- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.801
ayy inş yaazaten çok da giyemeyiz ki kışın ortası olacak doğum allahın izniyle
hemen kalın kalın eşofmanları çekeriz altımıza :)
bu gecelikler de diğer bebeğe kalır artık :)
raporla ilgili bişeyler sormuşsun sorduğun sorunun cevabını bilmiyorumda bende sana bişey sorcam
doğum öncesinde çalışabilir diye rapor alıyoruz ya çalışmamız gerekmez mi, rapor ne zaman alacaksın sen iznin başlamadan önce değilmi?
ayy inş yaaçok merak ediyorum bebeğimi kime benziyor acaba nasıl bişey
bencede canım ne kadar giyeceksin ki ortalama bişeyler alırız yeter :)
hımm anladım canım, peki rapor aldığında maaşından kesmeyecekler mi?cnm ben 32. haftadan önceki hafta normal bi rapor alcam
32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra yine sanki grip olmuş
nezle olmuş gibi raporlarla 37. haftaya kadar uzatıcam
37. haftada da doğum iznine ayrılcam çünkü bildiğim kadarı ile
32. haftada aldığımız çalışabilir raporu hamileliğinde bi sorun yoktur 37.
haftaya kadar çalışabilir anlamında ama benim arada boğazım şişemez mi
onun için alacağım rapor çalışabilir raporunu etkilemez, ben yine de iice araştırıp
öyle yapmaya karar verdim.
evet her ikiside ihtimal dahilinde sonuçtaay ben de çok merak ediyorum ya ben kumralım, tabi küçükken
sarıydı saçlarım sonra koyulaştı bide su dalgası gibi kıvırcık saçlarım
herkesin gözünde beyaz tenli kıvırcık sarı saçlı bi kız canlanıyo ama
eşime benzerse kara kalın kaşlı esmer bişey olur kimse o ihtimali düşünmüyo :)
hımm anladım canım, peki rapor aldığında maaşından kesmeyecekler mi?
evet her ikiside ihtimal dahilinde sonuçtaher şekilde sizin için çok güzel olacaktır zatende insan merak ediyor işte..
biz eşimle ikimizde beyaz tenliyiz ama ben esmer bi bebek gelme ihtimalinide göz önünde bulunduruyorum çünkü babanemizle ananemiz esmer
benim okulum çok zorlamıyor öğrenciler çok sıkıntılı değil, biraz da sert bi öğretmenim genelde korkarlar benden pek üzemezler söylemesi ayıpcnm maaş değil ama ek ders kesilecek
normal maaş yerinde kalacak ama kesilirse kesilsin
zaten şimdiden zorlanıyorum 37. haftaya kadar ne yaparım
öğrencilerle uğraşmak çok zor.
benim ve eşimin gözleri açık kahve
ama kayınbabamın ve benim annanemle dayımın
gözleri mavi bende çok istiyorum inşalllah genler birleşirde
maviş bi kız çıkar benden :)
gerçekten sürpriz olacak seninkibebişin kime benzediği bizde de tartışma konusu zenci kadar esmerde var ailede alman kadar sarışınd. mavi yeşil ela kahverengi tüm göz renkleri de mevcut bakalım ortaya ne çıkacak
cnm ben 32. haftadan önceki hafta normal bi rapor alcam
32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra yine sanki grip olmuş
nezle olmuş gibi raporlarla 37. haftaya kadar uzatıcam
37. haftada da doğum iznine ayrılcam çünkü bildiğim kadarı ile
32. haftada aldığımız çalışabilir raporu hamileliğinde bi sorun yoktur 37.
haftaya kadar çalışabilir anlamında ama benim arada boğazım şişemez mi
onun için alacağım rapor çalışabilir raporunu etkilemez, ben yine de iice araştırıp
öyle yapmaya karar verdim.
bebişin kime benzediği bizde de tartışma konusu zenci kadar esmerde var ailede alman kadar sarışınd. mavi yeşil ela kahverengi tüm göz renkleri de mevcut bakalım ortaya ne çıkacak
benim okulum çok zorlamıyor öğrenciler çok sıkıntılı değil, biraz da sert bi öğretmenim genelde korkarlar benden pek üzemezler söylemesi ayıp
ayy inş istediğin gibi olmuştur canımolabilir sonuçta bilimsel olarak ihtimal var :) olmazsa da olmasın ahlakları güzel olsun, iyi insan olsunlar amin
bir ay içinde belirli bi gün sayısını geçince maaştan kesiliyo fln gibi bişey kalmış aklımda da ondan sordum canım ekders gider zatende..Merhaba hanımlar,ücretsiz izne ayrılmadığın takdirde maaşında kesinti olmaz ek derste kesinti olur.Bende geçen hafta dr kontrole gittim dedi şuan için çalışabilecek enerjide görünüyorsun ama ilerleyelim bakalım ağrın falan olur belki dedi ama bende allah izin verirse 37.haftaya kadar çalışmayı planlıyorum hayırlısı.Okulda derslere ikili giriyoruz sınıfları bölüyoruz sağolsun benim arkadaşlar da öğrencilerim de beni yormuyor ona güveniyorum zaten:)
ay sağlıklı sıhhatli olsunlar da gerisi önemli değil diyoruz
ama insan da merak etmiyor değil, sizinki ortaya karışık olurmuş bide :)
cnm senin branşını bilmiyorum ama ben matematik öğretmeniyim
çocukların yormasından çok ben kendimi yoruyorum sürekli ayaktayım
soru çözüyorum çocuklarda allah vergisi gerizekalı anlamıyorlar
daha da yoruluyorum o yüzden.
inşallah sağlıklı sıhhatli güzel ahlaklı ve güzel yüzlü olsunlar :)
bende fen öğretmeniyim canım senden az daha hallice işte :):) öğrencilerimiz zekidir ama haksızlık etmeyim..ay sağlıklı sıhhatli olsunlar da gerisi önemli değil diyoruz
ama insan da merak etmiyor değil, sizinki ortaya karışık olurmuş bide :)
cnm senin branşını bilmiyorum ama ben matematik öğretmeniyim
çocukların yormasından çok ben kendimi yoruyorum sürekli ayaktayım
soru çözüyorum çocuklarda allah vergisi gerizekalı anlamıyorlar
daha da yoruluyorum o yüzden.
inşallah sağlıklı sıhhatli güzel ahlaklı ve güzel yüzlü olsunlar :)
bir ay içinde belirli bi gün sayısını geçince maaştan kesiliyo fln gibi bişey kalmış aklımda da ondan sordum canım ekders gider zatende..
bende çalışmayı planlıyorum inş bi aksilik çıkmazsa, aynen benim öğretmen arkadaşlarımda müdürümde çok iyi maşallah, öğrencilerimizde arsız değil, bide yarıda bırakıp gitmek hiç içime sinmiyor benim, birinci dönem yazılıları bitince belki düşünürüm, o zamana kadarda 37. hafta doluyor sanırım mecbur ayrılcam zaten
bende fen öğretmeniyim canım senden az daha hallice işte :):) öğrencilerimiz zekidir ama haksızlık etmeyim..
bende hep ayakta ders anlatırım şimdilik yormuyor ama illaki yoracağı zamanlarda gelecektir o zamanda oturarak anlatırım artık napıyım
benim belim ağrıyor sadece onun dışında elhamdülillah bi sıkıntım yok, belimde yanlış oturma pozisyonundan dolayı ağrıyormuş...Hele bir 32. haftaya hayırlısı ile gelelim de bakacaz işte halimize,çok yorulmadığım halde yüküm ağır gelmeye başladı akşamları kasıklarımda ve popomun arasında ayıryorlarmışcasına bir ağrı giriyor aman allahım ama bir tepmeye başladı mı değme keyfime ağrı sızı heepsini unutuyorum konuşuyorum oğlumla :)))) ayyyyy
bir ay içinde belirli bi gün sayısını geçince maaştan kesiliyo fln gibi bişey kalmış aklımda da ondan sordum canım ekders gider zatende..
bende çalışmayı planlıyorum inş bi aksilik çıkmazsa, aynen benim öğretmen arkadaşlarımda müdürümde çok iyi maşallah, öğrencilerimizde arsız değil, bide yarıda bırakıp gitmek hiç içime sinmiyor benim, birinci dönem yazılıları bitince belki düşünürüm, o zamana kadarda 37. hafta doluyor sanırım mecbur ayrılcam zaten
iyiymiş gerçekten de :) bide çocuklar pc başına geçince sesleri solukları kesiliyo hipnoz oluyolar resmenValla en şanslınız benim heralde kızlar ben meslek lisesinde bilgisayar öğretmeniyim laboratuvarda oturuyorum bilgisayarımın başına çocukların ekranlarına yansıtıyorum yaptıklarımı ohhh arada bir tahtayı kullanmak gerekiyor.Şükür o bakımdan halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?