- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.901
kızlar uzulerek yazıyorum ben kesın beyın hucrelerımı kaybedıyorummmmmmmmaz once dustan cıktım kremlendım bır guzel sacımı sıvı sac kremı olan spreyı sıktımmmm!!!
ben oyle sanıyomusum bı guzel vucut spreyını boca ettım kafama kokuya uyandım yoksa farkında bıle degılım
nolcak benım bu halım
Çarşamba günü kontrolümüz vardı kızımı gördüm doktor herşey yolunda dedi ama kızım popişini kasığımın üzerine ayaklarınıda göbeğime uzatmış kafasıda midemin orda oohh ölee rahat görünüyoduki doktor dönmezse eğer kızın sezeryanla doğum yapabilirsin anca dedi:44: şekerimin yüksekliği kızımı etkilememiş çok şükür ama 10 gün sonra tekrar çağırdı doktorumuz.Bugünde arkadaşım doğum yaptı çoook tatlı bi oğlu oldu 10 gün rötarlı geldi rüzgar oğlan ve ben ona bakmaya doyamadım ölee güseldikiii
cnm ben bu doktorları anlamıyorum neye göre hemen sezeryan
diyoloar yani daha 3 ayımız var çocuk zaten karnımızda
dönüp duruyo bazen yukarda olur bazen aşağıda 3 aya kadar
ne olacağı belli değilki ne kadar hevesliler hemen sezeryan yapmaya
ay kızdım bak şimdi doktoruna
Zuzuma katılıyorum.Ben drma kontrole gittiğimde valla burda yazılanlardan hayatta bahsetmez drum..sadece bebeğimin kontrol edilecek herşeyini kontrol eder bize konumunu tarif eder sorum olup olmadığını sorar ısrarla.başka da bişey yok yok sezeryan olurmuş yok bilmem başka şeylermiş.bu yüzden drmu çok seviyorum:)
Zuzuma katılıyorum.Ben drma kontrole gittiğimde valla burda yazılanlardan hayatta bahsetmez drum..sadece bebeğimin kontrol edilecek herşeyini kontrol eder bize konumunu tarif eder sorum olup olmadığını sorar ısrarla.başka da bişey yok yok sezeryan olurmuş yok bilmem başka şeylermiş.bu yüzden drmu çok seviyorum:)
iyi akşamlar unutkan kızlarrrben normalde de unutkandım hiç yadırgamıyorum unuttuğum durumları...
yaw kızlar beb bebek çantası alcam bugün baktım biraz mağaza ve netten. ama kafama göre bişi yokk
beğendiğim çantalar çook pahalı. ben o dokuma olan çantalardan istemiyomm ama. uni babynin setinin yanında verdikleri çanta güzel göründü gözüme yani bir nebzee.
ama bakım ürünleri de yurt dışından gelcek zaten bübchenin...???? kararsızımmm...:26:
aslında biberon alsam mıı yoksa suluk mu alsamm??? cam alıcam o kesin de...
off kafam karışıkkk... meltemin listeye de bi göz attım. hala eksikler var
bi de gecelik almadım hastane için 2 takım pijama aldım sıkıntı olur mu kiii???
çok sordum akşama akşamm ama affedin benii nolluuurrr
unutmayı alışkanlık edinmesek bari..bende bebek çantası bakıorum ama bişii bulamadım doğru dürüst bübchenin setini aldım onun çantası var ama pek istediğim gibi bişii değil.Bugün arkadaşım doğum yaptı yanındaydım bebişi emzirmeye uğraştı emziremedi sütüde gelmedi mama verdiler biberonla her ihtimale karşı biberon olmalı sankim
bende 1 tane gecelik bi tanede pijama takım aldım 2 takım daha önce aldığım pijamalrım vardı ama gecelik 1 tane daha almalımı diye düşünürken ben gibi kararsız seni gördüm
sen bana akıl verr ben sana
ımm napsak aslında evdekilerden var mı diye düşündüm ama bi tane var olmadı onu alırım yanıma. ya da uygun bişeyler denk gelirse satın alırım.. hiç olmadı lazım olduğunda kocam bulsun gelsin ne ediiimm
çok güzel karar verdim bak!
ımm napsak aslında evdekilerden var mı diye düşündüm ama bi tane var olmadı onu alırım yanıma. ya da uygun bişeyler denk gelirse satın alırım.. hiç olmadı lazım olduğunda kocam bulsun gelsin ne ediiimm
çok güzel karar verdim bak!
ihi eger oglumun hamıle bır ogretmenlı olursa ogluma sınav kagıdını gor ve kontrol et dıye tembıhleyecegım kesın:)cnm merak etme tek değilsin ben de varım
bu bebişler aklımızı başımızdan aldı hele benimki
daha kötü çünkü çocukların yazılılarını okudum geçenlerde
kimi doğru soruya yanlış demişim kimi yanlış sorulara da doğru demişim
yazık çocukların geleceğiyle oynadım :) allahtan kağıtlara bakmaları için
çocuklara dağıtıyorum da onlar gösteriyolar düzeltiyorum:)
sen de benden sınnnnn:)Unutkanlık bende de var canım ya herşeyi unutuyorum.bende bugün duşta saçımı şampuanlıcağıma saçımı kremlemişim sonra farkettim.hormonlar dengemizi bozdu muhtemelen üzülme sen:44::44:
nolcak bu halımız yaaa:)))yavrumm bende de var unutkanlık hat safada ilaçlarımı içip içmediğimi unutuyorumm yaaaa
Doğmamış bebekten güldüren mektup:)
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
... fotoğraf makinesine benzeyen birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.
Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...
Not: Bebek arabasının kliması olsun bari
ukala bebek seniiiDoğmamış bebekten güldüren mektup:)
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
... fotoğraf makinesine benzeyen birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.
Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...
Not: Bebek arabasının kliması olsun bari
cnm merak etme tek değilsin ben de varım
bu bebişler aklımızı başımızdan aldı hele benimki
daha kötü çünkü çocukların yazılılarını okudum geçenlerde
kimi doğru soruya yanlış demişim kimi yanlış sorulara da doğru demişim
yazık çocukların geleceğiyle oynadım :) allahtan kağıtlara bakmaları için
çocuklara dağıtıyorum da onlar gösteriyolar düzeltiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?