- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.781
oh maşallah keşke biz de yakın olsak da biz de gitsek ya anneme ya kayınvalideme yarın kocam da çalışıyo biz de arkadaşla gitcez kahvaltıya
nerden buldun kız o loya mıdır nedir onu? ben kendi sitesine baktım çalışma varmış lohusa geceliklerini de bulamadım zaten...site adresi at bakem ben de arıyorum öle bi takım
normaldır ben bıle gunduzlerı koltukta sızıp kalıyorum yaaaaaa sız ıstesınız bıdeselam kızlarrr
bu ara çok uğrayamıyorum geçmişi de okuyamıyorum affedin beni
okuldan dön dinlen yemek yap akşam otur uyuyup kal şeklinde devam ediyoruz.
sorun ya da kötü haber yoktur umarım
herkesi öpüyoruz çok çokkkkk
ben ınternetten bakmadım magazada begendım nete koymamışlar o takımı, alırsam fotosunu koyarım buraya
dert etme begenırsen ben sana alır kargoya verırırm napalım:)yaaaa ama burda öyle mağaza yok
ay yok kız allah korusun kokulu mum yaktım salonda patlardı yoksa zaten merkezi sistem bizim.ayyyy kuzu doğalgaz kaçağı falan olmasın kız dikkat et valla ne bilim aklıma geldi şimdi bol saoğan yemiş fare he allah cezanı vermesin emi senin delisin sen deli
ne kız?iştee diyorum yaa hepsi ayrı alem ama atamıyorsunnn satamıyorsunn napalım sağlıklı olsunlar başımızda olsunlarda bişey de yapmasınlar birinin duası birinin gölgesi yeter.
kuzum git yaa korkmuyon mu ben korktum burda valla bişey deyip iyice seni işkillendirmeyeyim diyorum ama
selam kızlarrr
bu ara çok uğrayamıyorum geçmişi de okuyamıyorum affedin beni
okuldan dön dinlen yemek yap akşam otur uyuyup kal şeklinde devam ediyoruz.
sorun ya da kötü haber yoktur umarım
herkesi öpüyoruz çok çokkkkk
dert etme begenırsen ben sana alır kargoya verırırm napalım:)
bılmıyorumkı bedenım ne olduuuuu:) o yuzden netten almaya cesaretım yok magazadan alacagım o yuzdensağol canımmmmanneme aldırırım muhtemelen...zevki çok iyidir bazen fazla süse kaçsa da güzel şeyler alır ona bırakcam büyük ihtimal bedenleri nasıl alacaksanız? ben hamile pijaması aldım şu anda giyiyorum doğumdan sonra da giyerim...m beden tam oluyo hatta biraz bol bile altı ama göğüs kısmı doğum zamanı sıkacak gibi duruyo...heralde L beden almam gerekecek ama bu sefer de altı çok bol gelecek napcam anlamadım ki :44:
bılmıyorumkı bedenım ne olduuuuu:) o yuzden netten almaya cesaretım yok magazadan alacagım o yuzden
en son L aldım esofman ama normal bedende hamıle degıl , heralde dogurana kadar 3XL olurumsen dene al da bedenini özelden msj atarsın
normaldır ben bıle gunduzlerı koltukta sızıp kalıyorum yaaaaaa sız ıstesınız bıde
ay yok kız allah korusun kokulu mum yaktım salonda patlardı yoksa zaten merkezi sistem bizim.
ne kız?söyle!!! işkillendir de gideyim çıkayım artık hala dayanmaya çalışıyom
selam ezelcik. benim evdeki ölü fare kokusu, minikbebekin kaynanasının cimriliği dışında bugün bi atraksiyon yok
optum sızı sekerler ben 2,5 dk mesafe uzaklıktakı kayınvalıdemı gorup geleyım pazardan berı gormuyorum da :))))))))))
bence o gecelik için normal bi fiyat güzel görünüyor ama senin geceliğe ayırdığın bütçeyle alakalı :)http://www.butikbebe.com/urundetay/1352/1330/86810/pijama-takimiekru
kızlar butik bebede bu geceliği çok beğendim ama biraz fazla mı pahalı?
bence o gecelik için normal bi fiyat güzel görünüyor ama senin geceliğe ayırdığın bütçeyle alakalı :)
daha ucuza da eminim güzel bişeyler bulunabilir, bende çok beğendim ama almazdım :) dediğin gibi bebeğe alacağım şeylere harcarım çok şık olması gerekmiyor sonuçta pijama iştevalla cnm çok beğendim ama annelik şimdiden başladı galiba o parayla ben
bebeğimin eşylarını alırım da diyorum ama bana da lazım bi şekilde
gecelik pijama daha uygun ve şık bulursam onu alsam daha ii olur.
ben göremiyorum geceliği üye girişi diyor
ama maddi olarak sıkıntı yoksa ve çok beğendiysen kalmasın içinde zuzum
daha ucuza da eminim güzel bişeyler bulunabilir, bende çok beğendim ama almazdım :) dediğin gibi bebeğe alacağım şeylere harcarım çok şık olması gerekmiyor sonuçta pijama işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?