2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar size bir sorum var bebek şekerini mevlütte mi yoksa eve gelen misafirlere mi dağıtıyoruz. ya da her ikisinde mi? ona göre bi sayı çıkarmak gerek.
Ben hem hastane icin hem de mevlut icin ayri yapmayi dusunuyorum. Cunku evimiz herkese uzak ayrica gelip goremezler. Mevludu de ne zaman yapacagimi bilmiyorum acikcasi. Kis olunca buralara kadar herkes gelemez kolay kolay. Belki biraz havalarin isinmasini beklerim hani nisan gibi. Ben de seyi sormak istiyorum kizlar. Lohusa serbetini ne zaman dagitacaksiniz (tabi dusunuyosaniz)? Teyzemin kizi hastanede vermisti ama mevlutte lOhusa degilsem olmaz heralde di mi?:44:
Oh ne guzel aynilarindan benim de ihtiyacim var ama duzenli gelecek bi kadin ayarlayamadim. Begendigim kadin cok uzakta gelemiyor. Yakindan buluyom ya begenmiyom ya vakit yeterli olmuyor. Sana gelenden memnun musun? Nerden ve kaca geldigini bana ozelden msj atabilir msn zuzucum?

yarın doktora gidiyorum tsh için hemde şeker diyetimi konuşcamdiyetisyen öyle bir diyet yaptıki canım sıkkın:26:

walla benim eşim beni bu halde daha çekici bulduğunu kendini zor tuttuğunu söylüyo sık sık. kadın inek mi bilmem de adam öküzmüş o kesin

benm eşim de çok sırnaşıyo valla adam hergün evet desen
yok demicek yani farklı görmeleri gerekiyosa bu koca göbeğimizle görmeleri gerek :)

cnm ben hatayın bi ilçesindeyim seninle aynı yerde olsak
anında yollardım :) ben de bundan sonra bu kadını düzenli
çağırmayı planlıyorum artık ufak tefek işlerin dışında kendimi
çok yormıcam zaten her gün akşama kadar okulda yoruluyorum bi haftasonu da
dinleneyim yani dimi :)

yarın doktora gidiyorum tsh için hemde şeker diyetimi konuşcamdiyetisyen öyle bir diyet yaptıki canım sıkkın:26:

cnm hayırlı sonuçlar alırsın inşallah ben de her ay yaptırıyorum
tsh ölçümümü çok şükür ilk aydan sonra ilaç kullanmaya başladıktan
sonra hep 1,2 ya da 1,6 civarı çıkıyo.

Gebelikte Kilo Dağılımı
Küçük bir örnekle gebelikteki kilo dağılımını ortalama değerlerle verelim. Hamilelik öncesinde normal kiloda olduğunuzu kabul edelim ve yine hamileliğiniz süresince toplam 12 kilo aldığınızı ve 3500 gram ağırlığında bir bebek dünyaya getirdiğinizi düşünelim. Bu durumda aldığınız kiloların dağılımı şu şekildedir.

BEBEK: 3500 gr.
PLASENTA: 700 gr.
AMNİYON SIIVISI: 800 gr.
UTERUS (RAHİM): 900 gr.
MEME DOKUSU: 400 gr.
KAN HACMİNDEKİ ARTIŞ: 1250 gr.
DOKULARDAKİ SU ARTIŞ: 1250 gr.
ANNEDEKİ YAĞ HACMİ ARTIŞI: 3200 gr.

demekki hemen gitcek bu kilolar ama dikkat edin siz yine de emi??
ben de sonradan aşermeye başladım sanırım...valla canım bişey çekti (sölemiim şimdi) söyledik dışardan gelcek
Kendimi rahatlatıyom bunları okuyup

Son düzenleme:
bacım ne ısın var elalemın topıklerınde kurtlar kuslar kapar valla gel yamacımıza:)
melteeem sorma, burda kimse yoktu orda sorayım dedim hatunların ortasında kaldım az daha yolacaklardı beni asıl fikrim burda sormaktı yani öyle yapacaklarını bilsem gider miydim kardiş sorduğuma da pişman oldun zaten, bizim burdaki kızlar kültürlü insanlar yahu her yeri kendimiz gibi sandım çaktırma görmesinler

canım valla benim en yakın iki arkadaşım kasımın başında doğum yaptılar hiç de öyle anlatmıyorlar insan kendi bebeğine düşman olur mu o ne biçim bi annelik, senin konuştuğun o kişinin psikolojik sorunları varmış, arkadaşlık fln yapma bence sen onunla bi daha ararsa açma, hamile insana denir mi ya böyle şeyler, kötü olsa bile denmez ki ben böyle kötü olacağını düşünmüyorum 4 tane yeğenim var ablamların bir gün böyle şeyler dediğini duymadım, sen takılma ona kendi derdine yansın bence o..

senin için kötü bir deneyim olmuştur

ben de hastanede çikolata dağıtmayı duşunuyorum mevlutde mevlut şekeri hatta mevlut şekerini benim düğünden kalma nikah şekerlerim duruyor 1 poşet onlara bebekle ilgili simgeler ekleyip pembe kurdelelerle son rutuşları yapmayı düşünüorumolmaz mı yani

noldu kiii bana da anlatınnn
:118:

valla panter gıbı atlamıslar ustune zurafa benzetmesıne de cok guldum
bu arada sordugun soruya tecrubem yok ama nette gordugum kadarı ıle rahat bı dogum seklıne benzıyor

Kiz Allah iyiligini versin e mi? Bozulmustur kiz o sekerler milleti hasta ediceksin anaaaammmm

valla panter gıbı atlamıslar ustune zurafa benzetmesıne de cok guldum
bu arada sordugun soruya tecrubem yok ama nette gordugum kadarı ıle rahat bı dogum seklıne benzıyor
ay akıllanmadım hala yazıyorum beni anlayan biri çıktı sevindirik oldum, aman karıştırma
noldu kiii bana da anlatınnn
:118:
canım şu sayfadan itibaren okuman gerekecek :d
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/508080-2012-kasim-anneleri-paylasim-alani-5493.html

valla hep bahsediyorum kitap kitap ne kitapmış diyeceksiniz de
orda bizim yaptığımız şekilde doğum şeklinden bahsetmiyor bile o derece çok fena...

bugun sagolsun gorumcem geldı evı bsatan asagı supurdu oğlusun yorganı gomme dolapta alttaydı onu cıkardı bazaya kalkacak bı kac bısey vardı onları da kaldırdı sagolsun balkonu yıkarmısın dıcektım utandım :) bende onla bırlıkte vıleda yaptım ohhhhh mıss oldu

toplu şekilde baskına gider gibi oldu yaa aybukeye yazdığım linke tıkla canım anlarsın mevzuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…