- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.761
bende düğünümde kayınvalidemden bişey görmedim pazarteside havuzlu hana gittim kızıma alışveriş yapmaya alınacakların hepsini aldım evde durup canı sıkılmasın benimle gelsin dedim davet ettim ama etmez olaydım sinir oldum resmen 400 tl para harcadım ben aldım hemen hemen hepsini cebinde 5 tl para ile gelmiş bide bana diyorki 5 tl var cebimde param yok falan filan neyse bari bi çorap alayım dedi kızıma bi çorap aldı allahım ya sinir oldum resmen kendi annem olsa elimi cebime attırmazdı neyse amannnnn birşey demiyorummmmm
annemler ablamlar kızımı örgü örüyorlar işte yelek hırka falan neyse bende diyorum m.... anne annemler şunu örmüş bunu örmüş heves eder diye kalkmış bana pişkin pişkin diyorki ben bimiyorum örgüyü biliyorlarsa örecekler tabii diyor gıcık oluyorum bilmiyorsan dışarıya ördür parayla işte hay allah bak gene sinir geldi bana
ayvannnn ölüsü işte ceset dedi beyaaaaa
benimkine söylersen alır da işte ben de onu sevmiyorum kendi düşünsün istiyorum ama o yapıda bi insan değil. zaten hiç bişeye de karışmaz kötü niyetli değil ondan bişey diyemiyorum. e odanın masrafı da az değil onu da yapacaklar işte bişey diyemem o yüzden ama insan bekliyo ister istemezbiraz heyecanlansın diyorum ama nerdeeeee
yok bizimki örüyo şimdi hakkını yiyemem o konuda. Allah sana sabır versin insan bekleyip te bulamayınca çok bozuluyo çok iyi biliyorum o duyguyu ama zamanla alışıyorsun . sen kocanla evinde iyi ol da amann boşver gerisi dış kapının dış mandalı de geç
;:))) kızlar iyi tatiller çıktım ben iyi akşamlarrr
daha deneyemedummmmmm arkadası beklıyorummmm gelsın paylaşcam sozum soz:)Meltem Bacuuu ,Meltem Bacuuuuu
slingi bi çocukta denicektin noldu bacuuuuuuuuu. izlenimlerini bekliorumm
taaam bacım :)meltem kübranın adresini bilgilerini bana göndermeyi unutma emi kuzum
AMANNNNNNIIIIIINNNNN elleme akşam kocan halletsın
canım sen adrsını yolladınmı kubraya
ne güzel kuzum hiç değilse odasını yapıyorlarrr
esinciğimmm kesinlikle öyle zaten ben beklenti içinde değilim almasın istemiyorum ama insan bir merak eder yani dimi şimdi emekli falanda değil bana diyor ikide bir senin annen emekli ne güzel alır falan diye eee benim annemde mal değilki anam ama doğru değilmi yani neyse aman sallıyorum artık arada cebine para koyuyordum onuda yapmıyorum çocuğuma bakacak varsın birşey almasın diyorum kendi kendime zaten bir şey alsa 40 sene lafını eder şunu aldım bunu aldım diye diğer eltimden biliyorum en iyisi almasında konuşmasında sevmem öyle şeyleri
biraz önce yolladım cnm. utana sıkıla ama
ya ellemiyom da duramıyom da iyice fenalaştı buralarkocişi aradım olta atıyom ofisine gideyim diye, anlamadı diyo ki napim belediyeyi mi arim?
anlamadığım gözlerim niye yanıyo yakıyo la resmen bol soğan yemiş bu fare
ay belki tuhaf gelecek ama bizim de tam tersi yani kayınvalidemin almadığı
şey kalmadı bide ayrı illerdeyiz hala bi sürü şey almış bütün
kıyafet ayakkabı battaniye tamamladı nerdeyse ama benim kendi annemde tıık
yok bide diyoki bize bişey kalmadı bende dedim sen istedikten sonra çok şey var die
nerdeyse bebek doğacak tek bişey almadı çok kızıyorum aslında bekliyorum
hadi kızım alışverişe çıkalım demesini aramızda bir iki mahalle var sadece
sürekli benimde alacaklarım var diyo ama nedense ortada bişey yok
bak yine sinirlendim
biraz önce yolladım cnm. utana sıkıla ama
ya ellemiyom da duramıyom da iyice fenalaştı buralarkocişi aradım olta atıyom ofisine gideyim diye, anlamadı diyo ki napim belediyeyi mi arim?
öyle canım ben seni görünce halime şükrettim zaten. benimkiler o konularda çok düşüncesiz yani düşünmezler ben ailemden öyle görmediğim için garip geliyo. valla annem bi dünya şey aldı bebişe hala da alıyorlar. hem de sevinçle isteyerek şükür. amannn napalım bizim eşimle konuştuğumuz tek şey ana-baba atamazsınn satamazsınnn onları da böyle kabul ediyoruz daha rahat kabulleniyo insan. ama bu arada senin ona para vermene anlam veremedim. kayınpederin yok mu ? sen niye para veriyorsun ki kayınvalidene ?????
kızım sacmalama utanacak ne var bunda sonucta hıcbırımız ıhtıyactan hesıyeslmıyoruz burada gecırdıgımız zamnın ve paylaşımlarımızın hatırasına bırer hedıye utanma bosuna:)biraz önce yolladım cnm. utana sıkıla ama
kızım sacmalama utanacak ne var bunda sonucta hıcbırımız ıhtıyactan hesıyeslmıyoruz burada gecırdıgımız zamnın ve paylaşımlarımızın hatırasına bırer hedıye utanma bosuna:)
bu arada çocugunuzun okuldan ıyı notlarla donmesının anneye verdıgı haz paha BICILEMEZ!!!!! :)
öyle tabii ama insan genede sinir oluyor yani görünüşte pek bi hevesli duruyor neyse akşam akşam günaha giriyorum kız işte ihtiyacını karşılasın diye varrrr ama gönlümden geliyor işte ne bilim ama artık vermeyeceğimmmm kendi bilir valla bana 1 adım gelirse ben ona 10 adım gidiyorum
kızım sacmalama utanacak ne var bunda sonucta hıcbırımız ıhtıyactan hesıyeslmıyoruz burada gecırdıgımız zamnın ve paylaşımlarımızın hatırasına bırer hedıye utanma bosuna:)
bu arada çocugunuzun okuldan ıyı notlarla donmesının anneye verdıgı haz paha BICILEMEZ!!!!! :)
amin canım hepimiz evlatlarımızda bugunlerı yasarız masterları doktoroları goruruz:)Rabbim okuyan bütün çocuklara salih paşamıza zihin açıklığı nasip eylesinbir nazar boncuğu teyzesinden
bence para verene kadar bi hediye al git daha kıymetli olur tabii benim fikrim ama gerek yok bence o kadar da içli dışlı olmaya sanki
hadi gözün aydınn
kuzular kaçıyomm bennn
oh maşallah keşke biz de yakın olsak da biz de gitsek ya anneme ya kayınvalideme yarın kocam da çalışıyo biz de arkadaşla gitcez kahvaltıyaazıcık sagı solu topladım aksama da kayınvalıde de olagan aıle toplantısı var buyuk meclı s toplanıyoruuz:) hafta sonu kahvaltılarında 1 eksıkle bakanlar kurulu toplantımız oluyor:)))
annem de pıjama takımı alacak heralde loyadakı 100 tl olanı ona aldırırm kayınvalıdemde ses yok halaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?