2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

:) Ben de geçenlerde ona benzer bir rüya görmüştüm. oğlum emiyo göğsümü sonra duruyo, noldu oğlum diyorum. bu bitti ötekini versene diyo :) aklıma geldikçe gülüyorum hala

bendede çok oluyor yataktan kalkarken çok zorlanıyorum ani bi hareket yapcam diyede çok korkuyorum

aynen kızlar yaa bende öyleee Allahımm kolaylıklar versin hepimize ya bide hergün değişik yeni bir ağrı yeni birşey tanıyorumm hamilelik çok farklı bişey gerçekten bi günün bi gününe tutmuyor ya ama napalım yeterki meleklerimiz iyi olsunlarda herşey onlar için bende dönemiyorum bu arada eşiem gece uyurken lavobaya kalkıcaksam pat diye bi vurşla tutunuyorumm

:) Ben de geçenlerde ona benzer bir rüya görmüştüm. oğlum emiyo göğsümü sonra duruyo, noldu oğlum diyorum. bu bitti ötekini versene diyo :) aklıma geldikçe gülüyorum hala
seninkide komikmiş, şimdi eşim öğlen yemeğine geldi gitti, bence o rüyanda gördüğün sensin aynı senin tavrın diyo

buna çok güldüm iştee inşallah bende hamile kalabılırımde bu heycanları bende yaşarım

bende aralık sonu hazırlarım diyodum ama geç olmaz inşallah, zaten hazırlayıp annemin yanına doğuma ankaraya gitcam inşallahh, valla benim kocişim hiç alakalı diil malasef bölee şeyelrle şanslısın vallaaa.

diş ağrısı erken doğum riskini arttırır canım, öle karanfille bi süreliğine geçer belki ama geçici çözümler bunlar, sen bir an önce diş dr una mümkünse üniversste hatnesine git orada ilk müdahaleni yapar ağrını keserler en azından tedavinede doğumdan sonra devam edersin. yakın olsak gel yapıyım diycem ama:))

vay arkadaş ne manyaklar var yaa,, ben de senin yerinde olsam mağazasını öğrenir gider herşeyi çıkartır almadan çıkardımmm...
Noldu cnm? Kim disardan gelip laf mi soyledi sana? Ay ben mi yapmis oldum yoksa?:26:

Kizlar ben artik bebisimin kol/bacak ya da el/ayak ayrimini yapabiliyorum galiba. mumkun mu sizce?

bende biyerlerini hissediyorum ama neresi neresidir fark edemiyom açıkcası:))

kızlar geçenlerde bir tv kanalında bir doktor açıklarken duydum bazı bebek şampuanları ve kozmetik ürünlerinde kimyasal maddeler ağırlıklı olarak bulunmuş ve bebeklerde alerjik reaksiyonlara neden olmuş piyasada birçok ürün var sizce hangilerini kullanalım bebek şumpuanı,ıslak mendili veya bebek yağı olarak siz neler aldınız veya kullanıyorsunuz birde size sorayım dedim

güle güle kullansın kuzucuklarınız aldıklarınızı kızlar
bu el izinden bendede var ne güzel düşünmüş eşin

herkese merhaba kızlarrrrr
rüyalarınız cidden çok komikmiş baya bi güldüm sayenizde ben öyle komik görmüyorum ama şu sıra rüyamda ne görsem anlamı para,bereket çıkıyo hayır yani para gelebilecek yer de yok ne alaka anlamadım heralde bebişin bereketi

ben chicco aldım.

kızlar yaa yan komşum dış kapıyı kütttt diye vuruyor onun dış kapısı benim salonuma doğru ya nası korkuyorum o sesden biz ise eşimel apartaman da kimse rahatsız olmasın diye yavaş kapatırız dış kapıyı benim meleğim doğduktan sonra salonda kesin korkucak yaa

salonumula mutfak da dipdipe ses fazla özellerinide duyuyosun geçenlerdede inadına oğlu kapı zillerine belki 30 defa basdı bizde rahatsız olduk eşimde kızdı oğluna şimdi bizi görse oğlu kinli kinli gözlerini bana da eşimede dikiyorr çok kızdım hem suçlu hem güçlü bende vallahi mesafeliyim artık herşeylerine koşardımm çocukalrının ödevlerinden tutunda gecenin bi saati kapımın çalınmasına kadar

Son düzenleme:

eğer bebişin rahatsız olursa gider rica edersin uykusundan uyanıyo falan diye anlayışlı insanlarsa yardımcı olurlar heralde ama değillerse allah sabır versin diyebilirim ancak...

eğer bebişin rahatsız olursa gider rica edersin uykusundan uyanıyo falan diye anlayışlı insanlarsa yardımcı olurlar heralde ama değillerse allah sabır versin diyebilirim ancak...

yok bitanem aşağıdaki komşusu da çok ses geliyor yan komşumdan diye onuu şikayet etmiş bide aşağıdaki kzın kız bebeği var komşumda diyorki gece 11 e kadar serbest bende dedim evet serbest çalıştırabilirsin ama onuda anla dedim bebeği var oda demesinmi müstak,l eve çıkıcak o zaman benimde çocuklarım var durmuyolar napım diyor

lafa bak yaa apartmanda yaşamanın kuralıdır anlayışlı olmak madem uyum sağlayamayacak kendi çıksın müstakil eve deli midir nedir işin yaş valla o zaman canım ne diyim allah sabır versin...benim de üst kat komşumun 3 yaşında kızı var tabii ki evde koşturuyo sesi geliyo ama çok uzun süreli değil belli ki uyarıyolar yani...ben de hiç sesimi çıkarmam bağlıycak halleri yok ya çocuğu o kadar olacak...e zaten şubatta da onlar için gece gündüz ağlayan bi alarm gibi olacak benim kızım da inşallah ben de sorun yaşamam...

çok içli dışlı oldunmu boku çıkar tatlım. donuna kadar merak ederler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…