- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.121
tuğbişşşş odada arkadaşım manuelini kullanıyordu ellerimiz kopuyordu valla çok zaman alıyordu birde tabii o yüzden ben elektriklisini alacağım inş. elektriklisine 175 tl dedi bacımmm manuel olarakta kullanabiliyormuşsun
Ya hanımlar ben nefes alırken zorlanıyorum, sizde öylemisiniz? Çok çabuk yorulmak zaten yaşam tarzım oldu
28. hafta bitince 7 ayımız bitmiş oluyorcokk guzell yapıonuzzzsu 7 ye mı gırdık 8 e mı olayını bende kavrayabılmıs deılımm amaa
hele benimkine kalsa hala 6,5 aylığım çok abartıyomşum ben 7 diyince kızıyo şimdi desemki 8.aydayım abartma dicek bana
bende 6 aylığım diyorum 27 haftalığım deyince kaç ay oluyo diyolar valla tam olarak bende bilmiyorum diyorum
kacıs yok bayılcam paraları yanii
ahh olmazmı 5 dk yol yurusem mahvoluyrum nolcak bu halım bılmyrum
kacıs yok bayılcam paraları yanii
ahh olmazmı 5 dk yol yurusem mahvoluyrum nolcak bu halım bılmyrum
ben de özledim bende resmin var şuan elimde sana koşmak isterim derman yok dizlerim de
28. hafta bitince 7 ayımız bitmiş oluyor
helee ben, sırt ustu yatarken tıkanıorum resmen hıc nefes alamaıorum, bı daralma halı var bı suredır tıkanıorum:18:
anammm nasıpse ben 8 e gırıorum bu hafta yanıı
aynen canım bende iyiyim şimd,ilik kasılmalar fln var ama iyiyiz şükür benim minik erkeğimde tepiniyo teyzesi içeridehosbuldum canım, sen nasılsıınn? cok sukur, tepısıp duruyo erkegım annesını eglendırıyooo
hele benimkine kalsa hala 6,5 aylığım çok abartıyomşum ben 7 diyince kızıyo şimdi desemki 8.aydayım abartma dicek bana
bende 6 aylığım diyorum 27 haftalığım deyince kaç ay oluyo diyolar valla tam olarak bende bilmiyorum diyorum
aynen yaaa neyse doğunca rahatlıcazcvp sıkıntımız olmıcak
ben de özledim bende resmin var şuan elimde sana koşmak isterim derman yok dizlerim de
sinemmmmmmmmmmmm çıldırtma adamı pislikk yaa:)
aynen canım bende iyiyim şimd,ilik kasılmalar fln var ama iyiyiz şükür benim minik erkeğimde tepiniyo teyzesi içeride
şşşşt dalaşmayın bakeimm
aynen canım bende iyiyim şimd,ilik kasılmalar fln var ama iyiyiz şükür benim minik erkeğimde tepiniyo teyzesi içeride
masallahhh masallahhh
ay tıkanıyorum deme nefesim daralıyo
tubilim bide sen anlat benim kafa karman çorman ztn bu konuda:))
benm bıldgm ay hesaplaması tam 9 ay 10 gun hesabna gore oluyo
22.hafta-5 ay bitmiş 6.aya giriş
26.hafta-6 ay bitmiş 7.aya giriş
30.hafta-7 ay bitmiş 8.aya giriş
34.hafta-8.ay bitmiş 9.aya giriş
38.hafta-9.ay bitmiş
38-40 -9 aydan sonrakı 10 gunluk sure
bendekı bu hesap aklıma cok yatıo bıara benmde kafamda karsmstı bu hesapla kafama oturdu sımdı ben yarın 30+0 olyrum mesela 7ayım bitmiş 8.aya gırmıs oluyorum 28ı 4 bolunce tamm 7 oluyo ama aylar ıcınde 5 hafta olan aylarda var 28. haftandasın dyelmkı 7.ayının ıcındesın 2 hafta snra 7. ayn btcek obur turlu olnca hamılelık 10 aydan fazla oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?