2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar günaydın bu gün 3. gün diş ağrısı cekeli ne yapcam tam durmuştu bende her gün dua ediyordum doğuma kadar dayansın diye ama yine başladı büyük konuşmim beni ağrısıyla öldürsede yovrumu tehlikeye atamam ben heycanlandımmı korkudan bayılırım o yüzden ağrıyı cekmekten bişey yapamıyorum

ağrıyan dişinle karanfil çiğne en az 2-3 saat rahatlatır.

meraba dedim ama arada görülmedim sanırsam olsun bakalım şimdi çarşıya çıkıp kendime çamaşır felan alcam doğum sonrasına yavaş yavaş çantamı hazırlayıp kenara koyayım telaş olmasın. kendinize iyi bakın annişler...

benımde o ıslerı halletmem lazım 3-4 hafta ıcınde dogum cantası hazırlamayı planlıyorum

canım aylardır bir gün bile karanfil ağzımdan çıkmazki çok kötüyüm
oy senin durum fena o zaman valla Allah yardım etsin bi dua vardı kırmızı yasin de diş ağrısı için ama ezbere bilmiyorum

oyy daha ben hazırlayamammmm daha eksiklerim varrrr

benımde o ıslerı halletmem lazım 3-4 hafta ıcınde dogum cantası hazırlamayı planlıyorum

ben cumartesi gidiyorum kuzum kemeraltının altını üstüne getiricem gitmişken pijama, gecelik onları da halledicem bi de penye sütyen almam lazım ben destekli kullanıyordum artık dar gelir oldu

anammmm çanta için erken değilmi kızlar yawww ben zaten ocak sonu izine çıkacağımmmm ne bilim bana daha çok var gibi geliyorrrr

naptınn kız doğumun 12 şubat görünüyor 3 hafta kalana kadar çalışabilirsin yani 15 ocak sonrası yoksunn sen çanta için yine de o kadar bekleme derim benim doğum 25 ocak görünüyor ben en geç aralık 15 de hazırlarım çantayı yani 1 ay sonra felann anammm az kaldı beyaaaaa

bende emzırme sudeyın atlet falan alacagım lohusa pıjamasıda loya da turkuaz bı takım begenmıstım onu ıstıyorum
anammmm çanta için erken değilmi kızlar yawww ben zaten ocak sonu izine çıkacağımmmm ne bilim bana daha çok var gibi geliyorrrr
kuzu yasal olarak 37. haftadan sonra yazsak sen nasıl ocak sonuna kadas calısacaksın en gec 20 ocakta ızne ayrılman gerekmıyormu

sanırım aynı takıma göz koyduk meltemmmm kar taneli olan di mi ?

bende kızımın alışverişini yaptım kızlar küvetini kıyafetlerini hastane çıkışını mevlütte giyilecek gelinliğini bile aldımmm sadece şampuanları tırnak makası bezi ıslak mendili park yatağı ve oto koltuğu kaldı benimde sadece geceliklerim ve çamaşırlarım kaldı çok şükür ama şimdi ben onları ne zaman yıkasam ütülesem acaba ne diyorsunuz

şimdi zate 37. haftaya kadar çalışmam lazım eeeeee ben daha 27+4 üm hesaplasanıza ne zaman izine çıkacağım ben kızlar

kızlar bende bu hafta sonu tamamlıcam bence herşeyi hazır edip beklemek daha mantıklı diğer türlü Allah korusun eksiklerimizle ortada kalıcaz ben bugün sabah yazdığım olaydan sonra daha da emin oldum bian önce hazırlamam gerektiğine.

Buarada az önce kargo geldi kociş süpris yapmış yine netten alışveriş yapıp benim adrese gönderiyo :))) bebeğimin el ayak izi olan kalbından sipariş etmiş cnaım benm yaaa

BEBEK EL VE AYAK İZİ KALIBI-MAVİ/PEMBE GittiGidiyor'da 66916118

canım geçmiş olsun diş ağrısı cekilecek dert değil ama karanfil yağı al aktardan cooooooooook ii geliyor kulak çöpü varya ona batır ağrıyan dişinin üzerine bastır bir 20 dakika sonra azaldığını göreceksin allahım acil şifa versin
bu ayğıda bana aile hekimim söyledi cook ii geliyor

maşallah ahyılı olsun prensesine doğuma bir ay kala yıka ütüle yerleştir bence ne erken nede geç bende buun alışverişe cıkıp alacağım herseyiniii güzel kzıımın

güle güle giysin kuzucukkk
valla canım ben aldıklarımın hepsini hurçlara koyup kaldırdım. dedemiz mobilyalarını aralık 15 gibi bitirip getiricek sonrası halılar yıkanmaya ev temizliğe 2-3 gün onlar sürse sonrasında ben yavaş yavaş yıkayıp yerleştiricem. aralık sonu gibi bitmiş olur her şey. sonrası bekle ki ocak sonu gelsin

şimdi zate 37. haftaya kadar çalışmam lazım eeeeee ben daha 27+4 üm hesaplasanıza ne zaman izine çıkacağım ben kızlar
yani 28. haftandasın. 12 şubat doğum tarihin max 22 ocak a kadar çalışabilirsin.

çok güzel

Günaydınn, herkes iyidir umarım, bugun endokrin dr. ile randevum var sanırım insilüne başlıyoruz hayırlısı bakalım. hepinize kolay gelsin sevgilerrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…