- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.961
Ben hem hastane icin hem de mevlut icin ayri yapmayi dusunuyorum. Cunku evimiz herkese uzak ayrica gelip goremezler. Mevludu de ne zaman yapacagimi bilmiyorum acikcasi. Kis olunca buralara kadar herkes gelemez kolay kolay. Belki biraz havalarin isinmasini beklerim hani nisan gibi. Ben de seyi sormak istiyorum kizlar. Lohusa serbetini ne zaman dagitacaksiniz (tabi dusunuyosaniz)? Teyzemin kizi hastanede vermisti ama mevlutte lOhusa degilsem olmaz heralde di mi?:44:kızlar size bir sorum var bebek şekerini mevlütte mi yoksa eve gelen misafirlere mi dağıtıyoruz. ya da her ikisinde mi? ona göre bi sayı çıkarmak gerek.
Oh ne guzel aynilarindan benim de ihtiyacim var ama duzenli gelecek bi kadin ayarlayamadim. Begendigim kadin cok uzakta gelemiyor. Yakindan buluyom ya begenmiyom ya vakit yeterli olmuyor. Sana gelenden memnun musun? Nerden ve kaca geldigini bana ozelden msj atabilir msn zuzucum?slm kızlar napıosunuz ben yorgunluktan ölüyorum
bugün temizlikçi geldi bütün evi sildi süpürdü camları sildi
perdelerimi yıkattım astı banyo tuvalet balkonları yıkadı
mutfak banyo fayanslarımı sildi, halılarım serili değildi
onları serdi ohhhhhh evim mis gibi oldu çok şükür yaa
ben de bi yığın ütü vardı onu yaptım yazlık kıyafetlerimi
kaç gündür yıkıyorum bi türlü bitmedi bi yığın da çamaşır katlayıp
hurçlara kaldırdım, temizlikçiden de iltifat aldım kadın dediki
kaç tane eve gidiyorum seninki kadar düzenli ev görmedim dedi gururlandım :)
walla benim eşim beni bu halde daha çekici bulduğunu kendini zor tuttuğunu söylüyo sık sık.kadın inek mi bilmem de adam öküzmüş o kesin
Ben hem hastane icin hem de mevlut icin ayri yapmayi dusunuyorum. Cunku evimiz herkese uzak ayrica gelip goremezler. Mevludu de ne zaman yapacagimi bilmiyorum acikcasi. Kis olunca buralara kadar herkes gelemez kolay kolay. Belki biraz havalarin isinmasini beklerim hani nisan gibi. Ben de seyi sormak istiyorum kizlar. Lohusa serbetini ne zaman dagitacaksiniz (tabi dusunuyosaniz)? Teyzemin kizi hastanede vermisti ama mevlutte lOhusa degilsem olmaz heralde di mi?:44:
Oh ne guzel aynilarindan benim de ihtiyacim var ama duzenli gelecek bi kadin ayarlayamadim. Begendigim kadin cok uzakta gelemiyor. Yakindan buluyom ya begenmiyom ya vakit yeterli olmuyor. Sana gelenden memnun musun? Nerden ve kaca geldigini bana ozelden msj atabilir msn zuzucum?
yarın doktora gidiyorum tsh için hemde şeker diyetimi konuşcamdiyetisyen öyle bir diyet yaptıki canım sıkkın:26:
cnm hayırlı sonuçlar alırsın inşallah ben de her ay yaptırıyorum
tsh ölçümümü çok şükür ilk aydan sonra ilaç kullanmaya başladıktan
sonra hep 1,2 ya da 1,6 civarı çıkıyo.
melteeem sorma, burda kimse yoktu orda sorayım dedim hatunların ortasında kaldım az daha yolacaklardı benibacım ne ısın var elalemın topıklerınde kurtlar kuslar kapar valla gel yamacımıza:)
canım valla benim en yakın iki arkadaşım kasımın başında doğum yaptılar hiç de öyle anlatmıyorlar insan kendi bebeğine düşman olur mu o ne biçim bi annelik, senin konuştuğun o kişinin psikolojik sorunları varmış, arkadaşlık fln yapma bence sen onunla bi daha ararsa açma, hamile insana denir mi ya böyle şeyler, kötü olsa bile denmez ki ben böyle kötü olacağını düşünmüyorum 4 tane yeğenim var ablamların bir gün böyle şeyler dediğini duymadım, sen takılma ona kendi derdine yansın bence o..kızlar merhaba, akşam akşam hiç sevmediğim bir arkadaşım aradı canımı sıktı ... töbe töbeeeee.... 4.5 aylık bebeği... yok lohusalık sendromu oluyomuş,memeler yara oluyomuş, saniye başı ağlıyomuş, banyo bile yapamıyomuşsun kendine 5 dk ayırıp, eşin seni inek gibi görüyomuş, aranız açılıyomuş, çocuğuna düşman oluyomuşsun, ağlama krizlerine giriyomuşsun, deprosyona giriyomuşsun... uykusuzluktan sinir krizleri geçiriyormuşsun... neler saydı neler... çocuğuna düşman oluyomuşsun... hamilelikten soğuttu insanı ya...ne dengesizler var... böyle mi oluyor cidden...böyle bişey olabilir mi ya
melteeem sorma, burda kimse yoktu orda sorayım dedim hatunların ortasında kaldım az daha yolacaklardı beniasıl fikrim burda sormaktı yani öyle yapacaklarını bilsem gider miydim kardiş sorduğuma da pişman oldun zaten, bizim burdaki kızlar kültürlü insanlar yahu her yeri kendimiz gibi sandım çaktırma görmesinler
Ben hem hastane icin hem de mevlut icin ayri yapmayi dusunuyorum. Cunku evimiz herkese uzak ayrica gelip goremezler. Mevludu de ne zaman yapacagimi bilmiyorum acikcasi. Kis olunca buralara kadar herkes gelemez kolay kolay. Belki biraz havalarin isinmasini beklerim hani nisan gibi. Ben de seyi sormak istiyorum kizlar. Lohusa serbetini ne zaman dagitacaksiniz (tabi dusunuyosaniz)? Teyzemin kizi hastanede vermisti ama mevlutte lOhusa degilsem olmaz heralde di mi?:44:
Oh ne guzel aynilarindan benim de ihtiyacim var ama duzenli gelecek bi kadin ayarlayamadim. Begendigim kadin cok uzakta gelemiyor. Yakindan buluyom ya begenmiyom ya vakit yeterli olmuyor. Sana gelenden memnun musun? Nerden ve kaca geldigini bana ozelden msj atabilir msn zuzucum?
melteeem sorma, burda kimse yoktu orda sorayım dedim hatunların ortasında kaldım az daha yolacaklardı beniasıl fikrim burda sormaktı yani öyle yapacaklarını bilsem gider miydim kardiş sorduğuma da pişman oldun zaten, bizim burdaki kızlar kültürlü insanlar yahu her yeri kendimiz gibi sandım çaktırma görmesinler
valla panter gıbı atlamıslar ustune zurafa benzetmesıne de cok guldummelteeem sorma, burda kimse yoktu orda sorayım dedim hatunların ortasında kaldım az daha yolacaklardı beniasıl fikrim burda sormaktı yani öyle yapacaklarını bilsem gider miydim kardiş sorduğuma da pişman oldun zaten, bizim burdaki kızlar kültürlü insanlar yahu her yeri kendimiz gibi sandım çaktırma görmesinler
ben de hastanede çikolata dağıtmayı duşunuyorum mevlutde mevlut şekerihatta mevlut şekerini benim düğünden kalma nikah şekerlerim duruyor 1 poşet onlara bebekle ilgili simgeler ekleyip pembe kurdelelerle son rutuşları yapmayı düşünüorum olmaz mı yani
ay akıllanmadım hala yazıyorumvalla panter gıbı atlamıslar ustune zurafa benzetmesıne de cok guldum
bu arada sordugun soruya tecrubem yok ama nette gordugum kadarı ıle rahat bı dogum seklıne benzıyor
canım şu sayfadan itibaren okuman gerekecek :dnoldu kiii bana da anlatınnn
:118:
ya meltem bişeyi de kaçır be anam ya... herşeyden haberin var magazin muhabiri gibisin wallahivalla panter gıbı atlamıslar ustune zurafa benzetmesıne de cok guldum
bu arada sordugun soruya tecrubem yok ama nette gordugum kadarı ıle rahat bı dogum seklıne benzıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?