- 13 Ağustos 2012
- 928
- 143
- 73
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.641
konu asagıda kalmıstır aksam 7 gıbı yazdım
kactım ben ogullarımla kahvaltı vaktı karınlarını doyurup gelırım yıneeee:)
kızlar günaydın bu gün 3. gün diş ağrısı cekeli ne yapcam tam durmuştu bende her gün dua ediyordum doğuma kadar dayansın diye ama yine başladı büyük konuşmim beni ağrısıyla öldürsede yovrumu tehlikeye atamam ben heycanlandımmı korkudan bayılırım o yüzden ağrıyı cekmekten bişey yapamıyorum
benımde o ıslerı halletmem lazım 3-4 hafta ıcınde dogum cantası hazırlamayı planlıyorummeraba dedim ama arada görülmedim sanırsamolsun bakalım şimdi çarşıya çıkıp kendime çamaşır felan alcam doğum sonrasına yavaş yavaş çantamı hazırlayıp kenara koyayım telaş olmasın. kendinize iyi bakın annişler...
oy senin durum fena o zaman valla Allah yardım etsincanım aylardır bir gün bile karanfil ağzımdan çıkmazkiçok kötüyüm
meraba dedim ama arada görülmedim sanırsamolsun bakalım şimdi çarşıya çıkıp kendime çamaşır felan alcam doğum sonrasına yavaş yavaş çantamı hazırlayıp kenara koyayım telaş olmasın. kendinize iyi bakın annişler...
benımde o ıslerı halletmem lazım 3-4 hafta ıcınde dogum cantası hazırlamayı planlıyorum
anammmm çanta için erken değilmi kızlar yawww ben zaten ocak sonu izine çıkacağımmmm ne bilim bana daha çok var gibi geliyorrrr
bende emzırme sudeyın atlet falan alacagım lohusa pıjamasıda loya da turkuaz bı takım begenmıstım onu ıstıyorumoy senin durum fena o zaman valla Allah yardım etsinbi dua vardı kırmızı yasin de diş ağrısı için ama ezbere bilmiyorum
oyy daha ben hazırlayamammmm daha eksiklerim varrrr
ben cumartesi gidiyorum kuzum kemeraltının altını üstüne getiricem gitmişken pijama, gecelik onları da halledicem bi de penye sütyen almam lazım ben destekli kullanıyordum artık dar gelir oldu
kuzu yasal olarak 37. haftadan sonra yazsak sen nasıl ocak sonuna kadas calısacaksın en gec 20 ocakta ızne ayrılman gerekmıyormuanammmm çanta için erken değilmi kızlar yawww ben zaten ocak sonu izine çıkacağımmmm ne bilim bana daha çok var gibi geliyorrrr
bende emzırme sudeyın atlet falan alacagım lohusa pıjamasıda loya da turkuaz bı takım begenmıstım onu ıstıyorum
kuzu yasal olarak 37. haftadan sonra yazsak sen nasıl ocak sonuna kadas calısacaksın en gec 20 ocakta ızne ayrılman gerekmıyormu
naptınn kız doğumun 12 şubat görünüyor 3 hafta kalana kadar çalışabilirsin yani 15 ocak sonrası yoksunnsen çanta için yine de o kadar bekleme derim benim doğum 25 ocak görünüyor ben en geç aralık 15 de hazırlarım çantayı yani 1 ay sonra felann anammm az kaldı beyaaaaa
bende emzırme sudeyın atlet falan alacagım lohusa pıjamasıda loya da turkuaz bı takım begenmıstım onu ıstıyorum
kuzu yasal olarak 37. haftadan sonra yazsak sen nasıl ocak sonuna kadas calısacaksın en gec 20 ocakta ızne ayrılman gerekmıyormu
canım geçmiş olsun diş ağrısı cekilecek dert değil ama karanfil yağı al aktardan cooooooooook ii geliyor kulak çöpü varya ona batır ağrıyan dişinin üzerine bastır bir 20 dakika sonra azaldığını göreceksin allahım acil şifa versinkızlar günaydın bu gün 3. gün diş ağrısı cekeli ne yapcam tam durmuştu bende her gün dua ediyordum doğuma kadar dayansın diye ama yine başladı büyük konuşmim beni ağrısıyla öldürsede yovrumu tehlikeye atamam ben heycanlandımmı korkudan bayılırım o yüzden ağrıyı cekmekten bişey yapamıyorum
bende kızımın alışverişini yaptım kızlar küvetini kıyafetlerini hastane çıkışını mevlütte giyilecek gelinliğini bile aldımmmsadece şampuanları tırnak makası bezi ıslak mendili park yatağı ve oto koltuğu kaldı benimde sadece geceliklerim ve çamaşırlarım kaldı çok şükür ama şimdi ben onları ne zaman yıkasam ütülesem acaba ne diyorsunuz
15 ocak canım senle satımız aynı zatenşimdi zate 37. haftaya kadar çalışmam lazım eeeeee ben daha 27+4 üm hesaplasanıza ne zaman izine çıkacağım ben kızlar
güle güle giysin kuzucukkkbende kızımın alışverişini yaptım kızlar küvetini kıyafetlerini hastane çıkışını mevlütte giyilecek gelinliğini bile aldımmmsadece şampuanları tırnak makası bezi ıslak mendili park yatağı ve oto koltuğu kaldı benimde sadece geceliklerim ve çamaşırlarım kaldı çok şükür ama şimdi ben onları ne zaman yıkasam ütülesem acaba ne diyorsunuz
yani 28. haftandasın. 12 şubat doğum tarihin max 22 ocak a kadar çalışabilirsin.şimdi zate 37. haftaya kadar çalışmam lazım eeeeee ben daha 27+4 üm hesaplasanıza ne zaman izine çıkacağım ben kızlar
kızlar bende bu hafta sonu tamamlıcam bence herşeyi hazır edip beklemek daha mantıklı diğer türlü Allah korusun eksiklerimizle ortada kalıcaz ben bugün sabah yazdığım olaydan sonra daha da emin oldum bian önce hazırlamam gerektiğine.
Buarada az önce kargo geldi kociş süpris yapmış yine netten alışveriş yapıp benim adrese gönderiyo :))) bebeğimin el ayak izi olan kalbından sipariş etmiş cnaım benm yaaa
BEBEK EL VE AYAK İZİ KALIBI-MAVİ/PEMBE GittiGidiyor'da 66916118
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?