- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.061
kızlar gogus pompası alan oldumu cok kararsız kaldım elektrıklıler pahalı manueller aynı ısı gorurmukı ama manuele para verpde sonrada bıkenarada atmak ıstemyrum bırı manuel de ısı goruo aynen dese hemen alacam su kararsızlıgıma bı care
tuğbacığımmmm bende almadım havuzlu handa buldum ben aventin elektrikli olanından alacağımda
biz de eşimle dün oradan geçtik, açılacagı tarihi göremedim diye üzülmüştümben daha bir şey almadım bebişe. biraz daha sabredip almazsam ındirimlere yetişirim inş
ne kadardı manueller ıyı olmazmı sencede?yorumlara baktım genel elektrıklı tavsye edıo manuel yorucu oluyo falan dıolar ama yıne ne bılım bılemedım
canım daha var işte ama çokda gecikme derim sana ben ağırlaşıyoruz ztn dolaşabilcekmisin yılbaşında açılcak ve sonuncu ayımızda olcaz heran herşey olabilirde inş.sağlıklı zamanında gelirler tabi ama her ihtimalide gözönünde bulundurmamız lazım
ben de bır an evvel herseyı alayım ıstıyorum cok cabuk yoruluyorum artık ama sımdılık ımkan yokBeklıyorum bakalım
evet aynen çabuk yorulmak bende de var. oturduğum yerde kalıyorum.Ya hanımlar ben nefes alırken zorlanıyorum, sizde öylemisiniz? Çok çabuk yorulmak zaten yaşam tarzım oldu
tuğbacığımmmm bende almadım havuzlu handa buldum ben aventin elektrikli olanından alacağımda
ne kadardı manueller ıyı olmazmı sencede?yorumlara baktım genel elektrıklı tavsye edıo manuel yorucu oluyo falan dıolar ama yıne ne bılım bılemedım
kızlar dün bostancıya gittik eşimle hello baby mağazasına alışveriş için Avrupanın en büyük bebe mağazası diye birsürü tanıtımı var ya meğer yılbaşında açılcakmış mağaza üzüldüm tabi benm için o tarih geç olcak oda fln bakmayı planlıyodum açıkçası ama olmadı.Daha sonra başka mağazalar dolaştım ve belisin doğa ürününü beğendim sanırsam bu hafta içi sipariş veriyoruz çok hoşuma gitti istediğim gibi sade bi takım aranızda kullanan varmı yada yeni alanlar ellerine ulaştımı takım memnunmusunuz? Benim tanıdığım 2 arkadaşda almş belisden çok memnun olduklarını anlattılar herşeyden öte kanserojen madde içermiyomuş ürün mdf olmasıda ayrı güzel tabi ben linki vericem bi bakın kızlar sizde yorumlarınızı bekliyorum
Doğa | Belis
selam , ürün çok güzel görünüyor bende internetten görmüştüm bu modeli sadece düz hoş, fiyatı ne kadar bu takımın tek karyola fiyatı nedir biliyormusunuz?
güle güle kullanın.
1800 den 1490 a inmişti benm baktığım yerde ama bu bahsettiğim şifonyer 3 kapılı dolap ve büyüyen beşik fiyatıydı tek olarak sormadım ama öğrenip bilgi veririm sizede.
Sıkıntılı sürece girmiş bulunuyoruz hanımlar, allah hepimize kolaylık versin 7. aydan sonrası sıkıntı..........
7 aylık olduk dimi yaaa
HeeeKağan kocatepe ye göre 28-32 8. aya giriyoruz:) ben yarın 28. haftama giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?