2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Ama ama kıskandım yaaa..ben oğluşumla bir örnek giyinemeycem anacak babişi giyinir ...Böhüüü...

Son düzenleme:

tabii ki mdf. hem daha sağlam, hem daha kaliteli hem de daha sağlıklı. eğer imkanın varsa mdf tercih et bence .

esinnnn bende öyle patlıycam nerdeyse bu ne ya knşma bile yok işim desen ztn bitmiyo acayip yoğun çıldırma noktasındayım

Walla saçını başını yolcam Kocişin eğer bana nispet yaparsa böle hahahahaha..!!!

aman nolcak kız bizde kızlarımız olunca onlara nispet yaparız hahaaha onlarda yolunacak saç az ama ya bizler napalım oyüzden sessiz kal zararlı sen çıkarsın bak uyarmadı deme :))

bende çok sıkılıyorum yarında iş var öööööööööööööööööööö

ay çok şükür ben çalışmıcam hoş yatamamda h.içi deli gibi uykusu ıolan ben h.sonları hortlak gibi 7 de ayaktayım deli oluyorum ya bu halime

kuşlar napıosunuz ben de geçmişi okuya okuya geleyim dedim
ama baktım yetişemicem baya sayfa olmuş yine dün geceden beri
ya benim 32. haftam dolmasa da aralığın ilk haftası
çocukları yazılı yapıp normal rapor hakkımı kullanıp 10 gün rapor almayı düşünüyorum
acaba 10 gün raporum bitince ikinci 10 gün raporu almak için arada bir gün okula gelmek gerekiyo
mu bilen var mı? daha önce hiç rapor almadım bu yüzden bilmiyorum????

tamam canım anlamadığım için sağolasın ((

yok canım estağfirullah benim kayın pederim de marangoz olmasa işim olmaz bakma sen

esinnnn bende öyle patlıycam nerdeyse bu ne ya knşma bile yok işim desen ztn bitmiyo acayip yoğun çıldırma noktasındayım

öff valla daraldım resmen dk sayıyorum son 55 dk sonra iş yerinde tutamaz kimse beniiiiii

azıcık sagı solu topladım aksama da kayınvalıde de olagan aıle toplantısı var buyuk meclı s toplanıyoruuz:) hafta sonu kahvaltılarında 1 eksıkle bakanlar kurulu toplantımız oluyor:)))

aman nolcak kız bizde kızlarımız olunca onlara nispet yaparız hahaaha onlarda yolunacak saç az ama ya bizler napalım oyüzden sessiz kal zararlı sen çıkarsın bak uyarmadı deme :))

HAhah ..! ama o kimin kuzusun de bakem diyo benim göbüşe eğilip.... Kötü emellerim var kocişime...Walla öğretcem benim sıpaya babasına inek muamelesi yapsın ben yokkene Çok kötüyüm çoooook !!! Hahahahaa...Neymiş bana nispet yapmak görsün !..Saçlarını yoldurmadın bak ahanda diycem

hiç bilmiyorum canım

azıcık sagı solu topladım aksama da kayınvalıde de olagan aıle toplantısı var buyuk meclı s toplanıyoruuz:) hafta sonu kahvaltılarında 1 eksıkle bakanlar kurulu toplantımız oluyor:)))

anammm niye kiii

olagan kurul toplantısı canım yok bısey bız her cuma 3 kardes kayınvalıdemde toplanırız esımın 2 ablasıyla yanı cumartesı pazarda kahvaltıya kayınvalıdeme gıderız dıger gorumcem evı daha uzak oldugu ıcın o gelmez

yok canım estağfirullah benim kayın pederim de marangoz olmasa işim olmaz bakma sen

:))haklısın kuzum

öff valla daraldım resmen dk sayıyorum son 55 dk sonra iş yerinde tutamaz kimse beniiiiii

aynen az kaldı çooook az kaldı bebişlerimizi doyurcaz evimize gidip :))

ayyy bi gelsinlerrr onlar inşallah anacı olurlarda :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…