- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.221
nabıyonuz kızlar nasılsınız miğdem ekşiyorrrrrrr
yanı yapabılırsen ıyı olur ama ben yapamam , cunku bana dogum yaptıgımda gelen ınsanlar gercekten samımı arkadaslarım olacak dıgerlerı de zaten mevlude gelırler, e yakın arkadaslarımda benden cekınmezler zaten bırde bızde adettır lohusa yatagı ben oglumun sunnet yatagınıda kendı yatak odama yaptım gecmıs olsuna gelenlerı yatak odasında karsıladı pasam , kıymetlı esyalarımı da zaten kolay ulaşılabılecek yerde olmaz kı zaten evde tutmam ondan sorun yok gırebılırler benım odama:)konuya balıklama atlayım dayanamadım
yatak odasında milletin ne işi var ki ben kimsenin kine girmedim şimdiye kadarbebeği görmek isteyen uyandığında görür amca kızının yatak odasına girmişler çıkmışlar millet gittikten sonra anlaşıldı kızın bir kaç altınıyla parası gardolabından çalınmıştı valla ben kilitlemeyi bile düşünüorum odamı ev 200 m2 kim nereye girmiş çıkmış göremem ki herkes otursun oturduğu yerde alla alla yani salonda salonumda 50 m2 rahat rahat herkese yeter
hadı bı gıt bak bakalım ne var ne yok:)kuşlar ben geldim napıosunuz
bugün tenefüs aralarında okumaya çalıştım ama
yinede sayfalar baya ilerlemiş ben bi geçmiş yapıp geleyim
bakalım neler kaynatmışsınız:)
yanı yapabılırsen ıyı olur ama ben yapamam , cunku bana dogum yaptıgımda gelen ınsanlar gercekten samımı arkadaslarım olacak dıgerlerı de zaten mevlude gelırler, e yakın arkadaslarımda benden cekınmezler zaten bırde bızde adettır lohusa yatagı ben oglumun sunnet yatagınıda kendı yatak odama yaptım gecmıs olsuna gelenlerı yatak odasında karsıladı pasam , kıymetlı esyalarımı da zaten kolay ulaşılabılecek yerde olmaz kı zaten evde tutmam ondan sorun yok gırebılırler benım odama:)
hadı bı gıt bak bakalım ne var ne yok:)
selamlar kızlar epeydir yakın takip edemiyorum inş herşey yolundadır.
son2-3 sayfada hastane dönüşü evde yatak örtüsü filan konuşulmuş..
cidden haa söylemeseniz hiç aklıma gelmicek bi de bu var. allahım hangi birine yetişelim yaæææ
daha lohusa pijaması almadan bide nevresim seti cıktışöle zengin bi koca yada baba yokki aldıralım. bende misafir icin uygun 2 oda var kendi ailem ancak sığar 2şer kişiden kalsalar. mutlaka yatak odasını hazır etmem lazım benim yada bebek odası alırsam oraya bi çekyat atıp ziyaretleri orda kabul ediyim napcam ya kafam iyice karıştı bi ton masraf:26:
selamlar kızlar epeydir yakın takip edemiyorum inş herşey yolundadır.
son2-3 sayfada hastane dönüşü evde yatak örtüsü filan konuşulmuş..
cidden haa söylemeseniz hiç aklıma gelmicek bi de bu var. allahım hangi birine yetişelim yaæææ
daha lohusa pijaması almadan bide nevresim seti cıktışöle zengin bi koca yada baba yokki aldıralım. bende misafir icin uygun 2 oda var kendi ailem ancak sığar 2şer kişiden kalsalar. mutlaka yatak odasını hazır etmem lazım benim yada bebek odası alırsam oraya bi çekyat atıp ziyaretleri orda kabul ediyim napcam ya kafam iyice karıştı bi ton masraf:26:
valla masraf bıtmıyor ben bı takım daha alıcam nevresım 149 tl bayıldım bu sete bı tane daha alınca benım toto acılacak bayaal al bitmiyor kiemzirme önlüğüne bakıorum bende dikdörtgen dikilmiş bir zorluğuda yok 27 tl kendim dikicem araştırıyorum
bu arada bugun endokrin doktorumda randevum vardı daha içeri girer girmez diyetisyeni şikayet ettimşeker diyeti hakkında korkulacak bir durumun yok dikkat et guzel gidiyorsun dedi ilaç dozumu artırdı o kadar 1 ay sonra randevum var
birde 2 hastane dolaştık eşimle doğum için1 ini hiç beğenmedik kasvetliydi diğerini beğendik fiyatta taksit yapmıolar eşimde gıcık oldu bakalım daha araştırıcaz
kızlar bebekhouse diye bi site buldum park yatak ararken...fiyatı çok uygun kargo ücreti falan da istemiyolar hemen de gönderiyolar ama siteyi ilk defa gördüm alışveriş yapan var mı? varsa burdan alcam...mağazası da ankaradaymış mağazasını bilen de olabilir belki aranızda
evet evet benımde gırebılırler kocamla basbasa degılsem 7/24 gezıye acıktır yatak odam e zaten erkekler gırmez o konuda dıkkatlıdır amannnnn yıgıdın malı meydandadır hesabı ıste:)benim lohusa değilken de girebilirler samimi olduğum kişiler yatak odama hiç sorun değil
ne bileyim bi kıyafet göstercek olurum bişi olur falan filan işte:)
mahremlik bişi yok bence yahu yatak dolap falan var işte:) hani gece girilmez o ayrı mesele:)))
ama işte herkesin bakış açısı farklı, girmek isteyen insan dab benim gibi görüp iyi niyetle bebiş görmeye girmek isteyebilir
kırmadan söylemek en iyisi bu durumda
ama bebişler salonda durmasın ısınma sorunu yoksa
herkesin oturduğu odada bebek olmaz mikrop kapar hava temiz olmaz yeteri kadar bence
kızlar günaydın hepinize iyi haftalr diliyorum :))
berrak ve zuzum benim kdr vahim değilsiniz anlaşılan tsh 4 çıktı tavan sınırda , t3 5,52 çok yüksek, t4 0,966 çıktı ama hala ilaç verilmedi bana inş.sorun sıkıntı yaşamam bebeğimle( ama gerçek şu ki ömür boyu kontrol altında olcağım bi gerçekmiş
cevap yazıyorsun havada kalıyor sonra arakı bulasın:))anam ne kadar kaynatmışsınız oku oku bitmedi
nevresimler konuşulmuş kaç aylık olduğumuz konuşulmuş
neyse bi de ben girmiyim bu konuya valla yolarsınız gibime geldi biraz :)
cnm gebelikte tsh 2 yi geçmemesi gerekir nasıl hala ilaç vermemiş
doktorun ben anlamadım benim de ilk ölçümümde neredeyse 6 civarındaydı
çok şükür her gün içtiğim ilaç sayesinde her ay ölçüm yapılıyor ve düzenli
çıkıyor bence sen bi dahiliye doktoruna flan git onada sor.
tuğbaaaaa
cnm ben 29 haftalığım sen de 30 haftalıkmışsın
izne ayrıldım demişsin ne izni bu merak ettim çünkü doğum iznimiz
normalde ileriye atmazsak 32. haftada başlıyor sen nasıl erken ayrıldın ????
GOKCE
cnm seni facete eklemiştim eğer hilal die biri eklemişse seni o benim beni kabul et :))
bu arada belki kızacaksınız ama hiç buralarda görünmeyip bir anda
lambadan çıkan cin gibi ortaya çıkan sadece bi msj atıp soru sorup
kaçanlara fitil oluyorum, bunu da söylemeden geçemicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?