2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarr..yaa 2 gündür bir halsizlik bir uyuşukluk bende ilk aylardaki salmışlığım geri geldi resmen...hep yanımda biri olsun istiyorum muhabbet edelim gezelim bol bol, yine çıkıyorum geziyorum arkadaşlarla falan ama hergünde gezilmezki ben 1 gün evde oturayım tamam hemen bir durgunluk geliyor üstüme :)) zamanın geçmesini istiyorum bir an önce sanırım bunun için günlerim dolu dolu geçsin ki şubat gelsin istiyorum neyse, kaldı şurda 2,5 ay asıl ozaman dolu dolu günleri görecem ben kızçemle uğraşırken gün bile yetmicek :))))

niye unuttun ki :) doğum anını fln çok güzel anlatmış bizim ne yapmamız gerektiğini, ne yapmamamız gerektiğini... 30 muydu acaba benimkide kasa indirimi vardı ama unutmuş olabilirm fiyatını :44:

herkese tünaydın kahvaltı sofrasından yeni kalkabildim. kocişle bebişimize birşeyler bakmaya gideceğiz şimdi hava da yağmurlu. anlamıyorum bu havayı hafta içi birşey yok haftasonu bulutlar toplanıyor. neyse keyfimizi kaçıramaz biz gezcez herkese iyi hafta sonları

kımsecıkler yok topıkte, kocısın haftasonu calısmasndan hıc hosnut deılımm herkes aılece haftasonu ben oglumla yalnız... haftaıcı ızın gunu de anlamsızz puff...

kımsecıkler yok topıkte, kocısın haftasonu calısmasndan hıc hosnut deılımm herkes aılece haftasonu ben oglumla yalnız... haftaıcı ızın gunu de anlamsızz puff...

aynı sayılırız canım bızım de ızın gunlerımız aynı degıl
o cumartesı ben pazar yapıyorum
haftasonları ayrı ayrı kafa dınlıyoruz
artık bebiş olunca naparız bılmıyorum hos benım işim de yaş ya hayırlısı artık

aman benım koca evde ama tv karsısından kalkmıyor oglusda ıng. kursuna gıttıgı ıcın sosyal bı aktıvıtemız yok malesef pıneklıyorum bende evde

Bugun gene yogaya gittim. Bayaadir gidemiyodum. Koca gobuslu butun kizlar dogurmus. en buyuk hafta ben kalmisim. Kizim da abla olmus anlicaginiz. bayaa hamlamisim yalniz. Kiçceğizim agriyo. demek ki bu yoga beni bayaa esnetiyomus da haberim yokmus. Artik aksatmamaya caliscam.

kızlar merhaba ben geldim, bugün kontrolüm vardı. bebek çok iyiymiş allaha şükür rahim ağrılarımı söyledim herşey çok güzel büyüdüğü içindir dedi. ters değil, gelişimi çok güzel dedi. poz veermedi bize fazla... 28 haftalıkmışım. 1283 gr mış. 37 cm miş. 67 kiloyum. 5 kilo almışım. göbeğim çok yok dedim daha ne istiyosun dedi... bizimki yaslamış başını duvara hiç bize bakmadı. arada bir döndü ağzını açtı esnedi falan oy o ağzı bir komik... :)))) yirim ben onu............. midesine onurgalarına heryerine baktı çok sağlıklı dedi. boyu kilosu nasıl acaba şimdi ona bakıcam. :)))) 1 aralıkta gel rapor için sana kağıt yazıp devletteki arkadaşa yolliycam dedi. ne zaman yollayacaksınız dedi 10 aralık gibi yollarım dedi. 32 haftalık 37 ye kadar çalışacak diye yazar dedi. ben ayarlıcam onu dedi. bakalım... bir dahaki kontrolüm de 15 20 aralık arasında gel dedi... benden bu kadarrrrr...

Hadi gozun aydin cnm masallah

Kızlar size çok enteresan birşey söyleyeceğim..benim amcam ile yengem hacca gittiler 10 kasımdı döndüler ..yengem bana ordan ''fatma annenin eli'' diye bir ot getirmiş anneme vermiş..şimdi araştırdım netden doğum suyun yada sancın gelince o otu bir bardak suyun içine koyuyormuşsun yavaş yavaş açılıyormuş top gibi olan çiçekleri ..doğumu kolaylaştırıyormuş...okuduğum kadarıyla bayaa da faydasını gören var ,bende yeni duydum şaşırdım valla ...batılmıdır bilemem ama bir denerim bakalım :))))

hadi gözün aydın, telaş yapcak bişey yokmuş bak çok şükür bebişin de iyiymiş. İnşallah böle iyi haberler alırsın hep:))

kızlar selm bu arada, ben de eve yeni girdim sölemesi ayıp. Kaç gündür hastaydım ya evden dışarı çıkamadım haliyle. Bi de moralim çok bozuktu kocacım halime acıdı da dışarı çıkardı beni. Dışarda kahvaltı yaptık biraz temiz hava güneş, bi de alış veriş iyi geli valla :)) ama kendime çalıştım bugün kalın bi pijama aldım giyince pandaya benziyorum, fotolarını çekip koyrım kızlar..

ne şanslısın ki gezicek arkadaşların var, benim de var zannediyodum ama yalnızmışım bu koca şehirde malasef. 1 haftadır hasta yattımda bu hamile haliyle kız naptı ne etti diyen olmadı yahu. Bi tanesi de en yakın arkadaşım güya ve 3 apartman üstümde oturuyo... Çok yalnızım maleseff(
ben de iple çekiyorum şubat ayını bebişimiz hayırlısıyla gelir de inşallah başka kimseyi düşünüp canımı sıkmam diye..

bitanemm maşallahhhhh meleğine Allahım nazarlardan saklasınnn hepimize meleklerimiz sağsağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin aminnnn canım bu arada rahim ağrıları bende de var aşağı tarafım değişik bişe gerginleşiyo gibi sendedemi yleydi ? o zaman benimkide normal ay bu hamilelik :)) yaa hergün değişik bi durumla karşılaşıyorum bende

kızlar uzulerek yazıyorum ben kesın beyın hucrelerımı kaybedıyorummmmmmmm az once dustan cıktım kremlendım bır guzel sacımı sıvı sac kremı olan spreyı sıktımmmm!!!
ben oyle sanıyomusum bı guzel vucut spreyını boca ettım kafama kokuya uyandım yoksa farkında bıle degılım
nolcak benım bu halım

yavrumm bende de var unutkanlık hat safada ilaçlarımı içip içmediğimi unutuyorumm yaaaa

cnm merak etme tek değilsin ben de varım
bu bebişler aklımızı başımızdan aldı hele benimki
daha kötü çünkü çocukların yazılılarını okudum geçenlerde
kimi doğru soruya yanlış demişim kimi yanlış sorulara da doğru demişim
yazık çocukların geleceğiyle oynadım :) allahtan kağıtlara bakmaları için
çocuklara dağıtıyorum da onlar gösteriyolar düzeltiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…