- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.741
olagan kurul toplantısı canım yok bısey bız her cuma 3 kardes kayınvalıdemde toplanırız esımın 2 ablasıyla yanı cumartesı pazarda kahvaltıya kayınvalıdeme gıderız dıger gorumcem evı daha uzak oldugu ıcın o gelmez
aksam ortam yapıp kalan eksıklerı halaya paslarım uyku setı vısco bebk sekeri:)heee ben de dedim noluyo anam
aynen az kaldı çooook az kaldı bebişlerimizi doyurcaz evimize gidip :))
ayyy bi gelsinlerrr onlar inşallah anacı olurlarda :)))
aksam ortam yapıp kalan eksıklerı halaya paslarım uyku setı vısco bebk sekeri:)
annem de pıjama takımı alacak heralde loyadakı 100 tl olanı ona aldırırm kayınvalıdemde ses yok halaaaben de yarın annemleri alıp kemeraltına gidiyorum bakalım eee öyle dede-nene olmak kolay değil di mi ama
mucızemmm msj kutunu bosaltabılcenmııı canmmm
benimkinden de ses yok. gerçi ben evlenirken bile bi çöp görmedim o yüzden bi beklentim de yokannem de pıjama takımı alacak heralde loyadakı 100 tl olanı ona aldırırm kayınvalıdemde ses yok halaaa
naber kızlar bebikler?
benim kızçe dün gece saatlerce dört döndü içerde. şeyimle kalbim arasında belimin iki yanında her yerde dolaştı. anlamsız hareketler peşindeydi. bişeye çok sinirlendi galiba.ben de 3 e kadar uyuyamadım. uyuyunca da garip rüyalar gördüm. sabah da eşimi geçirmeye kalkamadım. o da gülüyo, kızım anneni uyutmamışsın bak diyo.:) bugün tabi sakindi uyudu galiba şimdi birazcık hareketlendi. canım kızım benim!!!
yaa kızlar bişiy dicem. kalktığımdan beri salonda bi koku var koltuklar tarafında. dedim heralde gene komşu soğanlı bi yemek pişiriyo öğle saati. çünkü gözlerim yanıyo. camı açtım bayaa bi zaman geçti hala aynı. wcnin kapısını kapattım mutfağın kapısını kapattım hani lavabolardan mı geliyo böyle leş kokusu falan dedim. afedersiniz ekşi ekşi bi koku bi de gözlerimi yakıyo kaç kere gözlerimi yıkadım. cam açık durdum bütün gün ama şimdi de akşam oldu hava soğudu duramıyom. GALİBA KOLTUĞUN ALTINDA CESET VAR!!!ya fare öldü ya kalorifer suyu sızdı pis pis öff ya duramıyom artık. kocişin iş yerine gidicem ben. eğilip bakamıyom koltuklar da çok ağır çekemiyom. zaten bişey görürsem çok korkarım. ne kokulu mumlar ne oda parfümleri kar etmiyo. ühüüüüüü
naber kızlar bebikler?
benim kızçe dün gece saatlerce dört döndü içerde. şeyimle kalbim arasında belimin iki yanında her yerde dolaştı. anlamsız hareketler peşindeydi. bişeye çok sinirlendi galiba.ben de 3 e kadar uyuyamadım. uyuyunca da garip rüyalar gördüm. sabah da eşimi geçirmeye kalkamadım. o da gülüyo, kızım anneni uyutmamışsın bak diyo.:) bugün tabi sakindi uyudu galiba şimdi birazcık hareketlendi. canım kızım benim!!!
yaa kızlar bişiy dicem. kalktığımdan beri salonda bi koku var koltuklar tarafında. dedim heralde gene komşu soğanlı bi yemek pişiriyo öğle saati. çünkü gözlerim yanıyo. camı açtım bayaa bi zaman geçti hala aynı. wcnin kapısını kapattım mutfağın kapısını kapattım hani lavabolardan mı geliyo böyle leş kokusu falan dedim. afedersiniz ekşi ekşi bi koku bi de gözlerimi yakıyo kaç kere gözlerimi yıkadım. cam açık durdum bütün gün ama şimdi de akşam oldu hava soğudu duramıyom. GALİBA KOLTUĞUN ALTINDA CESET VAR!!!ya fare öldü ya kalorifer suyu sızdı pis pis öff ya duramıyom artık. kocişin iş yerine gidicem ben. eğilip bakamıyom koltuklar da çok ağır çekemiyom. zaten bişey görürsem çok korkarım. ne kokulu mumlar ne oda parfümleri kar etmiyo. ühüüüüüü
benimkinden de ses yok. gerçi ben evlenirken bile bi çöp görmedim o yüzden bi beklentim de yok
AMANNNNNNIIIIIINNNNN elleme akşam kocan halletsınnaber kızlar bebikler?
cnm sildimmm msj kutusunu
10 dkda bır msj atıldgndan atamyrumbeklemedeym
deli ceset diyo yaaa :)))) töbe töbeee
bende düğünümde kayınvalidemden bişey görmedim pazarteside havuzlu hana gittim kızıma alışveriş yapmaya alınacakların hepsini aldım evde durup canı sıkılmasın benimle gelsin dedim davet ettim ama etmez olaydım sinir oldum resmen 400 tl para harcadım ben aldım hemen hemen hepsini cebinde 5 tl para ile gelmiş bide bana diyorki 5 tl var cebimde param yok falan filan neyse bari bi çorap alayım dedi kızıma bi çorap aldı allahım ya sinir oldum resmen kendi annem olsa elimi cebime attırmazdı neyse amannnnn birşey demiyorummmmm
kız sendemi gittin oraya çok güzel şeyler vardı ama dimi sebi bebeyede girdinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?