- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.001
aybuke evde mi doğursak kızcanım o sters bizde de var ya. doktorumuzun tayini çıktı en yakın başka hastane 60 km... özel mi, doğumevi mi, uzak mı, yakın mı, doktor iyi mi...ben de yollada doğurcam yeminle...
oraya da uyeyım burasıda onun grubu gel bacım ekleyelım senıde oraya ​http://www.VRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRS/376238855773637/ bebegımız buyurken grubuohh maşallah darısı başıma
bebeğimiz yolda mı o üye olduğun grup bende üyeyim
linkte bi sorun var canım, bebeğimiz büyürken dur ben bulayım, sen misin sahibi kızoraya da uyeyım burasıda onun grubu gel bacım ekleyelım senıde oraya ​http://www.VRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRS/376238855773637/ bebegımız buyurken grubu
yok canım degılım bende bebegımız yolda da gordum uye oldum grubalinkte bi sorun var canım, bebeğimiz büyürken dur ben bulayım, sen misin sahibi kız
kızlar face de bı gruba uyeyım kadının bırı normal dogum yapmıs 3, bebegı ımıs
5,020 gr 56 cm boyunda ilk bebegi 4.400 ikinci bebeği 4.350gr normal dogumla dogmuslar
saygıyla egılıyorum onunde sensei:)
sıfır sonuç diyor meltem bulamadım, tam ismi bu mu "bebeğimiz büyürken"yok canım degılım bende bebegımız yolda da gordum uye oldum gruba
aybuke evde mi doğursak kızşaka bi yana ben konya ya giderim herhalde yaa burda doğurmak nasıl olur hayal edemiyorum :44: nazan ne zaman gidecekmiş haberin var mı?
uff lınkı mesaj attım yıne hatalı verdı , .com dan sonra /groups/376238855773637/ yaz canımsıfır sonuç diyor meltem bulamadım, tam ismi bu mu "bebeğimiz büyürken"
ama kadının da masallahı varmıs yanııı benım oğlumu sezeryanda bıle zor cıkardı dr kadına masallah:)bak doğuruluyo demekki... o cesarette doktor yok bi kere memlekette bırak bizim doğurmamızı...hep birlikte saygıyla eğilelim bence
ay iyi o zaman daha burda yani, tatilde gitmeyi planlıyorum memlekete bende ama bakalım Allah ne gösterir, iyi bi doktora denk geliriz inş, sen kesin burda mı yapmayı düşünüyosun iznikli miydin?walla en sonunda öyle olcak:) ocakta kuramız var dedi bana. sen de aralıkta başka doktor takibine girsen yeter dedi. bakıyoz işte ya yalovada özel ya da bursada doğum evi. 4 seçnek var şimdilikk:44:
cık olmuyor :44::44: neyse canım uğraşma zaten bebeğimiz daha doğmadı büyürken bakarız oraya dauff lınkı mesaj attım yıne hatalı verdı , .com dan sonra /groups/376238855773637/ yaz canım
www.facaebook.com/
adı oylede uylerın cogu hamıle ve yenı dogmus doguma gıde gelen sancılanan bol atraksıyonlu bı grup yanııı:)cık olmuyor :44::44: neyse canım uğraşma zaten bebeğimiz daha doğmadı büyürken bakarız oraya da
ay iyi o zaman daha burda yani, tatilde gitmeyi planlıyorum memlekete bende ama bakalım Allah ne gösterir, iyi bi doktora denk geliriz inş, sen kesin burda mı yapmayı düşünüyosun iznikli miydin?
allah ıkısınden de bın kere razı olsun valla , sozde kızkardesımde var evli ama hayrı yok bana gecen hafta soylendım bak ellerden ıs beklıyorum dedım oda ben kensı ısımı yapamıyorum dedı bende bu ısler sırayla dedım cok agrıma gıttıne örnek görümcen var kız her eve lazım :) benim görümcem yok ama olsa kesin kaynanam gibi olurdu o yüzden iyi ki yok :)
benım var hatta bu ara bı ygun renklı ıc camasırlarımın agları hep agardı o yuzdenidrar yolu enfeksiyonum vardı antibiyotik içtim bu kontrlde akıntım var dedim ama az hemen dr ilaç verdi krem hazneye sıkıyosun ben kaçgün oldu kullanmadm herkesin az yada çok akıntısı var dimi ???bana normal gibi geliyor ilacı kullansammı karar vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?