2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım o sters bizde de var ya. doktorumuzun tayini çıktı en yakın başka hastane 60 km... özel mi, doğumevi mi, uzak mı, yakın mı, doktor iyi mi...ben de yollada doğurcam yeminle...
aybuke evde mi doğursak kız şaka bi yana ben konya ya giderim herhalde yaa burda doğurmak nasıl olur hayal edemiyorum :44: nazan ne zaman gidecekmiş haberin var mı?

Son düzenleme:
kızlar face de bı gruba uyeyım kadının bırı normal dogum yapmıs 3, bebegı ımıs
5,020 gr 56 cm boyunda ilk bebegi 4.400 ikinci bebeği 4.350gr normal dogumla dogmuslar
saygıyla egılıyorum onunde sensei:)

bak doğuruluyo demekki... o cesarette doktor yok bi kere memlekette bırak bizim doğurmamızı...hep birlikte saygıyla eğilelim bence

aybuke evde mi doğursak kız şaka bi yana ben konya ya giderim herhalde yaa burda doğurmak nasıl olur hayal edemiyorum :44: nazan ne zaman gidecekmiş haberin var mı?

walla en sonunda öyle olcak:) ocakta kuramız var dedi bana. sen de aralıkta başka doktor takibine girsen yeter dedi. bakıyoz işte ya yalovada özel ya da bursada doğum evi. 4 seçnek var şimdilikk:44:

walla en sonunda öyle olcak:) ocakta kuramız var dedi bana. sen de aralıkta başka doktor takibine girsen yeter dedi. bakıyoz işte ya yalovada özel ya da bursada doğum evi. 4 seçnek var şimdilikk:44:
ay iyi o zaman daha burda yani, tatilde gitmeyi planlıyorum memlekete bende ama bakalım Allah ne gösterir, iyi bi doktora denk geliriz inş, sen kesin burda mı yapmayı düşünüyosun iznikli miydin?

kızlar bu arada adı gokce olanınız varmı hamıle bı arkadas ıstek yollamıs ama tanımıyorum sızden bırımı acaba dedım

idrar yolu enfeksiyonum vardı antibiyotik içtim bu kontrlde akıntım var dedim ama az hemen dr ilaç verdi krem hazneye sıkıyosun ben kaçgün oldu kullanmadm herkesin az yada çok akıntısı var dimi ???bana normal gibi geliyor ilacı kullansammı karar vermedim

ay iyi o zaman daha burda yani, tatilde gitmeyi planlıyorum memlekete bende ama bakalım Allah ne gösterir, iyi bi doktora denk geliriz inş, sen kesin burda mı yapmayı düşünüyosun iznikli miydin?

yok canım denizliliyim ama gidemicem 500 km. evimde daha rahat ederim diye düşünüyorum.. iznik düşünmüyorum. nazan hanıma güveniyodum olabilir diyodum ama artık olmaz yani yeni doktor gelir mi gelmez mi... ya yalova ya bursa...

ne örnek görümcen var kız her eve lazım :) benim görümcem yok ama olsa kesin kaynanam gibi olurdu o yüzden iyi ki yok :)
allah ıkısınden de bın kere razı olsun valla , sozde kızkardesımde var evli ama hayrı yok bana gecen hafta soylendım bak ellerden ıs beklıyorum dedım oda ben kensı ısımı yapamıyorum dedı bende bu ısler sırayla dedım cok agrıma gıttı

benım var hatta bu ara bı ygun renklı ıc camasırlarımın agları hep agardı o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…