2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

evet ne güzel uyarmış benim yan komşumda uyarıyor ama bize kırılmış sanırım oğluna kızdık diye bende aldım karşıma baya bi konuştum zaten o günden sonra hergün sabahın 9 onu gibi kapımı çalan kadın bidaha uğramadı kızdı bana sanırım evet aynen kendi çıkıcak müstakil eve becede eşim mesela sabah zile basmaz anahtarla girer ama yan komşum da biraz değişik davranışlar var tamam oda uyarıyor ama mutfaktaki bütün kavga sesleri benim salonumda çocukları alıp salona götürse orda çözmeye çalışsa duymıcam ama bende bazen onların tel konuşmalarını bile salondan duyuyorum özellerini duymak beni rahatsız ediyor bende o yüzden bazen televizyonun sesini açıyorum napımm duymak rahtasızlık verici
ama dediğin gibi bitanem bebeişlerimiz olunca onlarda gece bi yarısı cıyak cıyak ağlıcak anne süt diyee

çok içli dışlı oldunmu boku çıkar tatlım. donuna kadar merak ederler...

aynen ben yeni evliydim mesafeyi kuramadımm bide zor bi dönemiydi komşumunda yardımcı olmak istedim ama çıktı hakkatenn şeyi ama şimdi o konuşmamızdan sonra görüşmüyoruz biraz rahat ettik eşimle açıkçası ben bi sıkıntın olursa çal diyodum oda bana ama bi saati var bu durumunda o bunu anlayamadı zaten benim ihtiyacımda olsa onun zilini o uyunsuz saaterde çalmadım hiç çalmamda

ben şampuan, bebek yağını falan ya sebamed ya da bübchen alıcam. ıslak mendil evde olduğum zamanlar sadece kaynamış su ve pamuk kullanıcam, dışarda kullanmak için de unibaby yenidoğan alıcam.

ben şampuan, bebek yağını falan ya sebamed ya da bübchen alıcam. ıslak mendil evde olduğum zamanlar sadece kaynamış su ve pamuk kullanıcam, dışarda kullanmak için de unibaby yenidoğan alıcam.

Ben şampuan, bebek yağı, sabun vs... sebamed aldım. Islak mendil doğuma yakın alırım (kuruyabilir diye).. biberon emzik chicco aldım.prima 1 nolu yenidoğan aldım 1 paket. bir de tırnak makası iki çeşit aldım. burun aspiratörü.. bir de saç fırçası aldım kızıma chicco

Son düzenleme:
Selam kızlar bana da arkadaşım sebamed al en iyisi dedi.ben artık doğuma yakın alacağım bunları,emzik ihtiyaç duymam inşallah almayacağım biberonu da annem alma dedi emizreceksin zaten dedi eğer ihityaç olursa alınır her yerde var nasılsa dedi onu da almayacağım şimdilik.Gerçi daha yavruma yatak almadım gittim bebek arabası aldım önce:) işin poposundan başladım anlayacağınız...

kızlar belis mobilya veya mikadecor mobilyadan oda alan varmı?????
birde bebek odasında takımlarında msf mi suntamı hangisi oluyo çokda anlamam bu mevzulardan ama ??????

bu hafta sonu bi araştırmaya gircem ama çok para verip kalitesiz bişi almak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…