- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.021
benım var hatta bu ara bı ygun renklı ıc camasırlarımın agları hep agardı o yuzden[/
bana da normal gelliyor akıntı olucak tabi hamillelikte kullanmıycam ben
bilmiyorumkı vardır bı bıldıgı heralde dr undabenım var hatta bu ara bı ygun renklı ıc camasırlarımın agları hep agardı o yuzden[/
bana da normal gelliyor akıntı olucak tabi hamillelikte kullanmıycam ben
haklısın güvenmemekte yeni gelen doktoru tanıyana kadar doğum yaklaşır zaten, benim memlekette uzak aslında ama 1,5 saatte bi mola verip gitmeyi düşünüyorum ben, herkes orda benim yanıma kimse gelemez, orda yardımlaşarak yanımda kalırlar diye düşünüyorum, yalnız eşimin izin konusunu napıcaz bilmiyorum o da kafama takılmıyor değilyok canım denizliliyim ama gidemicem 500 km. evimde daha rahat ederim diye düşünüyorum.. iznik düşünmüyorum. nazan hanıma güveniyodum olabilir diyodum ama artık olmaz yani yeni doktor gelir mi gelmez mi... ya yalova ya bursa...
zevkliymiş kız okurduk, ben bulurum şimdi onu dur senadı oylede uylerın cogu hamıle ve yenı dogmus doguma gıde gelen sancılanan bol atraksıyonlu bı grup yanııı:)
bebgımız yoldanın duvarına yaz aynı admınler zaten eklerler senı grubahaklısın güvenmemekte yeni gelen doktoru tanıyana kadar doğum yaklaşır zaten, benim memlekette uzak aslında ama 1,5 saatte bi mola verip gitmeyi düşünüyorum ben, herkes orda benim yanıma kimse gelemez, orda yardımlaşarak yanımda kalırlar diye düşünüyorum, yalnız eşimin izin konusunu napıcaz bilmiyorum o da kafama takılmıyor değil zevkliymiş kız okurduk, ben bulurum şimdi onu dur sen
cık olmuyor :44::44: neyse canım uğraşma zaten bebeğimiz daha doğmadı büyürken bakarız oraya da
allah ıkısınden de bın kere razı olsun valla , sozde kızkardesımde var evli ama hayrı yok bana gecen hafta soylendım bak ellerden ıs beklıyorum dedım oda ben kensı ısımı yapamıyorum dedı bende bu ısler sırayla dedım cok agrıma gıttı
şimdi oldu işte teşekkürler.. kız meltem ne diye doğru demiyon grubun isminicanım siz konuşurken buldum "bebeğim büyürken" grubun adı ben abone oldum şimdi
ben ne yazmısım ki:)))):26::26::26::26:şimdi oldu işte teşekkürler.. kız meltem ne diye doğru demiyon grubun ismini
olk hamılelgımde annem yaprdı herseyı bunda malesef yapmıyor belkı eve kadın alıyorum dıyedır ama kadını da ayda 1 alıyorum e malum supurge falan yoruyor ınsan bıde ev buyu oluncaSağolsunlar demek ki halden anlayan insanlarmış . Kardeşin de ayıp etmiş bir gün onun da ihtiyacı olur. Bende ilk aylarda ev taşıdım düşük tehlikem olmasına rağmen kaynanam ucundan tutmadı . Hatta kanamam oldu taşınırken kaynanama sordum tecrübeli diye bilmem dedi ve umursamadı sonra da ağır iş yapmadın onun zaten tutunamayacağı varmış dedi . Annemler de burada değil eşimle ikimiz yaptık bütün herşeyi.
olk hamılelgımde annem yaprdı herseyı bunda malesef yapmıyor belkı eve kadın alıyorum dıyedır ama kadını da ayda 1 alıyorum e malum supurge falan yoruyor ınsan bıde ev buyu oluncaSağolsunlar demek ki halden anlayan insanlarmış . Kardeşin de ayıp etmiş bir gün onun da ihtiyacı olur. Bende ilk aylarda ev taşıdım düşük tehlikem olmasına rağmen kaynanam ucundan tutmadı . Hatta kanamam oldu taşınırken kaynanama sordum tecrübeli diye bilmem dedi ve umursamadı sonra da ağır iş yapmadın onun zaten tutunamayacağı varmış dedi . Annemler de burada değil eşimle ikimiz yaptık bütün herşeyi.
ben daha doğuracağım şehiri bile belirlemedim bırak hastanesini doktorunu
canım o sters bizde de var ya. doktorumuzun tayini çıktı en yakın başka hastane 60 km... özel mi, doğumevi mi, uzak mı, yakın mı, doktor iyi mi...ben de yollada doğurcam yeminle...
bebeğimizi büyütürken yazmışsın canım :)ben ne yazmısım ki:)))):26::26::26::26:
canım otobüsle mi gideceksin ?ya bende ankaraya gitcem inşallah doğuma da nezaman gidiceme kaarar veremiyorum ya. Yol 6 saat falan sürüyo ama son aylar için gene de uzun bi yol..
Sağolsunlar demek ki halden anlayan insanlarmış . Kardeşin de ayıp etmiş bir gün onun da ihtiyacı olur. Bende ilk aylarda ev taşıdım düşük tehlikem olmasına rağmen kaynanam ucundan tutmadı . Hatta kanamam oldu taşınırken kaynanama sordum tecrübeli diye bilmem dedi ve umursamadı sonra da ağır iş yapmadın onun zaten tutunamayacağı varmış dedi . Annemler de burada değil eşimle ikimiz yaptık bütün herşeyi.
olur boyle vakalar:)))bebeğimizi büyütürken yazmışsın canım :) canım otobüsle mi gideceksin ?
bebeğimizi büyütürken yazmışsın canım :) canım otobüsle mi gideceksin ?
arabayla olursa sorun olmaz diye düşünüyorum ben, ama hava şartlarını hiç düşünmemiştim, neyse o gün gelsin bakarız artık :)havaya bağlı güzel olursarabayla, kötü olursa otobüsle ki hiç istemiyorum(, bi seçeneğim daha ooolabilir ankaraya uçak seferleri başlarsa inşallah uçakla..
kızlar bu arada adı gokce olanınız varmı hamıle bı arkadas ıstek yollamıs ama tanımıyorum sızden bırımı acaba dedım
yok canım o eklı zaten bende bu gokce o gokce dıgıl hamılw olmasa eklemıcemde hamılw olunca burdan bırimı dedımKiz bizim çakıl avatarli GOKCEG olmasin?
kızlar bu arada adı gokce olanınız varmı hamıle bı arkadas ıstek yollamıs ama tanımıyorum sızden bırımı acaba dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?