- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.141
vajina kemiklerimin szıladığını hissediyorum yaa
meltemmm ezio sling almıştın sen dimi? nasıldı memnun muydun indirimde yakalım da...ama unnado da alayım mı bilemedim
ben bi yerde şöle okudum haftax7/30 kaç aylık olduğumuzu veriyomuş yani:28. hafta bitince 7 ayımız bitmiş oluyor
40-28=12 kalan haftamız.
12 hafta da 3 ay yapar yani 2,5-3 ayımız kaldı hanımlar bu kadaaarrr
şimdi 28. hafta bitince 7. ay bitmiş mi oluyor yahu ...
bende de var o, özellikle biraz yürüyüş yapsam hemen başlıyo bacaklarımı kaldırıp indiremiyorum en ufak açsam canım yanıyo
gittigidiyorda 54 liraydı, şimdi almak istemezsen ordan her daim alabilirsin
ben bi yerde şöle okudum haftax7/30 kaç aylık olduğumuzu veriyomuş yani:
varsayalım 28. haftadayız 28x7/30= 6 ay 16 günlük yani 28. hafta yaklaşık 6,5 aylık a denk geliyooo
40-28=12 kalan haftamız.
12 hafta da 3 ay yapar yani 2,5-3 ayımız kaldı hanımlar bu kadaaarrr
bende de var o, özellikle biraz yürüyüş yapsam hemen başlıyo bacaklarımı kaldırıp indiremiyorum en ufak açsam canım yanıyo
gittigidiyorda 54 liraydı, şimdi almak istemezsen ordan her daim alabilirsin
ben bi yerde şöle okudum haftax7/30 kaç aylık olduğumuzu veriyomuş yani:
varsayalım 28. haftadayız 28x7/30= 6 ay 16 günlük yani 28. hafta yaklaşık 6,5 aylık a denk geliyooo
gittigidiyorda ürün satışı kapanmıştır yazıyo canım yaa...zaten aldım bile
pcakan teyzemizden hediyemiz geldi kızlar hediye topiğimize ekledikkk buradandan çok çok teşekkür ediyoruz kızımla kesisine bereket
şimdi 28. hafta bitince 7. ay bitmiş mi oluyor yahu ...
anammmmm ne geveze hatunlarsınız yahu oku oku bitmedi valla zaten gözlerim bozukherkes iyi sanırım..bi ay hafta muhabbeti olmuş ben de 4 haftayı 1 ay kabul edip hesaplıyorum valla bu hafta daha yeni 7. aya girdim o hesaba göre amaaan kafanıza göre takılın işte
gittigidiyorda ürün satışı kapanmıştır yazıyo canım yaa...zaten aldım bile
iddalaşmak istemem ama benm hesabıda ben burda bırınden duymustum cok da mantıklı gelmstı halada gelıo canım ayrca her ay 4 hafta cekmez ayrca artık gunlerde vardır
anaaaaaaaaaaaaam 99 günüm kalmış ya benim 2 haneli günlere düşmüşümzaten en son ben vardım ben de 3 hanelilerden kurtuldum oleyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?