2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ben ınternetten bakmadım magazada begendım nete koymamışlar o takımı, alırsam fotosunu koyarım buraya

normaldır ben bıle gunduzlerı koltukta sızıp kalıyorum yaaaaaa sız ıstesınız bıde

Son düzenleme:
ayyyy kuzu doğalgaz kaçağı falan olmasın kız dikkat et valla ne bilim aklıma geldi şimdi bol saoğan yemiş fare he allah cezanı vermesin emi senin delisin sen deli
ay yok kız allah korusun kokulu mum yaktım salonda patlardı yoksa zaten merkezi sistem bizim.

ne kız? söyle!!! işkillendir de gideyim çıkayım artık hala dayanmaya çalışıyom

selam ezelcik. benim evdeki ölü fare kokusu, minikbebekin kaynanasının cimriliği dışında bugün bi atraksiyon yok

dert etme begenırsen ben sana alır kargoya verırırm napalım:)

sağol canımmmm anneme aldırırım muhtemelen...zevki çok iyidir bazen fazla süse kaçsa da güzel şeyler alır ona bırakcam büyük ihtimal bedenleri nasıl alacaksanız? ben hamile pijaması aldım şu anda giyiyorum doğumdan sonra da giyerim...m beden tam oluyo hatta biraz bol bile altı ama göğüs kısmı doğum zamanı sıkacak gibi duruyo...heralde L beden almam gerekecek ama bu sefer de altı çok bol gelecek napcam anlamadım ki :44:

bılmıyorumkı bedenım ne olduuuuu:) o yuzden netten almaya cesaretım yok magazadan alacagım o yuzden

optum sızı sekerler ben 2,5 dk mesafe uzaklıktakı kayınvalıdemı gorup geleyım pazardan berı gormuyorum da :))))))))))

normaldır ben bıle gunduzlerı koltukta sızıp kalıyorum yaaaaaa sız ıstesınız bıde

valla daha çok yorulur oldum yine de maşallah halimize tabi canım ağırlaşıyoruz artık normal yanü

hahaha y tövbe yarabbim onlar nasıl havadis kız:) ölü fare kokusu sanki sıradan bişi gibi yazmışın ya gülseim geldi:) hani kokuya gülmüyorum haa yanlış anlama:)
aman kaynanalara falan kafa mı takılır hiç takılmayın yaa..benimki hastane çıkışını kızımın bazasını falan alıverdi gözüme girdi bu ara:)
koku için de naapılır ki hiç fikrim yok

bence o gecelik için normal bi fiyat güzel görünüyor ama senin geceliğe ayırdığın bütçeyle alakalı :)

valla cnm çok beğendim ama annelik şimdiden başladı galiba o parayla ben
bebeğimin eşylarını alırım da diyorum ama bana da lazım bi şekilde
gecelik pijama daha uygun ve şık bulursam onu alsam daha ii olur.

valla cnm çok beğendim ama annelik şimdiden başladı galiba o parayla ben
bebeğimin eşylarını alırım da diyorum ama bana da lazım bi şekilde
gecelik pijama daha uygun ve şık bulursam onu alsam daha ii olur.
daha ucuza da eminim güzel bişeyler bulunabilir, bende çok beğendim ama almazdım :) dediğin gibi bebeğe alacağım şeylere harcarım çok şık olması gerekmiyor sonuçta pijama işte

ben göremiyorum geceliği üye girişi diyor
ama maddi olarak sıkıntı yoksa ve çok beğendiysen kalmasın içinde zuzum

cnm çok şükür sıkıntımız yok eşim de ben de öğretmeniz
allaha şükür özel derslerimiz de var ama annemden kalan bir huy
para verirken dikkat ediyorum öyle herşeye bol bol harcayamıyorum,
sende üye ol cnm bebişler için de çok güzel şeyler var arada takip edersin :)

raporla ilgili bişeyler sormuşsun sorduğun sorunun cevabını bilmiyorumda bende sana bişey sorcam
doğum öncesinde çalışabilir diye rapor alıyoruz ya çalışmamız gerekmez mi, rapor ne zaman alacaksın sen iznin başlamadan önce değilmi?

daha ucuza da eminim güzel bişeyler bulunabilir, bende çok beğendim ama almazdım :) dediğin gibi bebeğe alacağım şeylere harcarım çok şık olması gerekmiyor sonuçta pijama işte

zaten çok da giyemeyiz ki kışın ortası olacak doğum allahın izniyle
hemen kalın kalın eşofmanları çekeriz altımıza :)
bu gecelikler de diğer bebeğe kalır artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…