2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
vajina kemiklerimin szıladığını hissediyorum yaa

bende de var o, özellikle biraz yürüyüş yapsam hemen başlıyo bacaklarımı kaldırıp indiremiyorum en ufak açsam canım yanıyo

meltemmm ezio sling almıştın sen dimi? nasıldı memnun muydun indirimde yakalım da...ama unnado da alayım mı bilemedim

gittigidiyorda 54 liraydı, şimdi almak istemezsen ordan her daim alabilirsin

28. hafta bitince 7 ayımız bitmiş oluyor
ben bi yerde şöle okudum haftax7/30 kaç aylık olduğumuzu veriyomuş yani:

varsayalım 28. haftadayız 28x7/30= 6 ay 16 günlük yani 28. hafta yaklaşık 6,5 aylık a denk geliyooo

Son düzenleme:
şimdi 28. hafta bitince 7. ay bitmiş mi oluyor yahu ...

canımmmmmmmmmmm aynen dünde yürüyüş yaptımm kasıldımm acıdı hep canımmm baya yürüdük eşimle normal sanırım bu durum

anammmmm ne geveze hatunlarsınız yahu oku oku bitmedi valla zaten gözlerim bozuk herkes iyi sanırım..bi ay hafta muhabbeti olmuş ben de 4 haftayı 1 ay kabul edip hesaplıyorum valla bu hafta daha yeni 7. aya girdim o hesaba göre amaaan kafanıza göre takılın işte

gittigidiyorda ürün satışı kapanmıştır yazıyo canım yaa...zaten aldım bile

anaaaaaaaaaaaaam 99 günüm kalmış ya benim 2 haneli günlere düşmüşüm zaten en son ben vardım ben de 3 hanelilerden kurtuldum oleyyyy

şimdi 28. hafta bitince 7. ay bitmiş mi oluyor yahu ...

kızlar kaan amca yı dinliyorum bende öyle olunca hem bebeğimi kucağıma almama az kaldı diyip dayanıyorumm :) bi yerde okumuştumm son doğum tarihinden 2 hafta önce doğarmış bebeklerin çoğu yani büyük olasılık ben ocak sonu ve şubat 20 arası doğum yapıcam herhangi bi gün o yüzden ocak ve aralığı sayıyorum kasımıda bitti görüyorumm yani yakın olduğunu bilmek bana iyi geliyor

aynen ha 7 ay ha 8 ay farketmez dgrcagmz gunler bellıde aklıma yatan bı hesap vardı paylasım dedydım:)

iddalaşmak istemem ama benm hesabıda ben burda bırınden duymustum cok da mantıklı gelmstı halada gelıo canım ayrca her ay 4 hafta cekmez ayrca artık gunlerde vardır

arkadaşlar neden anlamıyosunuz, evet ay 4 hafta değildir. ama gebelikte bu farklıdır. yani tıbben 4 haftada bir ay değişir. hanımlar çoğunuz 4 haftada bir adet olmuyomusunuz?
bu da onun gibi. her ay 28 çekmez biliyorum ama gebelik farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…