- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.041
simdi oldu hemen kabul edıyorum canım:)o gökçe benim
canım bu bılgılerı http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/563390-2013-bebeklerinin-listesi.html yazarsan ordan takıp etmek daha rahat olurarkadaşlar herkese slm lar..bende şubat annesiyim ilk aylarda listeye adımı yazdırmıştım ama takip edemedim sonradan..çok rahatsızdım..ama bundan sonra düzenli takip etmek bende sizlerle bebişlerimiz hakkında paylaşımlarda bulunmak istiyorum..tahmini doğum tarihim 18 şubat.benimle aynı olan arkadaşlar vardır mutlaka.bebeğimin cinsiyeti erkek.30 yaşındayım 3 yaşında bi kızım var ve samsunda oturuyorum..güzel paylaşımlar diliyorum hepimize :)) iyi gclr :))
günaydın kızlar geçmişe bakamadım umarım herke zin keyfi yerindedir yorucu bi hafta sonun dan sonra gene işteyim iş hayatımın son 1 ayı
arkadaşlar herkese slm lar..bende şubat annesiyim ilk aylarda listeye adımı yazdırmıştım ama takip edemedim sonradan..çok rahatsızdım..ama bundan sonra düzenli takip etmek bende sizlerle bebişlerimiz hakkında paylaşımlarda bulunmak istiyorum..tahmini doğum tarihim 18 şubat.benimle aynı olan arkadaşlar vardır mutlaka.bebeğimin cinsiyeti erkek.30 yaşındayım 3 yaşında bi kızım var ve samsunda oturuyorum..güzel paylaşımlar diliyorum hepimize :)) iyi gclr :))
sinem kız izinemi ayrılıyorsun yoksa iştenmi çıkıyorsun ben 37. haftaya kadar çalışacağımda
işten çıkıyorum canım zaten zar sor çalışıyorum bide mecburen hem bebek hem ela annem ikisine bir bakamaz yani iş hayatıma (.) koyuyorum
yarın doktora gidiyorum tsh için hemde şeker diyetimi konuşcamdiyetisyen öyle bir diyet yaptıki canım sıkkın:26:
cnm hayırlı sonuçlar alırsın inşallah ben de her ay yaptırıyorum
tsh ölçümümü çok şükür ilk aydan sonra ilaç kullanmaya başladıktan
sonra hep 1,2 ya da 1,6 civarı çıkıyo.
inş. canım...benimde değerlerim 1 ile 2 arasında oluyor
kızlar dün bostancıya gittik eşimle hello baby mağazasına alışveriş için Avrupanın en büyük bebe mağazası diye birsürü tanıtımı var ya meğer yılbaşında açılcakmış mağaza üzüldüm tabi benm için o tarih geç olcak oda fln bakmayı planlıyodum açıkçası ama olmadı.Daha sonra başka mağazalar dolaştım ve belisin doğa ürününü beğendim sanırsam bu hafta içi sipariş veriyoruz çok hoşuma gitti istediğim gibi sade bi takım aranızda kullanan varmı yada yeni alanlar ellerine ulaştımı takım memnunmusunuz? Benim tanıdığım 2 arkadaşda almş belisden çok memnun olduklarını anlattılar herşeyden öte kanserojen madde içermiyomuş ürün mdf olmasıda ayrı güzel tabi ben linki vericem bi bakın kızlar sizde yorumlarınızı bekliyorum
Doğa | Belis
benim 2 arkadaşım da aynısı aldı çok da memnunlar bence güzel seçim
kızlar dün bostancıya gittik eşimle hello baby mağazasına alışveriş için Avrupanın en büyük bebe mağazası diye birsürü tanıtımı var ya meğer yılbaşında açılcakmış mağaza üzüldüm tabi benm için o tarih geç olcak oda fln bakmayı planlıyodum açıkçası ama olmadı.Daha sonra başka mağazalar dolaştım ve belisin doğa ürününü beğendim sanırsam bu hafta içi sipariş veriyoruz çok hoşuma gitti istediğim gibi sade bi takım aranızda kullanan varmı yada yeni alanlar ellerine ulaştımı takım memnunmusunuz? Benim tanıdığım 2 arkadaşda almş belisden çok memnun olduklarını anlattılar herşeyden öte kanserojen madde içermiyomuş ürün mdf olmasıda ayrı güzel tabi ben linki vericem bi bakın kızlar sizde yorumlarınızı bekliyorum
Doğa | Belis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?