2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

tuğbacığımmmm bende almadım havuzlu handa buldum ben aventin elektrikli olanından alacağımda

biz de eşimle dün oradan geçtik, açılacagı tarihi göremedim diye üzülmüştüm ben daha bir şey almadım bebişe. biraz daha sabredip almazsam ındirimlere yetişirim inş

canım daha var işte ama çokda gecikme derim sana ben ağırlaşıyoruz ztn dolaşabilcekmisin yılbaşında açılcak ve sonuncu ayımızda olcaz heran herşey olabilirde inş.sağlıklı zamanında gelirler tabi ama her ihtimalide gözönünde bulundurmamız lazım

ne kadardı manueller ıyı olmazmı sencede?yorumlara baktım genel elektrıklı tavsye edıo manuel yorucu oluyo falan dıolar ama yıne ne bılım bılemedım

tuğbişşşş odada arkadaşım manuelini kullanıyordu ellerimiz kopuyordu valla çok zaman alıyordu birde tabii o yüzden ben elektriklisini alacağım inş. elektriklisine 175 tl dedi bacımmm manuel olarakta kullanabiliyormuşsun

Son düzenleme:

ben de bır an evvel herseyı alayım ıstıyorum cok cabuk yoruluyorum artık ama sımdılık ımkan yok Beklıyorum bakalım

ben de bır an evvel herseyı alayım ıstıyorum cok cabuk yoruluyorum artık ama sımdılık ımkan yok Beklıyorum bakalım

Ewet hiçbirimiz eskisi gibi değiliz çok çabuk yoruluyoruz eskiden ordan oraya zıplayan ben nasıl nefes nefese kalıyorum onu farkettim dün mobilya bakarken

tuğbacığımmmm bende almadım havuzlu handa buldum ben aventin elektrikli olanından alacağımda

ne kadardı manueller ıyı olmazmı sencede?yorumlara baktım genel elektrıklı tavsye edıo manuel yorucu oluyo falan dıolar ama yıne ne bılım bılemedım

selan kızlar,

hayırlısıyla kucağınıza almanızı dilerim bebeklerinizi :)

süt sağma makinesinden konuşuyorsunuz.topikte gezerken gördüm.kararsız kalmışsınız sanırım. ablam,iş arkadaşım,patronumun eşi medela elektrikli süt sağma makinesini kullandı.hepsi de çok memnun kaldı.Ablam almadan mağazadaki çalışana sormuş bu markayı tavsiye etmişler.
el pompasının eli çok yordugundan ve yeterli verim alınmadığını biliyorum.

naçizane bir fikir verirse size ne mutlu bana :)

Son düzenleme:

selam , ürün çok güzel görünüyor bende internetten görmüştüm bu modeli sadece düz hoş, fiyatı ne kadar bu takımın tek karyola fiyatı nedir biliyormusunuz?
güle güle kullanın.

selam , ürün çok güzel görünüyor bende internetten görmüştüm bu modeli sadece düz hoş, fiyatı ne kadar bu takımın tek karyola fiyatı nedir biliyormusunuz?
güle güle kullanın.

1800 den 1490 a inmişti benm baktığım yerde ama bu bahsettiğim şifonyer 3 kapılı dolap ve büyüyen beşik fiyatıydı tek olarak sormadım ama öğrenip bilgi veririm sizede.

kızlar bacak içlerime doğru arka ve ön taraflarımda kemik ağrısı var sanki olan varmı vajina yanlarında kemik ağrısı gibi bazen ara ara olan bi ağrı ay bide gece yatarken karın yanlarım yan dönüşlerle kramp oluyor

1800 den 1490 a inmişti benm baktığım yerde ama bu bahsettiğim şifonyer 3 kapılı dolap ve büyüyen beşik fiyatıydı tek olarak sormadım ama öğrenip bilgi veririm sizede.

Bende hummalı şekilde araştırıyorum ama bir türlü karar veremiyorum:))
mothercare in karyolaları çok hoşuma gitti aklıma en çok yatan o ama istediğim modelin beyazı stokta yokmuş. Diğerleri biraz pahalı sonra 2 senelik bör çözüm bulalım sonrasında çocuğun karakterine göre bir yöntem izleriz diyorum 2 sene kullanacağım bir syee de tonla para dökmeyeyim ikea ya bakayım diyorum aklıma ikinci yatanda o birde iste böyle siteleri gezerken bakıyorum sizin baktığınız modele de bakmıştım ama büyüyün yatak bana kaba görünüyor ben yatak odama koyacağım bir kaç ay sonra taşınacağım şimdiden evi tıkış tıkış yapmaya gerek yok diyorum birde orada küçük ama eve gelince kocaman oluyor bu tarz mobilyalar:)) bir iki hafta içinde karar vermek lazım çünkü mobilyada alıp eve gelemiyorsun malesef 15 30 gün arasında değişiyor firmaların teslimat süreleri.. hayırlıısı bakalım:)) sevgiler.

bu arada büyüyen beşik bakan güzel anneler ben çok uyguna buldum bi yerde görmedim kalitesini ama büyük ihtimal ordan alıcam 330 tl idi üstündekide çıkarılıp çalışma masası oluyordu sonradan kargo firmaya ait yolluyorlarmış ama kurulumu size ait dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…