- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.861
ablamızdan kalanları ayıkladım
çok dağıtmıştım ama güzellerden ayırmışım da sevindim iyi olduu
kahvaltıya misafirim varmış yatayım dinleneyim ben iyicene:)
tuğba izne çıkmışsın hayırlı olsunn
bazen burası örtmenler odası gibi oluyor yahu bu ne tesadüf:)
ben de Türkçe örtmeniyim:) ben de alışmışım ayakta anlatmaya şimdi oturarak anlatıyorum kaytarıyomuş gibi geliyo
halbuki hiç kaytarmadım daha çok şükür..
benim kuzum çok hareketliydi bikaç gündür durgun.
hala bu haftalarda hareketleri günden güne değişiklik gösteren var mı kızlar?
bende onları okuyup duruyorum okudukça heyecan yapıyorum, çok merak ediyorum ve korkmuyorum :):) inş normal doğururuzbuarada kasım annelerı dogurdu aralık annelerınde sıra ocak annelerındende sımdıden doguranlar var galıba sıra bıze gelıorr hıcbısı kalmadıı heyecan dorukta:):):)
bende onları okuyup duruyorum okudukça heyecan yapıyorum, çok merak ediyorum ve korkmuyorum :):) inş normal doğururuz
:) doğumun nasıl gerçekleştiğini bilimsel açıdan iyice öğrendim ben o yüzden pek korkmuyorum, eğer senin motivasyonun iyiyse vücudun daha hızlı tepki veriyomuş o yüzden korkmamak daha faydalı olur sanırım, sende araştır istersen.. kötü doğum hikayeleri okuma biri anlatacak olursada ben dinlemek istemiyorum lütfen anlatmayın de :)aynen bende onları duzenlı okyrum doguran olnca cok heyecanlanyrum ama ben korkuyrum bu dogum korkusunu yenmem lazım ama yaklastkca artyo
benım ayakta kaldgmda yoruldugumda cok durgun oluyor yatarken cok hareketlendı canım yanmaya basladı sankı 3 oda bı salon ıcerısı at kosturuo zıllı
çatı muayenesi zormuş biraz ama ne kadar zor olabilir ki :) şeker yüklemesininde çok zor olduğunu söyleyenler var bana hiç de öyle çok zor gelmedi biraz mide bulandırıcı o kadar işte, dikiş konusu da zaten dikiş atılırken hissetmiyomuşsun uyuşuyomuş tamamen, sonrasında da yara sonucunda eninde sonunda iyileşecektir, bebeğimiz yanımızdayken hissetmeyiz bile inş..kotu dogum hıkayelerı dınlemedım pekde benı su catı muayensı ve dıkıs en cok korkutan nıyeyse onlardan daha bı tırsyrum canımda cok kıymetli offf bılmıorum ogunlerı hayrlısıyla atlatrım ınsallah
çatı muayenesi zormuş biraz ama ne kadar zor olabilir ki :) şeker yüklemesininde çok zor olduğunu söyleyenler var bana hiç de öyle çok zor gelmedi biraz mide bulandırıcı o kadar işte, dikiş konusu da zaten dikiş atılırken hissetmiyomuşsun uyuşuyomuş tamamen, sonrasında da yara sonucunda eninde sonunda iyileşecektir, bebeğimiz yanımızdayken hissetmeyiz bile inş..
canım aslında kitaplara bakarak çocuk büyütme fikrine pek sıcak bakmıyorum ama bi kitap almıştım doktor muayenelerini çocuğun gelişimini evde takip edebilmek için, kitapta doğumu anlatıyor çok güzel, benim çok hoşuma gitti bilince daha az korkuyor insan :) polyanacılık yapmamış karşılaşılabilecek bütün olumsuz şeyleri anlatmış abartmadan kitabın bana çok faydası oluyo şu an kucağımda :) tavsiye edebilirim çok geç kalmış sayılmazsın, "elizabeth fenwick annelik ve bebek bakımı" d&r dan 40 liraya almıştım bensende ne kadar rahatsın ya masallah sana:):)doguma yakın senle konusım ben en ıyısı
canım aslında kitaplara bakarak çocuk büyütme fikrine pek sıcak bakmıyorum ama bi kitap almıştım doktor muayenelerini çocuğun gelişimini evde takip edebilmek için, kitapta doğumu anlatıyor çok güzel, benim çok hoşuma gitti bilince daha az korkuyor insan :) polyanacılık yapmamış karşılaşılabilecek bütün olumsuz şeyleri anlatmış abartmadan kitabın bana çok faydası oluyo şu an kucağımda :) tavsiye edebilirim çok geç kalmış sayılmazsın, "elizabeth fenwick annelik ve bebek bakımı" d&r dan 40 liraya almıştım ben
eveeet bebikler ayakta olduğumuzda çok rahat olup beşikte sallanır gibi uykuya dalıyolarmış. doğuncada aynı motivasyonu bekliyolar bizden... oturunca kıpır kıpır oluyolar bıdıklar...
onu ben de düşündüm. yara olmadan kuzenim baştan itibaren kullandı. ama sanki ben kullanamzmışım gibi geliyo. bilemiyorum...:))) bende daha yatağını almadım kuzumun nelere bakıyorum gerçi annemler alınacak çok şeyi aldı bende aldım bide bebek arabasını aldık bi yatağıyla bir iki ıvır zıvır kaldı genede işte ilginç şeylere bakıyorum.Aaaa bak aklıma gelmişken sizde sorayım göğüs kalkanı alacakmıısınız bir arkadaşım emzirirken göğüs ucu yara oldu zorlanmıştı acaba alsakmı diye düşünüyorum.
walla ne desek boş bazı çocuklar ayrılabiliyo. annenin kararlılığı bebğin uyumu önemli.... ama bazılarında başarısız olabiliyo bu ayırma işi. bunu da yaşamadan bilemeyiz bence...ama bizim yatağımızda yanımızda yatırmamaya kararlıyım aynı odada bile olsak kendi yatağında daha sağlıklı...canım aman bebişleri yormayalım
yanıma portatif beşiklerdenalacağım zaten ama onu en fazla 6 aya kadar kullanabilir. erkenmi ki 6 ay ayırmak için. eşimle konuşup duruyoruz yatak odasında kalması mantıklı gelmiyor. etrafımızda hoşolmayan örnekler var da biraz daha kalsın biraz daha kalsın derken çocuk okula başlıyor
dikiş işinden ben de tırsıyodum canım ama doğum hikayelerinde onu hiç hissetmediğini söylüyo herkes. genelde hafifçe uyuşturuyolarmış zaten...kotu dogum hıkayelerı dınlemedım pekde benı su catı muayensı ve dıkıs en cok korkutan nıyeyse onlardan daha bı tırsyrum canımda cok kıymetli offf bılmıorum ogunlerı hayrlısıyla atlatrım ınsallah
evet ya şeker yüklemesi bana da zor gelmedi. inşallah doğum da öyle olur şimdilik cesaretliyim ama o an neler olur bilemiyorum...çatı muayenesi zormuş biraz ama ne kadar zor olabilir ki :) şeker yüklemesininde çok zor olduğunu söyleyenler var bana hiç de öyle çok zor gelmedi biraz mide bulandırıcı o kadar işte, dikiş konusu da zaten dikiş atılırken hissetmiyomuşsun uyuşuyomuş tamamen, sonrasında da yara sonucunda eninde sonunda iyileşecektir, bebeğimiz yanımızdayken hissetmeyiz bile inş..
şu anda korkmanın bi faydası yok en güzeli iyi olacağını düşünmek, kötü olursa da zaten yapacak bişey yok :) bende gayet cesaretle bekliyorum inş umduğumuz gibi güzel geçer :)onu ben de düşündüm. yara olmadan kuzenim baştan itibaren kullandı. ama sanki ben kullanamzmışım gibi geliyo. bilemiyorum...
walla ne desek boş bazı çocuklar ayrılabiliyo. annenin kararlılığı bebğin uyumu önemli.... ama bazılarında başarısız olabiliyo bu ayırma işi. bunu da yaşamadan bilemeyiz bence...ama bizim yatağımızda yanımızda yatırmamaya kararlıyım aynı odada bile olsak kendi yatağında daha sağlıklı...
dikiş işinden ben de tırsıyodum canım ama doğum hikayelerinde onu hiç hissetmediğini söylüyo herkes. genelde hafifçe uyuşturuyolarmış zaten...
evet ya şeker yüklemesi bana da zor gelmedi. inşallah doğum da öyle olur şimdilik cesaretliyim ama o an neler olur bilemiyorum...
İhtiyac duyarsam hemen ablami ya da kocami gonderiveririm eczaneye diye dusundugum seyler arasinda. Ona 3 buna 5 gidiyo yoksa. Bi de mumkunse cocugum kendi tenime degsin isterim, mecbur kalirsam kullanirim.:))) bende daha yatağını almadım kuzumun nelere bakıyorum gerçi annemler alınacak çok şeyi aldı bende aldım bide bebek arabasını aldık bi yatağıyla bir iki ıvır zıvır kaldı genede işte ilginç şeylere bakıyorum.Aaaa bak aklıma gelmişken sizde sorayım göğüs kalkanı alacakmıısınız bir arkadaşım emzirirken göğüs ucu yara oldu zorlanmıştı acaba alsakmı diye düşünüyorum.
Benimki arada hic durmuyo sonra ertesi gun uyuyo galibaablamızdan kalanları ayıkladım
çok dağıtmıştım ama güzellerden ayırmışım da sevindim iyi olduu
kahvaltıya misafirim varmış yatayım dinleneyim ben iyicene:)
tuğba izne çıkmışsın hayırlı olsunn
bazen burası örtmenler odası gibi oluyor yahu bu ne tesadüf:)
ben de Türkçe örtmeniyim:) ben de alışmışım ayakta anlatmaya şimdi oturarak anlatıyorum kaytarıyomuş gibi geliyo
halbuki hiç kaytarmadım daha çok şükür..
benim kuzum çok hareketliydi bikaç gündür durgun.
hala bu haftalarda hareketleri günden güne değişiklik gösteren var mı kızlar?
Aynenbenım ayakta kaldgmda yoruldugumda cok durgun oluyor yatarken cok hareketlendı canım yanmaya basladı sankı 3 oda bı salon ıcerısı at kosturuo zıllı
canım aslında kitaplara bakarak çocuk büyütme fikrine pek sıcak bakmıyorum ama bi kitap almıştım doktor muayenelerini çocuğun gelişimini evde takip edebilmek için, kitapta doğumu anlatıyor çok güzel, benim çok hoşuma gitti bilince daha az korkuyor insan :) polyanacılık yapmamış karşılaşılabilecek bütün olumsuz şeyleri anlatmış abartmadan kitabın bana çok faydası oluyo şu an kucağımda :) tavsiye edebilirim çok geç kalmış sayılmazsın, "elizabeth fenwick annelik ve bebek bakımı" d&r dan 40 liraya almıştım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?