- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.921
canım biz ne desek boş olur şimdi doktorun söyleyecektir eminim sıkma canını bişey olmaz inş., bende bel ağrısı dışında bi ağrı yok henüz, sadece vajinama yakın bi yerlerde damar gibi bişeyin attığını hissediyorum şiddetli şekilde ama ağrı değilkızlar 1 aydır hafif hafif ağrım oluyodu iki bacağımın arası ve özellikle afedersiniz vajinamda önemsemedim ama bugün çok şiddetliydi artık oturduğum yerden kalkamıyorum sabahları yataktan kalkmam tam bir işkence tam 3 4 dk usul usul döne döne kalkabiliyorum ondada adım attıkça aşağısı resmen yerinden çıkcak gibi... doktoru aradım şu an bi şey diyemem gelmen gerek dedi ondada hafta sonu olduğu için pazartesiye kaldım acaba benim gibi böyle bir ağrı yaşıyanınız varmı bebişim ve eşi rahme yakın olduğu için muhtemelen ama erken doğum olabilir diyede gözümü korkuttular:18:
kızlar 1 aydır hafif hafif ağrım oluyodu iki bacağımın arası ve özellikle afedersiniz vajinamda önemsemedim ama bugün çok şiddetliydi artık oturduğum yerden kalkamıyorum sabahları yataktan kalkmam tam bir işkence tam 3 4 dk usul usul döne döne kalkabiliyorum ondada adım attıkça aşağısı resmen yerinden çıkcak gibi... doktoru aradım şu an bi şey diyemem gelmen gerek dedi ondada hafta sonu olduğu için pazartesiye kaldım acaba benim gibi böyle bir ağrı yaşıyanınız varmı bebişim ve eşi rahme yakın olduğu için muhtemelen ama erken doğum olabilir diyede gözümü korkuttular:18:
canım biz ne desek boş olur şimdi doktorun söyleyecektir eminim sıkma canını bişey olmaz inş., bende bel ağrısı dışında bi ağrı yok henüz, sadece vajinama yakın bi yerlerde damar gibi bişeyin attığını hissediyorum şiddetli şekilde ama ağrı değil
bebekle ilgili bişey büyük ihtimalle ben çok önemsemedim ama kalp atışları flnda olabilir belki pek ihtimal vermesemde, yine doktora sorucam gidinceaa bendede atıyor o damar
ihi eger oglumun hamıle bır ogretmenlı olursa ogluma sınav kagıdını gor ve kontrol et dıye tembıhleyecegım kesın:)
sen de benden sınnnnn:)
nolcak bu halımız yaaa:)))
kızlar yaaa gecelık olayını bende sevmıyorum ve gıymıyorum o yuzden ucuz bısey almak ıstıyorummmm
bebekle ilgili bişey büyük ihtimalle ben çok önemsemedim ama kalp atışları flnda olabilir belki pek ihtimal vermesemde, yine doktora sorucam gidince
sağolun kızlar valla habire yatıyorum zaten kımıldadıkça nasıl canım yanıyor inşaallah her şey normaldir bebişim nasıl içerde vuruyor gümbür gümbür aşağıda rahatı yerinde ama bide bana sorun...
sevtap orhan var ya oda diyordu senin dedğin gibi doktora gittim bişeyim yokmuş yazmış, bi kaç sayfa önce sanırımsağolun kızlar valla habire yatıyorum zaten kımıldadıkça nasıl canım yanıyor inşaallah her şey normaldir bebişim nasıl içerde vuruyor gümbür gümbür aşağıda rahatı yerinde ama bide bana sorun...
kızlar 1 aydır hafif hafif ağrım oluyodu iki bacağımın arası ve özellikle afedersiniz vajinamda önemsemedim ama bugün çok şiddetliydi artık oturduğum yerden kalkamıyorum sabahları yataktan kalkmam tam bir işkence tam 3 4 dk usul usul döne döne kalkabiliyorum ondada adım attıkça aşağısı resmen yerinden çıkcak gibi... doktoru aradım şu an bi şey diyemem gelmen gerek dedi ondada hafta sonu olduğu için pazartesiye kaldım acaba benim gibi böyle bir ağrı yaşıyanınız varmı bebişim ve eşi rahme yakın olduğu için muhtemelen ama erken doğum olabilir diyede gözümü korkuttular:18:
Eki Görüntüle 555714 Eki Görüntüle 555715
kızlar bunlar nasıl sizce? internetten almam lazım, gidemiyorum bir yere... spor olsun sonrasında da giyeyim istiyorum, haminne işi olmasın... bir de merakım şubat soğuk ya uzun kolllu kışlık gibi mi alalım yoksa bu yeterli mi? hastanede klimalı sonuçta???
Kızlar size çok enteresan birşey söyleyeceğim..benim amcam ile yengem hacca gittiler 10 kasımdı döndüler ..yengem bana ordan ''fatma annenin eli'' diye bir ot getirmiş anneme vermiş..şimdi araştırdım netden doğum suyun yada sancın gelince o otu bir bardak suyun içine koyuyormuşsun yavaş yavaş açılıyormuş top gibi olan çiçekleri ..doğumu kolaylaştırıyormuş...okuduğum kadarıyla bayaa da faydasını gören var ,bende yeni duydum şaşırdım valla ...batılmıdır bilemem ama bir denerim bakalım :))))
su bastakı mavı takımıa ne zamandır bakıyorum ama kıs oldugu ıcın cesaret edemedım evde de gıyemem kayınvalıdem annem gorumcelerım ızın vermez lohusa kadının usutmemesı lazım , bız usursek en basıtı gaz sancısı yapar bebekte bıraz daha sıkıp dısımızı kalın gıyınecegız ,Eki Görüntüle 555714 Eki Görüntüle 555715
kızlar bunlar nasıl sizce? internetten almam lazım, gidemiyorum bir yere... spor olsun sonrasında da giyeyim istiyorum, haminne işi olmasın... bir de merakım şubat soğuk ya uzun kolllu kışlık gibi mi alalım yoksa bu yeterli mi? hastanede klimalı sonuçta???
canım günaydın... senin de ilk hamileliğin sanırım. inan ben 3 gün çektim o ağrıyı... sınıfta otururken, ayağa kalktığım an sanki aşağıya 100 kiloluk basınç gidiyor rahmim yerinden çıkacak gibi geriliyordu kasılıyordu, kasıklarım bacaklarım... durumumdan dolayı gidemeyeceğim için bekledim mecburen erken doğum falan filan dediler senin gibi korkuttular patavatsız arkadaşlar sağolsun... inan 3 gün sonra hiçbirşey olmamaış gibi ağrılarım bitti. dr a gidince dedim böyle böyleydi iple çekiyordum anlatmak için randevuyu ama gerek kalmadı dedim geçti.. o halde rahime baskı yapıyor büyüyor ondan dedi... yani aklının ucuna bile gelmesin erken doğum, çok sık karşılaşılan bişey değilmiş zaten... içini ferah tut... bebek pozisyonuna göre değişik ağrılara sebep olabiliyomuş şimdi de dalak karaciğer ağrısı var mesela sormadım bile emi,nim oraya geçti baskı yapıyor. ha yine de pazartesi gidince sorarsın, dr daha iyi bilir... ama o zamana kadar için rahat olsun...benim ağrım çok kötüydü, sanırsın doğruracağım ama bak bişey olmadı allahın izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?