2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
slm ama ne değişik bir duygu dimi içinde onu yavaş yavaş büyüüfğü hisetmek kaç haftalıksın bu arada bende 15 +5 günlüğüm

slm tatlımm :) aynen o kadar değişik bir duyguki şu an oynaması falannn hep oynasın istiyorum içimde tepiklesinn :) 27.haftamdayım bitanem bu arada Sanada hayırlı olsun Rabbimm hepimize sağsağlim kucaklarımıza almayı nasip etsinn aminnnnnnnnnnnn

Artık testler mestler geride kaldı sadece ne aldık ne yaptık. gelişimi nasıl onları konuşur oldukyarın bi bakıcaz 37 haftadayız kızıma kavuşmama az kaldı

benim kendi evim odada boş duruyo oyüzden böylesini tercih ettim + ilk çocuğumuz oyüzden geçiştirmek istemedim ama tabiki yatak odama alacak olsam muhtemelen sadece bi oyun parkı ile dizayn ederdim yapcak bişi yok 20 günden aşağı getiremiyolarmış bu modelide bide mobilyanın kokusunun fln çıkması muhabbeti var ya anca sil temizle kıyafetleri yıka ütüle derken ztn zaman geldi çattı

Heee Kağan kocatepe ye göre 28-32 8. aya giriyoruz:) ben yarın 28. haftama giriyorum

29.haftamdayım demekki 8.aydamıyım kağan amcaya göre :)))

Artık testler mestler geride kaldı sadece ne aldık ne yaptık. gelişimi nasıl onları konuşur oldukyarın bi bakıcaz 37 haftadayız kızıma kavuşmama az kaldı

aynen canımmmmm oy oy 32 .haftadan sonrada iki haftaya düşcek kontroller sık sık görcez meleklerimizi benim sonraki kontrol 13 aralıkta iple çekiyorum yaaaa

evet resmen 8 aydan gün almış bulunuyosun..

bitanemmm 25 ocak ile 10 şubat arası doğum süreci senin artık sayam orayı geldi gelecek yani meleğin o günlerde benimde 1 ile 20 si arasını saymıyorumm

4 haftada bir sayarsak ayı şu anda 8.ci aydan gün alcaz. zaten gebelik 9 ay 10 gün. ama hiç biri o kadar beklemicek göründe bakın
yani 2,5- 3 ayımız kaldı

ayy heyecan yaptım yeminle yaaa ::)))

hehehe tatlı ve güzel heyecanlar bunlar yavrummm ah ah çabuk gelsin şu ocak sonu ve şubat başııı da ALLAHIN izni ile alalım sağ sağlim meleklerimizi kucaklarımıza hep hayal kuruyorumm bebek arabssı puseti ile evde dolaşıyorummm dışarda gezdiğimi hayal ediyorumm annemmmmmmmmmmmmm :)

2.5 ay ama kasımda bitti sayılır aralık ocak var sonra doğum süreci bekleme başlıyor :) yani 2 ayyyy ne kadar kısalttım dimi eşimde gülüyor benim hesaplammalarıma

hele benimkine kalsa hala 6,5 aylığım çok abartıyomşum ben 7 diyince kızıyo şimdi desemki 8.aydayım abartma dicek bana

sedacım hoşgeldin nasılsın?bebiş nasıl cnm

doğum izni 6 aya çıkacaktı. ondan haber var mı? merak ediyorum. çalışan anneyim ben. 37. haftaya kadar çalışacağım. sonra iznim başlayacak. 4 ay çok yetersiz bebeğimin bakımı için. ne olur güzel haberler verin.

saol canım marincup biraz daha düşük diye solgar aldım çünkü hamileliğimin başından beri çok nadir ceviz yedim bide balık haftada 2 kere yemek gerekiyoömuş ben neredeyse ayda 1 yiyiyorum oyüzden daha iyisinden alayım dedim inşallah faydası olur

meltemmm ezio sling almıştın sen dimi? nasıldı memnun muydun indirimde yakalım da...ama unnado da alayım mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…