- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.101
slm ama ne değişik bir duygu dimi içinde onu yavaş yavaş büyüüfğü hisetmek kaç haftalıksın bu arada bende 15 +5 günlüğüm
Bende hummalı şekilde araştırıyorum ama bir türlü karar veremiyorum:))
mothercare in karyolaları çok hoşuma gitti aklıma en çok yatan o ama istediğim modelin beyazı stokta yokmuş. Diğerleri biraz pahalı sonra 2 senelik bör çözüm bulalım sonrasında çocuğun karakterine göre bir yöntem izleriz diyorum 2 sene kullanacağım bir syee de tonla para dökmeyeyim ikea ya bakayım diyorum aklıma ikinci yatanda o birde iste böyle siteleri gezerken bakıyorum sizin baktığınız modele de bakmıştım ama büyüyün yatak bana kaba görünüyor ben yatak odama koyacağım bir kaç ay sonra taşınacağım şimdiden evi tıkış tıkış yapmaya gerek yok diyorum birde orada küçük ama eve gelince kocaman oluyor bu tarz mobilyalar:)) bir iki hafta içinde karar vermek lazım çünkü mobilyada alıp eve gelemiyorsun malesef 15 30 gün arasında değişiyor firmaların teslimat süreleri.. hayırlıısı bakalım:)) sevgiler.
HeeeKağan kocatepe ye göre 28-32 8. aya giriyoruz:) ben yarın 28. haftama giriyorum
Artık testler mestler geride kaldısadece ne aldık ne yaptık. gelişimi nasıl onları konuşur olduk yarın bi bakıcaz 37 haftadayız kızıma kavuşmama az kaldı
benim kendi evim odada boş duruyo oyüzden böylesini tercih ettim + ilk çocuğumuz oyüzden geçiştirmek istemedim ama tabiki yatak odama alacak olsam muhtemelen sadece bi oyun parkı ile dizayn ederdim yapcak bişi yok 20 günden aşağı getiremiyolarmış bu modelide bide mobilyanın kokusunun fln çıkması muhabbeti var ya anca sil temizle kıyafetleri yıka ütüle derken ztn zaman geldi çattı
29.haftamdayım demekki 8.aydamıyım kağan amcaya göre :)))
29.haftamdayım demekki 8.aydamıyım kağan amcaya göre :)))
evetresmen 8 aydan gün almış bulunuyosun..
yesinler senin kağan amcanı
ciddenmi yaa 8.ay nasıl oluyo kızlar ya kasımdan 10 gün var aralık 31 ocak 31 10 günde şubattan 2,5 ay var daha 8+2,5 desem 10,5 eder :))matemetiğin son bulduğu nokta
:)))sen nerdesin söle bakem özledimmmm kızım yaaa
bitanemmm 25 ocak ile 10 şubat arası doğum süreci senin artık sayam orayı geldi gelecek yani meleğin o günlerde benimde 1 ile 20 si arasını saymıyorumm
ciddenmi yaa 8.ay nasıl oluyo kızlar ya kasımdan 10 gün var aralık 31 ocak 31 10 günde şubattan 2,5 ay var daha 8+2,5 desem 10,5 eder :))matemetiğin son bulduğu nokta
:)))sen nerdesin söle bakem özledimmmm kızım yaaa
ayy heyecan yaptım yeminle yaaa ::)))
iyi noolsun hesap yapıyoruz
seven seas pulse ismi bu tatlım ama ben bu konuyla ilgili bi başlık açmıştım orda marincap haftada iki defa kullnan vardı doktorum bana balık yediğin günler hariç hergün iç dedi bana yazdığını bennde bana fazlamı dedi benmi yanlış duydum diye doktora sordum tekrar hergün dedi balık yediğin günler hariç dedi yani sen doktorunu dinle bitanem her doktorun doğrusuda bir değil farklılıklar olabiliyor bizde bilmeyince uyuyoruz onlara
hele benimkine kalsa hala 6,5 aylığım çok abartıyomşum ben 7 diyince kızıyo şimdi desemki 8.aydayım abartma dicek bana
sedacım hoşgeldin nasılsın?bebiş nasıl cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?