- 5 Nisan 2010
- 600
- 17
- 118
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.161
hadi ya bende daha geçen gün baktım vardı neyse dedim burdan alırım uygun zamanda neyse, güle güle kullann
aynen ha 7 ay ha 8 ay farketmez dgrcagmz gunler bellıde aklıma yatan bı hesap vardı paylasım dedydım:)
oglus acele etmezse 101 gunle en geride ben kaldim
arkadaşlar neden anlamıyosunuz, evet ay 4 hafta değildir. ama gebelikte bu farklıdır. yani tıbben 4 haftada bir ay değişir. hanımlar çoğunuz 4 haftada bir adet olmuyomusunuz?
bu da onun gibi. her ay 28 çekmez biliyorum ama gebelik farklı
canım bende dönerken acıyo karnım çok hızlı dönmemeye çalışıyorum o zaman olmuyor...kızlar bacak içlerime doğru arka ve ön taraflarımda kemik ağrısı var sanki olan varmı vajina yanlarında kemik ağrısı gibi bazen ara ara olan bi ağrı ay bide gece yatarken karın yanlarım yan dönüşlerle kramp oluyor
solgar çok kaliteli bi marka hiç endişe etmeden içebilirsin canımslm kızlar hayırlı haftalar
biz cumartesi günü şeker yüklememizi yaptırdık 2 bardak o şekerli iğrenç şeydenzorla öğürerek içtim ama çok şükür şeker falan çıkmadı ortalama değer 120 yse benimki 126 çıktı doktorda iyi dedi kızçemi de gördük bi esnedi bize çok güzeldi yawrum benim 870 gr 34 cm olmuş herşeyi çok iyi dedi doktorumuz çok şükür
bu sabahta tetanozumuzun 2. olduk inşallah bu sefer ağrımaz kolum
birde doktor omega 3 yazdı daha doğrusu düzenlii balık ve ceviz yemediğim için ben istediim doktor marincup yazdı ama ben solgar 700 lük aldım eczacı arkadaşımda onu kullanıyomuş daha öncede solgarın daha iyi olduğunu duymuştum aranızda kullanan varmı acaba
6 aya çıkmadı henüz canım malesefdoğum izni 6 aya çıkacaktı. ondan haber var mı? merak ediyorum. çalışan anneyim ben. 37. haftaya kadar çalışacağım. sonra iznim başlayacak. 4 ay çok yetersiz bebeğimin bakımı için. ne olur güzel haberler verin.
canm sen nıe okadar ısrar edıosunkı tamm o senn hesabn buda benm hesabım herkes aklına yatana uysun ne farkeder
ayol ne ısrar edicem.
doktorumun demesi o... sen benim hastane çıkışımı beğendinmi ondan haber ver
Eki Görüntüle 556753
mesela bu var canım ,ben bi mağazadan aldım ama internetten şu an araştırdım sitelerde mevcut. Markası ciccim ,sen de bakabilirsin çeşitlerine
:)tamm canm ole olsn ozaman
ne kızıyosun ki:44:
:44::44::44:hastane çıkışımı beğenmedinmi
kızmadım bebegım nıe kızım:)
aynı ürünü gittigidiyor da gördüm bugün 40 tl dı yanlış hatırlamıyorsam çivil bebe dede var hatta ben almıştım sonra geri bıraktım tek renk olsun diye krem aldım
vayyyy cimbomlu kızını şimdiden taraftarlı yapıcak :)bak haaala hastane çıkışıma yorum yapmadı
bak haaala hastane çıkışıma yorum yapmadı
güzelmiş kız güle güle giysin prensesin anam ben de gs ama kesinlikle alamam eşim koyu fb li netten mi aldın bu ürünü fb lisi de varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?