2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben odamıza park yatak alıcam inş, 2 yaşından sonrada uygun zamanda güzel bi genç odası alırım uzun süre kullanır oğluşum :):)

park yatağı eşim kesinlikle istemiyor. kumaştan olduğu için görüntüsü hoşuna gitmiyormuş. gerçi kullanışlılık daha önemli ama anlayacağın bizim kafa gerçekten karışık

kesinlikle canım böle bişi olamaz o zman herkes dediğini yapar sen dr a rapor için gidersen doğum iznine ayrıl cevabbını verir bence:)

park yatağı eşim kesinlikle istemiyor. kumaştan olduğu için görüntüsü hoşuna gitmiyormuş. gerçi kullanışlılık daha önemli ama anlayacağın bizim kafa gerçekten karışık
çok şık değiller geçrekten o konuda haksız sayılmaz, bizde öyle çok renkli bişey almıcaz bak şunun gibi bişeyler düşünüyorum ben tek renk, yoksa oyuncak gibi duruyo
Buy your Graco Contour Electra Chocolate Lime reviews from Kiddicare Travel Cots| Online baby shop | Nursery Equipment

değerlerinin iyi çıkmasına sevindim diyetide takma kafana az kaldı inş. bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alıcaz inş. bende 28. randevu biraz geç almak zorunda kaldım ama önemsemedim önemli mi ki

cok yogun kosusturmalı bır haftadan snra herkese merhaba kosuturma buhaftasonuda devam edecek su 1-2 saatte bır nefes alıcam dugun dernek gelen gıden bıtmedı bugunde bebek odamız geldı ama adama sınır oldum gelcegı zaman sıze 1 gun onceden haber verrım demıstı pat aradılar 15 dkya ordayız bende dayımın kızının kınasındayım kayınvalıdemde aryo bız anahtarı alalım gdelım dıo bos odada camasırlar asılı donlar var dıyemıomkı yok ben gderım falan derken neyse ucuz atlattım kostur kostur geldım odayı bızım yatak odasına acelece tasıdım getrdıler pazar gunu kurulcak snrada esyaları yerlesıcek ınsallah

bugun okulda son gunumdu pazartesıden ıtıbaren gtmyrum ohhh tatıll basladı benm ıcınn cok mutluyum uyuıcam sıkıca burayı takıp edıcem sayfalarca okuyp muhabbetten gerı kalmıcam:):):)sabahları hemen arkanızdayımmm bugun okulda cocukları yemege goturuodum yolda afedersnz seyıme ole bı sancı grdıkı yolda bılncsızce bagrdım snra kendmden utandım ama cok acıdı snra bıkac sefer daha oldu sımdı rahatım heralde bebegım otarafları zorladı terbıyesız cocuk ya karnımda okadar bosluk varken gttgı yerlere bak:):):)

son....sayfaları okudum ama aklımda kaldgnca cevap vermek ıstyrum bırıncısı ben bebegımı dogdugu andan ıtıbaren odasında yatırıcam unıversıtedeyken hocalarımızdan bırı bu sekılde anlatmıstı aklımda kalmıs uygulamak ıstyıorum bazamız var odada zaten ben yannda yatarım ama odada besıgınde yatsn ıstyrum bakalım ıse yarar ınsallah

bırde raporla maas kesılme konusu kaldı aklımda 7 gun ve daha fazlası raporlarda maaslardada kesıntı olur mıktar gun sayısına gore degısıo ama kesıntı oluyor yanı

değerlerinin iyi çıkmasına sevindim diyetide takma kafana az kaldı inş. bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alıcaz inş. bende 28. randevu biraz geç almak zorunda kaldım ama önemsemedim önemli mi ki

saol canım...işte önemli olup olmadığını anlamadım ki:26::26:

bak bu estetik açıdan güsel tek renk olması daha iyi senin oluş mu kuz mı ya benim eşim çok takıntılı ev eşyalarına bu kadar karışmamıştı bebek odası beğeniyorum ne kadar düz biraz süslü olsun kız odası olacak diyor baba olacağımız için heyecanlı ve hevesliyiz bakalım

iznin hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan bebişinle darısı bizim başımıza. ben senin kadar cesaretli değilim hemen odasında yatıracak kadar 6 aya kadar benimle kalır diyordum ondan sonra odasına. gerçi bunlar bebekten bebeğe deişen konular bence yaşayıp tecrübe edeceğiz tecrübelerimizi de paylaşırız inş.

oğlan benimki canım, sana yolladığımı rastgele seçtim güzel renkleri var biraz piyasaya göre pahalı ama güzel sağlam bi marka, bizde eşimle estetiğe çok önem veririz ama mobilya beşik çok hantal bişey bide ben hep soruyorum çocuğu olan arkadaşlara sakın alma iki yaşından sonra hiç bi işe yaramıyo park yatak al dediler, birde canım memlekete giderken yanımızda götürebilicez en güzel tarafı bu, çocuk her yerde kendi yatağında yatacak yerini beğenme sorunu olmayacak umarım :)

bu hasrete bir son ver koş atıl kollarına hemen:)
aynen oyle yaptım :)

ya benım 2. bebek ve ben yıne merak edıyorum elımde bır ornek olmasına ragmen ama ben sarısın mavı gozlu bebeklerı cok sevıyorum oglum oyleydı doyamadım aynından 1 tane daha ıstıyorum rabbım ızın verırse sağlıkla sıhhatle
ılk dogumumda ben gogus yarasından cok cektım mecbur kalkan kullandım kanıyordu esımın bıle ıcıne deert olmus napıcaz yara olursa yıne dıye

işte şartlar kararları etkiliyor. benim annemde kayınvaldemde yanımda öle taşımamı gerektirecek bi durum yok ama dediğin gibi yazın ailesinin yanına gidecek arkadaşlar dediğin gibi park yatak tercih ediyolar bencede mantıklı.

kesinlikle canım böle bişi olamaz o zman herkes dediğini yapar sen dr a rapor için gidersen doğum iznine ayrıl cevabbını verir bence:)

cnm kesinlikle die bişey yok ben araştırıyorum bizim bayan müdür yardımcısı aynen böyle yapmış
bende yaparsam burdan sana da yazarım :)

kuşum merak etmen gayet normal çünkü çoğu ikiz
bebek bile birbirine benzemiyo ama benimkide
inşallah seninkinin kız hali olur :)

kuşum merak etmen gayet normal çünkü çoğu ikiz
bebek bile birbirine benzemiyo ama benimkide
inşallah seninkinin kız hali olur :)
bende bende erkek versıyonu otomatık olarak abısının copy paste inden ıstıyorummmmm:) kargaya yawrusu guzel gelır hesabı benımkıde:)

bende bende erkek versıyonu otomatık olarak abısının copy paste inden ıstıyorummmmm:) kargaya yawrusu guzel gelır hesabı benımkıde:)

kız niye öyle diyon çocuğa maşallah baya güzel bi yavru o :)

ben kaçar kızlar çok yorgunum büyük ihtimalle yarın kimsecikler olmaz şimdiden
herkese ii tatiller öpüldünüz

ablamızdan kalanları ayıkladım
çok dağıtmıştım ama güzellerden ayırmışım da sevindim iyi olduu

kahvaltıya misafirim varmış yatayım dinleneyim ben iyicene:)
tuğba izne çıkmışsın hayırlı olsunn

bazen burası örtmenler odası gibi oluyor yahu bu ne tesadüf:)
ben de Türkçe örtmeniyim:) ben de alışmışım ayakta anlatmaya şimdi oturarak anlatıyorum kaytarıyomuş gibi geliyo
halbuki hiç kaytarmadım daha çok şükür..

benim kuzum çok hareketliydi bikaç gündür durgun.
hala bu haftalarda hareketleri günden güne değişiklik gösteren var mı kızlar?

bu günlerde özellikle bi hareketlilik yok benim, sadece şekerli şeyler yediğimde gün içinde hiç durmuyor sürekli hareketli, şekere dikkat edip sağlıklı şeyler yediğimde daha sakin oluyor belki sende de böyle bi değişiklik olmuştur

olabilir aslında canım
biara canım çiko istiyodu yiyordum falan bu ara maşallah istemiyor canım öyle şeyler
artık hareket sayacakmışız cetvelde yazıyor zati de kıpır kıpır olması hoşuma gidiyor benim:)
saymaya gerek bırakmasın zilliler:)

iyigeceler herkese tekrardan kaçayım benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…