2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

benm 32. haftam 4 aralık canım ogun baslıyor dogum ıznım ama ben koydeyım gıdıs gelısım cok sıkıntı oluyodu cok rahatsz olmaya baslamastm 4 aralıga kadarda 15 gun rapor aldım

Çok geçmiş olsun hiç merak etme hersey iyi olur allahın izni ile, benimde babam geçen sene kalp ameliyatı oldu kalbe giden iki ana damar değişti acil aldılar qmeliyata şimdi gayet iyi kalp konusunda türk cerrahları süperler allaha emanet babacığın.

canım benim tüm çevrem burada kırkında mevlüt okutacağım inş. ama mevlüte genelde akrabalarım kayınvaldemin annemin arkadaşları gelir. onun dışında arkadaşlarda eve ziyarete gelir baya kalabalık ve yoğun geçecek muhtamelen sadece eve gelenlere dağıtsam annem ve kayınvaldeme ayıp olacak gibi herkese dağıtacam galiba bu gidişle. lohusa şerbetini hastanede ve 40 kına kadar gelenlere dağıtırım her halde gerçi bizim bazı arkadaşlar 2-3 ay sonra bile ilk defa gittiğimiz için ikram etmişlerdi.

amin canm inşallah bıara kapı acıldı bıgoz gordu baktım aglamıs cok kotu oldumm allahım beterınden saklasın ıyı olsnda ne dıyeyım

canım geçmiş olsun allah tez zamanda şifasını versin inşallah...

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin bir an önce amin. canım benim kayınpederimide düğünüme yakın kalp damarları tıkalı diye acil kaldırdılar sonra çok basit bi operasyonla stent taktılar şimdi çok sağlıklı maşallah, inş bişey olmaz sen üzme kendini fazla dua etmene bak, biliyosan kuran oku..

cevap yazıyorsun havada kalıyor sonra arakı bulasın:))
ezelcım gelmıs mesajın no problem:)

cnm öyle olunca kullanılmış da atılmış gibi hissediyorum:)
bu arada siz ezelle ne kaynatıyosunuz bakiyim toplum
içinde kulaktan kulağa konuşmayalım lütfen :)

benm 32. haftam 4 aralık canım ogun baslıyor dogum ıznım ama ben koydeyım gıdıs gelısım cok sıkıntı oluyodu cok rahatsz olmaya baslamastm 4 aralıga kadarda 15 gun rapor aldım

cnm çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
senin için en güzeli şimdi onun için dua etmek rabbim güç verir de
hemen toparlanır inşallah.
ben de 32. haftamdan önceki hafta normal rapor almayı düşünüyorum
çünkü ben de hergün 2saat yol gidiyorum geliyorum 32. haftamı 37ye
uzatıcam çalışabilir raporu alcam ama arada normal rapor alıp okula gitmicem.

çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım dua et bol bol

valla masraf bıtmıyor ben bı takım daha alıcam nevresım 149 tl bayıldım bu sete bı tane daha alınca benım toto acılacak baya

cnm kacırdım hangi nevresim netten mi aldın? pamuk satenmi? fotosu var mı bende bakim bi

geçmiş olsun cnm anjiyo yapılcaktır rutin bi işlem yani tecrübeli kardiyologlar günde sayısız yapıyolar bi sıkıntı olmadan inş cabucak atlatır sağlıklı bi şekilde evine döner

canim cok gecmis olsun. iyi haberlerini bir an once alirsin ins.

bu arada belki kızacaksınız ama hiç buralarda görünmeyip bir anda
lambadan çıkan cin gibi ortaya çıkan sadece bi msj atıp soru sorup
kaçanlara fitil oluyorum, bunu da söylemeden geçemicem.

CANIM HERKES BURAYI DEVAMLI TAKIP EDIP MUHABBETLERE KATILAMAZ KI. FORUMLARDA GENELDE BELLI KISILER ARASINDA DONUYO MUHABBET. YENI GELEN KONULARA DAHIL OLMAKTA ZORLANABILIR. YARDIMCI OLMAK LAZIM

kızlar yeni bir şeyler öğrendim yine topa tutulmayı göze alarak yazıcam (bi kere başıma geldi ordan biliyorum )
çuha çiçeği yağı doğumu çok kolaylaştırıyormuş eşimin hummalı araştırmalarından öğrendiğimiz kadarıyla Türkiye de pek bilinmiyormuş yabancı kaynaklardan araştırdı o yüzden,nerden bulucaz derseniz güvenebileceğiniz bi marka solgarın kapsülleri var şurda:

Solgar Türkiye - Vitaminler - Besin destekleri - Herbs - Sağlıklı yaşam - Solgar

bu kapsüllerden 36. haftadan itibaren her gün 1 tane alıcam, birde bu kapsüllerle vajina kaslarına masaj yapıcam eğer merak edenleriniz olursa video var onun linkini atarım, masajın nasıl yapıldığını anlatıyor yabancı bir teyze :) tabi maket üzerinde...bahsettiğim masajda ordaki kasları doğuma hazırlıyormuş, bu anlattıklarımın erken doğum riski, bebeğe zarar verme ihtimali yok, araştırmalarda kötü bir etkisine rastlanmamış, birde çok fazla deneyen var ve hepside çok memnun,
birde kırmızı böğürtlen yaprağı çayını 32. haftadan başalamak üzere her gün içicem, bu çay türkiye dede öneriliyor aratırsanız bulabilirsiniz google dan, bu çayda da kalsiyum magnezyum varmış bilindik olanlarını yazıyorum daha çok madde var aslında, hem hamilelikteki krampların tedavisine yardımcı oluyor, mide bulantısına iyi geliyormuş, en ilgilendiğim tarafıda doğumu kolaylaştırıyormuş ..
bilgi paylaşımı olsun dedim işinize çok yarar da dua edersiniz inş. :)

canım cok gecmış olsun kendını uzme dıyemem baba sonucta ama en azından hamılenın duası makbuldır bolca dua et ve edelım baban ıcın

merak ettın dımıııııı yok oyle bı zızmırlıler fırsat buldumu dedıkodu yaparız boyle unutma parayı lıdyalılar kafayı ızmırlıler bulmustur obaaaaa eller havaya:)))

Eki Görüntüle 556943

bacım senın adın ne sımdı nerden cıktı dıyeceksın kendımce tahmınde bulunayım dedım dunku gruba eklenenlere baktım acaba hangısı sensın dıye 13 kısıden 1ınde karar verdım ama emınde olamadım:)))))))

zeynep canım ismim kimde karar kılmıştın çok merak ettim

canım bende netten bu takımı beğenmiştim. hangi mağazada buldunuz bostancıda? bende hafta sonu buldum ama azcık pahalı geldi. bu takımın fiyatı daha uygunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…