2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar herkese slm lar..bende şubat annesiyim ilk aylarda listeye adımı yazdırmıştım ama takip edemedim sonradan..çok rahatsızdım..ama bundan sonra düzenli takip etmek bende sizlerle bebişlerimiz hakkında paylaşımlarda bulunmak istiyorum..tahmini doğum tarihim 18 şubat.benimle aynı olan arkadaşlar vardır mutlaka.bebeğimin cinsiyeti erkek.30 yaşındayım 3 yaşında bi kızım var ve samsunda oturuyorum..güzel paylaşımlar diliyorum hepimize :)) iyi gclr :))

günaydınnlarr herkeseee hayırlı haftalar olsunnn
biz oğluşla hem kahvaltı yapıp hem de geçmiş yapıp geliyoruzzzz

gunaydınlar....ızınlı olmak ne guzelmiş yenı kalktım buraya bı bakınım dedım sımdıde bır yuruyus yapıp gelıcem doguma kadar sabahları yuruyus yapmaya karar verdım gelnce gorursrzzz...

gunaydınnnnnn bebişlerrrrrrr benımde arkada gelecek 2,5 aylık bebegı var slıngde kobay olarak onu kullanmayı dusunuyorum bırazdan
simdi oldu hemen kabul edıyorum canım:)
canım bu bılgılerı http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/563390-2013-bebeklerinin-listesi.html yazarsan ordan takıp etmek daha rahat olur

Aramıza hoşgeldin, ben de 18. Şubat ım:) samsunda nerde oturuyosun

yarın doktora gidiyorum tsh için hemde şeker diyetimi konuşcamdiyetisyen öyle bir diyet yaptıki canım sıkkın:26:

cnm hayırlı sonuçlar alırsın inşallah ben de her ay yaptırıyorum
tsh ölçümümü çok şükür ilk aydan sonra ilaç kullanmaya başladıktan
sonra hep 1,2 ya da 1,6 civarı çıkıyo.

inş. canım...benimde değerlerim 1 ile 2 arasında oluyor

kızlar günaydın hepinize iyi haftalr diliyorum :))

berrak ve zuzum benim kdr vahim değilsiniz anlaşılan tsh 4 çıktı tavan sınırda , t3 5,52 çok yüksek, t4 0,966 çıktı ama hala ilaç verilmedi bana inş.sorun sıkıntı yaşamam bebeğimle ( ama gerçek şu ki ömür boyu kontrol altında olcağım bi gerçekmiş

kızlar dün bostancıya gittik eşimle hello baby mağazasına alışveriş için Avrupanın en büyük bebe mağazası diye birsürü tanıtımı var ya meğer yılbaşında açılcakmış mağaza üzüldüm tabi benm için o tarih geç olcak oda fln bakmayı planlıyodum açıkçası ama olmadı.Daha sonra başka mağazalar dolaştım ve belisin doğa ürününü beğendim sanırsam bu hafta içi sipariş veriyoruz çok hoşuma gitti istediğim gibi sade bi takım aranızda kullanan varmı yada yeni alanlar ellerine ulaştımı takım memnunmusunuz? Benim tanıdığım 2 arkadaşda almş belisden çok memnun olduklarını anlattılar herşeyden öte kanserojen madde içermiyomuş ürün mdf olmasıda ayrı güzel tabi ben linki vericem bi bakın kızlar sizde yorumlarınızı bekliyorum

Doğa | Belis

benim 2 arkadaşım da aynısı aldı çok da memnunlar bence güzel seçim

benim 2 arkadaşım da aynısı aldı çok da memnunlar bence güzel seçim

senden o gün duydum ya kuzum mdf iyi diye araştırırken hemen soruyorum suntamı mdfmi diye çok bilmiş gibi :)) görsen suntayada mdf deseler yerim yani o denli D
ama çaktırmıyorum sağlıklı olsun istiyorum ayağındayım tabi ama içeriği fln çok güzel dur onlarıda yazayım 1,80 e 80 üstelik baza boyu beşik çıktıktan sonra kocaman yatak olcak üstelik öyle ayıcıklı bilmem nelide değil odada duvar kağıdı tablo vs detaylarla erkek odası yapıcam ileride olurda bi kızımda olursa ki 3-5 seneyi geçmez diye düşünüyorum 2 .bebek için ozamanda yine duvar kağıtlarıyla oynar kız odası yaparım tabi dediğim gibi kız gelirse gelmezse 2 oğluşum paylaşcaklar odayı hayırlısı bakalım ama en güzel tarafı göz yormadan sade bi oda takımı olması ve sağlıklı olması üstelik kampanyadaymış bide

Ürünün Kodu: TR 1735
Ürünün Adı: DOĞA ÜÇ KAPILI GARDOLAP
Markası: BELİS
Markanın ait Olduğu ülke: TÜRKİYE
Üretim Yeri: TÜRKİYE
Hitap ettiği Yaş Aralığı: 0-15 YAŞ

Özellikleri:
- Üretiminde birinci kalite MDF,MDF LAM VE KURŞUNSUZ POLİÜRETAN BOYA kullanılmaktadır.
- Renkli tasarımı parlaklığını lake boya ile tamamlamakta, bunun yanında ürün iç dizaynı ile geniş kullanım alanı sağlamaktadır.
- Kurşunsuz Poliüretan Yüksek Kaliteli Boya ile Çocuğunuzun sağlığı tam olarak güvenlik altındadır.

Ürünün Ölçüleri: Yükseklik: 180 cm Genişlik: 140 cm Derinlik: 56 cm

Fonksiyonları:
- 3 Adet Kullanışlı Çekmece
- İç bölümde askı borusu ve fonksiyonel raf sistemi ile pratik kullanım avantajı.

--------------------------------------------------------------------------------

Ürünün Kodu: TR 1736
Ürünün Adı: DOĞA 80*180 BÜYÜYEBİLEN BEŞİK

Hitap ettiği Yaş Aralığı: 0-15 YAŞ

Özellikleri:
- Üretiminde birinci kalite MDF,MDF LAM VE KURŞUNSUZ POLİÜRETAN BOYA kullanılmaktadır.
- Renkli tasarımı parlaklığını lake boya ile tamamlamakta, bunun yanında ürün iç dizaynı ile geniş kullanım alanı sağlamaktadır.
- Kurşunsuz Poliüretan Yüksek Kaliteli Boya ile Çocuğunuzun sağlığı tam olarak güvenlik altındadır.
- Üstün aerodinamik tasarımı ile bebeğinizin rahat edeceği bir sallanma mekanizması
- İsteğe bağlı olarak iki vida yardımıyla zahmetsizce sabitlenebilme (sallanmama) özelliği
- 5 yaşından sonra açılabilen, büyüyebilen mekanizması ile 15 yaşında kadar kullanılabilme özelliği
- Yukarı aşağı hareket eden asansör yardımı ile anne bebeğini beşiğe kolaylıkla bırakabilir ve kolaylıkla alabilir.

Ürünün Ölçüleri: Yükseklik: 115 cm Genişlik: 184 cm Derinlik: 80 cm

Fonksiyonları:
- 3 Adet Kullanışlı Çekmece
- 1 Adet Kullanışlı Komodin
- Uygun ölçüleri ile tüm mekanlarda kolay kullanım
- Büyüyebilen beşik açıldığında ki parçalar; 1 Adet 80*180 karyola, 1 Adet Komodin den oluşmaktadır.

--------------------------------------------------------------------------------

Ürünün Kodu: TR 1732
Ürünün Adı: DOĞA ŞİFONYER

Hitap ettiği Yaş Aralığı: 0-12 YAŞ

Özellikleri:
- Renkli tasarımı parlaklığını lake boya ile tamamlamakta, bunun yanında dört adet geniş çekmecesi ile yer ihtiyacınızı karşılar.

Ürünün Ölçüleri: Yükseklik: 90 cm Genişlik: 79 cm Derinlik: 45 cm

Fonksiyonları:
- 4 Adet Büyük Çekmece
- Uygun ölçüleri ile tüm mekanlarda kolay kullanım

Ürünleri Kalite Belgeleri:
- TSE
- ISO 9000
- E 1 (KANSOROJEN MADDE İÇERMEZ)
- KURŞUNSUZ POLİÜRETAN BOYA
- İNSAN,ÇEVRE VE GÜVENLİK ÜÇGENİNDE ÜÇLÜ SORUMLULUK BİLİNCİ
- AKZO NOBEL GÜVENCESİNDE KULLANILAN BİRİNCİ SINIF VE GÜVENLİKLİ BOYA KALİTESİ

Ürünlerin Kullanım Avantajları:
- Komple demonte özelliği ile isteğe göre toplanıp paketlenme veya gerektiğinde evden eve taşıma kolaylığı.
- Demonte özelliği sayesinde arızalı parça değişiminin kolay ve zahmetsiz olması
- Bir arıza nedeniyle tüm ürünü değiştirme zorunluluğunun olmaması
- Piyasadaki diğer Mdf ürünlerde olmayan bir özelliği ile tüm vida yerleri ve deliklerinin fabrikadan açılmış ve hazır olarak gelmesi.
- Münferit kurulumlar için kurulum şema ve CD si

Ürünlerin Kullanım Amacı ve Faydası:
- Çocuğunuz güvenli bir şekilde uyuyabilmesini ve rahat etmesini sağlar.

Ürünlerin Temizlenme Özellikleri:
- Hafif nemli bir bezle silinebilir. Suya maruz kalmamalıdır.

Ürünlerin Garanti Şartları:
- Kullanım şartnamesine uyulduğunda 2 yıl süre ile garantilidir.

Ürünlerin Renk Seçenekleri:
- Bu ürünümüz mavi, yeşil, pembe, lila ve turuncu renk seçeneği ile üretilmektedir. Renk isteğiniz ile ilgili detaylı bilgi için müşteri temsilcimize telefonla ulaşabilirsiniz.

biz de eşimle dün oradan geçtik, açılacagı tarihi göremedim diye üzülmüştüm ben daha bir şey almadım bebişe. biraz daha sabredip almazsam ındirimlere yetişirim inş

kızlar gogus pompası alan oldumu cok kararsız kaldım elektrıklıler pahalı manueller aynı ısı gorurmukı ama manuele para verpde sonrada bıkenarada atmak ıstemyrum bırı manuel de ısı goruo aynen dese hemen alacam su kararsızlıgıma bı care

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…