- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.821
anladım canım benimde ders saatim az bir gün gitmiyorum okula, büyük ihtimalle kesilir gibi geliyor, neyse inş rapor almak zorunda kalmam :):) şimdilik öyle bi düşüncemde yokeğer maaş karşılığı gelen ders saatini tamamlayamıyorsan o zaman kesinti oluyor diye biliyorum. eşim amelayat olmuştu 1.5 ay okula gidemedi maaşından 200 lira gibi bişey kesildi ek ders haricinde
bende fen öğretmeniyim canım senden az daha hallice işte :):) öğrencilerimiz zekidir ama haksızlık etmeyim..
bende hep ayakta ders anlatırım şimdilik yormuyor ama illaki yoracağı zamanlarda gelecektir o zamanda oturarak anlatırım artık napıyım
anladım canım benimde ders saatim az bir gün gitmiyorum okula, büyük ihtimalle kesilir gibi geliyor, neyse inş rapor almak zorunda kalmam :):) şimdilik öyle bi düşüncemde yok
canım bende tam bilmiyorumda kızlara soruyodum aslında net bilgim yok yani, inş canım tek temennimiz o zaten :):)Aaaa öylemi ben bilmiyordum.Neyse hayırlısı olsun ya evlatlarımızı hayırlısı ile kucaklarımıza alalımda napalım kesilirse de yapacak bişey yok.
http://www.butikbebe.com/urundetay/1301/1279/87128/cerceveli-2-el-2-ayak-kalip-setibeyaz
butik bebe de minik hatıralar buldum ya çok hoşuma gitti ama sağlıklı bişeymiki bebişe zaarar veririmi bide pahalı gibi geldi sanki ama çoook güzel.
ben daha hiç bişey almadım abartısız hiçgüzelmiş ama ben daha temel hazırlıkları bitirmedim ki ayrıntılara bakayım banada azcık pahalı geldi ama beğendiysen alınabilir
ben daha hiç bişey almadım abartısız hiç
:))) bende daha yatağını almadım kuzumun nelere bakıyorum gerçi annemler alınacak çok şeyi aldı bende aldım bide bebek arabasını aldık bi yatağıyla bir iki ıvır zıvır kaldı genede işte ilginç şeylere bakıyorum.Aaaa bak aklıma gelmişken sizde sorayım göğüs kalkanı alacakmıısınız bir arkadaşım emzirirken göğüs ucu yara oldu zorlanmıştı acaba alsakmı diye düşünüyorum.
ben göğüs pedi ile kremi aldım ama göğüs kalkanına da ihtiyaç var mı ki hiç aklıma gelmedi
Valla işte dediğim gibi arkadaşın göğüs ucu çok yoktu emzirmeye çalışırken yara olmuş kanaya kanaya emizrdi bebişini ona demiştim doğumdan önce kalkan varmış alsana diye aman ben çocuğuma onu aldırmam falan kanasada dedi sonra almak zzorunda kalmış bende tedbir amaçlı almayı düşünüyorum kenarda dursun ne olur ne olmaz diyorum.Krem falan almadım ben daha doğuma yakın alaca onları.
aman zorluk çekeceğimize alalım lazım olursa kullanırız.gerçi benim göğüs ucum baya varama bakalım işe yarayacak mı
bende ne kıyafet ne bakım ürünü ne oda hiiç bişey yokbenim kıyafetler, bakım ürünleri tamam da oda adına hiç bişey yok yarın kocişle bakacağız artık. ama kafam çok karışık genelde oda yapmıyor arkadaşlar biz aceleci mi davranıyoruz bi beşik yeter mi ki diye düşünüp duruyorum. evde fazla oda varken de yatak odasına sığmaya çalışmak saçma geliyor bilmiyorum işte
annemler de kayınvalidemde yanımızda değiller ne aldılar ne yaptılar hiç sormuyorum onlarada,:))) bende daha yatağını almadım kuzumun nelere bakıyorum gerçi annemler alınacak çok şeyi aldı bende aldım bide bebek arabasını aldık bi yatağıyla bir iki ıvır zıvır kaldı genede işte ilginç şeylere bakıyorum.Aaaa bak aklıma gelmişken sizde sorayım göğüs kalkanı alacakmıısınız bir arkadaşım emzirirken göğüs ucu yara oldu zorlanmıştı acaba alsakmı diye düşünüyorum.
Benim de var çok şükür ama işte dediğin giib kenarda dursun her ihtimale karşı neyse canım ben biraz uzanacağım oğluşum sıkıştırdı iyice birazda onuın hırkasını öreyim sabah akşam bilgisayardayımiş gereği malum.Öpüyorum bebişinle kendine iyi bak:) bybyesssss...
bende ne kıyafet ne bakım ürünü ne oda hiiç bişey yok
canım zaten çocuk emerken başka odada kalamaz senin yanında kalacak, zaten uzmanlarda çocuğu çok erken odadan ayırmanın doğru olmadığını düşünüyolar, bence yanında kalsın biraz büyüdüğünde daha kullanışlı oda alırsınannemler de kayınvalidemde yanımızda değiller ne aldılar ne yaptılar hiç sormuyorum onlarada,
canım o tarz şeyleri ihtiyacımız olursa alırız bence belki göğsümüz çatalmıcak nerden biliyoruz ki, yanımızda birileri olacaktır illaki onlar alır
o kadar değil canım dacanım aman bebişleri yormayalım
yanıma portatif beşiklerdenalacağım zaten ama onu en fazla 6 aya kadar kullanabilir. erkenmi ki 6 ay ayırmak için. eşimle konuşup duruyoruz yatak odasında kalması mantıklı gelmiyor. etrafımızda hoşolmayan örnekler var da biraz daha kalsın biraz daha kalsın derken çocuk okula başlıyor
o kadar değil canım dabi yaşı vardı ama nette okumuştum sanırım, güven problemleri yaşayabiliyomuş çocuk ilerde, 6 ay küçük sanırım canım yaa
Bebeğin Odasını Ne Zaman Ayırmalı / Çocuğum Bizim Yanımızda Yatmak İstiyor? | Annelik,Çocuk Büyütmek,Blog,Okul Sorunları,İletişimhımm ben bu kararı bi gözden geçireyim sürekli karar değiştiriyorum bizimki ortamızda yatacak bu gidişle bi beşiği olmayıca
Bebeğin Odasını Ne Zaman Ayırmalı / Çocuğum Bizim Yanımızda Yatmak İstiyor? | Annelik,Çocuk Büyütmek,Blog,Okul Sorunları,İletişim
canım bak burda gayet objektif yazılmış bi yazı var oku istersen zamanın olunca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?