- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.681
günaydın kızlaar
gece çok komik bi rüya gördüm, bebeğimi ilk defa emziriyorum biraz emiyo süt geldi diye seviniyorum sonra çekiyo kafasını ukala bi tavırla bunun tadını beğenmedim midemi bulandırdı diyo
bu aralar rüyalarım aldı başını gidiyor yazsam bi yere sanat eseri olacaklar acayip senaryolar çeviriyorum
oluyor canım olmaz mı bazen o kadar kramp giriyorki dönemiyorum kalkamıyorum ki biz valla şimdiden böyleyiz allahım doğuma kadar ne yaparız diye düşünüyorum benim ilk bebeğimde bu kadar değildi ya sanki bunda biraz daha arttı bir de benim sezaryan yerlerime vuruyo bazen ağrı
bendede çok oluyor yataktan kalkarken çok zorlanıyorum ani bi hareket yapcam diyede çok korkuyorum
Ayyyy şaka gibi yaaa çanta hazırlamaktan falan bahseder olduköyle sabırsızlanıyorum ki
:) Ben de geçenlerde ona benzer bir rüya görmüştüm. oğlum emiyo göğsümü sonra duruyo, noldu oğlum diyorum. bu bitti ötekini versene diyo :) aklıma geldikçe gülüyorum hala
buna çok güldüm iştee:) Ben de geçenlerde ona benzer bir rüya görmüştüm. oğlum emiyo göğsümü sonra duruyo, noldu oğlum diyorum. bu bitti ötekini versene diyo :) aklıma geldikçe gülüyorum hala
buna çok güldüm işteeinşallah bende hamile kalabılırımde bu heycanları bende yaşarım
kızlar bende bu hafta sonu tamamlıcam bence herşeyi hazır edip beklemek daha mantıklı diğer türlü Allah korusun eksiklerimizle ortada kalıcaz ben bugün sabah yazdığım olaydan sonra daha da emin oldum bian önce hazırlamam gerektiğine.
Buarada az önce kargo geldi kociş süpris yapmış yine netten alışveriş yapıp benim adrese gönderiyo :))) bebeğimin el ayak izi olan kalbından sipariş etmiş cnaım benm yaaa
BEBEK EL VE AYAK İZİ KALIBI-MAVİ/PEMBE GittiGidiyor'da 66916118
kızlar günaydın bu gün 3. gün diş ağrısı cekeli ne yapcam tam durmuştu bende her gün dua ediyordum doğuma kadar dayansın diye ama yine başladı büyük konuşmim beni ağrısıyla öldürsede yovrumu tehlikeye atamam ben heycanlandımmı korkudan bayılırım o yüzden ağrıyı cekmekten bişey yapamıyorum
vay arkadaş ne manyaklar var yaa,, ben de senin yerinde olsam mağazasını öğrenir gider herşeyi çıkartır almadan çıkardımmm...Ay yavrum ugrasmissin valla saol.
Aman durup dururken senin listene atlamis gercekten. Herkesin bi popisi var iste herkesin de kendi listesi olur.
Ben de hic sevmiyorum cok bilmislik derecesinde öğüt verildigi zaman. Mesela bizimnarkadaslarin 1,5 yasinda kizi var bi ara bahsetmistim hatta. Esimle ikimizin de cok ustune geliyolar her gorustugumuzde aman hastaneye giderken hurma bulundurun yaninizda dogunca emzirmeden once agzina suruceksiniz. Yok efendim akika diye bi kurban kesin. Esime diyo oto koltugu bakmaya ikimiz gidelim cmt beni ara falan. Yok bilmem ne.. Yani ne karisirsin bilmem anlamam. Sen kendi cocuguna istedigini yapmissin zaten. Birak ben de ne istersem Onu yapayim. Mecbur degilim ki hurma surmeye. Tamam tavsiyede bulumursun ama Emirvakiye kaciyo laflar ona sinir oluyorum.
Bisey anlatcam ben de size cok canimi sikan. Gecen gun de alisveris merkezine gittik esimle. Ben bi ara wcye gidim dedim ama ztn cok baski yapiyo ya aniden azicik sey hemen gitmem lazim. firladim ilk bos buldugum kabine de girdim. Ama afedersiniz oturma yerine iki damlatmislar ne oldugu belli degil. Baskasinin pisligini hayatta temizlemem! Bi de zaten ben disarda asla oturmam klozete hele hamile halimle hic mikrop kapmaya niyetim yok!
Neyse ben degmemeye calisarak zorla yaptim afedersiniz mecburen. Ciktim elimi yikiyorum. Sirada bekleyenlerden biri aynadan ters ters bana bakiyo. Dikkatimi cekti ben de ona baktim. Magazalardan birinde calisan genc bi kiz.
Bakinca laf atti. "gelir misin buraya pis birakmissin tuvaleti temizle!" dedim noluyo!! Gayet sakin bi sekilde "Kusura bakmayin ben yapmadim, baslasinin yaptigini da temizlicek halim yok." bu basladi cirkef cirkef bagirinmaya "sen ciktin ordan nasi ben yapmadim dersin yalan soyluyosun utan utan hamilesin bi de " vs vs. Hos beni konusturtmadi ama oyle bi bagiriyo ki. Dedim "kapiyi acik birakiP ne yaptigimi size mi izletcektim? Ayrica sizin bu yaptiginiz en az iceride onu yapaninki kadar ayip." "nasi baskasi yapmis olabilir! O zaman nasi oturdun yaptin?! İmkansiz baskasinin yapmasi sen yapmissin utan hamilesin bi de pis kadin" fln diyo bu hala avazi ciktigi kadar. Koridor bile duydu! "ben size kendimi ispatlamak zorunda degilim. Hamile insan oturur mu hic disardaki tuvalete"dedim bu tabi devam ediyo ben duymamaya calisiyrm. Dedim cikayim yoksa kotu olacak yavruma yazik. Okuz nasi bagiriyo saygisiz terbiyesiz! Ben cikiyorum daha cok bagiriyo duyurmak icin dayanamadim "cahil oldugun evli olmadigin cocugunun olmadigi ne kadar belli!" diye ben de ona bagirdim. Ne kadar kotu konusmusum ama di mi?..cahil diyebildim en ayip!oysa Ne hamileligim kaldi ne temizligim ne durustlugum.. Hizlica kocamin yanina kostum ama elim ayagim titriyo sanci girdi. Dedim ben niye buna iki tane cakip sacini basini yolmadim. Sinirden gurultusunden erken dogum yapicam onun yuzunden. Dedim geri donup doveyim. Ya da dur o bi ciksin gelsin de bu tarafa herkesin icinde bi de ben rezil edeyim onu pisman edeyim s.cayim agzina da silmeden birakayim!!! Esim zor sakinlestirdi beni. 2-3 gun cikmadi aklimdan. Aklima geldikce sinirlenip irkildim hep kasildim. Bebegime yazik. Allah belasini versin diye cok beddua ettim ama.
Noldu cnm? Kim disardan gelip laf mi soyledi sana? Ay ben mi yapmis oldum yoksa?:26:
Kizlar ben artik bebisimin kol/bacak ya da el/ayak ayrimini yapabiliyorum galiba.mumkun mu sizce?
bende aralık sonu hazırlarım diyodum ama geç olmaz inşallah, zaten hazırlayıp annemin yanına doğuma ankaraya gitcam inşallahh, valla benim kocişim hiç alakalı diil malasef bölee şeyelrle şanslısın vallaaa.
ewet canım şanslıyım çok şükür geçenlerde internetten oyuncak fln göndermiş yine benm adrese mutlu oluyorum bende hatta onuda boşver mail açmış bizim bebişin adıyla ordan şirket mailime mail geldi annecim ben Can oğlun diye bişeyler yazmış mail kutusunda oğluşumun adını görünce bi anda noluyo deidm ayy gözlerim fln doldu çok garip bi duyguydu
bende kızımın alışverişini yaptım kızlar küvetini kıyafetlerini hastane çıkışını mevlütte giyilecek gelinliğini bile aldımmmsadece şampuanları tırnak makası bezi ıslak mendili park yatağı ve oto koltuğu kaldı benimde sadece geceliklerim ve çamaşırlarım kaldı çok şükür ama şimdi ben onları ne zaman yıkasam ütülesem acaba ne diyorsunuz
kızlar bende bu hafta sonu tamamlıcam bence herşeyi hazır edip beklemek daha mantıklı diğer türlü Allah korusun eksiklerimizle ortada kalıcaz ben bugün sabah yazdığım olaydan sonra daha da emin oldum bian önce hazırlamam gerektiğine.
Buarada az önce kargo geldi kociş süpris yapmış yine netten alışveriş yapıp benim adrese gönderiyo :))) bebeğimin el ayak izi olan kalbından sipariş etmiş cnaım benm yaaa
BEBEK EL VE AYAK İZİ KALIBI-MAVİ/PEMBE GittiGidiyor'da 66916118
buna çok güldüm işteeinşallah bende hamile kalabılırımde bu heycanları bende yaşarım
kızlar geçenlerde bir tv kanalında bir doktor açıklarken duydum bazı bebek şampuanları ve kozmetik ürünlerinde kimyasal maddeler ağırlıklı olarak bulunmuş ve bebeklerde alerjik reaksiyonlara neden olmuş piyasada birçok ürün var sizce hangilerini kullanalım bebek şumpuanı,ıslak mendili veya bebek yağı olarak siz neler aldınız veya kullanıyorsunuz birde size sorayım dedim
kızlar yaa yan komşum dış kapıyı kütttt diye vuruyor onun dış kapısı benim salonuma doğru ya nası korkuyorum o sesden biz ise eşimel apartaman da kimse rahatsız olmasın diye yavaş kapatırız dış kapıyı benim meleğim doğduktan sonra salonda kesin korkucak yaa off
eğer bebişin rahatsız olursa gider rica edersin uykusundan uyanıyo falan diye anlayışlı insanlarsa yardımcı olurlar heralde ama değillerse allah sabır versin diyebilirim ancak...
yok bitanem aşağıdaki komşusu da çok ses geliyor yan komşumdan diye onuu şikayet etmiş bide aşağıdaki kzın kız bebeği var komşumda diyorki gece 11 e kadar serbest bende dedim evet serbest çalıştırabilirsin ama onuda anla dedim bebeği var oda demesinmi müstak,l eve çıkıcak o zaman benimde çocuklarım var durmuyolar napım diyor
kızlar yaa yan komşum dış kapıyı kütttt diye vuruyor onun dış kapısı benim salonuma doğru ya nası korkuyorum o sesden biz ise eşimel apartaman da kimse rahatsız olmasın diye yavaş kapatırız dış kapıyı benim meleğim doğduktan sonra salonda kesin korkucak yaa
salonumula mutfak da dipdipe ses fazla özellerinide duyuyosun geçenlerdede inadına oğlu kapı zillerine belki 30 defa basdı bizde rahatsız olduk eşimde kızdı oğluna şimdi bizi görse oğlu kinli kinli gözlerini bana da eşimede dikiyorr çok kızdım hem suçlu hem güçlü bende vallahi mesafeliyim artık herşeylerine koşardımm çocukalrının ödevlerinden tutunda gecenin bi saati kapımın çalınmasına kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?