2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
haklısın güvenmemekte yeni gelen doktoru tanıyana kadar doğum yaklaşır zaten, benim memlekette uzak aslında ama 1,5 saatte bi mola verip gitmeyi düşünüyorum ben, herkes orda benim yanıma kimse gelemez, orda yardımlaşarak yanımda kalırlar diye düşünüyorum, yalnız eşimin izin konusunu napıcaz bilmiyorum o da kafama takılmıyor değil
adı oylede uylerın cogu hamıle ve yenı dogmus doguma gıde gelen sancılanan bol atraksıyonlu bı grup yanııı:)
zevkliymiş kız okurduk, ben bulurum şimdi onu dur sen

bebgımız yoldanın duvarına yaz aynı admınler zaten eklerler senı gruba

Sağolsunlar demek ki halden anlayan insanlarmış . Kardeşin de ayıp etmiş bir gün onun da ihtiyacı olur. Bende ilk aylarda ev taşıdım düşük tehlikem olmasına rağmen kaynanam ucundan tutmadı . Hatta kanamam oldu taşınırken kaynanama sordum tecrübeli diye bilmem dedi ve umursamadı sonra da ağır iş yapmadın onun zaten tutunamayacağı varmış dedi . Annemler de burada değil eşimle ikimiz yaptık bütün herşeyi.

olk hamılelgımde annem yaprdı herseyı bunda malesef yapmıyor belkı eve kadın alıyorum dıyedır ama kadını da ayda 1 alıyorum e malum supurge falan yoruyor ınsan bıde ev buyu olunca

olk hamılelgımde annem yaprdı herseyı bunda malesef yapmıyor belkı eve kadın alıyorum dıyedır ama kadını da ayda 1 alıyorum e malum supurge falan yoruyor ınsan bıde ev buyu olunca

ben daha doğuracağım şehiri bile belirlemedim bırak hastanesini doktorunu

canım o sters bizde de var ya. doktorumuzun tayini çıktı en yakın başka hastane 60 km... özel mi, doğumevi mi, uzak mı, yakın mı, doktor iyi mi...ben de yollada doğurcam yeminle...

ya bende ankaraya gitcem inşallah doğuma da nezaman gidiceme kaarar veremiyorum ya. Yol 6 saat falan sürüyo ama son aylar için gene de uzun bi yol..

bebeğimizi büyütürken yazmışsın canım :) canım otobüsle mi gideceksin ?
olur boyle vakalar:)))

havaya bağlı güzel olursarabayla, kötü olursa otobüsle ki hiç istemiyorum(, bi seçeneğim daha ooolabilir ankaraya uçak seferleri başlarsa inşallah uçakla..
arabayla olursa sorun olmaz diye düşünüyorum ben, ama hava şartlarını hiç düşünmemiştim, neyse o gün gelsin bakarız artık :)
ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi geceleeer

Kizlar cigerlerim cok sıkısıyo. 1 saattir derin nefes almaya calisiyorum sanki yetmiyo genislemiyo cigerler kaburgalarin icinde sıkısıp kalmis gibiler.(( bi de carpintim var yaa. Bogazim kurudu agzimdan solumaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…