- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.201
ben bu kadar tek renk yogun sevmıyorum daha soft renklerı sevıyorum gecıslı renklerı bırde dırek carsaflar kayıyor pamuk saten bakarsan daha rahat kullanırsın ben bu aldıgım nevresımı sonra gunlukte kullanmak ıcınde aldım bı daha nerde sercem kı
EVET SEKERIM BUGUN TET EDIP ONAYLADIM BENDEN GECTI YANI URUN:)
ANNEMMMMMM DOGURCAN KIZ AZ KALDI:)))
kızlar bu arada hep bebege alınanları ve gecelıklerı paylastık , ben bugun gıttım hastane cıkısı yatagıma sermek ıcın saten nevresım takımı aldım 1 tane daha ıstıyorum degısımlı sermek ıcın bakın bakalım beegenecekmısınız?Eki Görüntüle 556801
ben bu kadar tek renk yogun sevmıyorum daha soft renklerı sevıyorum gecıslı renklerı bırde dırek carsaflar kayıyor pamuk saten bakarsan daha rahat kullanırsın ben bu aldıgım nevresımı sonra gunlukte kullanmak ıcınde aldım bı daha nerde sercem kı
burda arkadaşımla da konuştuk. en güzeli havalı bi yatak örtüsü(şu an kullandığım daha basit bir örtü çünkü.. nevresim kaç gün takılı kalırki bi de ben geleni yatağımda karşılamam. direk salonda
Selam kızlar,herkesin yorumlarını okudum yataklar falan.Ben travel sistem graco kırmızı bebek arabası aldım yatağını da bayb2go hoşuma gitti fiyatıda uygun geldi bulunduğum yerde onu aldım oda kırmızı.bi yatağını almadım visco falan iyiymiş pamuk mu alsam onda karasız kaldım.bir de mevlüt okutacağımız zaman veya lohusa ziyaretinde yatak odamda ne işi var ya herkesin :)
ohhh neguzel:)huuu kızlar kızlarr
beni sınıfta bırakacaksınız artık bu ara ne geçmiş okuaybiliyorum ne de randımanlı okuyabiliyorum yaaa
arkadaşla sinemaya gittik bugün ablamıza ciciler de aldık döndük
e yemek yapıcam şimdi soona da eşim gelcek
böyle geçiyo günlerim
sinemada kuzum kıpır kıpır durmadı maşallahhhh:)
karı koca gelen mısafır oldugunda salonda rahat edemezsın emzırmek falan zor olur sezeryanda da yatman gerekecekburda arkadaşımla da konuştuk. en güzeli havalı bi yatak örtüsü(şu an kullandığım daha basit bir örtü çünkü.. nevresim kaç gün takılı kalırki bi de ben geleni yatağımda karşılamam. direk salonda
valla gelıyolar ama bayanlar erkekler pek gelmıyor:)Selam kızlar,herkesin yorumlarını okudum yataklar falan.Ben travel sistem graco kırmızı bebek arabası aldım yatağını da bayb2go hoşuma gitti fiyatıda uygun geldi bulunduğum yerde onu aldım oda kırmızı.bi yatağını almadım visco falan iyiymiş pamuk mu alsam onda karasız kaldım.bir de mevlüt okutacağımız zaman veya lohusa ziyaretinde yatak odamda ne işi var ya herkesin :)
valla soyleyen olursa eklerım ama ben sana kendı fıkrımı soyleyeyım "ela" kocamda bende cok begenıyoruz bıde arkadasımın kızı var tutku oda cok havalımeltemmmmm
sen listemizi yapmıştın yaa oraya isme karar verenler söylese de eklesen yaa:))
biz hala tam karar veremedik baksak şöyle bi
eda dedik bir süre vazgeçtik sonra nil sonra asya oldu onlardan da vazgeçtik şu an yeni isim aşamasındayız:)
kesınlıkle katılıyorumöyle düşünme , sen sezeryan diyosun en kötü ihtimalle en az bir hafta yataktasın e hiç mi kimse girmicek odana ????
ohhh neguzel:)
karı koca gelen mısafır oldugunda salonda rahat edemezsın emzırmek falan zor olur sezeryanda da yatman gerekecek
valla gelıyolar ama bayanlar erkekler pek gelmıyor:)
valla soyleyen olursa eklerım ama ben sana kendı fıkrımı soyleyeyım "ela" kocamda bende cok begenıyoruz bıde arkadasımın kızı var tutku oda cok havalı
kesınlıkle katılıyorum
yok kız ne organiği krem rengi seviyorum o yüzden aldım hatta set olarak yoktu 6 set aldım bide battani ye uydurdum takım gibi oldu organik settemi varmış
hadi yaaaaaaaaaa tuana o zamancanım ela kuzenimin kızı, tutku da kuzenim oluyor:)) asya beğenmiştim ben kızım asla beğenmedi bir türlü alıştıramadım vazgeçtim
1-2 tane var aklımızda bakalım 1 aya karar veririz artık:)
kesınlıkle gırılıyor odayailk doğumumda annem şu çeyiz işi yorganlar dantelli çarşaflar olur yaa onları sermişti:))
benim de evimde 1 tane bile dantel yoktur sevmem kesinlikle
ama anacım ben bebeylen başlamış onları hazırlatmaya hadi dedim hevesi kalmasın
ama bunda da benim hevesim kalmasın dimi ama:)
ben saten koyu yeşil örtülü takım almıştım onları kullanacağım
ve kesinlikle yatak odasına giren çok oluyor
hiçbişi olmasa bebek orda uyuyor ona bakmaya giriliyor kızlar
evet bebek dogunca yatak odası mahremden cıkıyor yanı o yuzden yatak çarşafları yada yatak ortulerı onemlı bıde dedıgım gıbı evde erkek olunca emzırme ısı en rahat yatak odasında oluyor mecbur bayanlar gırıp cıkıyor yatak odasınaArkadaşım doğum yaptı sezeryen ile ama yatak odasında pek yatmadı lakin bebeğin ufak beşiği yatak odasında olduğu için kayınpederine kadar herkes o odaya girip çıkıyor bebek için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?