- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.081
heheh sende ben gibi kağan kocatepeci sinne güzel diyorum bebeğimi kucağıma almama az kaldı diyorum onu dinledikçe ama banu çiftçi yi dinleyincee off diyorum dönüyorum sonra dr kaan a
kızlar bu ağrılar sizlerdede varmı ya
ya o banu çiftçi ayları mı şaşırmış ne, 5 hafta bir ay atlamıyoruz ki biz, 4 haftada bir atlıyoruzne bilim o sanki normal ay hesaplıyo gibi geldi bana. adetimizi de 4 hafta da bir olmuyomuz bu da onun gibi.
ya benim her yerim ağrıyor. hangisini tarif edeyim tatlım
belim, sırtım, kasıklarım, karnım geriliyo bi yandan, yavaş yavaş artıyo şikayetler.
ya benim her yerim ağrıyor. hangisini tarif edeyim tatlım
belim, sırtım, kasıklarım, karnım geriliyo bi yandan, yavaş yavaş artıyo şikayetler.
slm kızlar hayırlı haftalar
biz cumartesi günü şeker yüklememizi yaptırdık 2 bardak o şekerli iğrenç şeydenzorla öğürerek içtim ama çok şükür şeker falan çıkmadı ortalama değer 120 yse benimki 126 çıktı doktorda iyi dedi kızçemi de gördük bi esnedi bize çok güzeldi yawrum benim 870 gr 34 cm olmuş herşeyi çok iyi dedi doktorumuz çok şükür
bu sabahta tetanozumuzun 2. olduk inşallah bu sefer ağrımaz kolum
birde doktor omega 3 yazdı daha doğrusu düzenlii balık ve ceviz yemediğim için ben istediim doktor marincup yazdı ama ben solgar 700 lük aldım eczacı arkadaşımda onu kullanıyomuş daha öncede solgarın daha iyi olduğunu duymuştum aranızda kullanan varmı acaba
Pofikci sen şişlide mi oturuyorsun...orada bit pazarı açıldı yeni ben hiç gitmedim ama giden arkadaşlarım pazar gibi kocaman bir yer olduğunu söylüyor bebek kıyafetleride varmış...
Pofikci sen şişlide mi oturuyorsun...orada bit pazarı açıldı yeni ben hiç gitmedim ama giden arkadaşlarım pazar gibi kocaman bir yer olduğunu söylüyor bebek kıyafetleride varmış...
yook şişlide oturmuyorum ben. pendikte oturuyorumama duymadım o pazarı. ben baktımda baya bir şeyler almışım ha. anammmm yavaş yavaş yaptım. telaşa gerek kalmadan nerdeyse tamamladım pendiğe yakından sahildeki ctesi pazarını tavsiye ederim. devasa biyer
yook şişlide oturmuyorum ben. pendikte oturuyorumama duymadım o pazarı. ben baktımda baya bir şeyler almışım ha. anammmm yavaş yavaş yaptım. telaşa gerek kalmadan nerdeyse tamamladım pendiğe yakınsan sahildeki ctesi pazarını tavsiye derim devasa bi yer
OO bayağı uzakmışsın buraya haha nerden aklımda kalmışsa sanki şişlide oturuyorsun gibi kalmış okuduklarımdaan cicilerini güle güle kullan. Valla ben daha hiç birsey almadım almadıkçada nerden başlayacağımı bilemiyorum bilemedikçede öle kal geliyor hahahah sağ sağlim doğsunda diyorum bir günlük iş aslında ama işte listemde hazır aslında:) bu hafta evde baştan sona bir temizlik işi olacak onu halledeyim sonrada alışverişe kanalize alacağız bakalım. Sen ne iyi yapmışsın yavaş yavaş tamamlayarak strese girmezsin hiç olmazsa:)) bizde de teyzeler halalar anne vs alacakları vr bende biraz ondan kalıyorum aynı şeylerden çok çok olacağına onlar bir alsın ben eksikleri tamamlayayım diyorum ama bakalım artık:))
kızlar cumartesı pazar yaprak kımıldamıyor burda pazartesı bı oluyo acısını cıkarıyorsunuz sabahtan berı kac sayfa bırıkmıs haaaa:)
ben çalışıyorum, hafta sonu pek fırsatım olmuyo açmaya. daha da bitmedi evdeki işlerim. evle uğraştım az hafta sonu.. çoook yorucuydu o ayrı.kızlar cumartesı pazar yaprak kımıldamıyor burda pazartesı bı oluyo acısını cıkarıyorsunuz sabahtan berı kac sayfa bırıkmıs haaaa:)
of anam off dün resmen yatakta kemik ağrısından ağlıcaktım eşim gördü üzüldü halime dedim dayan geçiçek az kaldı bebeğin için dedim bide sıpa vurdukça çişim afedersin nası geliyor karnıma biri elelyincede of of şu an gene sıkışıkım hep böle
artık keyif mi yaparım daha çok mu yorulurum göreceğiz benim fındık kurdu bi dakika yerin de durmuyor dün bi temizlik yapayım dedim ben de önce girişti işe :)hmmmm anladım hadi bakalım hayırlısı olsun o zaman ne yapalım tabii bakamaz elada küçük henüz olmaz yani keyif yap azıcık kız evde
kızlar cumartesı pazar yaprak kımıldamıyor burda pazartesı bı oluyo acısını cıkarıyorsunuz sabahtan berı kac sayfa bırıkmıs haaaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?