2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
eğer maaş karşılığı gelen ders saatini tamamlayamıyorsan o zaman kesinti oluyor diye biliyorum. eşim amelayat olmuştu 1.5 ay okula gidemedi maaşından 200 lira gibi bişey kesildi ek ders haricinde
anladım canım benimde ders saatim az bir gün gitmiyorum okula, büyük ihtimalle kesilir gibi geliyor, neyse inş rapor almak zorunda kalmam :):) şimdilik öyle bi düşüncemde yok

anladım canım benimde ders saatim az bir gün gitmiyorum okula, büyük ihtimalle kesilir gibi geliyor, neyse inş rapor almak zorunda kalmam :):) şimdilik öyle bi düşüncemde yok

Aaaa öylemi ben bilmiyordum.Neyse hayırlısı olsun ya evlatlarımızı hayırlısı ile kucaklarımıza alalımda napalım kesilirse de yapacak bişey yok.

Aaaa öylemi ben bilmiyordum.Neyse hayırlısı olsun ya evlatlarımızı hayırlısı ile kucaklarımıza alalımda napalım kesilirse de yapacak bişey yok.
canım bende tam bilmiyorumda kızlara soruyodum aslında net bilgim yok yani, inş canım tek temennimiz o zaten :):)

ben daha hiç bişey almadım abartısız hiç

:))) bende daha yatağını almadım kuzumun nelere bakıyorum gerçi annemler alınacak çok şeyi aldı bende aldım bide bebek arabasını aldık bi yatağıyla bir iki ıvır zıvır kaldı genede işte ilginç şeylere bakıyorum.Aaaa bak aklıma gelmişken sizde sorayım göğüs kalkanı alacakmıısınız bir arkadaşım emzirirken göğüs ucu yara oldu zorlanmıştı acaba alsakmı diye düşünüyorum.

benim kıyafetler, bakım ürünleri tamam da oda adına hiç bişey yok yarın kocişle bakacağız artık. ama kafam çok karışık genelde oda yapmıyor arkadaşlar biz aceleci mi davranıyoruz bi beşik yeter mi ki diye düşünüp duruyorum. evde fazla oda varken de yatak odasına sığmaya çalışmak saçma geliyor bilmiyorum işte

ben göğüs pedi ile kremi aldım ama göğüs kalkanına da ihtiyaç var mı ki hiç aklıma gelmedi

ben göğüs pedi ile kremi aldım ama göğüs kalkanına da ihtiyaç var mı ki hiç aklıma gelmedi

Valla işte dediğim gibi arkadaşın göğüs ucu çok yoktu emzirmeye çalışırken yara olmuş kanaya kanaya emizrdi bebişini ona demiştim doğumdan önce kalkan varmış alsana diye aman ben çocuğuma onu aldırmam falan kanasada dedi sonra almak zzorunda kalmış bende tedbir amaçlı almayı düşünüyorum kenarda dursun ne olur ne olmaz diyorum.Krem falan almadım ben daha doğuma yakın alaca onları.

aman zorluk çekeceğimize alalım lazım olursa kullanırız.gerçi benim göğüs ucum baya var ama bakalım işe yarayacak mı

aman zorluk çekeceğimize alalım lazım olursa kullanırız.gerçi benim göğüs ucum baya var ama bakalım işe yarayacak mı

Benim de var çok şükür ama işte dediğin giib kenarda dursun her ihtimale karşı neyse canım ben biraz uzanacağım oğluşum sıkıştırdı iyice birazda onuın hırkasını öreyim sabah akşam bilgisayardayım iş gereği malum.Öpüyorum bebişinle kendine iyi bak:) bybyesssss...

bende ne kıyafet ne bakım ürünü ne oda hiiç bişey yok
canım zaten çocuk emerken başka odada kalamaz senin yanında kalacak, zaten uzmanlarda çocuğu çok erken odadan ayırmanın doğru olmadığını düşünüyolar, bence yanında kalsın biraz büyüdüğünde daha kullanışlı oda alırsın annemler de kayınvalidemde yanımızda değiller ne aldılar ne yaptılar hiç sormuyorum onlarada,
canım o tarz şeyleri ihtiyacımız olursa alırız bence belki göğsümüz çatalmıcak nerden biliyoruz ki, yanımızda birileri olacaktır illaki onlar alır

canım aman bebişleri yormayalım

yanıma portatif beşiklerdenalacağım zaten ama onu en fazla 6 aya kadar kullanabilir. erkenmi ki 6 ay ayırmak için. eşimle konuşup duruyoruz yatak odasında kalması mantıklı gelmiyor. etrafımızda hoşolmayan örnekler var da biraz daha kalsın biraz daha kalsın derken çocuk okula başlıyor

o kadar değil canım da bi yaşı vardı ama nette okumuştum sanırım, güven problemleri yaşayabiliyomuş çocuk ilerde, 6 ay küçük sanırım canım yaa

o kadar değil canım da bi yaşı vardı ama nette okumuştum sanırım, güven problemleri yaşayabiliyomuş çocuk ilerde, 6 ay küçük sanırım canım yaa

hımm ben bu kararı bi gözden geçireyim sürekli karar değiştiriyorum bizimki ortamızda yatacak bu gidişle bi beşiği olmayıca

merhabalar

şu gribi atlatamadım gitti

bugun 3 haftalık şeker diyetimin kontrolu vardıdoktor bazı değerleri yuksek bulduyediğim zamanlar artıyor onlar yediğim anlar dedimgenel olarak beğendi ama yine de diyetisyene yönlendirdisaolsn diyetisyen sinekten yağ çıkarırcasına liste hazırladımoralim bozuldu

birde kadın doğumcum 28 haftalıkken gel demişti şehir dışında olduğumdan hafta kaydı tabi28 haftalıkken ultrasonda bebişin nesine bakılıyor biliyor musunuz:26:bugun aradığımda doktorumu oldugu hastanede 28 haftalığa uygun değil ultrason cihazı dedi:26::26::26:

ben odamıza park yatak alıcam inş, 2 yaşından sonrada uygun zamanda güzel bi genç odası alırım uzun süre kullanır oğluşum :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…