmu seda ıle konustuk onun yerıne ben mesaj yazdım
konu asagıda kalmıstır aksam 7 gıbı yazdımbulamadım meltemmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?