2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ya meltem bişeyi de kaçır be anam ya... herşeyden haberin var magazin muhabiri gibisin wallahi...
valla cumartesı pazar buraları sessız oluyor bende hangı aydaysak o ayın topıgıne bakıyorum dıguma gıdenler gelenler vs. temmuzdan berı boyle bacım , sızde gırın sızde gorun unutmayın cok gezen mı cok okuyan mı? valla ben her ıkısıde:)

gule gule kirletbende kışlıklarımdan üstüme olanları çıkarttım eşime bağıra çağıradeiğim gibi hurçları düzgün koymuyor sallamaç yapıyor hepvalla dedim başkasını çağırırım yaptırırım kimi çağırcan diookapıcının karısını dedimm deli etti benii

bende okuyorum çok faydası oluyor tavsiye ederim, her türlü ameliyattan uyuşturma yöntemlerinden doğum sonrası sendromdan haberin oluyor arada laf atarsanda benim gibi oluyor

amma da garipsemişler:) ben de okudum hatta izledim... hata senin gibi düşündüm... yatma pozisyonu doktor için kolaymış.
bana geçenlerde promosyon olarak gelen bi dergi var bebeğimi beklerken diye. onda da öyle yazıyodu bebeğin kolayca ilerlemesi için çömelerek doğum en uygun pozisyonmuş.
normal doğum hikayelerinde de en azından sancı dönemini ayakta geçirmek istiyo anneler. içgüdüsel olarak öyle rahat ediceğini düşünüyo. tabi hemşireler nts cihazıdan çıkarıp anneyi özgür bırakırsa...
1 suda doğum
2 annenin kendi seçeceği bi pozisyonda doğum yapması...
acilen yaygınlaşmalı bence türkiyede

:) öyle oldu biraz, ay yoruldum anlatmaktan ben aynen dediklerine katılıyorum canım sonuna kadar...

bende okuyorum çok faydası oluyor tavsiye ederim, her türlü ameliyattan uyuşturma yöntemlerinden doğum sonrası sendromdan haberin oluyor arada laf atarsanda benim gibi oluyor
kızım suuru gıtmıs hatunların dogum psıkolojısı normaldır evde ne teror estırıyolardır kocalarına var ya:)))

kocısle de hayatımda ılk defa beraber bı ıs yapıp buzdolabı temızledık dondurucu altta sogutucu ustte bıde buyuk bı dolap en ust kata sandalyesız ulaşamıyorum bıde standart boyda bı hatunum yanı bıde kısa olsam nolacak halım:) dogal olrak ust kattakıler bozuluyor onalrı beraber temızledık ılacları kontrol ettık tarıhı gecenler vs. falan ılk defa yapınca hosuma gıttı:)

bende eşimle hastane karar verme aşamasındayım öyle düşünüoruz olmuyor böle düşünüoruz olmuyor valla arada doğurcam böle gidişle diorum eşimeo yuzden sterslerdeyimm

kızım suuru gıtmıs hatunların dogum psıkolojısı normaldır evde ne teror estırıyolardır kocalarına var ya:)))
o zürafa muhebbetine bi de karşı cevaba çok güldüm...
"ay buna cok guldum zurafa mıyız bız :))) hoş bnm boy uzun zurafalık var hafıften bende deryas bendemı denesimm :)) kız cocuk baş aşagı cakılır la ole dıpmı dalıcak :)))"

kızlar face de bı gruba uyeyım kadının bırı normal dogum yapmıs 3, bebegı ımıs
5,020 gr 56 cm boyunda ilk bebegi 4.400 ikinci bebeği 4.350gr normal dogumla dogmuslar
saygıyla egılıyorum onunde sensei:)

bende eşimle hastane karar verme aşamasındayım öyle düşünüoruz olmuyor böle düşünüoruz olmuyor valla arada doğurcam böle gidişle diorum eşimeo yuzden sterslerdeyimm
ben daha doğuracağım şehiri bile belirlemedim bırak hastanesini doktorunu

canım o sters bizde de var ya. doktorumuzun tayini çıktı en yakın başka hastane 60 km... özel mi, doğumevi mi, uzak mı, yakın mı, doktor iyi mi...ben de yollada doğurcam yeminle...

Bizdede aynı sorun var iki hastane arasında kaldık esım birini diyor ben digerini tabi benim dediğim olcak

hadi ya demek aynı şeyleri yaşıoruzyarın 1 hastane var oraya gidip bakacakmışız eşim araştırmış aramış felanama yinede emin değilizRabbim yardımcımız olsun ...

canım o sters bizde de var ya. doktorumuzun tayini çıktı en yakın başka hastane 60 km... özel mi, doğumevi mi, uzak mı, yakın mı, doktor iyi mi...ben de yollada doğurcam yeminle...

Bizdede aynı sorun var iki hastane arasında kaldık esım birini diyor ben digerini tabi benim dediğim olcak

hadi ya demek aynı şeyleri yaşıoruzyarın 1 hastane var oraya gidip bakacakmışız eşim araştırmış aramış felanama yinede emin değilizRabbim yardımcımız olsun ...

kızlar face de bı gruba uyeyım kadının bırı normal dogum yapmıs 3, bebegı ımıs
5,020 gr 56 cm boyunda ilk bebegi 4.400 ikinci bebeği 4.350gr normal dogumla dogmuslar
saygıyla egılıyorum onunde sensei:)
ohh maşallah darısı başıma
bebeğimiz yolda mı o üye olduğun grup bende üyeyim

seninde bayağı zormuş işin rabbim yardımcın olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…