- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.941
Allahınn izni ile herşey yolundadır bitanem inşallahh sen stres yapma dinlen pazartesi doktora gidince inşallah herşey normal çıkıcak haber ver bizede bitanemm
canlarım öptümm ben çıkıyorumm melekleriniz ve sizler Allaha emanet olunnnn
aaaaa benim yaşadıklarımın aynısı. hatta doğum tarihi bile 1 gün farkla aynıAslında benim doktorum sezeryana karşı bi doktor normal doğuma teşvik ediyo sürekli ama bebiş dönmezse eğer mecbur sezeryan olur dedi bunada hazırlıklı ol diye dedi..ama o günden beri kızım dönmedi biliomusuntotişi koydu kıpırdıo ama kafası aşağıda değil hala
Cok guzel medeller özellikle gecelik gerçi o sitedemi bütün modeller cok guzel ama bunlar cok yazlıkEki Görüntüle 555714 Eki Görüntüle 555715
kızlar bunlar nasıl sizce? internetten almam lazım, gidemiyorum bir yere... spor olsun sonrasında da giyeyim istiyorum, haminne işi olmasın... bir de merakım şubat soğuk ya uzun kolllu kışlık gibi mi alalım yoksa bu yeterli mi? hastanede klimalı sonuçta???
aaaaa benim yaşadıklarımın aynısı. hatta doğum tarihi bile 1 gün farkla aynı
kızlar size bir sorum var bebek şekerini mevlütte mi yoksa eve gelen misafirlere mi dağıtıyoruz. ya da her ikisinde mi? ona göre bi sayı çıkarmak gerek.
Eki Görüntüle 555714 Eki Görüntüle 555715
kızlar bunlar nasıl sizce? internetten almam lazım, gidemiyorum bir yere... spor olsun sonrasında da giyeyim istiyorum, haminne işi olmasın... bir de merakım şubat soğuk ya uzun kolllu kışlık gibi mi alalım yoksa bu yeterli mi? hastanede klimalı sonuçta???
kızlarrrrrrrrrr dalinin 4 parça bkım setini aldım.
100 ml pişik kremi
125 ml losyon
125 ml bebe yağı
50 gr bebek pudrası
hepsi 4.95 lira çok ucuz geldi bana .bimden aldım.
düşünenler bim de bulailir.
geçen gün sadece 50 gr pudrayı migrosta 3.75 liraya gördüm.
hayırlısı ıle saglıkla gelsınde ıster subat olsun ıster mart:)belki benim oğluşumda şubatta doğar...Tahmini doğum zamanı 26 şubat-04 mart arası.sat 23 mayıs ama ultrasonda 28 mayısa göre bakıyolar
kızlarrrrrrrrrr dalinin 4 parça bkım setini aldım.
100 ml pişik kremi
125 ml losyon
125 ml bebe yağı
50 gr bebek pudrası
hepsi 4.95 lira çok ucuz geldi bana .bimden aldım.
düşünenler bim de bulailir.
geçen gün sadece 50 gr pudrayı migrosta 3.75 liraya gördüm.
slm kızlar napıosunuz ben yorgunluktan ölüyorum
bugün temizlikçi geldi bütün evi sildi süpürdü camları sildi
perdelerimi yıkattım astı banyo tuvalet balkonları yıkadı
mutfak banyo fayanslarımı sildi, halılarım serili değildi
onları serdi ohhhhhh evim mis gibi oldu çok şükür yaa
ben de bi yığın ütü vardı onu yaptım yazlık kıyafetlerimi
kaç gündür yıkıyorum bi türlü bitmedi bi yığın da çamaşır katlayıp
hurçlara kaldırdım, temizlikçiden de iltifat aldım kadın dediki
kaç tane eve gidiyorum seninki kadar düzenli ev görmedim dedi gururlandım :)
kızlar merhaba, akşam akşam hiç sevmediğim bir arkadaşım aradı canımı sıktı ... töbe töbeeeee.... 4.5 aylık bebeği... yok lohusalık sendromu oluyomuş,memeler yara oluyomuş, saniye başı ağlıyomuş, banyo bile yapamıyomuşsun kendine 5 dk ayırıp, eşin seni inek gibi görüyomuş, aranız açılıyomuş, çocuğuna düşman oluyomuşsun, ağlama krizlerine giriyomuşsun, deprosyona giriyomuşsun... uykusuzluktan sinir krizleri geçiriyormuşsun... neler saydı neler... çocuğuna düşman oluyomuşsun... hamilelikten soğuttu insanı ya...ne dengesizler var... böyle mi oluyor cidden...böyle bişey olabilir mi ya
kızlar merhaba, akşam akşam hiç sevmediğim bir arkadaşım aradı canımı sıktı ... töbe töbeeeee.... 4.5 aylık bebeği... yok lohusalık sendromu oluyomuş,memeler yara oluyomuş, saniye başı ağlıyomuş, banyo bile yapamıyomuşsun kendine 5 dk ayırıp, eşin seni inek gibi görüyomuş, aranız açılıyomuş, çocuğuna düşman oluyomuşsun, ağlama krizlerine giriyomuşsun, deprosyona giriyomuşsun... uykusuzluktan sinir krizleri geçiriyormuşsun... neler saydı neler... çocuğuna düşman oluyomuşsun... hamilelikten soğuttu insanı ya...ne dengesizler var... böyle mi oluyor cidden...böyle bişey olabilir mi ya
cnm senin etrafındada ne tuhaf insanlar varya allah sabır versin sana
ayrıca tabiki o bi bebek ne bekliyodu ki ondan demekki çok isteyerek yapmamış o çocuğu
bide afedersin ama kocası da tam bir eşşekmiş yardım edeceğine inek gözüyle mi bakıyomuş
bence bi yardımcı mutlaka lazım o da kocamız olacak sonuçta biz anne oluyorsak onlar da baba
oluyor ortak yapılıyorsa bu çocuk ortak bakılacak tabiki zaruri ihtiyaçlarını biz gidercez ama
bi banyoya girerken de bakarlar heralde, bence senin arkadaşın biraz da yalnız kalmış
onun bunlımını yaşıyo o bunalımı da senden çıkrtmış bazı insanlar kendisi mutsuzsa karşısındakinin
de mutsuzluğundan mutlu olurlar takma onları, bebeklerimiz meleklerimiz bizim ya herşeyiyle
bize muhtaçlar onlar yerim ben onları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?