2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Valla zaten aklı başında olan ve teklif edilmeden kimse kalkıp odaya dalmaz ama seni lohusa iken ziyaretine gelende samimi olduğun birisidir bence ve bebekler ilk doğduklarında saatlerce uyuyorlar görmek için gelene bekleyin uyanınca görürsünüz demek de biraz ayıp olur bence, bana göre yatak odasıda herhangi bir oda girsinler ne var yani atla deve değil:)) Altınımda yok hahaha:))

bu arada bugun endokrin doktorumda randevum vardı daha içeri girer girmez diyetisyeni şikayet ettimşeker diyeti hakkında korkulacak bir durumun yok dikkat et guzel gidiyorsun dediilaç dozumu artırdı o kadar 1 ay sonra randevum var

birde 2 hastane dolaştık eşimle doğum için 1 ini hiç beğenmedik kasvetliydi diğerini beğendik fiyatta taksit yapmıolar eşimde gıcık oldubakalım daha araştırıcaz

yanı yapabılırsen ıyı olur ama ben yapamam , cunku bana dogum yaptıgımda gelen ınsanlar gercekten samımı arkadaslarım olacak dıgerlerı de zaten mevlude gelırler, e yakın arkadaslarımda benden cekınmezler zaten bırde bızde adettır lohusa yatagı ben oglumun sunnet yatagınıda kendı yatak odama yaptım gecmıs olsuna gelenlerı yatak odasında karsıladı pasam , kıymetlı esyalarımı da zaten kolay ulaşılabılecek yerde olmaz kı zaten evde tutmam ondan sorun yok gırebılırler benım odama:)
kuşlar ben geldim napıosunuz
bugün tenefüs aralarında okumaya çalıştım ama
yinede sayfalar baya ilerlemiş ben bi geçmiş yapıp geleyim
bakalım neler kaynatmışsınız:)
hadı bı gıt bak bakalım ne var ne yok:)

buralarda adet felan kalmamış artı benim eşim çok titizdir bu konuda kimse giremez o yuzdenamca kızının da hiç ummadığı kişi çıktı hırsız Allah muhafazaoturma odamda var benim sepetini oraya koyarım orda görsün prensesimi millet

selamlar kızlar epeydir yakın takip edemiyorum inş herşey yolundadır.
son2-3 sayfada hastane dönüşü evde yatak örtüsü filan konuşulmuş..
cidden haa söylemeseniz hiç aklıma gelmicek bi de bu var. allahım hangi birine yetişelim yaæææ
daha lohusa pijaması almadan bide nevresim seti cıktı şöle zengin bi koca yada baba yokki aldıralım. bende misafir icin uygun 2 oda var kendi ailem ancak sığar 2şer kişiden kalsalar. mutlaka yatak odasını hazır etmem lazım benim yada bebek odası alırsam oraya bi çekyat atıp ziyaretleri orda kabul ediyim napcam ya kafam iyice karıştı bi ton masraf:26:

al al bitmiyor kiemzirme önlüğüne bakıorum bendedikdörtgen dikilmiş bir zorluğuda yok 27 tlkendim dikicem araştırıyorum

al al bitmiyor kiemzirme önlüğüne bakıorum bendedikdörtgen dikilmiş bir zorluğuda yok 27 tlkendim dikicem araştırıyorum
valla masraf bıtmıyor ben bı takım daha alıcam nevresım 149 tl bayıldım bu sete bı tane daha alınca benım toto acılacak baya

insülin mi kullanıyorsun? kaç doz verdi dr.?

Eksikler bitmiyor diyorsunuz da evdeki tam olanlarda gidiyor bu arada :)) açıkça anlatmak gerekirse hamile olduğumdan beri mutfakta kırılmayan tabak ,bardak,kase kalmadı yemek takımı fincanlarımın hep kulupları kırıldı durup dururken... bugün de arkadaşlar geldi oturmaya istanbul dan..ne güzel kilo almamışsın falan filan derken hoopp su takımlarımın bardağı kırıldı nevresim takımım yırtıldı...bu nazar işi benim evde eşya bırakmıcak anlaşıldıneyse allah beterinden saklasın..yerine gelecek bir şekilde :)))

bende şimdi baktım park yatak için bana da uygun geldi fiyatları..

benim lohusa değilken de girebilirler samimi olduğum kişiler yatak odama hiç sorun değil
ne bileyim bi kıyafet göstercek olurum bişi olur falan filan işte:)
mahremlik bişi yok bence yahu yatak dolap falan var işte:) hani gece girilmez o ayrı mesele:)))
ama işte herkesin bakış açısı farklı, girmek isteyen insan dab benim gibi görüp iyi niyetle bebiş görmeye girmek isteyebilir
kırmadan söylemek en iyisi bu durumda

ama bebişler salonda durmasın ısınma sorunu yoksa
herkesin oturduğu odada bebek olmaz mikrop kapar hava temiz olmaz yeteri kadar bence

evet evet benımde gırebılırler kocamla basbasa degılsem 7/24 gezıye acıktır yatak odam e zaten erkekler gırmez o konuda dıkkatlıdır amannnnn yıgıdın malı meydandadır hesabı ıste:)

meltemmm 2. mesajım geldi mi net dondu gitti sanırsam emin olamadım

aman eksikler bitmez cidden kızlar o yüzden hiç takmamak lazım olduğu kadar
sağlık olsun da gerisi çok da kritik değil be

benim kıpırdaĞIM RAHATSIZ OLDU HERHALDE ben kaçayım da uzanayım kızlar
öpüyorum herkesi
çok uğrayamadığım zamanlarda da unutmayın beni hemi

anam ne kadar kaynatmışsınız oku oku bitmedi
nevresimler konuşulmuş kaç aylık olduğumuz konuşulmuş
neyse bi de ben girmiyim bu konuya valla yolarsınız gibime geldi biraz :)

cnm gebelikte tsh 2 yi geçmemesi gerekir nasıl hala ilaç vermemiş
doktorun ben anlamadım benim de ilk ölçümümde neredeyse 6 civarındaydı
çok şükür her gün içtiğim ilaç sayesinde her ay ölçüm yapılıyor ve düzenli
çıkıyor bence sen bi dahiliye doktoruna flan git onada sor.

tuğbaaaaa
cnm ben 29 haftalığım sen de 30 haftalıkmışsın
izne ayrıldım demişsin ne izni bu merak ettim çünkü doğum iznimiz
normalde ileriye atmazsak 32. haftada başlıyor sen nasıl erken ayrıldın ????

GOKCE

cnm seni facete eklemiştim eğer hilal die biri eklemişse seni o benim beni kabul et :))

bu arada belki kızacaksınız ama hiç buralarda görünmeyip bir anda
lambadan çıkan cin gibi ortaya çıkan sadece bi msj atıp soru sorup
kaçanlara fitil oluyorum, bunu da söylemeden geçemicem.

cevap yazıyorsun havada kalıyor sonra arakı bulasın:))
ezelcım gelmıs mesajın no problem:)

kızlar cok moralım bozuk babam apar topar yogun bakıma alındı kalp damarlarında tıkanıklık varmıs kapıda bekledık ama zıyaret yasak benıde hamıleyım dıe yolladılar evde ıcım ıcımı yıyo sımdı aklım hep orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…