- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.881
niye unuttun ki :) doğum anını fln çok güzel anlatmış bizim ne yapmamız gerektiğini, ne yapmamamız gerektiğini... 30 muydu acaba benimkide kasa indirimi vardı ama unutmuş olabilirm fiyatını :44:cnm aynı kitaptan bende de var hamile kaldığımda almıştım
ama 40 tlye değil D&R dan 30 tlye aldım :) çoktandır bakamıyorum
başlarını okuyup sonra bırakmıştım hatırlattın şimdi kenarda duruyodu bugün bi bakayım :)
kımsecıkler yok topıkte, kocısın haftasonu calısmasndan hıc hosnut deılımmherkes aılece haftasonu ben oglumla yalnız... haftaıcı ızın gunu de anlamsızz puff...
aman benım koca evde ama tv karsısından kalkmıyor oglusda ıng. kursuna gıttıgı ıcın sosyal bı aktıvıtemız yok malesef pıneklıyorum bende evdekımsecıkler yok topıkte, kocısın haftasonu calısmasndan hıc hosnut deılımmherkes aılece haftasonu ben oglumla yalnız... haftaıcı ızın gunu de anlamsızz puff...
aman benım koca evde ama tv karsısından kalkmıyor oglusda ıng. kursuna gıttıgı ıcın sosyal bı aktıvıtemız yok malesef pıneklıyorum bende evde
kızlar merhaba ben geldim, bugün kontrolüm vardı. bebek çok iyiymiş allaha şükür rahim ağrılarımı söyledim herşey çok güzel büyüdüğü içindir dedi. ters değil, gelişimi çok güzel dedi. poz veermedi bize fazla... 28 haftalıkmışım. 1283 gr mış. 37 cm miş. 67 kiloyum. 5 kilo almışım. göbeğim çok yok dedim daha ne istiyosun dedi... bizimki yaslamış başını duvara hiç bize bakmadı. arada bir döndü ağzını açtı esnedi falan oy o ağzı bir komik... :)))) yirim ben onu............. midesine onurgalarına heryerine baktı çok sağlıklı dedi. boyu kilosu nasıl acaba şimdi ona bakıcam. :)))) 1 aralıkta gel rapor için sana kağıt yazıp devletteki arkadaşa yolliycam dedi. ne zaman yollayacaksınız dedi 10 aralık gibi yollarım dedi. 32 haftalık 37 ye kadar çalışacak diye yazar dedi. ben ayarlıcam onu dedi. bakalım... bir dahaki kontrolüm de 15 20 aralık arasında gel dedi... benden bu kadarrrrr...
kızlar merhaba ben geldim, bugün kontrolüm vardı. bebek çok iyiymiş allaha şükür rahim ağrılarımı söyledim herşey çok güzel büyüdüğü içindir dedi. ters değil, gelişimi çok güzel dedi. poz veermedi bize fazla... 28 haftalıkmışım. 1283 gr mış. 37 cm miş. 67 kiloyum. 5 kilo almışım. göbeğim çok yok dedim daha ne istiyosun dedi... bizimki yaslamış başını duvara hiç bize bakmadı. arada bir döndü ağzını açtı esnedi falan oy o ağzı bir komik... :)))) yirim ben onu............. midesine onurgalarına heryerine baktı çok sağlıklı dedi. boyu kilosu nasıl acaba şimdi ona bakıcam. :)))) 1 aralıkta gel rapor için sana kağıt yazıp devletteki arkadaşa yolliycam dedi. ne zaman yollayacaksınız dedi 10 aralık gibi yollarım dedi. 32 haftalık 37 ye kadar çalışacak diye yazar dedi. ben ayarlıcam onu dedi. bakalım... bir dahaki kontrolüm de 15 20 aralık arasında gel dedi... benden bu kadarrrrr...
günaydın kızlarr..yaa 2 gündür bir halsizlik bir uyuşukluk bende ilk aylardaki salmışlığım geri geldi resmen...hep yanımda biri olsun istiyorum muhabbet edelim gezelim bol bol, yine çıkıyorum geziyorum arkadaşlarla falan ama hergünde gezilmezki ben 1 gün evde oturayım tamam hemen bir durgunluk geliyor üstüme :)) zamanın geçmesini istiyorum bir an önce sanırım bunun için günlerim dolu dolu geçsin ki şubat gelsin istiyorumneyse, kaldı şurda 2,5 ay asıl ozaman dolu dolu günleri görecem ben kızçemle uğraşırken gün bile yetmicek :))))
kızlar uzulerek yazıyorum ben kesın beyın hucrelerımı kaybedıyorummmmmmmmaz once dustan cıktım kremlendım bır guzel sacımı sıvı sac kremı olan spreyı sıktımmmm!!!
ben oyle sanıyomusum bı guzel vucut spreyını boca ettım kafama kokuya uyandım yoksa farkında bıle degılım
nolcak benım bu halım
kızlar uzulerek yazıyorum ben kesın beyın hucrelerımı kaybedıyorummmmmmmmaz once dustan cıktım kremlendım bır guzel sacımı sıvı sac kremı olan spreyı sıktımmmm!!!
ben oyle sanıyomusum bı guzel vucut spreyını boca ettım kafama kokuya uyandım yoksa farkında bıle degılım
nolcak benım bu halım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?