- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.661
güle güle giysin kuzucukkk
valla canım ben aldıklarımın hepsini hurçlara koyup kaldırdım. dedemiz mobilyalarını aralık 15 gibi bitirip getiricek sonrası halılar yıkanmaya ev temizliğe 2-3 gün onlar sürse sonrasında ben yavaş yavaş yıkayıp yerleştiricem. aralık sonu gibi bitmiş olur her şey. sonrası bekle ki ocak sonu gelsin
yani 28. haftandasın. 12 şubat doğum tarihin max 22 ocak a kadar çalışabilirsin.
çok güzel
hahahahha cok guldum ya senın toto acıkta kalmıs resmengünaydın kızlaar
gece çok komik bi rüya gördüm, bebeğimi ilk defa emziriyorum biraz emiyo süt geldi diye seviniyorum sonra çekiyo kafasını ukala bi tavırla bunun tadını beğenmedim midemi bulandırdı diyo
bu aralar rüyalarım aldı başını gidiyor yazsam bi yere sanat eseri olacaklar acayip senaryolar çeviriyorum
hahahahha cok guldum ya senın toto acıkta kalmıs resmen
15 ocak canım senle satımız aynı zaten
günaydın kızlaar
gece çok komik bi rüya gördüm, bebeğimi ilk defa emziriyorum biraz emiyo süt geldi diye seviniyorum sonra çekiyo kafasını ukala bi tavırla bunun tadını beğenmedim midemi bulandırdı diyo
bu aralar rüyalarım aldı başını gidiyor yazsam bi yere sanat eseri olacaklar acayip senaryolar çeviriyorum
her gece açık oluyor o zaman, gördüğüm rüyaları eşime anlatıyorum ki rüya anlatmayı da pek sevmem, orjinal bişey olursa anlatırım, eşim bunların hepsini rüyanda mı gördün sen diye şaşırıyo, zaten çok görürdüm hamilelikte iyice aştım kendimi
bazen saçmalığın dibine de vurabiliyorum o zaman kimseye anlatmadan kendi kendime gülüyorummeltem doktor öyle hesaplamıyor kuzu sata göre haftamı demiyor ultrasona göre veriyor kuzu ben normalde sata göre 28+4 üm ama doktorum 27+4 sün geç döllenme buna göre hesapla diyor bana böyle olunca 22 ocakta çıkıyorum izine
ayyyy allahım ya ne göreceğimizi şaşırıyoruz artıkkk
hiç sorma bacım bende öyleyim normalde ço rüya görüyordum şimdide bin misli görüyorum ayyy bide komik komik rüyalar
bende de değişik değişik şeyler oluyoselam kızlar nasılsınız fazla giremiyorum nete kaynanam geldiği için arada bakıp çıkıyorum anca sohbet etmeyi özledim sizle kızlar 1 haftadır geceleri uyuyamıyorum sabahda malum uyuyamıyorum uykusuz uykusuz dolanıyorum yatakda artık zor dönüyorum ve kulaklarım tıkanıyo gibi değişik bişey oluyor kızlar başımda bi acayip oluyor nedense sizdede oluyormu öyle şeyler banamı özel acaba
Merhaba kızlar bugün doktora gittim 28+5 günlük ve 1260 gr olmuşşşşşş
hoşgeldiniz kızlar, figencim maşallah bebeğineMerhaba,
Bugün kontrolümüz vardı. Şker yüklemesi yapıldı değer 149 çıktı. Doktorum yüksek olduğunu, Salı'ya kadar bol şekerli şeyler tüketmemi ve tekrar test yapılacağını söyledi. Ayrıca idrar yollarında da enfeksiyon var monurol verdi. Bebeğim de yan yatarken ayaklar aşağı şekilde dönmüş.
selam kızlar nasılsınız fazla giremiyorum nete kaynanam geldiği için arada bakıp çıkıyorum anca sohbet etmeyi özledim sizle kızlar 1 haftadır geceleri uyuyamıyorum sabahda malum uyuyamıyorum uykusuz uykusuz dolanıyorum yatakda artık zor dönüyorum ve kulaklarım tıkanıyo gibi değişik bişey oluyor kızlar başımda bi acayip oluyor nedense sizdede oluyormu öyle şeyler banamı özel acaba
günaydın kızlaar
MERABA KIZLAR
buğün gene şeker yüklemesi yaptım 75 gr lık.50 grlık yapılmıştı iyi çıkmıştı.
ama anmiyon sıvısı fazla ,erken doğum riski var ve bebek iri diye dr emin olmak için gene istedi.
inş bu da güzel çıkar.
bu arada erken doğum riski olduğu için ben şimdiden başlıyorum çantamı hazırlamaya.inş bebişim dayanır 2-3 ay daha .
dua edin arkadaşlar
oluyor canım olmaz mı bazen o kadar kramp giriyorki dönemiyorum kalkamıyorum ki biz valla şimdiden böyleyiz allahım doğuma kadar ne yaparız diye düşünüyorum benim ilk bebeğimde bu kadar değildi ya sanki bunda biraz daha arttı bir de benim sezaryan yerlerime vuruyo bazen ağrıkızlar sizdede oluyormu kalkışlarımda sağ kasıklarım yada bel kalça aşağısı gibi değişik yerlerimde bazen kasılma gerilme karmp tarzı şeler oluyor sonra geçiyor
kızlar sizdede oluyormu kalkışlarımda sağ kasıklarım yada bel kalça aşağısı gibi değişik yerlerimde bazen kasılma gerilme karmp tarzı şeler oluyor sonra geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?