- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.181
ben bunu netten değil gs store dan aldım 80 tl ama FB li de çok güzel şeyler var. her yerde fanatik ürünler satılıyor ama lisanslı olmuyolar.
bak haaala hastane çıkışıma yorum yapmadı
biz de baktık ist forum da ama hiç güzel değildi battaniyesi filan yoktu netten de resmi sitesine baktım orda da yoktu bulsam eşime süpriz yapacaktım
krem dedigin şuu organik diye satilanlar di mi. ben onlari da cok begeniyorum ama yenidogan bebek icin cok mu renksiz olur dye dusunuyorum. baska renk de olmuyo onlarda.
canım ilk defa duydum,şikayetvar.com sitesine bi yaz bakalım çok şikayet varsa almazsın biz öyle yapıyoruz bilmediğimiz siteler olunca :)kızlar bebekhouse diye bi site buldum park yatak ararken...fiyatı çok uygun kargo ücreti falan da istemiyolar hemen de gönderiyolar ama siteyi ilk defa gördüm alışveriş yapan var mı? varsa burdan alcam...mağazası da ankaradaymış mağazasını bilen de olabilir belki aranızda
ee baktım ben sebamed ürünlerine kredi kartı fiyatı bildiğin liste fiyatı. başka türlü nası alıcazki nettenkızlar bebekhouse diye bi site buldum park yatak ararken...fiyatı çok uygun kargo ücreti falan da istemiyolar hemen de gönderiyolar ama siteyi ilk defa gördüm alışveriş yapan var mı? varsa burdan alcam...mağazası da ankaradaymış mağazasını bilen de olabilir belki aranızda
canım ilk defa duydum,şikayetvar.com sitesine bi yaz bakalım çok şikayet varsa almazsın biz öyle yapıyoruz bilmediğimiz siteler olunca :)
ee baktım ben sebamed ürünlerine kredi kartı fiyatı bildiğin liste fiyatı. başka türlü nası alıcazki netten
o sitede yok canım yaa hiç şikayet...hiç bişey yok yani
EVET SEKERIM BUGUN TET EDIP ONAYLADIM BENDEN GECTI YANI URUN:)meltemmm ezio sling almıştın sen dimi? nasıldı memnun muydun indirimde yakalım da...ama unnado da alayım mı bilemedim
ANNEMMMMMM DOGURCAN KIZ AZ KALDI:)))anaaaaaaaaaaaaam 99 günüm kalmış ya benim 2 haneli günlere düşmüşümzaten en son ben vardım ben de 3 hanelilerden kurtuldum oleyyyy
rica ederim canım, bacaklarımda kemik ağrısı var demişsin ya, benimde bacaklarımın içi ağrıyo ama tutulmuş gibi, çok terliyorum gece sonra açıyorum üstümü sanırım üşütmekten tutuluyo sanki çok spor yapmışsında tutulmuş gibi...bundan sonra ani harektler yapmamız lazım artık, kaslar kemikler iyice gevşedi :)zeysimaaa tatlımmm ve onun güzel meleği cevabınnn için teşeşkür ederimmmmmmmmmmm güzel annişyavaş dönemye çalışıcam bundan sonra
EVET SEKERIM BUGUN TET EDIP ONAYLADIM BENDEN GECTI YANI URUN:)
ANNEMMMMMM DOGURCAN KIZ AZ KALDI:)))
kızlar bu arada hep bebege alınanları ve gecelıklerı paylastık , ben bugun gıttım hastane cıkısı yatagıma sermek ıcın saten nevresım takımı aldım 1 tane daha ıstıyorum degısımlı sermek ıcın bakın bakalım beegenecekmısınız?Eki Görüntüle 556801
eger yenı evlıysenız ceyızlerınız hala yenıyse gerek yok tabi, ben saten mevlut takımalrını mevlute sakladım ama lohusa zıyaretıne gelenler olacak bende yatak odamda duzgun carsaf takımları sermek ısterımay bde lohusa yatağımı çıktıbaşımıza yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?