2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hadi ya bende daha geçen gün baktım vardı neyse dedim burdan alırım uygun zamanda neyse, güle güle kullann

teşekkür ederim ben gittigidiyor a öyle sık bakmıyorum da hiç farketmemişim o yüzden neyse canım yine de uyguna geldi...inşallah kargoda sorun çıkmaz...

aynen ha 7 ay ha 8 ay farketmez dgrcagmz gunler bellıde aklıma yatan bı hesap vardı paylasım dedydım:)

iyi yapmışsın canım zaten doktorlar bile farklı anlatıyo intte baksana ...ben de eşime 7. aya girdik diyince yok artık o kadar olmamıştır diyo anlatıyorum nasıl hesapladığımı benim kafamı karıştırma ben hafta hesaplıyorum 26. haftadayız 40a kadar doğacak o kadar diyo

canm sen nıe okadar ısrar edıosunkı tamm o senn hesabn buda benm hesabım herkes aklına yatana uysun ne farkeder

merhabalar kızlaar :):) kaç aylık olduğumuzu tartışmışsınız bende kendimce şöyle bir formül buldum, yeni hamilelik geçirmiş olanlara haftamı söylüyorum onlar zaten kaç aylık diye sormuyorlar :) teyzelere fln 6 ayı bitirdim diyorum 7 aylık deyince aralık gibi doğurursun o zaman diyolar kişiye göre söylüyorum yani, şu anda 7 aylık olduğumuzu söylersek toplamda 10 ay sürüyor gebelik, zaten buradaki takvime bakacak olursanız 10 ayda bitiyor takvim :)
her iki hesaplamada doğru bakış açısına göre
canım bende dönerken acıyo karnım çok hızlı dönmemeye çalışıyorum o zaman olmuyor... solgar çok kaliteli bi marka hiç endişe etmeden içebilirsin canım 6 aya çıkmadı henüz canım malesef çalışma bakanı pek sıcak bakmıyormuş bu olaya, zaten rapor hakkıyla 6 aya tamamlanıyor aslında...

slm güzel hamişler ve güzel bebişleri umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım
bizde iyiyiz yarını dört gözle bekliyoruz kontrolümüz var

gule gule kullaniiiin

zurafali takimlari cok seviyorum ben de erkek bebise gore olani var mi ki bunun. nerden aldin

mesela bu var canım ,ben bi mağazadan aldım ama internetten şu an araştırdım sitelerde mevcut. markası ciccim ,sen de bakabilirsin çeşitlerine

Eki Görüntüle 556753

mesela bu var canım ,ben bi mağazadan aldım ama internetten şu an araştırdım sitelerde mevcut. Markası ciccim ,sen de bakabilirsin çeşitlerine

aynı ürünü gittigidiyor da gördüm bugün 40 tl dı yanlış hatırlamıyorsam çivil bebe dede var hatta ben almıştım sonra geri bıraktım tek renk olsun diye krem aldım

aynı ürünü gittigidiyor da gördüm bugün 40 tl dı yanlış hatırlamıyorsam çivil bebe dede var hatta ben almıştım sonra geri bıraktım tek renk olsun diye krem aldım

krem dedigin şuu organik diye satilanlar di mi. ben onlari da cok begeniyorum ama yenidogan bebek icin cok mu renksiz olur dye dusunuyorum. baska renk de olmuyo onlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…