- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.701
lafa bak yaa apartmanda yaşamanın kuralıdır anlayışlı olmak madem uyum sağlayamayacak kendi çıksın müstakil eve deli midir nedirişin yaş valla o zaman canım ne diyim allah sabır versin...benim de üst kat komşumun 3 yaşında kızı var tabii ki evde koşturuyo sesi geliyo ama çok uzun süreli değil belli ki uyarıyolar yani...ben de hiç sesimi çıkarmam bağlıycak halleri yok ya çocuğu o kadar olacak...e zaten şubatta da onlar için gece gündüz ağlayan bi alarm gibi olacak benim kızım da inşallah ben de sorun yaşamam...
çok içli dışlı oldunmu boku çıkar tatlım. donuna kadar merak ederler...
kızlar geçenlerde bir tv kanalında bir doktor açıklarken duydum bazı bebek şampuanları ve kozmetik ürünlerinde kimyasal maddeler ağırlıklı olarak bulunmuş ve bebeklerde alerjik reaksiyonlara neden olmuş piyasada birçok ürün var sizce hangilerini kullanalım bebek şumpuanı,ıslak mendili veya bebek yağı olarak siz neler aldınız veya kullanıyorsunuz birde size sorayım dedim
ben şampuan, bebek yağını falan ya sebamed ya da bübchen alıcam. ıslak mendil evde olduğum zamanlar sadece kaynamış su ve pamuk kullanıcam, dışarda kullanmak için de unibaby yenidoğan alıcam.
güle güle kullansın kuzucuklarınız aldıklarınızı kızlar
bu el izinden bendede var ne güzel düşünmüş eşin
ben şampuan, bebek yağını falan ya sebamed ya da bübchen alıcam. ıslak mendil evde olduğum zamanlar sadece kaynamış su ve pamuk kullanıcam, dışarda kullanmak için de unibaby yenidoğan alıcam.
ben salıhte bubchen kullandım bu seferde onu kullanacagım baska markaları bılmedıgımden cesaret edemedım valla
bılıyorum canım ama ben marka konusunda saplantılıyom kolay kolay memnun oldugum urunden vazgecemem hep aynı markayı alırım ondan deneyemedımsebamed de alman malı,bübchen de:)
offfffff evde bırsuru ıs var supurulcek toz alıncak utu yapılacak say say bıtmez ama yapacak hatun yok be yawwww
merhaba herkese, demin burda biri facde bir sayfda biri 28 haftalik dogum yapdigini söyledi acaba bilen varmi o hangi sayfa ???
ben söyledim sabah canım 28.haftasında ama suyu gelmiş( bebeğimiz yolda sayfasında az önce yine baktım kızdan hbr yok hala (
ok tesekürler bende bakiyim bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?