- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.241
anam ne kadar kaynatmışsınız oku oku bitmedi
nevresimler konuşulmuş kaç aylık olduğumuz konuşulmuş
neyse bi de ben girmiyim bu konuya valla yolarsınız gibime geldi biraz :)
cnm gebelikte tsh 2 yi geçmemesi gerekir nasıl hala ilaç vermemiş
doktorun ben anlamadım benim de ilk ölçümümde neredeyse 6 civarındaydı
çok şükür her gün içtiğim ilaç sayesinde her ay ölçüm yapılıyor ve düzenli
çıkıyor bence sen bi dahiliye doktoruna flan git onada sor.
tuğbaaaaa
cnm ben 29 haftalığım sen de 30 haftalıkmışsın
izne ayrıldım demişsin ne izni bu merak ettim çünkü doğum iznimiz
normalde ileriye atmazsak 32. haftada başlıyor sen nasıl erken ayrıldın ????
GOKCE
cnm seni facete eklemiştim eğer hilal die biri eklemişse seni o benim beni kabul et :))
bu arada belki kızacaksınız ama hiç buralarda görünmeyip bir anda
lambadan çıkan cin gibi ortaya çıkan sadece bi msj atıp soru sorup
kaçanlara fitil oluyorum, bunu da söylemeden geçemicem.
kızlar cok moralım bozuk babam apar topar yogun bakıma alındı kalp damarlarında tıkanıklık varmıs kapıda bekledık ama zıyaret yasak benıde hamıleyım dıe yolladılar evde ıcım ıcımı yıyo sımdı aklım hep orda
Ben hem hastane icin hem de mevlut icin ayri yapmayi dusunuyorum. Cunku evimiz herkese uzak ayrica gelip goremezler. Mevludu de ne zaman yapacagimi bilmiyorum acikcasi. Kis olunca buralara kadar herkes gelemez kolay kolay. Belki biraz havalarin isinmasini beklerim hani nisan gibi. Ben de seyi sormak istiyorum kizlar. Lohusa serbetini ne zaman dagitacaksiniz (tabi dusunuyosaniz)? Teyzemin kizi hastanede vermisti ama mevlutte lOhusa degilsem olmaz heralde di mi?:44:
Oh ne guzel aynilarindan benim de ihtiyacim var ama duzenli gelecek bi kadin ayarlayamadim. Begendigim kadin cok uzakta gelemiyor. Yakindan buluyom ya begenmiyom ya vakit yeterli olmuyor. Sana gelenden memnun musun? Nerden ve kaca geldigini bana ozelden msj atabilir msn zuzucum?
Çok geçmiş olsun hiç merak etme hersey iyi olur allahın izni ile, benimde babam geçen sene kalp ameliyatı oldu kalbe giden iki ana damar değişti acil aldılar qmeliyata şimdi gayet iyi kalp konusunda türk cerrahları süperler allaha emanet babacığın.
kızlar cok moralım bozuk babam apar topar yogun bakıma alındı kalp damarlarında tıkanıklık varmıs kapıda bekledık ama zıyaret yasak benıde hamıleyım dıe yolladılar evde ıcım ıcımı yıyo sımdı aklım hep orda
çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin bir an önce amin. canım benim kayınpederimide düğünüme yakın kalp damarları tıkalı diye acil kaldırdılar sonra çok basit bi operasyonla stent taktılar şimdi çok sağlıklı maşallah, inş bişey olmaz sen üzme kendini fazla dua etmene bak, biliyosan kuran oku..kızlar cok moralım bozuk babam apar topar yogun bakıma alındı kalp damarlarında tıkanıklık varmıs kapıda bekledık ama zıyaret yasak benıde hamıleyım dıe yolladılar evde ıcım ıcımı yıyo sımdı aklım hep orda
cevap yazıyorsun havada kalıyor sonra arakı bulasın:))
ezelcım gelmıs mesajın no problem:)
benm 32. haftam 4 aralık canım ogun baslıyor dogum ıznım ama ben koydeyım gıdıs gelısım cok sıkıntı oluyodu cok rahatsz olmaya baslamastm 4 aralıga kadarda 15 gun rapor aldım
valla masraf bıtmıyor ben bı takım daha alıcam nevresım 149 tl bayıldım bu sete bı tane daha alınca benım toto acılacak baya
kızlar cok moralım bozuk babam apar topar yogun bakıma alındı kalp damarllarında tıkanıklık varmıs kapıda bekledık ama zıyaret yasak benıde hamıleyım dıe yolladılar evde ıcım ıcımı yıyo sımdı aklım hep orda
bu arada belki kızacaksınız ama hiç buralarda görünmeyip bir anda
lambadan çıkan cin gibi ortaya çıkan sadece bi msj atıp soru sorup
kaçanlara fitil oluyorum, bunu da söylemeden geçemicem.
canım cok gecmış olsun kendını uzme dıyemem baba sonucta ama en azından hamılenın duası makbuldır bolca dua et ve edelım baban ıcınkızlar cok moralım bozuk babam apar topar yogun bakıma alındı kalp damarlarında tıkanıklık varmıs kapıda bekledık ama zıyaret yasak benıde hamıleyım dıe yolladılar evde ıcım ıcımı yıyo sımdı aklım hep orda
merak ettın dımıııııı yok oyle bı zızmırlıler fırsat buldumu dedıkodu yaparız boyle unutma parayı lıdyalılar kafayı ızmırlıler bulmustur obaaaaa eller havaya:)))cnm öyle olunca kullanılmış da atılmış gibi hissediyorum:)
bu arada siz ezelle ne kaynatıyosunuz bakiyim toplum
içinde kulaktan kulağa konuşmayalım lütfen :)
cnm çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
senin için en güzeli şimdi onun için dua etmek rabbim güç verir de
hemen toparlanır inşallah.
ben de 32. haftamdan önceki hafta normal rapor almayı düşünüyorum
çünkü ben de hergün 2saat yol gidiyorum geliyorum 32. haftamı 37ye
uzatıcam çalışabilir raporu alcam ama arada normal rapor alıp okula gitmicem.
Eki Görüntüle 556943cnm kacırdım hangi nevresim netten mi aldın? pamuk satenmi? fotosu var mı bende bakim bi
geçmiş olsun cnm anjiyo yapılcaktır rutin bi işlem yani tecrübeli kardiyologlar günde sayısız yapıyolar bi sıkıntı olmadan inş cabucak atlatır sağlıklı bi şekilde evine döner
bacım senın adın ne sımdı nerden cıktı dıyeceksın kendımce tahmınde bulunayım dedım dunku gruba eklenenlere baktım acaba hangısı sensın dıye 13 kısıden 1ınde karar verdım ama emınde olamadım:)))))))kızlar yeni bir şeyler öğrendim yinetopa tutulmayı göze alarak yazıcam (bi kere başıma geldi ordan biliyorum )
çuha çiçeği yağı doğumu çok kolaylaştırıyormuş eşimin hummalı araştırmalarından öğrendiğimiz kadarıyla Türkiye de pek bilinmiyormuş yabancı kaynaklardan araştırdı o yüzden,nerden bulucaz derseniz güvenebileceğiniz bi marka solgarın kapsülleri var şurda:
Solgar Türkiye - Vitaminler - Besin destekleri - Herbs - Sağlıklı yaşam - Solgar
bu kapsüllerden 36. haftadan itibaren her gün 1 tane alıcam, birde bu kapsüllerle vajina kaslarına masaj yapıcam eğer merak edenleriniz olursa video var onun linkini atarım, masajın nasıl yapıldığını anlatıyor yabancı bir teyze :) tabi maket üzerinde...bahsettiğim masajda ordaki kasları doğuma hazırlıyormuş, bu anlattıklarımın erken doğum riski, bebeğe zarar verme ihtimali yok, araştırmalarda kötü bir etkisine rastlanmamış, birde çok fazla deneyen var ve hepside çok memnun,
birde kırmızı böğürtlen yaprağı çayını 32. haftadan başalamak üzere her gün içicem, bu çay türkiye dede öneriliyor aratırsanız bulabilirsiniz google dan, bu çayda da kalsiyum magnezyum varmış bilindik olanlarını yazıyorum daha çok madde var aslında, hem hamilelikteki krampların tedavisine yardımcı oluyor, mide bulantısına iyi geliyormuş, en ilgilendiğim tarafıda doğumu kolaylaştırıyormuş..
bilgi paylaşımı olsun dedim işinize çok yarar da dua edersiniz inş. :)
zeynep canım ismimbacım senın adın ne sımdı nerden cıktı dıyeceksın kendımce tahmınde bulunayım dedım dunku gruba eklenenlere baktım acaba hangısı sensın dıye 13 kısıden 1ınde karar verdım ama emınde olamadım:)))))))
[h=2]Zehra PakkanCücülü de[/h]ama zeynep adında bırıde yokkı yenı eklenenlerde:)zeynep canım ismimkimde karar kılmıştın çok merak ettim
bebeğim büyürken i diyorsun değil mi? ben zaten üye değilim beğendim sadece bu gruplardan pek anlamıyorumZehra PakkanCücülü de
ama zeynep adında bırıde yokkı yenı eklenenlerde:)
kızlar dün bostancıya gittik eşimle hello baby mağazasına alışveriş için Avrupanın en büyük bebe mağazası diye birsürü tanıtımı var ya meğer yılbaşında açılcakmış mağaza üzüldüm tabi benm için o tarih geç olcak oda fln bakmayı planlıyodum açıkçası ama olmadı.Daha sonra başka mağazalar dolaştım ve belisin doğa ürününü beğendim sanırsam bu hafta içi sipariş veriyoruz çok hoşuma gitti istediğim gibi sade bi takım aranızda kullanan varmı yada yeni alanlar ellerine ulaştımı takım memnunmusunuz? Benim tanıdığım 2 arkadaşda almş belisden çok memnun olduklarını anlattılar herşeyden öte kanserojen madde içermiyomuş ürün mdf olmasıda ayrı güzel tabi ben linki vericem bi bakın kızlar sizde yorumlarınızı bekliyorum
Doğa | Belis
hadi yaaaa, :))) yanlış tahmın o zamanbebeğim büyürken i diyorsun değil mi? ben zaten üye değilim beğendim sadece bu gruplardan pek anlamıyorumüye olmadım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?